בלאגן בישיבת המועצה בנושא מכרז האיצטדיון

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
moti

Re: בלאגן בישיבת המועצה בנושא מכרז האיצטדיון

שליחה על ידי moti »

אני באמת לא מבין משהו אחדדד...
יש לנו את סיבלן שלום,יש לנו את צצביקה הדר,....למה שלא נעזר בהם ושאולי הם ישפיעו על ראש העיר הדפוק שלנו לבנות את האיצטדיון...צריכים משהו חזק...שילך איתנו עד הסוף,ואני חושב שסילבן שלום הוא הבן אדם הנכון!!!!!!! :צעיף:

סמל אישי של משתמש
ערן
Title: אני חבר בקרייזי רד

שליחה על ידי ערן »

כל הכבוד לכל מי שהלך, מקווה שבפעמים הבאות גם אני אוכל להצטרף.
הדברים שאותו חבר מועצה אמר רק מראים על הרמה הנמוה שיש בנבחרי הציבור ולא ההפך...

כמו שאמר מישהו לפני הרעיון של לתרום מישהו מפורסם למאבק יכולה לתרום לנו מאוד
ואפשרי גם לעלות את הנושא לדיון בתקשורת הציבורית כמו נסיונות להשתחל לתוכניות שמתעסקות בספורט.
אני יודע שניתן לעניין את התוכנית מועדון ספורט בנושא ובשבוע שעבר הם עשו פנל שדיבר על מספר דברים בספורט
שאחד החברים בפנל היה הדר גולדמן שהוא אוהד ב"ש, ואם הינו יודעים על כך מראש היינו יכולים לבקש ממנו להזכיר את הנושא
בשידור אבל העניין עדיין לא אבו וצריך לתקוף בכל החזיתות.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

רוביק טען בישיבה שדיבר גם עם סילבן שלום וגם עם צביקה הדר וזה לא עזר...

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

אחרי אתמול שבו חזינו בתדהמה איך עירנו מתנהלת.
חבורה של מומיות ויסמנים.
מול אחד שלא נותן מנוח לראש העיר שמפחד להמר ולעשות וכמו שאמר לי פעם איש
חכם "המפחד לעשות ולהמר. ימצא תמיד את הטיעון כביכול המנצח. ושעדיף לא לעשות כלום"
וכמו שכתב שמעון איפרגן חבר ילדות.

"יש היכל תרבות חדש, בית ספר למשחק, מרכז צעירים וגם מה לעשות איצטדיון כדורגל מהישנים והעלובים בישראל. איצטדיון 'וסרמיל' מזכיר יותר מגרשי כדורגל מוזנחים במזרח אפריקה. קהל הפועל ב''ש בוסרמיל צילום: דיאגו מיטלברג

איצטדיון, עם תשתיות ישנות שגורם בושה לכל אוהד כדורגל בישראל. הרעיון להקמת איצטדיון חדש נולד במוחו של ראש העיר המנוח, בונה באר שבע החדשה, יצחק איז'ו רגר ז"ל. אצל רגר, כל חזון הפך למציאות, כל תוכנית קרמה עור וגידים.

אני מתגעגע לרגר, אם הוא היה נשאר בחיים באר שבע היתה נראית עיר אחרת לגמרי. בטח לא אפורה וצחיחה, ובטח שכבר היה עומד על תילו איצטדיון מפואר מהמודרנים באירופה. לצערי, עידן המנהיגות הנוכחית בעיריית באר שבע, חסר חזון ומעוף.

מבחינתם של קברניטי העיר והעומד בראשם, כדורגל זה לא תרבות. להיכל תרבות חדש, העירייה מצאה כסף וספונסרים, את מרכז הצעירים הקימו בתרומה של ארבעה מיליון דולר שהביא ראש העירייה לשעבר, יעקב טרנר, כסף לשפץ את את תיאטרון באר שבע לשעבר ולהפוך אותו לבית ספר למשחק מצאו גם מצאו את הכסף.

אבל פתאום ראש העיר הנוכחי, רוביק דנילוביץ המתיימר להיות חובב ספורט קיבל רגליים קרות ושוקל לא לבנות את האיצטדיון החדש שהיה אמור לקום בפאתי העיר.

למה? כי בעירייה פוחדים להכנס להרפתקה כלכלית שתרוקן את הקופה הציבורית. דנילוביץ, חושב ששיפוץ האיצטדיון הנוכחי בכמה מיליוני שקלים יפתור את הבעיה. זה בדיוק כפי שמתנהלת עיריית באר שבע בשיפוץ הכבישים- סליחה הבורות בעיר כאשר מטפטף הגשם הראשון, טלאי טלאי.

חונקים לנו את הנשמה
סבתא שלי זכרונה לברכה אמרה לי פעם: מה שעולה זול יעלה לך ביוקר ובגלל הראש כל הגוף סובל. התנהלות עיריית באר שבע בנושא האיצטדיון החדש היא שערורייתית.

במקום שדנילוביץ ואנשיו יפנו לבעלי המפעלים הכימיים ברמת חובב המזהמים לנו את הסביבה וחונקים לנו את הנשמה בלילות ומגלגלים מידי שנה מליארדי שקלים על חשבון תושבי הנגב כדי שירימו תרומה צנועה של כמה עשרות מיליוני שקלים לסייע בניית האיצטדיון, מה הם עושים? יושבים ובוכים.

שיפוץ וסרמיל במקום בניית איצטדיון מודרני שיכניס אותנו למאה ה-22 ויתן גאווה לאוהדי העיר ולקבוצה המקומית תיהיה

בכייה לדורות, בזבוז כסף. ממש כמו הבדיחה העצובה על חולה איידס שעומד למות ומגיע לרופא. ד"ר שואל הפציינט מה לעשות יש לך פתרון בשבילי. הרופא, מציע לו לכסות את גופו בבוץ מים המלח. וזה יעזור שואל החולה.

הרופא: "אם זה לא יעזור, לפחות תתחיל להתרגל לריח של האדמה". הגיע הזמן שבכירי העירייה ישכילו להבין, שכדורגל שווה תרבות לא פחות מאולמות קונצרטים והצגות תיאטרון. בכמה מקומות בעולם הכדורגל נחשב לדת. בשורה התחתונה צריך לעשות הכול כדי לבנות את האיצטדיון החדש, שיביא נחת לאלפים מתושבי העיר חובבי הכדורגל שמחכים לנס הזה כבר 40 שנה"

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

צריך לשלוח את זה למר פיירמן שאומר שאנחנו תתי רמה.
חייב לארגן סוג של מחאה במגרש במשחק הבית הבא, וזה חייב להיות פרוייקט משותף של כלל הארגונים.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
moti

שליחה על ידי moti »

אני לא יופתע אם מר רוביק אמר את זה סתם....בקשר לדיבור אם סילבן שלום ואם צביקה הדר,וכול זה בכדי להוריד אותנו מהגב שלו בנוגע לאיצטדיון....
אם אנשים שם...מתייחסים לאוהדי הפועל באר שבע כתתי רמה,..אם רוביק לא חושב שצריכים מגרשש חדש,אלה יותר פרקים וכדומה...ולהשקיע בפיתוח העיר,אז אני לא יתפלא...אם הוא אפילו לא דיבר....!!!
בושה של עירייה,בושה של האנשים שקיימים בעיריה....כול אחד יותר גרוע מהשני
בושה!!!!

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

לא יאומן! בטוקבקים עדיין תגובות נגד רוביק לא זוכות לחשיפה בלשון המעטה.לא עוברות את הסלקציה
של העיתונאים מלככי הפינכה.התגובות ראויות אבל חס וחלילה שהאמת תתגלה לאור.
מזכיר מאוד את מה שראינו במועצה היה שם אותו אדם קטן משה ינאי.שפשוט כול מילה ואות שיצאה מפיו
גרמה לי לבחילה.עד כמה אפשר להיות חסר עמוד שידרה וללקק.
לזכותו של רוביק ואני יודע את זה הוא לא קונה את זה.
אבל רוביק עצמו ידוע כאחד שמשתמש בתקשורת ומלהטט בה ועושה בה כשלו.אן ספק שהוא יודע איך
"לשחק בה"
כאן יש לו בעיה אנחנו גם לא פראירים ויש בננו שועלי תקשורת ותיקים ובלתי נלאים.
אז זכינו לחשיפה בתקשורת הארצית שלא תלויה בו.אבל את אותם כתבים מקומיים קטנים אשר
העלו את הכתבות.ציירו אותנו באור שלילי.
אז חברים אל תתיאשו תמשיכו לפצוץ בתגובות אמיתיות ואל תתיחסו לאותם מטקבקים בשם.
יאללה באר שבע לא לוותר אנחנו ראויים לאיצטדיון.ניתן את הכוח ואומץ לרוביק שישנה
את דעתו.

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

אני חושב שנפילתו של טרנר אחרי שהוביל את המהלך להחלפת הבעלים מאיש המערות האיש שאי אפשר היה לנתק מהפועל ב"ש לאלונה המדהימה גרם להבנה שכוחו האלקטורלי של אוהדי הכדורגל לא שווה הרבה וכך יכול ראש העיר הצעיר לא לספור את אוהדי הכדורגל בב"ש.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

הסניגור האדום כתב:אבל את אותם כתבים מקומיים קטנים אשר
העלו את הכתבות.ציירו אותנו באור שלילי.

ע"ע הדיווח הסלקטיבי נוסח נדב דייג. לקרוא ולא להאמין!! :בוער מעצבים: :בוער מעצבים: :בוער מעצבים: :בוער מעצבים:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה