הקהל אתמול בטדי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

Re: הקהל אתמול בטדי

שליחה על ידי RedHell »

אז כמה דברים לגביי הקהל:

למחוא כולם כפיים כשהם מקללים אותנו פשוט דבר אדיר! הוציא אותם מנפשם.

לגביי העידוד עצמו אם לומר את האמת אין לי מושג מה כולם מתלהבים, עד דקה 60 והגול של בוזי היה עידוד פח אשפה, אני לפחות ציפיתי ש5000 אוהדים בטח כשזה קהל חוץ ובטדי ירעיד את האצטדיון לצערי לא היה קרוב לזה.
הארגון חילק את השקיות כדיי שכשהשחקנים יעלו על הדשא זה יהיה התצוגה וכשהם עלו יכולתי לספור על יד אחת כמה מרימים את זה.

אנחנו קהל בעייתי, הקבוצה הזאת מעוררת אותנו במקום שאנחנו נעורר אותה וחבל!

וכן מדקה 60 באמת התחיל הטירוף...

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

זה שי ! כתב:וכל מנוי יוכל לקנות כרטיס אחד אחרת יהיה בלאגן ,זה שי !
גם אני מאמין שיגבילו מנוי אחד לכרטיס אחד ואת איסוף הכרטיס בהצגת המנוי

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אדום זקן כתב:ח'ברה די להתייפייף,זה חלק מהכדורגל והחוויה שבו,לרקוד על גופות,בדיוק כמו שרקדו על שלנו במשך עשור.
לרובנו יש חברים שהם אוהדים של קבוצות אחרות וחלק מהכיף זה גם לסתלבט עליהם.
אין שמחה גדולה משמחה לאיד,וזה לא אני המצאתי.
אז לפני שאחשוב שהגעתי לפורום של חנה בבלי,שבו,תתרווחו ותקניטו קצת.
כן,זה מגיע לנו אחרי שנים של מרורים.
לא מסכים איתך. מה הקשר לחנה בבלי ?
בלי קשר הקהל של באר שבע עושה את זה במינון נמוך מאוד יחסית וגם הקטע של מחיאות כפיים בזמן שמקניטים אותך הרבה יותר חזק.

רוצה להשקיע כל טיפת אנרגיה שלי בלאהוב את הקבוצה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

משהו לגבי השיר "איך זה לקבל 3?"

ממש נחמד נגד יריבות אמיתיות(ביתר, נתניה, הפועל, חיפה, מכבי), אבל שרנו את זה במשחק נגד שעריים!!!!

בחייאת רבאק, מביך
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

Totti כתב:משהו לגבי השיר "איך זה לקבל 3?"

ממש נחמד נגד יריבות אמיתיות(ביתר, נתניה, הפועל, חיפה, מכבי), אבל שרנו את זה במשחק נגד שעריים!!!!

בחייאת רבאק, מביך
נסחפת עם נתניה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ns75 כתב:
נסחפת עם נתניה
אוקי. יש יריבות בין מחנות האוהדים הרבה יותר מהמתיחות מול בית"ר.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

שמעתי שלחמן במחצית פירגן לקהל שלנו ושר שירים שלנו האם זה נכון למי שראה בטלוויזיה ?
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

זה שי ! כתב:שמעתי שלחמן במחצית פירגן לקהל שלנו ושר שירים שלנו האם זה נכון למי שראה בטלוויזיה ?
סוף המשחק הוא זרק איזושהיא בדיחה עם השיר ״ידיים למעלה נשיר לך עוד שיר איתך עד המוות״ משהו .. על זה שהקהל נשאר ״עד המוות״ הקהל נשאר בטדי ..

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

גדי כתב:
רוצה להשקיע כל טיפת אנרגיה שלי בלאהוב את הקבוצה.
סבבה,תשקיע,אבל אין לזה שום קשר.
חלק מהעניין של להיות אוהד של קבוצה גדולה,זה יצירת יריבויות ספורטיביות גם בין מחנות האוהדים,מה לעשות גדי,זה חלק מהחוויה,מהריגוש,מהיצרים.
ואני לא מדבר על כמה ילדים מושפעים עם קפוצונים,שמחפשים לריב מכות ולא באמת מעניינים.
אני מדבר על יריבות ביציעים.
שאני רואה את הדרבי התל אביבי,וואלה אני מקנא,באווירה,בלהט,בעובדה שיש בינהם יריבות כזאת שמהתרגשות לא ישנים בלילה,ועזוב את האירועים האחרונים.
או את ביתר נגד הפועל.
לא יודע,לי קצת חסרה יריבה כזאת,שתכניס בי עוד יותר אנדרלין,אז מכניסים לביתר,כן אני מבסוט וכן כיף לי להקניט אותם,שבשבילי זה כמו לעודד את הקבוצה שלי.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

זה שי ! כתב:שמעתי שלחמן במחצית פירגן לקהל שלנו ושר שירים שלנו האם זה נכון למי שראה בטלוויזיה ?
לא יודע על מה אתה מדבר כי לא ראיתי את זה, אבל בכללי לחמן מאוד מפרגן לנו ולקהל שלנו. הרעיף אינסוף מחמאות במשחקים נגד נתניה והפועל חיפה.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

אדום זקן כתב: סבבה,תשקיע,אבל אין לזה שום קשר.
חלק מהעניין של להיות אוהד של קבוצה גדולה,זה יצירת יריבויות ספורטיביות גם בין מחנות האוהדים,מה לעשות גדי,זה חלק מהחוויה,מהריגוש,מהיצרים.
ואני לא מדבר על כמה ילדים מושפעים עם קפוצונים,שמחפשים לריב מכות ולא באמת מעניינים.
אני מדבר על יריבות ביציעים.
שאני רואה את הדרבי התל אביבי,וואלה אני מקנא,באווירה,בלהט,בעובדה שיש בינהם יריבות כזאת שמהתרגשות לא ישנים בלילה,ועזוב את האירועים האחרונים.
או את ביתר נגד הפועל.
לא יודע,לי קצת חסרה יריבה כזאת,שתכניס בי עוד יותר אנדרלין,אז מכניסים לביתר,כן אני מבסוט וכן כיף לי להקניט אותם,שבשבילי זה כמו לעודד את הקבוצה שלי.
הסכמתי עם כל החלק הראשון שלך עד לקטע "שאני רואה את הדרבי התל אביבי.."
יש לנו יריבויות- וחלק מהם ממש פיקנטיות, פשוט זה שלא הולכים מכות במגרשים, או זורקים אבוקות ורימונים על האוהדים האחרים לא מראה על חוסר ריגוש או יצרים. מדובר בקבוצת אוהדים סולידרית, שמשתקמת מהסטריאוטיפים האחרונים שהיו לו, וגם מנסה להתרחק מקהל הפועל השלילי ורע-תל אביב.

מכבי נתניה- הייתי בחצי גמר שנה שעברה, ישבתי ממש ליד הגדר המפרידה בינינו לביניהם- ב180 דקות, אולי היה 2 מקרים בודדים בהם אנשים התקרבו לגדר קיללו וגם החליפו כמה מגעים וזהו, כן מתוך 15000 אלף איש שהיו שם. היריבות היא בעיקר שכשאנחנו היינו לקראת ירידה, הם ניצחו אותנו בבית, ואז זה התגלגל לזה שהדחנו אותם ליגה3-0 בחוץ, ואז זה התגלגל לעגלה ערן לוי-אקס שלנו, שעבר אליהם, ואז זה התגלגל בחצי גמר אחרי שערן לוי בישל את ה2, רץ על הקהל שלנו-עשה תנועה שהוא לא שומע, ורץ לעודד את קהל נתניה- זה פיקנטריה.

מכבי חיפה- ערן לוי גם יכול להיות מוזכר פה, שהוא היה אצלם בנוער ואז הם זרקו אותו והוא בא אלינו וכבש אצלם בחוץ, היום זה יכול להיות יוסי בניון, או אפילו חן עזרא.

מכבי תל אביב- חסר? זהבי מול בוזגלו, "תל אביב יא חביבי תל אביב, תסתכל כמה בארשבעים יש מסביב..." הניצחונות שלנו מולם בבית, הם חגגו אליפות אצלנו, רצים מולם נגד אליפות, מכבי מול הפועל.

נגד ביתר זה בעיקר אידיאולוגי ברית תרומפלדור מול ארגון הפועל, הסגל ה"נקי" שלהם מול הגיוון שלנו ושחקנים ערבים שמעורבים בסגל. בנוסף הקהל שלהם הוא אלים, והקומץ שלהם הרבה יותר גדול משמעותית משאר הקבוצות לכן יותר סביר שתראה אוהדי ביתר מחכים לך בחוץ בסוף משחק. יש גם את סוויסה אבל הוא לא משחק לכן זה לא רלוונטי.

יש גם יריבויות ספורטביות כמו כבשה שחורה(רעננה), קבוצה עם מושאלים(הפועל עכו),"דרבי" אזורי(אשדוד)+מאמן שנכשל אצלנו-קלינגר.

אפשר למצוא מלא פיקנטריה בספורט גם מבלי שזה קשור לאלימות, או לדברים לא חוקיים(ריסוס,עקירות כיסאות וכדומה)
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Totti כתב:משהו לגבי השיר "איך זה לקבל 3?"

בחייאת רבאק, מביך
אני שוב מסכים איתך טוטי!
גם שרנו את זה נגד האין קהל של מכבי פתח תקווה וגם נגד רמת השרון בעונה שעברה שזה גם מביך...
שיר כזה צריך לשיר רק מול קהלים כמו מכבי חיפה כמו של מכבי תל אביב הפועל תל אביב וביתר כל שאר הקבוצות זה מביך.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

shovalb9 כתב:
הסכמתי עם כל החלק הראשון שלך עד לקטע "שאני רואה את הדרבי התל אביבי.."
יש לנו יריבויות- וחלק מהם ממש פיקנטיות, פשוט זה שלא הולכים מכות במגרשים, או זורקים אבוקות ורימונים על האוהדים האחרים לא מראה על חוסר ריגוש או יצרים. מדובר בקבוצת אוהדים סולידרית, שמשתקמת מהסטריאוטיפים האחרונים שהיו לו, וגם מנסה להתרחק מקהל הפועל השלילי ורע-תל אביב.

מכבי נתניה- הייתי בחצי גמר שנה שעברה, ישבתי ממש ליד הגדר המפרידה בינינו לביניהם- ב180 דקות, אולי היה 2 מקרים בודדים בהם אנשים התקרבו לגדר קיללו וגם החליפו כמה מגעים וזהו, כן מתוך 15000 אלף איש שהיו שם. היריבות היא בעיקר שכשאנחנו היינו לקראת ירידה, הם ניצחו אותנו בבית, ואז זה התגלגל לזה שהדחנו אותם ליגה3-0 בחוץ, ואז זה התגלגל לעגלה ערן לוי-אקס שלנו, שעבר אליהם, ואז זה התגלגל בחצי גמר אחרי שערן לוי בישל את ה2, רץ על הקהל שלנו-עשה תנועה שהוא לא שומע, ורץ לעודד את קהל נתניה- זה פיקנטריה.

מכבי חיפה- ערן לוי גם יכול להיות מוזכר פה, שהוא היה אצלם בנוער ואז הם זרקו אותו והוא בא אלינו וכבש אצלם בחוץ, היום זה יכול להיות יוסי בניון, או אפילו חן עזרא.

מכבי תל אביב- חסר? זהבי מול בוזגלו, "תל אביב יא חביבי תל אביב, תסתכל כמה בארשבעים יש מסביב..." הניצחונות שלנו מולם בבית, הם חגגו אליפות אצלנו, רצים מולם נגד אליפות, מכבי מול הפועל.

נגד ביתר זה בעיקר אידיאולוגי ברית תרומפלדור מול ארגון הפועל, הסגל ה"נקי" שלהם מול הגיוון שלנו ושחקנים ערבים שמעורבים בסגל. בנוסף הקהל שלהם הוא אלים, והקומץ שלהם הרבה יותר גדול משמעותית משאר הקבוצות לכן יותר סביר שתראה אוהדי ביתר מחכים לך בחוץ בסוף משחק. יש גם את סוויסה אבל הוא לא משחק לכן זה לא רלוונטי.

יש גם יריבויות ספורטביות כמו כבשה שחורה(רעננה), קבוצה עם מושאלים(הפועל עכו),"דרבי" אזורי(אשדוד)+מאמן שנכשל אצלנו-קלינגר.

אפשר למצוא מלא פיקנטריה בספורט גם מבלי שזה קשור לאלימות, או לדברים לא חוקיים(ריסוס,עקירות כיסאות וכדומה)
כל מה שכתבת לא רלוונטי,כי הדגשתי שאני לא מדבר על אלימות,אלה על יריבות הקנטות בין מחנות אוהדים.
וכל הדוגמאות שהבאת,אין לנו ולא היו לנו יריביות עם אף אחת מהן,אילו מקרים בודדים.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

לי אישית נמאס מתרבות הכאסח ועבירה על החוק של כל ארגוני אולסטאר למיניהם, לא צריך לרסס שום דבר לא צריך לתת מכות אנחנו צריכים לאהוד קבוצה ולעשות למען הקבוצה לא למען השם של הארגון...
כל פעם שאני רואה ציור קיר שרשום עליו קאמלס זה חורה לי כי זה לא תרבות בעיניי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

ארגוני אולסטאר זה משהו חדש ? חח
חברים, ככה זה בכל העולם ולא רק בארץ, פה בארץ עוד שקטים מאוד יחסית לחו"ל, כנ"ל לגבי האולטרס שלנו שאין לו יריבות יוצאת דופן,
לפי מה שהבנתי דווקא יש קשר טוב עם האולטרס של חיפה :)
תמונה

שלח תגובה