והיום:
דקה 60:
הפועל עכו מובילה כרגע 0-1 נגד הפועל רמת גן משער של רועי דיין בפנדל בדקה ה-21.
ליגה לאומית - תוצאות סוף השבוע
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
Re: ליגה לאומית - תוצאות סוף השבוע
פשי עכו ממש קבוצה כמונו.
עכו ממש ממש יש לה חלוצים לא כמונו
עכו יש לה את ירון לא כמונו!!!
עכו תעלה ליגה !!
אני נישאר עוד עונה!!
עכו ממש ממש יש לה חלוצים לא כמונו
עכו יש לה את ירון לא כמונו!!!
עכו תעלה ליגה !!
אני נישאר עוד עונה!!
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
עכו מנצחת עולה למקום השני אם רמת גן מנצחת היא עולה למקום ה 2 יהיה טוב אם רמת גן תבקיע והסתיים בתיקו שאף אחת מהן לא תברח לנו יותר מידי..
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
דקה 79, אין שינוי בתוצאה...
אתה רציני?באר שבעי באדום כתב:עכו יש לה את ירון לא כמונו!!!
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
עכו מבקיעה את השני בדקה ה93, מנצחת 2-0, וסוגרת סיבוב שלם ללא הפסד מאז - נחשו מי? - הפועל באר שבע.
לא מנחם אותי,yedidel כתב:עכו מבקיעה את השני בדקה ה93, מנצחת 2-0, וסוגרת סיבוב שלם ללא הפסד מאז - נחשו מי? - הפועל באר שבע.
הייתי מעדיף להפסיד לעכו ולתת סיבוב כמו שהם נתנו.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
עזוב יש האומרים שהיכולת שלהם לא היתה משהו... מה אתה מסתנוור מהנקודותניב כתב: לא מנחם אותי,
הייתי מעדיף להפסיד לעכו ולתת סיבוב כמו שהם נתנו.
זה לא העניין. עכו סוגרת סיבוב שלם ללא הפסד... כן סוגרת/לא סוגרת... לא זה העניין.
המשחק הזה ממחיש לנו, בפעם המי יודע כמה מה ההבדל בין באר שבע לשאר קבוצות הליגה (קבוצות הצמרת בעיקר).
אותה הפועל ר"ג שקיבלה מהם שניים היום הגיעה ביום שלישי לווסרמיל. אבל מה? עכו, עם תקציב של לירה וחצי ועם מאמן בלי רזומה בגרוש מבקיעה שניים ומנצחת. הפועל ב"ש, עם תקציב של 10-14 מיליון ש"ח, עם מאמן בעל רזומה רציני בנבחרת הצעירה - סופגת שער בדקה ה-17' ובמשך 73 דקות לא מצליחה אפילו לאזן את התוצאה.
אני חושב שיש כאן מסקנה מתבקשת אחת: לליגה הזו צריך לב ונשמה. לא צריך דולרים. עכו באה קטנה למפגש הזה - אבל יצאה ענקית כשסיבכה את ר"ג (ואותנו בעיקר) והתרוממה לה לכיוון הפועל חיפה. אנחנו, שהיינו עם משחק חסר והיינו יכולים ג"כ לעבור את קבוצת הפועל ר"ג - לא היינו מסוגלים לעשות זאת.
ל-ו-ז-ר-י-ם !!!!!
המשחק הזה ממחיש לנו, בפעם המי יודע כמה מה ההבדל בין באר שבע לשאר קבוצות הליגה (קבוצות הצמרת בעיקר).
אותה הפועל ר"ג שקיבלה מהם שניים היום הגיעה ביום שלישי לווסרמיל. אבל מה? עכו, עם תקציב של לירה וחצי ועם מאמן בלי רזומה בגרוש מבקיעה שניים ומנצחת. הפועל ב"ש, עם תקציב של 10-14 מיליון ש"ח, עם מאמן בעל רזומה רציני בנבחרת הצעירה - סופגת שער בדקה ה-17' ובמשך 73 דקות לא מצליחה אפילו לאזן את התוצאה.
אני חושב שיש כאן מסקנה מתבקשת אחת: לליגה הזו צריך לב ונשמה. לא צריך דולרים. עכו באה קטנה למפגש הזה - אבל יצאה ענקית כשסיבכה את ר"ג (ואותנו בעיקר) והתרוממה לה לכיוון הפועל חיפה. אנחנו, שהיינו עם משחק חסר והיינו יכולים ג"כ לעבור את קבוצת הפועל ר"ג - לא היינו מסוגלים לעשות זאת.
ל-ו-ז-ר-י-ם !!!!!

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
yedidel כתב:עכו מבקיעה את השני בדקה ה93, מנצחת 2-0, וסוגרת סיבוב שלם ללא הפסד מאז - נחשו מי? - הפועל באר שבע.
ובע"ה - בשישי הקרוב, אנחנו נסגור גם מעגל... (ונהיה "אספניול" שכזו חחח..

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר