טיפשים ללא הפסקה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

Re: טיפשים ללא הפסקה

שליחה על ידי הפועלעולה »

ראיתי את התקציר.
אני לא מצליח להבין מה הוא עשה. מישהו יכול להסביר לי? כי זה נראה שאתם נחרצים לגבי זה

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

הפועלעולה כתב:ראיתי את התקציר.
אני לא מצליח להבין מה הוא עשה. מישהו יכול להסביר לי? כי זה נראה שאתם נחרצים לגבי זה
שים לב לידיים אחרי השריקה.
הולכות במכוון לעבר ראשו של שחקן פ"ת. הוא עושה את זה מהר כדי שהשופט לא ישים לב.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

זה שי ! כתב: כנראה שאתם לא קוראים פה בפורום שהוגו הגיע אני ההיתי מאוד מאוד סקפטי לגביו בשונה מהובאן שידעתי שיהיה טוב ולמה חשבתי שהוגו לא יהיה טוב בגלל איטלגנצית המשחק אז נכון הוא טוב ומשתפר ממשחק למשחק אבל בנינו שחקן שעושה מעשה כזה דקה 90 בקרן של היריבה מחזור לפני משחק עונה שלך זה קשור לאינטליגנציה ולא תשנו לי תדעה שלזרים מאפריקה אין שכל מצטער ,זה שי !
טוב אחי

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

yossi כתב: שים לב לידיים אחרי השריקה.
הולכות במכוון לעבר ראשו של שחקן פ"ת. הוא עושה את זה מהר כדי שהשופט לא ישים לב.
כן, ראיתי, אבל לא הבנתי מה הוא עשה? זה נראה כאילו הוא מצליב את כף היד במהירות באזור הפנים של השחקן של פ"ת.. מה זה אמור להיות? כאפה? ליטף לו את הראש?
לא יודע. נראה לי כמו הצגה של השחקן של פ"ת, כמו עם ארסו.

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

זה שי ! כתב: זה הדבר הראשון שאמרתי ! זה שי !
אחי תעשה לעצמך טובה, תן לעצמך שפיץ בתחת ותלך מפה.
מה קורה לך יש לך שלושה שחורים ושני ערבים בקבוצה. איך אתה יכול להיות גזען מסריח כזה?

אוהדים אשפה.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

shovalb9 כתב: מאוד חשוך, זה מאכזב!
בבקשה לא למחוק - צריך שנבין מי האנשים שכותבים.

אגב גם בוקלי מברזיל - שמעתי שרוב האזרחים שם "כושים"
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

avivgolan כתב:
אחי תעשה לעצמך טובה, תן לעצמך שפיץ בתחת ותלך מפה.
מה קורה לך יש לך שלושה שחורים ושני ערבים בקבוצה. איך אתה יכול להיות גזען מסריח כזה?

אוהדים אשפה.
לצערי זה חלק מאזרחי ישראל. רוב אוהדי באר שבע רחוקים מגזענות ושנאה.
יש פה אנתרופולוג שלא מבין שכל מילה נוספת שלו מעידה שמי שחי עדיין על העצים זה שי!
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

זה שי ! כתב: כנראה שאתם לא קוראים פה בפורום שהוגו הגיע אני ההיתי מאוד מאוד סקפטי לגביו בשונה מהובאן שידעתי שיהיה טוב ולמה חשבתי שהוגו לא יהיה טוב בגלל איטלגנצית המשחק אז נכון הוא טוב ומשתפר ממשחק למשחק אבל בנינו שחקן שעושה מעשה כזה דקה 90 בקרן של היריבה מחזור לפני משחק עונה שלך זה קשור לאינטליגנציה ולא תשנו לי תדעה שלזרים מאפריקה אין שכל מצטער ,זה שי !
אג'ידה פח!

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

א סוארס ברזילאי ב אגידה שוער טוב אבל עושה גם שטויות אין פה שום קטע של גזענות אל תשוו לבוקולי זה היה צהוב שני באמצע משחק לא בדקה 90 שאתה מוביל ליד הקרן של היריבה ששבוע הבא יש משחק חשוב מאוד לקבוצה שלנו מה לעשות ואני יגיד שוב האפריקאים פחות חושבים בקטעים האלה חלאס להתיפיפות אם ההית אומר הוגו גדול חזק ומהיר זה כן כי זה אפליה מתקנת אבל להגיד שאפריקנים פחות חושבים זה גזענות לכו תדחפו גזר אין פה שום עניים של גזענות יש עובדות ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

זה שי ! כתב:א סוארס ברזילאי ב אגידה שוער טוב אבל עושה גם שטויות אין פה שום קטע של גזענות אל תשוו לבוקולי זה היה צהוב שני באמצע משחק לא בדקה 90 שאתה מוביל ליד הקרן של היריבה ששבוע הבא יש משחק חשוב מאוד לקבוצה שלנו מה לעשות ואני יגיד שוב האפריקאים פחות חושבים בקטעים האלה חלאס להתיפיפות אם ההית אומר הוגו גדול חזק ומהיר זה כן כי זה אפליה מתקנת אבל להגיד שאפריקנים פחות חושבים זה גזענות לכו תדחפו גזר אין פה שום עניים של גזענות יש עובדות ,זה שי !
אתה גם דביל וגם כותב בלי פסיקים, רק על זה הייתי חוסם אותך לצמיתות.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

למה אתה אומר לי דביל ? כי אני מזרחי תתבייש גזען ,,,,,,,, זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

זה שי ! כתב:למה אתה אומר לי דביל ? כי אני מזרחי תתבייש גזען ,,,,,,,, זה שי !
כי מילא זו היתה פליטת פה חד פעמית, נסלח. אצלך זה קו קבוע ומתמיד. פשוט הזוי
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

זה שי ! כתב:א סוארס ברזילאי ב אגידה שוער טוב אבל עושה גם שטויות אין פה שום קטע של גזענות אל תשוו לבוקולי זה היה צהוב שני באמצע משחק לא בדקה 90 שאתה מוביל ליד הקרן של היריבה ששבוע הבא יש משחק חשוב מאוד לקבוצה שלנו מה לעשות ואני יגיד שוב האפריקאים פחות חושבים בקטעים האלה חלאס להתיפיפות אם ההית אומר הוגו גדול חזק ומהיר זה כן כי זה אפליה מתקנת אבל להגיד שאפריקנים פחות חושבים זה גזענות לכו תדחפו גזר אין פה שום עניים של גזענות יש עובדות ,זה שי !
גזענות
גִּזְעָנוּת היא עמדה, שלפיה, בקרב בני אדם מתקיים קשר בין מוצא ביולוגי (וסממנים גופניים המעידים על מוצא כזה) מחד, לבין תכונות אופי וכישורים קוגניטיביים מאידך. ברוב המקרים משתמעת מהגישה גם עליונותה של קבוצה אחת על האחרת, והיא משמשת צידוק למעשים ולהתבטאויות שעיקרם העדפה של קבוצה אחת על האחרת‏[1].

על פי חוק העונשין הישראלי מוגדרת הגזענות כרדיפה, השפלה, ביזוי, גילוי איבה, עוינות או אלימות, או גרימת מדנים כלפי ציבור בני אדם או חלקים של האוכלוסייה או יחידים, והכול בשל צבע או השתייכות לגזע או למוצא לאומי-אתני‏[2].

התאוריות הראשונות שהוכתרו בכינוי 'גזענות' מקורן במאה ה-19 והן התייחסו לקבוצות הנבדלות במוצאן הביולוגי בלבד, אולם נהוג לכלול בהגדרה גם הבחנות על בסיס לאומי‏[3], ניתן להרחיב זאת גם להבחנה על פי תכונות אחרות, כדוגמת מגדר, נטייה מינית, דת וכדומה‏[4].

דוגמאות מובהקות לגזענות ממוסדת הן תורת הגזע הנאצית ומשטר האפרטהייד בדרום אפריקה

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

גדי כתב:
גזענות
גִּזְעָנוּת היא עמדה, שלפיה, בקרב בני אדם מתקיים קשר בין מוצא ביולוגי (וסממנים גופניים המעידים על מוצא כזה) מחד, לבין תכונות אופי וכישורים קוגניטיביים מאידך. ברוב המקרים משתמעת מהגישה גם עליונותה של קבוצה אחת על האחרת, והיא משמשת צידוק למעשים ולהתבטאויות שעיקרם העדפה של קבוצה אחת על האחרת‏[1].

על פי חוק העונשין הישראלי מוגדרת הגזענות כרדיפה, השפלה, ביזוי, גילוי איבה, עוינות או אלימות, או גרימת מדנים כלפי ציבור בני אדם או חלקים של האוכלוסייה או יחידים, והכול בשל צבע או השתייכות לגזע או למוצא לאומי-אתני‏[2].

התאוריות הראשונות שהוכתרו בכינוי 'גזענות' מקורן במאה ה-19 והן התייחסו לקבוצות הנבדלות במוצאן הביולוגי בלבד, אולם נהוג לכלול בהגדרה גם הבחנות על בסיס לאומי‏[3], ניתן להרחיב זאת גם להבחנה על פי תכונות אחרות, כדוגמת מגדר, נטייה מינית, דת וכדומה‏[4].

דוגמאות מובהקות לגזענות ממוסדת הן תורת הגזע הנאצית ומשטר האפרטהייד בדרום אפריקה
סבבה אחי אם זה ככה כל בנאדם הוא גזען עשה לי טובה תפסיקו להתייפייף זה מגעיל ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

אם אתה מזרחי , וגם אני מרוקאי , בתכלס שנינו גם מאפריקה , זה גם אומר שלנו אין שכל?
למרות שבמקרה שלך אני די מסכים שאין לך שכל.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

נעול