אם כל הכבוד שיש לי אלייך ויש לי הרבה הוא לא שיחק אצלנו מעולם בעונת העלייה הראשונה או ליתר דיוק השנייה (הקבוצה ירדה איי שם בסוף שנות ה60 וחזרה ב69 או 70, בעונת העלייה השניה שלנו היו לנו 4 זרים כאשר רק 3 יכלו לפתוח בהרכב, ואלו היו: אנדראה בלאיץ' (מגן שמאלי), דיווי קורמן (קשר אמצע בלגי), ז'אן קלוד קאביה מוקניה (אם יש לסוארס תחרות על הבלם הזר הכי טוב זה איתו, הוא היה קיר פשוט) ופטר אמולה.shovalb9 כתב:דרדסמילי, הוא שיחק אצלנו בקנדציה ה2 בעונת העליה הראשונה. חזר לקנדציה 2 בה היה לא משמעותי ככ כמו שחקנים אחרים אך היה.אתה כן צודק שאחרינו הוא עבר לראשלצ שם נפצע וסיים את שיאו.
"סיאד חלילוביץ', יחד עם ג'ובאני רוסו ובהדרכת אלי גוטמן, את הפועל באר שבע לזכיה בגביע המדינה. מאוחר יותר הוא חזר לקדנציה שניה בבירת הנגב ולבש גם את המדים של הפועל ראשון לציון."
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 70,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
וגם בויקיפדיה רשום.
נ.ב נס, היום לא צריך להיות גאון כדי לעקוב- יש לי את האתרי ספורט לנוער, לכישרונות(Wonderkids וProspects) אך בעיקר גוגל הרבה פעמים עוזר לי. למשל לגבי דינו,(הכין את עצמך לידיעת רז זהבי) הוא היה אמור להצטרף לאח שלו השנה לקבוצת הנוער של ברסה(היה לפני זה עם אחיו ביחד בזאגרב). הוא היה אמור לחתום, אך מסתבר שברסה נתנו לו חודש התרשמות, ובסוף החליטו לא לצרף אותו למרות הטכניקה הנהדרת שעוברת בגנים שלו, היכולת שלו ברגל חלשה לתרום היא לא טובה מספיק וכאשר ישחק עם גדולים ממנו בעמדות שלא נוחות לו, זו תהיה בעיה.
הוא מעולם לא חזר לפה לקדנציה נוספת.
הוא שיחק בראשון לציון וזהו מעבר.
הוא גם לא היה עילוי שהוא היה בראשון.