גם בינינו ובין הפועל ת"א ב-2009 היו פערים עצומים ואם ניפגש איתם לפחות על הנייר זה יזכיר לי את אותו משחק. לדרבן שחקנים זה פחות או יותר הדבר היחיד שאבוקסיס יודע לעשות כמאמן, ויש להם חומר שחקנים טוב מאוד ביחס לליגה.Totti כתב:
מכל הקבוצות במפעל בחרתם לפחד מבני יהודה?
הזוי.
יש פער של 5 דרגות בנינו
13/14.1 בגביע: מכבי הרצליה בחוץ
Re: הגרלת סיבוב ח' גביע המדינה חמישי 16:30
- The red one
אתם שוכחים שמדובר בגביע . כל משחק הוא קשה שם, בעיקר מקבוצה שלנו שמשחקת בשבת ומפרקת 0-4 קבוצה שנמצאת מעל לקבוצה שמנצחת אותנו 0-2 בשבת שלאחר מכן ויכלה לסיים עם 5 שערים ברשת שלנו ..
אז יש קבוצות שצריך לחשוש מהן טיפה יותר (מעבר לכל קבוצות ליגת העל) ואלה אחי נצרת, ובני יהודה, שאלה קבוצות עם חומר שחקנים לא רע בכלל שבמשחק 90 דקות יכולות לעשות צרות (בעיקר אם המשחק יהיה בחוץ). אבל מצד שני לא צריך לפחד מכל קבוצה ולחשוש ממ.כ יניב חולון ...
פשוט נמתין ונהיה חכמים עוד חצי שעה .. ההגרלה בשידור ישיר בכל ערוצי הספורט. בערוץ הספורט זה יהיה ב55 הרגיל במסגרת 'מגרש פתוח'.
אז יש קבוצות שצריך לחשוש מהן טיפה יותר (מעבר לכל קבוצות ליגת העל) ואלה אחי נצרת, ובני יהודה, שאלה קבוצות עם חומר שחקנים לא רע בכלל שבמשחק 90 דקות יכולות לעשות צרות (בעיקר אם המשחק יהיה בחוץ). אבל מצד שני לא צריך לפחד מכל קבוצה ולחשוש ממ.כ יניב חולון ...
פשוט נמתין ונהיה חכמים עוד חצי שעה .. ההגרלה בשידור ישיר בכל ערוצי הספורט. בערוץ הספורט זה יהיה ב55 הרגיל במסגרת 'מגרש פתוח'.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
שכחת מה קרה לבית"ר של ארקדי גיאדמק שהודחה מול הכח רמת גן שהיה לה את אחת מהקבוצות החזקות?Totti כתב:
מכל הקבוצות במפעל בחרתם לפחד מבני יהודה?
הזוי.
יש פער של 5 דרגות בנינו
שכחת מה קרה למכבי חיפה מולנו אחריי שירדנו ליגה בפעם האחרונה, כמעט ניצחנו אותם (הסתיים 2-1 ועדיין היינו קרובים מאוד להפתיע), הובלנו עליהם והם הפכו, יש הרבה דוגמאות, והדוגמא הכי טובה, ההפסד בגמר לרמת גן...
די כבר לזלזל, במיוחד בבני יהודה שקורעת חלק גדול מהליגה בתוצאות גדולות...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
עם המזל שלנו נקבל את מכבי ת"א בחוץ..
להגיד את האמת אני מעדיף את נתניה/הפועל חיפה/הפועל פ"ת מאשר קבוצות טריקיות מהלאומית.
לא אכפת לי לקבל כל קבוצה העיקר שלא תהיה מליגת העל.הפועלעולה כתב:להגיד את האמת אני מעדיף את נתניה/הפועל חיפה/הפועל פ"ת מאשר קבוצות טריקיות מהלאומית.
אשקלון-בית"ר באשקלון
משחק מצויין.
משחק מצויין.
בית"ר ת"א-מכבי ת"א
אנחנו נגד הרצליה בהרצליה
הרצליה בחוץ. מוקש
מכבי הרצליה. המשחק הזה שלנו!
אבל חבל שלא קיבלנו קבוצה ליגה א'\ב'\ג'.
אבל חבל שלא קיבלנו קבוצה ליגה א'\ב'\ג'.
נערך לאחרונה על ידי zahipan ב 25 דצמבר 2014, 16:45, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הרצליה.. וק״ש בעכו
טוב ידוע לי שיש להם חלוץ טוב (ג'ורדן פושה) ופרדי דויד מאמן.
אבל כן, משחק טוב עבורנו.
אבל כן, משחק טוב עבורנו.
אם אני זוכר נכון..מכבי הרצליה כבר העיפה אותנו לפני כמה שנים