אני לא הייתי ממהר לשמוח משחקי הגביע הוכיחו לי ששום הגרלה אלא אם מדובר בין קבוצה מליגה א'-ג' לקבוצה מצמרת ליגת העל, שום משחק לא קל בגביע ואסור לשחקנים לחשוב כמוך אדון טוטי אחרת נפסיד.
חייבים לעלות למשחק הזה כאילו עולים לשחק מול מכבי תל אביב בוסרמיל.
הפועלעולה כתב:אני עם טוטי פה.
הגרלה מצויינת, אחלה איצטדיון, הכל טוב.
+1.
עכשיו אני מקווה שיפרסמו כמה שיותר מוקדם את המועד. צריך לקחת חוןפש מהעבודה.
לדעתי זה יהיה בשלישי בשעות הערב ..
דר אתה צודק לכל משחק צריך לעלות כמו נגד מכבי ת"א. אבל אם היינו מקבלים את בני יהודה או אחי נצרת בחוץ או אפילו אילת או כמובן כל קבוצה מליגת העל זה היה יותר מפחיד. הרצליה לא קבוצה שאמורה להקשות עלינו, לא צריך לבוא עם חזה נפוח, אבל לא - בוודאות הרצליה בחוץ זה לא מוקש ולא ההגרלה הכי גרועה שיכלה לצאת לנו.
עכשיו אני מקווה שיפרסמו כמה שיותר מוקדם את המועד. צריך לקחת חוןפש מהעבודה.
לדעתי זה יהיה בשלישי בשעות הערב ..
דר אתה צודק לכל משחק צריך לעלות כמו נגד מכבי ת"א. אבל אם היינו מקבלים את בני יהודה או אחי נצרת בחוץ או אפילו אילת או כמובן כל קבוצה מליגת העל זה היה יותר מפחיד. הרצליה לא קבוצה שאמורה להקשות עלינו, לא צריך לבוא עם חזה נפוח, אבל לא - בוודאות הרצליה בחוץ זה לא מוקש ולא ההגרלה הכי גרועה שיכלה לצאת לנו.
תאמין לי שאת בני אילת ואת חולון היינו מביסים, הרצליה גם קצת מלחיצים אותי אבל פחות מבני יהודה זה בטוח.
אגב לפניי שהם הוציאו את הפתקים ידעתי שרעננה תקבל את בני יהודה וזה קרה, זה יהיה משחק מעניין.
דר אדום בנשמה כתב:אני לא הייתי ממהר לשמוח משחקי הגביע הוכיחו לי ששום הגרלה אלא אם מדובר בין קבוצה מליגה א'-ג' לקבוצה מצמרת ליגת העל, שום משחק לא קל בגביע ואסור לשחקנים לחשוב כמוך אדון טוטי אחרת נפסיד.
חייבים לעלות למשחק הזה כאילו עולים לשחק מול מכבי תל אביב בוסרמיל.
אתה צודק. אבל מכאן ועד להפוך את זה למשחק קשה המרחק ענק.
הרכב מכבי הרצליה:אבי איבגי(בר מנקר), גל דביר, ברק לביא, שחף הלמן, דין אקפי, דור הלוי(סתיו טויל), שימי אלמלם, תומר קצב, אוראל אדרי, אבי חי, אדריאן פרננדז(ניסן דנון)