הובאן VS חלילוביץ'

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: הובאן VS חלילוביץ'

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

shovalb9 כתב:דרדסמילי, הוא שיחק אצלנו בקנדציה ה2 בעונת העליה הראשונה. חזר לקנדציה 2 בה היה לא משמעותי ככ כמו שחקנים אחרים אך היה.אתה כן צודק שאחרינו הוא עבר לראשלצ שם נפצע וסיים את שיאו.

"סיאד חלילוביץ', יחד עם ג'ובאני רוסו ובהדרכת אלי גוטמן, את הפועל באר שבע לזכיה בגביע המדינה. מאוחר יותר הוא חזר לקדנציה שניה בבירת הנגב ולבש גם את המדים של הפועל ראשון לציון."
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 70,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
וגם בויקיפדיה רשום.

נ.ב נס, היום לא צריך להיות גאון כדי לעקוב- יש לי את האתרי ספורט לנוער, לכישרונות(Wonderkids וProspects) אך בעיקר גוגל הרבה פעמים עוזר לי. למשל לגבי דינו,(הכין את עצמך לידיעת רז זהבי) הוא היה אמור להצטרף לאח שלו השנה לקבוצת הנוער של ברסה(היה לפני זה עם אחיו ביחד בזאגרב). הוא היה אמור לחתום, אך מסתבר שברסה נתנו לו חודש התרשמות, ובסוף החליטו לא לצרף אותו למרות הטכניקה הנהדרת שעוברת בגנים שלו, היכולת שלו ברגל חלשה לתרום היא לא טובה מספיק וכאשר ישחק עם גדולים ממנו בעמדות שלא נוחות לו, זו תהיה בעיה.
אם כל הכבוד שיש לי אלייך ויש לי הרבה הוא לא שיחק אצלנו מעולם בעונת העלייה הראשונה או ליתר דיוק השנייה (הקבוצה ירדה איי שם בסוף שנות ה60 וחזרה ב69 או 70, בעונת העלייה השניה שלנו היו לנו 4 זרים כאשר רק 3 יכלו לפתוח בהרכב, ואלו היו: אנדראה בלאיץ' (מגן שמאלי), דיווי קורמן (קשר אמצע בלגי), ז'אן קלוד קאביה מוקניה (אם יש לסוארס תחרות על הבלם הזר הכי טוב זה איתו, הוא היה קיר פשוט) ופטר אמולה.
הוא מעולם לא חזר לפה לקדנציה נוספת.
הוא שיחק בראשון לציון וזהו מעבר.
הוא גם לא היה עילוי שהוא היה בראשון.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב:אם כל הכבוד שיש לי אלייך ויש לי הרבה הוא לא שיחק אצלנו מעולם בעונת העלייה הראשונה או ליתר דיוק השנייה (הקבוצה ירדה איי שם בסוף שנות ה60 וחזרה ב69 או 70, בעונת העלייה השניה שלנו היו לנו 4 זרים כאשר רק 3 יכלו לפתוח בהרכב, ואלו היו: אנדראה בלאיץ' (מגן שמאלי), דיווי קורמן (קשר אמצע בלגי), ז'אן קלוד קאביה מוקניה (אם יש לסוארס תחרות על הבלם הזר הכי טוב זה איתו, הוא היה קיר פשוט) ופטר אמולה.
הוא מעולם לא חזר לפה לקדנציה נוספת.
הוא שיחק בראשון לציון וזהו מעבר.
הוא גם לא היה עילוי שהוא היה בראשון.
דר, מוקניה היה שחקן נחמד וסביר לליגה השנייה וזהו.

אולי היית מאוד צעיר אז, אבל ההשוואה לסוארס היא בבחינת פשע
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

dardasmiley כתב:טוב נראה לי שפתרתי חלקית את התעלומה.
מקריאה בויקיפדיה באנגלית ושבירת שיניים על הויקיפדיה בקרואטית, שם מצויינים גם המשחקים ששיחק והגולים שכבש, מסתבר שסיאד כן היה שייך להפועל ב"ש בעונת העלייה 2001, אבל לא שיחק אפילו לא דקת משחק אחת.
ככה שההסבר ההגיוני ביותר שעולה לי הוא שהשחקן חתם ונפצע מיד או חתם פצוע או שרק הגיע למבחנים ולא הוחתם.
אשמח אם מישהו מהמבוגרים בעלי הזכרון הפנומנלי יוכל לשפוך אור על הנושא.

באופן מוזר, יש פה את כל ההרכבים של כל העונות, מלבד עונת 2000-2001: (בוחרים שנה בתפריט בצד שמאל)

https://dribblist.com/israel/teams/hapo ... /2001-2002" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

סיאד חלילוביץ הגיע בעונת הגביע כ"גניבה" מויאדוליד הספרדית,שם ישב על הספסל ולא שיחק.
אם אני לא טועה,סכום ההעברה היה משהו באיזור 200,000 דולר,שנחשב אז להרבה מאוד.
משחקו הראשון היה מול בית"ר ירושלים במחזור ה3 והפסדנו 3:1 באותה עונה בית"ר הייתה אלופה.
עזב בסיום העונה,בשל בעיות כלכליות לקבוצה טורקית ושם בערך נעלם עד שחזר לקדנציה שנייה בארץ בראשלצ.
אני זוכר שבעונה שהוא עזב עשו בשביל להשאיר אותו ערב התרמה ומגבית,אבל.. לא הצליחו לאסוף את הכסף בשבילו.
אגב בויאדוליד הוא היה אמור להיות המחליף של קרלוס ואלדרמה האגדי.
נערך לאחרונה על ידי אדום זקן ב 24 דצמבר 2014, 16:11, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

Totti כתב:
דר, מוקניה היה שחקן נחמד וסביר לליגה השנייה וזהו.

אולי היית מאוד צעיר אז, אבל ההשוואה לסוארס היא בבחינת פשע
הייתי בן10 אבל אני זוכר אותו כאחד מהבלמים היותר טובים שראיתי בכדורגל הישראלי גם אם זה רק בליגה הלאומית ואיך השוואה לסוארס היא פשע לעזאזל?
סוארס לא היה בליגה הלאומית.
אני לא משווה ביניהם רק אומר שאם יש לסוארס תחרות על עמדת הבלם הזר הכי טוב ששיחק פה זה עם מוקניה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב:הייתי בן10 אבל אני זוכר אותו כאחד מהבלמים היותר טובים שראיתי בכדורגל הישראלי גם אם זה רק בליגה הלאומית.
לא אחי, זה באמת כי היית ילד.

היה שחקן נחמד, מנהל משחק מאחורה, נראה כמו מקרר 2 דלתות, אבל רחוק מאוד מלהיות בלם גדול כל כך.
מגושם, מסורבל ועד מלא תכונות ששייכות לכדורגל מאוד אפור ומשעמם.

אבל דמות צבעונית בלי ספק.

אפילו מדונוביץ היה טוב ממנו ובעניי גם מירוסלב וויס.
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 24 דצמבר 2014, 16:13, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

דר אדום בנשמה כתב:הייתי בן10 אבל אני זוכר אותו כאחד מהבלמים היותר טובים שראיתי בכדורגל הישראלי גם אם זה רק בליגה הלאומית ואיך השוואה לסוארס היא פשע לעזאזל?
סוארס לא היה בליגה הלאומית.
אני לא משווה ביניהם רק אומר שאם יש לסוארס תחרות על עמדת הבלם הזר הכי טוב ששיחק פה זה עם מוקניה.
בלם טוב, אבל חסידה, שיחק רק על רגל אחת.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

Totti כתב: לא אחי, זה באמת כי היית ילד.

היה שחקן נחמד, מנהל משחק מאחורה, נראה כמו מקרר 2 דלתות, אבל רחוק מאוד מלהיות בלם גדול כל כך.
מגושם, מסורבל ועד מלא תכונות ששייכות לכדורגל מאוד אפור ומשעמם.

אבל דמות צבעונית בלי ספק.

אפילו מדונוביץ היה טוב ממנו ובעניי גם מירוסלב וויס.
ואתה היית נער אז?
נו באמת אתה חושב שאני עד כדיי כך חסר הבנה?
אני זוכר אותו בתור בלם טוב ולא רק אני, אני דיי בטוח שעוד.
אבל עזוב אותו, אני לא זוכר שחלילוביץ' עבר פה בעונת העלייה ההיא (שאני בחיים לא אשכח אותה והייתה הרבה יותר מרגשת מעונת העלייה האחרונה).

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב:ואתה היית נער אז?
נו באמת אתה חושב שאני עד כדיי כך חסר הבנה?
אני זוכר אותו בתור בלם טוב ולא רק אני, אני דיי בטוח שעוד.
אבל עזוב אותו, אני לא זוכר שחלילוביץ' עבר פה בעונת העלייה ההיא (שאני בחיים לא אשכח אותה והייתה הרבה יותר מרגשת מעונת העלייה האחרונה).
שמע גבר, אני בן 29 בעוד חודש וחצי.
5-6 שנים זה הרבה מאוד תפיסתית בגיל הזה.
ומספיק עם הרגשי נחיתות, בחייאת.
אף אחד לא ירד עלייך, בסהכ אמרו שלא מחזיקים ממוקאניה, בטח לא סוארס

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

Totti כתב: שמע גבר, אני בן 29 בעוד חודש וחצי.
5-6 שנים זה הרבה מאוד תפיסתית בגיל הזה.
ומספיק עם הרגשי נחיתות, בחייאת.
אף אחד לא ירד עלייך, בסהכ אמרו שלא מחזיקים ממוקאניה, בטח לא סוארס
אתה לא מחזיק, וכנראה שגם דרדסמייל.
בכל מקרה בואו נחזור לדיון המקורי.
הובאן אם יצליח להביא תואר יהיה לא פחות אגדה מחלילוביץ' במידה והוא ימשיך ביכולת שהוא נמצא בה.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

1. חלילוביץ' לא חזר להפועל ב"ש לקדנציה שנייה. לא יעזור לשום ויקיפדיה שום דבר. מעיד על אמינות האתר...

2. הובאן אחד מהזרים הגדולים שהגיעו לכדורגל הישראלי. אין מה להשוות לשחקן גדול אחר ששיחק בעמדה אחרת.

3. עם כל הכבוד לג'ובאני רוסו (ואני מת עליו והוא שחקן גדול) - הוא לא ברמה של חליל.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

חברים אין מה לעשות, אני צעיר מאוד יחסית ובתקופה ההיא לא הייתי בשיאי(אם יש לומר גם לא בחיתולי-יליד 97), מקבל את הטעות שסיאד לא שיחק בקדנציה ה2 שלו פה, והאמת שזה רק מחזק את טענתי-על כל גדולתו ועל הנעליים הגדולות שהשאיר פה, הוא היה פה עונה אחת בה גם לא שיחק יותר מדי, אך בכל משחק ששיחק היה מאוד משמעותי וקוסם, לכן חובאן בכושרו המשחק הנוכחי, אם יתמיד בזה עד סוף העונה ויוסיף לזה תואר-נוכל להשוות אותו לקוסם מבוסניה...

נס75, סקאוטר ממש אני לא, כלומר אני יודע לזהות את השחקנים שיתפתחו (למשל בייל זכור לי בראש עוד מלבנון ה2 חחח, שם הוא בדיוק פרץ בסאותהמפטון בגיל שיא-16 וחצי בערך, או נגיד מקס מאייר-כישרון עולה משאלקה, שב2013 נודע לי על קיימו, יש עוד רבים כמו פוגבה ביוניטד מ2011 וכו') אבל אלו שחקנים יקרים חח, והזרים שבאים לב"ש הם אחרי עבודה קשה ביותר-לחפש שחקנים יחסית זקנים(29-32) שהם בשיא הקריירה אך לא מקבלים מספיק דקות בקבוצות הקודמות שלהם(חובאן,הובר...) או להביא זר יחסית צעיר שבדיוק לפני הפריצה שלו ולא מצא את הדרך הנכונה, אך יש לו את הכישרון(אוגו,פלט,גם נג'ובו למרות שהיה אכזבה). ב"ש גם כמעט לא מביאים זרים צעירים, ואם כן ממש בזול-לכן קשה למצוא מציאות במחירים כאלו, ובטווח הגילאים הללו->לא תודה, אוותר על המשרה. :)
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

לא שיחק קדנציה שנייה מה זה ההמצאה הזאת מה שאני זוכר זה שהוא היה משחק בראשון לציון וכל קרן שהלך להרים הקהל עמד ומחא לו כפיים הפסדנו 1 0 אם אני זוכר נכון ,זה שי !
תמונה

שלח תגובה