אינטואיציה+אנשים קטנים+יותר מרוכזים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
bs war

Re: אינטואיציה.

שליחה על ידי bs war »

גיל שגיב כתב:
אוי כמה שאתה טועה.

אתה לא מבין שהקבוצה לא נבנתה לא נויה ולא מסוגלת להתמיד במערך ובסגנון הגנתי שכזה וגם להביא תוצאות לאורך זמן ?

כמה זמן חשבת שאפילו גיא ימשיך בסגנון העלוב הזה למרות שניצחנו בפוקסים פה ושם ?

גם גיא יודע שסגל הכולל את : כבדה,בונפלד,מליקסון,קדוסי,קוסטרוב,ניסים,אופיר,סמיוני,פדידה,אלקיים,עמוס....
לא יכול להיות בנוי על סגנון הגנתי מכיוון שאין לסגל שכזה יכולת עמידה והתמדה בסגנון הגנתי לאורך זמן.

וכול זה בלי מילה אחת על התקציב הגדול,המסורת,האוהדים....

מצחיק/עצוב לקרוא עד כמה ישנם אוהדים שכבר הוטמע בהם שאנחנו קבוצה קטנה.

תבין, משמעות הדברים שלך והגישה שלך זה שאימצת באופן סופי את דוקטרינת גיא לוי.

[glow=red]דוקטרינת צפרירים חולון.[/glow]
איזה שטויות. "לא בנויה לאורך זמן בסגנון הגנתי". יכול להיות, אבל כבר נמאס לי לנתח הכל בצורה המסובכת הזאת, כן בנויה לשחק הגנתי או לא, בליגה הזאת אני הולך עם מה שמביא נקודות. בניגוד לשי למשל, אותי כן קונים ב- 3 נקודות בליגה הלאומית.

וכדאי שתפנים שנכון לעכשיו אנחנו רק עוד קבוצה בליגה הלאומית. מה לעשות. עד מחר אפשר לומר שאנחנו קבוצה גדולה וצריכים לקרוע את הליגה, אבל אותו דבר אפשר גם לומר על מכבי ת"א. היא אימפריה לא? היא קבוצה גדולה לא? אבל עובדה שהיא נמצאת איפה שהיא נמצאת למרות שעל הנייר היא צריכה להיות האלופה. אז תפסיק ללכת אחרי השם שלנו, "הפועל באר-שבע" כנראה נשמע לך כמו קבוצה גדולה. יכול להיות שהיינו כאלה, עכשיו כבר לא, אנחנו רק קבוצה בליגה הלאומית. ובשביל שנחזור להיות באמת קבוצה גדולה, צריכים לעלות ליגה, בכל מחיר. גם בבונקר.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

bs war כתב:
איזה שטויות. "לא בנויה לאורך זמן בסגנון הגנתי". יכול להיות, אבל כבר נמאס לי לנתח הכל בצורה המסובכת הזאת, כן בנויה לשחק הגנתי או לא, בליגה הזאת אני הולך עם מה שמביא נקודות. בניגוד לשי למשל, אותי כן קונים ב- 3 נקודות בליגה הלאומית.

וכדאי שתפנים שנכון לעכשיו אנחנו רק עוד קבוצה בליגה הלאומית. מה לעשות. עד מחר אפשר לומר שאנחנו קבוצה גדולה וצריכים לקרוע את הליגה, אבל אותו דבר אפשר גם לומר על מכבי ת"א. היא אימפריה לא? היא קבוצה גדולה לא? אבל עובדה שהיא נמצאת איפה שהיא נמצאת למרות שעל הנייר היא צריכה להיות האלופה. אז תפסיק ללכת אחרי השם שלנו, "הפועל באר-שבע" כנראה נשמע לך כמו קבוצה גדולה. יכול להיות שהיינו כאלה, עכשיו כבר לא, אנחנו רק קבוצה בליגה הלאומית. ובשביל שנחזור להיות באמת קבוצה גדולה, צריכים לעלות ליגה, בכל מחיר. גם בבונקר.
אתה מתעקש שלא להבין.

רוצה בונקר ?

בבקשה. (למרות שאני נגד)

אבל זה אומר שאתה צריך סגל שכולל הרבה יותר שחקנים דפנסיביים מימה שיש לך כיום.
הרי אי אפשר לבנות שיטת בונקר עם שחקנים כמו :

כבדה,בונפלד,מליקסון,קדוסי,קוסטרוב,ניסים,אופיר,סמיוני,פדידה,אלקיים,עמוס....

הסגל נבנה למשחק יצירתי והתקפי אבל ההוראות הן לשחק מבוקר.

זה לא עובד ככה !

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

גיל שגיב כתב:
אתה מתעקש שלא להבין.

רוצה בונקר ?

בבקשה. (למרות שאני נגד)

אבל זה אומר שאתה צריך סגל שכולל הרבה יותר שחקנים דפנסיביים מימה שיש לך כיום.
הרי אי אפשר לבנות שיטת בונקר עם שחקנים כמו :

כבדה,בונפלד,מליקסון,קדוסי,קוסטרוב,ניסים,אופיר,סמיוני,פדידה,אלקיים,עמוס....

הסגל נבנה למשחק יצירתי והתקפי אבל ההוראות הן לשחק מבוקר.

זה לא עובד ככה !
גיא לוי הוא זה שבנה את הקבוצה, אני בטוח שהוא ידע איזו שיטה מתאימה לשחקנים האלה. וזה לא משנה, מכל קבוצה אפשר להוציא משחק הגנתי. תראה את הפועל ת"א, גם להם יש שחקנים שבנויים להתקפה, כמו יבואה, לוז, לאלה, ורמוט וכו'. אבל גוטמן משחק איתם בונקר- ואני לא רואה שיוצא מזה משהו רע.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

crazyred כתב:טוב, גיל, זו לא אינטואיציה. זהו אפקט פיגמליון. רצית שהוא יילך לפני שהקבוצה עלתה על הדשא. אתה מקיים נבואה שמגשימה את עצמה. "הוויה מעוררת הכרה, מעוררת הוויה, מעוררת הכרה....".

'נבואת אדיפוס', אם כבר..המונח 'אפקט פיגמליון' מתאים כאשר לנבואה המגשימה עצמה יש קונוטציה חיובית. טוב, בעצם זה עניין סובייקטיבי - הכל בעיני המתבונן..

וגיל,
אם נכחת בשלישי בוסרמיל, אתה אמור לדעת שלפחות ההפסד האחרון זה נטו שחקנים. שחקנים חסרי כבוד עצמי ומקצועי!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

שלח תגובה