13/14.1 בגביע: מכבי הרצליה בחוץ

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

Re: 13/14.1 בגביע: מכבי הרצליה בחוץ

שליחה על ידי shovalb9 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: אבל זה בדיוק מה שכתבתי .. לא לחשוב ש0-2 כבר בכיס ומצד שני לא לעשות מהם מה שהם לא ..
אוקי אני מקבל את זה. לא ראיתי את זה במה שרשמת מהניסוח, אחרי הקריאה השלישית שלי של דברייך זה סוג של הובהר לי.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אגב שלא תבינו אותי לא נכון אני בטוח שבכל הרכב אנחנו צריכים לנצח אותם אבל בגביע כמו בגביע שום דבר לא בטוח...
לכן לא צריך להשתחצן ולומר שהאוהדים שלהם מרגישים כמו שאנחנו נרגיש אם נשחק מול ריאל כי הפרשי הרמות ביננו לבין ריאל הם סביב ה10-20 וביננו לבין הרצליה 4 רמות ועדיין בגביע ביום נתון הכל יכול לקרות ראו ערך ההפסד של ביתר עם לואיס פרננדז להכח רמת גן אם אינני טועה, ההפסד של מכבי תל אביב לביתר שמשון שאז הייתה בליגה ארצית, ההפסד שלנו להפועל רמת גן.
לבוא ולהגיד 3-0 במחצית זה לא רציני.
תבואו לעודד גם אם זה יסתיים רק ב1-0פ מה שחשוב בגביע זה לא הדרך כי אם הניצחון...
וכמובן הכי חשוב: בלי פציעות והרחקות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

דר אדום בנשמה כתב:אגב שלא תבינו אותי לא נכון אני בטוח שבכל הרכב אנחנו צריכים לנצח אותם אבל בגביע כמו בגביע שום דבר לא בטוח...
לכן לא צריך להשתחצן ולומר שהאוהדים שלהם מרגישים כמו שאנחנו נרגיש אם נשחק מול ריאל כי הפרשי הרמות ביננו לבין ריאל הם סביב ה10-20 וביננו לבין הרצליה 4 רמות ועדיין בגביע ביום נתון הכל יכול לקרות ראו ערך ההפסד של ביתר עם לואיס פרננדז להכח רמת גן אם אינני טועה, ההפסד של מכבי תל אביב לביתר שמשון שאז הייתה בליגה ארצית, ההפסד שלנו להפועל רמת גן.
דבר ראשון שהוא כללי- אתה הרבה פעמים מאוד מקטרג את הכדורגל, ובכלל את הפערי רמות/הבדלים והשוואות למיניהם בין קבוצות ושחקנים. אני אישית לא מבין אותך בכלל, ומבקש ממך להפסיק עם זה ולהתעסק יותר בעיקר. ואם אתה רוצה דוגמאות-"הפרשי הרמות ביננו לבין ריאל הם סביב ה10-20 וביננו לבין הרצליה 4" או לדוגמה אחרת "ההבדל ביננו לבין ביתר זה נטן בוזגלו!"- כשזה לא עובד....

צריך לנצח, עדיף בסטייל, והרחקות ופציעות זה לא הכי חשוב- הכי חשוב לנצח, אבל כן להימנע מהם.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב:אגב שלא תבינו אותי לא נכון אני בטוח שבכל הרכב אנחנו צריכים לנצח אותם אבל בגביע כמו בגביע שום דבר לא בטוח...
הצילווווווו.
דײַייייייי.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

Totti כתב:חבר שלי העיר את תשומת ליבי לדף האוהדים של מכבי הרצליה בפייסבוק.

נראה שהחבר'ה שם אפטימים בצורה מפתיעה ומעלים מפתחות לניצחון. כנראה שהעשור הקודם בו הושפלנו בכל מגרש בארץ עוד נותן את אותותיו. אחרת אין לי מושג כיצד חובב כדורגל בארץ שרואה משחקים של באר שבע/מכבי/קרית שמונה מאמין בכל ליבו שהוא יכול לנצח.
בעצם יש לי מושג, אוהד אמיתי מאמין שאפשר לנצח בברנבאו, עם 9 שחקנים וגם לשים על זה בווינר.
הכי מפתיע בכל בעניין הזה, שלמכבי הרצליה יש דף אוהדים בפייסבוק

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ns75 כתב:
הכי מפתיע בכל בעניין הזה, שלמכבי הרצליה יש דף אוהדים בפייסבוק
האמת שחיפשתי אחרי שאמרתם פה ולא מצאתי

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

https://www.facebook.com/groups/m.herzeliya/?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

שלח תגובה