הובאן VS חלילוביץ'
Re: הובאן VS חלילוביץ'
אגב, אנחנו תמיד מדברים על חלילוביץ אבל נוטים לשכוח שרוסו היה לידו כל הזמן
ורוסו אם אני לא טועה, נבחר גבוה ממנו במשאל ״הזרים הכי טובים ששיחקו אי פעם בישראל״
ורוסו אם אני לא טועה, נבחר גבוה ממנו במשאל ״הזרים הכי טובים ששיחקו אי פעם בישראל״
- OMERREMO33
מהסיבה הפשוטה שהוא שיחק הרבה יותר זמן בישראל... לקח איתנו גביע היסטורי, עם הפועל חיפה אליפות היסטורית, עם מכבי חיפה הרבה תארים ואירופה... ובגלאקטיקוס של מכבי כבר לא...ns75 כתב:אגב, אנחנו תמיד מדברים על חלילוביץ אבל נוטים לשכוח שרוסו היה לידו כל הזמן
ההרגשה שלי עם הובאן , דומה להרגשה עם סוארז בשנים האחרונות. שאתה יודע שהוא יודע מה צריך לעשות , ושהיריב קטן עליו.
דרך אגב , לדעתי סוארז נכנס בכיף לtop5 הזרים שלנו אי פעם .
דרך אגב , לדעתי סוארז נכנס בכיף לtop5 הזרים שלנו אי פעם .
חייבים להפסיק להגיד פה בפורום בכל רמ"ח איבריו, כל פעם מחדש מעלה לי את החיקוי ליעקב בוזגלו ב"בובה של לילה".אדום זקן כתב: פליימקר בכל רמ"ח איבריו.
לנושא, החליל בפער. מה הפער? תואר.
וזה למרות שהסגנונות שלהם שונים(פליימייקר לעומת 50-50) שניהם מתמחים באיזור הבישולים, חובאן עם 5 העונה- ולחליל יש גם מספרים נאים בקטגוריה אם לא טעיתי, כן?
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
אז נסגור על שס"ע גידיו.shovalb9 כתב: חייבים להפסיק להגיד פה בפורום בכל רמ"ח איבריו, כל פעם מחדש מעלה לי את החיקוי ליעקב בוזגלו ב"בובה של לילה"
ובחייאת מספיק עם ההשוואה הזאת.
אין בינהם הבדל של תואר,ההבדל הוא שבשביל שחקנים כמו חלילוביץ אנשים משלמים או שילמו כרטיס,הובאן עם כל הכבוד ויש כבוד עדיין לא שם.
עם כל הכבוד לחלילוביץ, אני מתנגד לדעה שלך בנחרצות!אדום זקן כתב: אז נסגור על שס"ע גידיו.
ובחייאת מספיק עם ההשוואה הזאת.
אין בינהם הבדל של תואר,ההבדל הוא שבשביל שחקנים כמו חלילוביץ אנשים משלמים או שילמו כרטיס,הובאן עם כל הכבוד ויש כבוד עדיין לא שם.
ההבדל הוא שבשבילו שילמו כרטיס? למה כי הוא נתן מסירה/דריבל/טכניקה לא מהליגה הזאת? ואם אומר לך שחובאן נותן תיקולים,הקרבה,מסירות ומספרים!! כן 5 בישולים ב14 משחקים שבהם פעם אחר פעם הוא פשוט תותח. כמה משחקים סיאד הגדול שאני באמת סוגד לו מילדות ועוקב אחרי בניו אלן בברסה ודינו בזאגרב בעקביות, לא כזה רחוק מחובאן.
סיאד שיחק ב2 קדנציות בבש, באחת הוא עזר לה והיה משמעותי בזכיה בגביע, כלומר תואר נחשק. בפעם השניה עזר לבש להעפיל לליגת העל מליגה לאומית. שתי עונות בסהכ.
אומנם הליגה היא ארוכה, אבל בדרך של חובאן, ועם תואר-לא יהיה ספק לדימיון להשוות ביניהם.
סתם מתוך סקרנות, איך בדיוק אתה עוקב אחרי "דינו בזאגרב בעקביות"?shovalb9 כתב:
עם כל הכבוד לחלילוביץ, אני מתנגד לדעה שלך בנחרצות!
ההבדל הוא שבשבילו שילמו כרטיס? למה כי הוא נתן מסירה/דריבל/טכניקה לא מהליגה הזאת? ואם אומר לך שחובאן נותן תיקולים,הקרבה,מסירות ומספרים!! כן 5 בישולים ב14 משחקים שבהם פעם אחר פעם הוא פשוט תותח. כמה משחקים סיאד הגדול שאני באמת סוגד לו מילדות ועוקב אחרי בניו אלן בברסה ודינו בזאגרב בעקביות, לא כזה רחוק מחובאן.
סיאד שיחק ב2 קדנציות בבש, באחת הוא עזר לה והיה משמעותי בזכיה בגביע, כלומר תואר נחשק. בפעם השניה עזר לבש להעפיל לליגת העל מליגה לאומית. שתי עונות בסהכ.
אומנם הליגה היא ארוכה, אבל בדרך של חובאן, ועם תואר-לא יהיה ספק לדימיון להשוות ביניהם.
- dardasmiley
תקנו אותי אם אני טועה אבל סיאד שיחק שתי קדנציות בב"ש???? למיטב זכרוני שיחק אחת אצלנו וחזר בשלהי הקריירה לראשון לציון, שם שיחק חצי עונה ונפצע.shovalb9 כתב:
עם כל הכבוד לחלילוביץ, אני מתנגד לדעה שלך בנחרצות!
אני טועה?
דרדסמילי, הוא שיחק אצלנו בקנדציה ה2 בעונת העליה הראשונה. חזר לקנדציה 2 בה היה לא משמעותי ככ כמו שחקנים אחרים אך היה.אתה כן צודק שאחרינו הוא עבר לראשלצ שם נפצע וסיים את שיאו.
"סיאד חלילוביץ', יחד עם ג'ובאני רוסו ובהדרכת אלי גוטמן, את הפועל באר שבע לזכיה בגביע המדינה. מאוחר יותר הוא חזר לקדנציה שניה בבירת הנגב ולבש גם את המדים של הפועל ראשון לציון."
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 70,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
וגם בויקיפדיה רשום.
נ.ב נס, היום לא צריך להיות גאון כדי לעקוב- יש לי את האתרי ספורט לנוער, לכישרונות(Wonderkids וProspects) אך בעיקר גוגל הרבה פעמים עוזר לי. למשל לגבי דינו,(הכין את עצמך לידיעת רז זהבי) הוא היה אמור להצטרף לאח שלו השנה לקבוצת הנוער של ברסה(היה לפני זה עם אחיו ביחד בזאגרב). הוא היה אמור לחתום, אך מסתבר שברסה נתנו לו חודש התרשמות, ובסוף החליטו לא לצרף אותו למרות הטכניקה הנהדרת שעוברת בגנים שלו, היכולת שלו ברגל חלשה לתרום היא לא טובה מספיק וכאשר ישחק עם גדולים ממנו בעמדות שלא נוחות לו, זו תהיה בעיה.
"סיאד חלילוביץ', יחד עם ג'ובאני רוסו ובהדרכת אלי גוטמן, את הפועל באר שבע לזכיה בגביע המדינה. מאוחר יותר הוא חזר לקדנציה שניה בבירת הנגב ולבש גם את המדים של הפועל ראשון לציון."
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 70,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
וגם בויקיפדיה רשום.
נ.ב נס, היום לא צריך להיות גאון כדי לעקוב- יש לי את האתרי ספורט לנוער, לכישרונות(Wonderkids וProspects) אך בעיקר גוגל הרבה פעמים עוזר לי. למשל לגבי דינו,(הכין את עצמך לידיעת רז זהבי) הוא היה אמור להצטרף לאח שלו השנה לקבוצת הנוער של ברסה(היה לפני זה עם אחיו ביחד בזאגרב). הוא היה אמור לחתום, אך מסתבר שברסה נתנו לו חודש התרשמות, ובסוף החליטו לא לצרף אותו למרות הטכניקה הנהדרת שעוברת בגנים שלו, היכולת שלו ברגל חלשה לתרום היא לא טובה מספיק וכאשר ישחק עם גדולים ממנו בעמדות שלא נוחות לו, זו תהיה בעיה.
צ"ל שס"ה גידיו.אדום זקן כתב: אז נסגור על שס"ע גידיו.
- dardasmiley
תשמע עשיתי סקר בין כל מכריי אוהדי ב"ש. לא מצאתי אחד שזוכר קדנציה שניה של סיאד אצלנו. לא מצאתי מקור אמין מעבר לויקיפדיה על זה. לא נשמע לי הגיוני בכלל...shovalb9 כתב:דרדסמילי, הוא שיחק אצלנו בקנדציה ה2 בעונת העליה הראשונה. חזר לקנדציה 2 בה היה לא משמעותי ככ כמו שחקנים אחרים אך היה.אתה כן צודק שאחרינו הוא עבר לראשלצ שם נפצע וסיים את שיאו.
וגם בויקיפדיה רשום.
נ.ב נס, היום לא צריך להיות גאון כדי לעקוב- יש לי את האתרי ספורט לנוער, לכישרונות(Wonderkids וProspects) אך בעיקר גוגל הרבה פעמים עוזר לי. למשל לגבי דינו,(הכין את עצמך לידיעת רז זהבי) הוא היה אמור להצטרף לאח שלו השנה לקבוצת הנוער של ברסבה(היה לפני זה עם אחיו ביחד בזאגרב). הוא היה אמור לחתום, אך מסתבר שברסה נתנו לו חודש התרשמות, ובסוף החליטו לא לצרף אותו למרות הטכניקה הנהדרת שעוברת בגנים שלו, היכולת שלו ברגל חלשה לתרום היא לא טובה מספיק וכאשר ישחק עם גדולים ממנו בעמדות שלא נוחות לו, זו תהיה בעיה.
אני די משוכנע שהכתבה וויקפדיה הזינו אחת את השניה.
גם אני לא זוכר עונה שנייה של סיאד אצלנוdardasmiley כתב:
תשמע עשיתי סקר בין כל מכריי אוהדי ב"ש. לא מצאתי אחד שזוכר קדנציה שניה של סיאד אצלנו. לא מצאתי מקור אמין מעבר לויקיפדיה על זה. לא נשמע לי הגיוני בכלל...
אני די משוכנע שהכתבה וויקפדיה הזינו אחת את השניה.
וזה משהו שאני אמור לזכור
תגיד, למה שלא נריץ אותך לעמדת הסקואט בהפועל ב"ש במקביל לנמני?shovalb9 כתב:דרדסמילי, הוא שיחק אצלנו בקנדציה ה2 בעונת העליה הראשונה. חזר לקנדציה 2 בה היה לא משמעותי ככ כמו שחקנים אחרים אך היה.אתה כן צודק שאחרינו הוא עבר לראשלצ שם נפצע וסיים את שיאו.
וגם בויקיפדיה רשום.
- dardasmiley
טוב נראה לי שפתרתי חלקית את התעלומה.
מקריאה בויקיפדיה באנגלית ושבירת שיניים על הויקיפדיה בקרואטית, שם מצויינים גם המשחקים ששיחק והגולים שכבש, מסתבר שסיאד כן היה שייך להפועל ב"ש בעונת העלייה 2001, אבל לא שיחק אפילו לא דקת משחק אחת.
ככה שההסבר ההגיוני ביותר שעולה לי הוא שהשחקן חתם ונפצע מיד או חתם פצוע או שרק הגיע למבחנים ולא הוחתם.
אשמח אם מישהו מהמבוגרים בעלי הזכרון הפנומנלי יוכל לשפוך אור על הנושא.
מקריאה בויקיפדיה באנגלית ושבירת שיניים על הויקיפדיה בקרואטית, שם מצויינים גם המשחקים ששיחק והגולים שכבש, מסתבר שסיאד כן היה שייך להפועל ב"ש בעונת העלייה 2001, אבל לא שיחק אפילו לא דקת משחק אחת.
ככה שההסבר ההגיוני ביותר שעולה לי הוא שהשחקן חתם ונפצע מיד או חתם פצוע או שרק הגיע למבחנים ולא הוחתם.
אשמח אם מישהו מהמבוגרים בעלי הזכרון הפנומנלי יוכל לשפוך אור על הנושא.