שאלה בקשר לשלטים שהיו בשער 2
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
שאלה בקשר לשלטים שהיו בשער 2
הם של האולטרה סאוט? אם כן אז זה היה נוראי, כאילו עשו רוצו בשיעור אומנות בבית ספר
חבל שהארגון יורד ברמה
חבל שהארגון יורד ברמה
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
Re: שאלה בקשר לשלטים שהיו בשער 2
כמה חבר׳ה מובילים שם יוזמה של ארגון חדש בשער 2. ניסיון מעורר השראה אבל קלוש לאור העובדה שממילא אין להם סיכוי במיוחד בגלל המעבר הצפוי לטרנר. מציע להם לא להפריע לרנסנס המדהים של שער 5 ולהצטרף לחגיגה ביציע הדרומי בעונה הבאה
- The red one
באמת עלה בדעתך שזה של האולטרה סאות׳ ??
לא קשור לאולטרא, כמה ילדים הקימו שוב "ארגון" בשער 2, לא יחזיק יותר משני משחקים.

מה עובר עליכם? תחזקו אותם. אז הם עשו שלטים מביכים, במי זה נגס?!oran כתב:לא קשור לאולטרא, כמה ילדים הקימו שוב "ארגון" בשער 2, לא יחזיק יותר משני משחקים.
היו ימים שישבו שם על הגדר כל הפצועים של באר שבע לדורותיהם, אבות ובנים. אז יושב שם היום ארגון קיקיוני, למי הוא מזיק?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
תחזקו אותם? כל שנה קמים כמה ילדים בני 15 וחושבים שיצליחו להפוך את שער 2 לשער של עידוד, מה שבסופו של דבר יוצר:Totti כתב: מה עובר עליכם? תחזקו אותם. אז הם עשו שלטים מביכים, במי זה נגס?!
היו ימים שישבו שם על הגדר כל הפצועים של באר שבע לדורותיהם, אבות ובנים. אז יושב שם היום ארגון קיקיוני, למי הוא מזיק?
1. עוד יותר בלבול וחוסר ההתאמה בין השערים וזה הורגש בתחילת השנה שהיה בשער 2 תופים.
2. פאדיחה ובושות כן כן אם אוהדים שלנו שאלו אם הם קשורים לאולטרא אז מה יגידו אוהדי קבוצות אחרות?
3. כישלון ידוע מראש, מי שמגיע לשער 2 רוצה לשבת ולראות משחק.
ואני לא מאמין שאני בכלל מתייחס לנושא הזה.

אין טעם להשקיע בשער 2 כשכבר עוברים לאצטדיון חדש...
אני רק מחכה למשחק פתיחה, איזה הצגה הארגון הולכים לתת
אני רק מחכה למשחק פתיחה, איזה הצגה הארגון הולכים לתת

תתביישו לכם,
אכפת לכם רק מה חושבים עליכם.
אוהדי מצלמות.
אכפת לכם רק מה חושבים עליכם.
אוהדי מצלמות.
השתדלתי לא לרדת לפסים אישיים, אבל הפופוליזם הזול עובר בגנים כנראהoran כתב:
תחזקו אותם? כל שנה קמים כמה ילדים בני 15 וחושבים שיצליחו להפוך את שער 2 לשער של עידוד, מה שבסופו של דבר יוצר:
1. עוד יותר בלבול וחוסר ההתאמה בין השערים וזה הורגש בתחילת השנה שהיה בשער 2 תופים.
2. פאדיחה ובושות כן כן אם אוהדים שלנו שאלו אם הם קשורים לאולטרא אז מה יגידו אוהדי קבוצות אחרות?
3. כישלון ידוע מראש, מי שמגיע לשער 2 רוצה לשבת ולראות משחק.
ואני לא מאמין שאני בכלל מתייחס לנושא הזה.
אני יושב בשער 2 והחבר'ה האלה מכניסים קצת אווירה מה קרה.
להזכיר לכם איפה שער 5 התחילו ואיך התחילו?
להזכיר לכם איפה שער 5 התחילו ואיך התחילו?
אני לא אורן אוזן, רבים ניסו לפני להוציא משער 2 עידוד כבר משנת 2001 עם הקרייזי בראשותו של דודו עזריה, לא מתכוון עוד להגיב בפוסט הזה אבל רובכם לא מבינים אפילו קצת בענייני תפאורה, עידוד ואולטראס אז תפסיקו לדבר שטויות.
Totti כתב: השתדלתי לא לרדת לפסים אישיים, אבל הפופוליזם הזול עובר בגנים כנראה

אורן אחי, בתור אחד שכן קצת היה וכן קצת מבין אני מצפה ממך להעריך את אותם אוהדים שהשקיעו לא מעט מזמנם (ואולי אף מכספם) בשביל לעשות טוב לקבוצה ולקהל.
אז הם לא מבינים בתרבות של האולטראס והשלטים שלהם היו ברמה מביכה ביחס לאולטרה, זה לא אומר שהם לא ראויים להערכה.
אז הם לא מבינים בתרבות של האולטראס והשלטים שלהם היו ברמה מביכה ביחס לאולטרה, זה לא אומר שהם לא ראויים להערכה.
אם אתה לא אורן אוזן אני מתנצל. בכל אופן, אני נגד משטר האוהדים שמנסים להנחיל, כל אחד שרוצה להביע את אהבתו לקבוצה באיזה אופן, מבורךoran כתב:אני לא אורן אוזן, רבים ניסו לפני להוציא משער 2 עידוד כבר משנת 2001 עם הקרייזי בראשותו של דודו עזריה, לא מתכוון עוד להגיב בפוסט הזה אבל רובכם לא מבינים אפילו קצת בענייני תפאורה, עידוד ואולטראס אז תפסיקו לדבר שטויות.