צעדי תמיכה בהקמת איצטדיון חדש.
- אדומה דרומית
Re: צעדי תמיכה בהקמת איצטדיון חדש.
זה בהחלט יכול להיות מה שיפיל, כי אם אתה מראה לצד השני (העירייה ) שאתה הולך לקראתה בהיגיון ולא כמו שור עם הראש בקיר זה יכול מאוד להשפיע.
זה לא העוד מיליון שיפיל את הפרוייקט זה יותר הנכונות להתגמש.
אם אתה בא בגישה של "לא מוכנים לשיפוץ, לא מוכנים אצטדיון קטן של 10 אלף, רוצים את מה שהיה מתוכנן" אז כמו שאתה מתחפר בעמדתך גם הם שגם ככה לא רוצים בזה כלל וכלל יתחפרו בעמדתם ויגידו מיצדם שאין מה לעשות וידחו שוב ושוב את הדיון בנושא עד הבחירות הבאות (ששם כמובן שהוא יבטיח הקמת איצטדיון מהמם...)
ח'ברה תיהיו ריאלים, זה לא כזה נורא אצטדיון של 10 אלף עם אופציית הרחבה אחרי כמה שנים. ראיתם כמה זמן לקח לבנות את אולם התרבות החדש בבאר שבע... ועם המיתון שתוקף את כל העולם...
חן: הקבוצה היריבה תביא קהל בהתאם להקצאה שבאר שבע תתן, לא כמה שבא לה. ואם יהיו 10 אלף מקומות הם לא יקבלו הקצאה של 3000
שיפוץ ווסרמיל ידרוש אירוח במקומות אחרים למשך עונה! לא נראה לי מתקבל.
חייבים להיות משכנעים בטיעון שווסרמיל מיושן ברמות שלא שווה לשפץ ועדיף לפנות את הקרקע לבניית מבני מגורים שיכניס עוד כסף לעירייה ולבנות איצטדיון חדש באזור פחות נחשב מבחינת מחיר אדמה.
אם אכן יש שידור ביום שישי בבית, זהו זמן מעולה להגיע מוכנים עם שלטים, ערוץ 5 מת על הדברים האלו.
זה לא העוד מיליון שיפיל את הפרוייקט זה יותר הנכונות להתגמש.
אם אתה בא בגישה של "לא מוכנים לשיפוץ, לא מוכנים אצטדיון קטן של 10 אלף, רוצים את מה שהיה מתוכנן" אז כמו שאתה מתחפר בעמדתך גם הם שגם ככה לא רוצים בזה כלל וכלל יתחפרו בעמדתם ויגידו מיצדם שאין מה לעשות וידחו שוב ושוב את הדיון בנושא עד הבחירות הבאות (ששם כמובן שהוא יבטיח הקמת איצטדיון מהמם...)
ח'ברה תיהיו ריאלים, זה לא כזה נורא אצטדיון של 10 אלף עם אופציית הרחבה אחרי כמה שנים. ראיתם כמה זמן לקח לבנות את אולם התרבות החדש בבאר שבע... ועם המיתון שתוקף את כל העולם...
חן: הקבוצה היריבה תביא קהל בהתאם להקצאה שבאר שבע תתן, לא כמה שבא לה. ואם יהיו 10 אלף מקומות הם לא יקבלו הקצאה של 3000
שיפוץ ווסרמיל ידרוש אירוח במקומות אחרים למשך עונה! לא נראה לי מתקבל.
חייבים להיות משכנעים בטיעון שווסרמיל מיושן ברמות שלא שווה לשפץ ועדיף לפנות את הקרקע לבניית מבני מגורים שיכניס עוד כסף לעירייה ולבנות איצטדיון חדש באזור פחות נחשב מבחינת מחיר אדמה.
אם אכן יש שידור ביום שישי בבית, זהו זמן מעולה להגיע מוכנים עם שלטים, ערוץ 5 מת על הדברים האלו.
ראשית כל, תודה לכל התגובות, העיצות והרעיונות.
שנית, חן, ברצוני להשיב לך אישית. אני שמח שהעלית שתי נקודות מענינות לדיון.
(1) משום שלא היית בישיבת המועצה ביום ה', חובה עלי להעמיד אותך על טעותך, ומעט (באמת מעט) לנזוף בך. כשהועלה לסדר היום הנושא השישי לסדר היום - מה עם פרויקטים שאושרו בימי ראש העיר הקודם (ובניהם איצטרנר) - מספר אוהדים קראו מספר קריאות ביניים ברמת הסביר. אפילו אני, "הרמתי" את קולי (שאלי מי שמכיר אותי, למה הכוונה, בקיצור שמעו אותי) ושאלתי את רוביק, האם בתום הדיון תהיה אפשרות לשאול שתי שאלות. הושב לי שלא. מיד אח"כ הוצא החוצה האוהד הקולני והאהוב חיים כהן, כמו תרנגול שחוט, חנן ואני יצאנו להוריד ממנו את הז'נדרמים. ואז אמר מה שאמר המנוול הקטן, והקים עליו בצדק!!! את שאר האוהדים.
חן, אני באמת חושב שלפעמים הביקורת על אוהדינו הקולניים והמסורים מיותרת, ואף מתחסדת. אני אישית אשמח אם נמלא את ישיבת המועצה הבאה בה ידון איצטרנר, בהתאם להתפתחות הענינים בחזית רוביק.
(2) חן חביבתי, כאחד שלמוד נסיון על הנעשה בארצנו בכלל ובעירנו בפרט, הרשי לי לציין שאם הצלחת להשיג לך דריסת רגל בענין זה או אחר, עשית את מרבית העבודה. עכשיו פירוט.
רוביק טוען שהיה בעד איצטרנר חדש בעלות 160 מיליון ש"ח, אך היום הובהר לו שהעלות תהיה 235 מיליון ש"ח לאיצטדיון של 16,000 מקומות ישיבה. כעת נעבור למעט אלגברה. בוא נניח שהעלות היא 240 מיליו ש"ח קיצוץ מספר מקומות הישיבה בשלב הראשון ל10,000 מקומות מהווה קיצוץ של 37.5% מהמקומות, דבר שיכול להביא לקיצוץ של 33% בעלויות, כלאמר להשיב את הפרויקט לעלותו המקורית. ב12-13 משחקי בית בליגת העל אנו לא צפויים לעבור את המספר הזה, אלא אם כן רצים לאליפות (לא צפוי ב2-3 עונתינו הראשונות בליגת העל).
יתרה מכך, עם סיומו המוצלח של הפרויקט, כאשר קרקעות וסרמיל יופשרו, ושקברניטי העיר יהיו מבסוטים מהתוצאה, דברים יזוזו מאליהם קדימה. פתאום ימצא תקציב להגדלת האיצטדיון ואף להכפלת התפוסה.
לזה קוראים חן מומנטום, ופידבק חיובי. עדי הוסיפה, בצדק לדעתי, שאל לנו לבוא לרוביק מקובעים, כי אם יוזמי רעיונות פשרה. אני העליתי אחד. בוודאי שישנם עוד.
שבוע טוב לכולם.
שנית, חן, ברצוני להשיב לך אישית. אני שמח שהעלית שתי נקודות מענינות לדיון.
(1) משום שלא היית בישיבת המועצה ביום ה', חובה עלי להעמיד אותך על טעותך, ומעט (באמת מעט) לנזוף בך. כשהועלה לסדר היום הנושא השישי לסדר היום - מה עם פרויקטים שאושרו בימי ראש העיר הקודם (ובניהם איצטרנר) - מספר אוהדים קראו מספר קריאות ביניים ברמת הסביר. אפילו אני, "הרמתי" את קולי (שאלי מי שמכיר אותי, למה הכוונה, בקיצור שמעו אותי) ושאלתי את רוביק, האם בתום הדיון תהיה אפשרות לשאול שתי שאלות. הושב לי שלא. מיד אח"כ הוצא החוצה האוהד הקולני והאהוב חיים כהן, כמו תרנגול שחוט, חנן ואני יצאנו להוריד ממנו את הז'נדרמים. ואז אמר מה שאמר המנוול הקטן, והקים עליו בצדק!!! את שאר האוהדים.
חן, אני באמת חושב שלפעמים הביקורת על אוהדינו הקולניים והמסורים מיותרת, ואף מתחסדת. אני אישית אשמח אם נמלא את ישיבת המועצה הבאה בה ידון איצטרנר, בהתאם להתפתחות הענינים בחזית רוביק.
(2) חן חביבתי, כאחד שלמוד נסיון על הנעשה בארצנו בכלל ובעירנו בפרט, הרשי לי לציין שאם הצלחת להשיג לך דריסת רגל בענין זה או אחר, עשית את מרבית העבודה. עכשיו פירוט.
רוביק טוען שהיה בעד איצטרנר חדש בעלות 160 מיליון ש"ח, אך היום הובהר לו שהעלות תהיה 235 מיליון ש"ח לאיצטדיון של 16,000 מקומות ישיבה. כעת נעבור למעט אלגברה. בוא נניח שהעלות היא 240 מיליו ש"ח קיצוץ מספר מקומות הישיבה בשלב הראשון ל10,000 מקומות מהווה קיצוץ של 37.5% מהמקומות, דבר שיכול להביא לקיצוץ של 33% בעלויות, כלאמר להשיב את הפרויקט לעלותו המקורית. ב12-13 משחקי בית בליגת העל אנו לא צפויים לעבור את המספר הזה, אלא אם כן רצים לאליפות (לא צפוי ב2-3 עונתינו הראשונות בליגת העל).
יתרה מכך, עם סיומו המוצלח של הפרויקט, כאשר קרקעות וסרמיל יופשרו, ושקברניטי העיר יהיו מבסוטים מהתוצאה, דברים יזוזו מאליהם קדימה. פתאום ימצא תקציב להגדלת האיצטדיון ואף להכפלת התפוסה.
לזה קוראים חן מומנטום, ופידבק חיובי. עדי הוסיפה, בצדק לדעתי, שאל לנו לבוא לרוביק מקובעים, כי אם יוזמי רעיונות פשרה. אני העליתי אחד. בוודאי שישנם עוד.
שבוע טוב לכולם.
חשוב לזכור שבית"ר ירושלים, מכבי ת"א, הפועל ת"א ומכבי חיפה מצליחות להביא יותר מ-10,000 צופים
למעט מאוד משחקים ויש להם בערך כפוטנציאל כמה מאות אלפים יותר מאיתנו.
אני מעדיף איצטדיון שיעניק אוירה ביתית ב-90 אחוז מהמשחקים מאשר שיהיה מתקן עם 16,000 מקומות
וכל משחק יותר מחצי איצטדיון יהיה ריק. בואו נהיה ריאליים, גם עם מתקן ראוי וקבוצה מצליחה אנחנו
לא שווים 10,000 אוהדים ביותר מ-3 משחקים בעונה.
למעט מאוד משחקים ויש להם בערך כפוטנציאל כמה מאות אלפים יותר מאיתנו.
אני מעדיף איצטדיון שיעניק אוירה ביתית ב-90 אחוז מהמשחקים מאשר שיהיה מתקן עם 16,000 מקומות
וכל משחק יותר מחצי איצטדיון יהיה ריק. בואו נהיה ריאליים, גם עם מתקן ראוי וקבוצה מצליחה אנחנו
לא שווים 10,000 אוהדים ביותר מ-3 משחקים בעונה.
- אדומה דרומית
לא מסכימה איתך אריק, אם השנה הבאת כמה פעמים 6-7 אלף, עם זה שזה בווסרמיל, עם זה שאנחנו בלאומית ועם הבלאגן סביב המאמן... בליגת העל, באצטדיון דנדש בקלות תמלא 10 אלף. אבל עדיין. עדיף שיהיה מלא וב3-4 משחקים ייאזלו הכרטיסים (רק מוסיף יוקרה למועדון) מאשר שבאמת ברוב העונה (במיוחד עכשיו שהליגה מתרחבת ויש קבוצות עם 100 אוהדים במשחק בית) יהיו יציעים ריקים למחצה. אין צורך באצטדיון גדול יותר, לא כרגע.
ראליות, התמדה ואמונה הם שם המשחק
ראליות, התמדה ואמונה הם שם המשחק
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אריק כתב:1. חשוב שיתבצע סיעור מוחות ע"מ שהפגישה עניינית ולא תתפזר למקומות אחרים (יש נטייה כזאת לרוב).
2. צריכים לבוא עם דרישות מראש ולהיות מוכנים לכל תשובה, תירוץ או נסיון לדחוק אותנו לפינה.
3. לא להסכים בשום פנים ואופן לשיפוץ. אין בעיה שאיצטדיון חדש יוקם על מתחם וסרמיל אבל לא שיפוץ.
4. אין סיבה שבמגבלת תקציב לא יוקם איצטדיון של 14 או 15 אלף (אפילו 10 ו-12), הרי בשביל משחק
או שניים בעונה לא צריך איצטדיון של 20,000 מקומות.
5. חשוב באמת להמשיך עם צעדי המחאה ומומלץ להודיע מראש (לא יום לפני) על פעילות מתוכננת.
6. אין מקום לפילוגים בין המחנות, לכולנו אותה מטרה.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ובדגש על סעיף 2. חייבים לקרוא המפה, ולשער מראש את שלל התירוצים ותשובות מס השפתיים, ולהכין להם תשובה ותגובה מראש!!
20 שנים עובדים עלינו, לא עוד!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
ארז, מספיק לקרוא לזה "איצטרנר"!!
אסור שישאר פה זכר לשם של חדל האישים הזה!!
רוצים? שיקראו את מוזיאון חיל האויר על שמו, אבל לא את האצטדיון שהאיש הזה בעצמו לא טרח לקדם (ביחד עם עוד הרבה מאוד דברים).
רוצים? שיקראו את מוזיאון חיל האויר על שמו, אבל לא את האצטדיון שהאיש הזה בעצמו לא טרח לקדם (ביחד עם עוד הרבה מאוד דברים).
הפועל אני כבר משתגע
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
במהלך ישיבת המועצה הובהר חד משמעית ע"י רוביק דנילוביץ' (ובהסכמת היתר) שבכל מקרה - גם אם מדובר באצטדיון חדש וגם אם מדובר בשיפוץ הקיים, שמו של האצטדיון יהיה על שם טרנר.8red כתב:ארז, מספיק לקרוא לזה "איצטרנר"!!
דווקא ל"וסרמיל" המוזנח והמתפורר הייתי מחליף את השם ל"טרנר".
הוא מייצג בדיוק את באר שבע בתקופתו של האיש הזה.
אני רק מקווה שעד שיוקם אצטדיון חדש, ישכחו מכל הרעיון המטופש הזה. בינתיים אין צורך שאנחנו נכנה את הפרוייקט הזה על שם מי שהיה אחד מראשי העירייה הגרועים בתולדות ב"ש.
ועוד משהו...
לשפץ את "וסרמיל" ואחר כך להחליף לו את השם ל"טרנר" - זה לא יפגע בהנצחת הילד ארתור וסרמיל הי"ד??? איזה חברי מועצה עלובים יש לנו....
הוא מייצג בדיוק את באר שבע בתקופתו של האיש הזה.
אני רק מקווה שעד שיוקם אצטדיון חדש, ישכחו מכל הרעיון המטופש הזה. בינתיים אין צורך שאנחנו נכנה את הפרוייקט הזה על שם מי שהיה אחד מראשי העירייה הגרועים בתולדות ב"ש.
ועוד משהו...
לשפץ את "וסרמיל" ואחר כך להחליף לו את השם ל"טרנר" - זה לא יפגע בהנצחת הילד ארתור וסרמיל הי"ד??? איזה חברי מועצה עלובים יש לנו....
הפועל אני כבר משתגע
ארז וכולכם מניחים שעלויות האצטדיון הם ביחס ישר למספר המקומות אבל זה לא בהכרח נכון.
יש לאצטדיון כבר תוכנית מסויימת ולא בטוח שניתן להקטין ל 10 אלף מבחינת המבנה שלו.
ממה שאני יודע אמורים להיות 2 יציעים של 8 וצריך לראות כיצד ניתן להקטין את מספר המקומות
לפי המבנה הנוכחי והתוכנית הנוכחית.
ממה שאני יודע אמורים להיות 2 יציעים של 8 וצריך לראות כיצד ניתן להקטין את מספר המקומות
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
מסכים,Eran1 כתב:ארז וכולכם מניחים שעלויות האצטדיון הם ביחס ישר למספר המקומות אבל זה לא בהכרח נכון.
אני לא אריכטקט או משהו בסגנון אבל אני לא בטוח שהמשוואה שהצגת של צימצום שליש מהמקומות בהכרח יצמם שליש מהעליות היא נכונה.
דבר שצריך לבדוק מול גורמים מקצועיים.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
כמובן שצמצום שליש מהמקומות לא מקטין בשליש את תקציב האיצטדיון. במידה והתוכנית המקורית לא
תצא לפועל בגלל בעיות תקציב יהיה צורך להשתמש בתוכנית אחרת לגמרי. זה לא פשוט לשנות מספר
מקומות על אותה תוכנית כי יש לכך השפעה גם על מרכיבים אחרים.
צריך לשבת ולתאם עמדות לגבי כוונותינו ע"מ שלא נתבזה בפגישה.
תצא לפועל בגלל בעיות תקציב יהיה צורך להשתמש בתוכנית אחרת לגמרי. זה לא פשוט לשנות מספר
מקומות על אותה תוכנית כי יש לכך השפעה גם על מרכיבים אחרים.
צריך לשבת ולתאם עמדות לגבי כוונותינו ע"מ שלא נתבזה בפגישה.
זו השורה התחתונה והחשובה.אריק כתב: צריך לשבת ולתאם עמדות לגבי כוונותינו ע"מ שלא נתבזה בפגישה.
להתייעץ עם מומחים, לתאם עמדות, לבוא מוכנים לכל שאלה ולצאת עם היד על העליונה בכל ויכוח.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
מבטיח לך אריק, מהכירותי אישית את רוב הנפשות הפועלות, לא נתבזה. אין שום בושה בשום פגישה שילכו אליה דודו, חנן, מישל ואתה.
כמה טוב לראות התעסקות בדברים עניינים ודחיפה של פרוייקט קדימה, לאחר 20 שנה שהתוכניות להקמה לא מומשו הציבור לוקח על עצמו את הפרוייקט הזה, תענוג לראות את היופי שבדמוקרטיה במצבים כאלו.
חברים בממוצע בשנים האחרונות כולל אלו של ליגת העל אנחנו מביאים כ-4000 צופים לכל משחק ואני מסכים עם אריק, מה שכן צריך לבדוק מה הם הסטנדרטים של אופ"א כי אם כבר בונים אז שכשאשר נגיע לאירופה (אמן אמן אמן חמש חמש חמש!!!) נוכל לארח בבית.
חברים בממוצע בשנים האחרונות כולל אלו של ליגת העל אנחנו מביאים כ-4000 צופים לכל משחק ואני מסכים עם אריק, מה שכן צריך לבדוק מה הם הסטנדרטים של אופ"א כי אם כבר בונים אז שכשאשר נגיע לאירופה (אמן אמן אמן חמש חמש חמש!!!) נוכל לארח בבית.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]