כל הכבוד לעכו ורעננה.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
ארז3333

כל הכבוד לעכו ורעננה.

שליחה על ידי ארז3333 »

בשקט בשקט, הצליחו הפועל עכו והפועל רעננה לסגור את הפער מהפועל חיפה לשלוש וארבע נקודות בהתאמה.

קבוצות קטנות? בתחת שלי. זה אנו הקטנים. כן, הקהל שלנו גדול, אבל מקצועית מועדון שבילה בעשור האחרון שבע שנים בליגה השניה לאט לאט יורד מגדולתו. העבר מתרחק, ואי אפשר לנצח להתרפק עליו. ניסח זאת טוב ממני ידידאל. קבוצה שלא מפנימה את מצבה המקצועי, היא הקטנה בעיני. זאת משום שיחסה לעבודתה הוא חובבני, כשהציפיה להצלחה נשענת על העבר, הקהל והפוטנציאל במקום ענינית על יכולת. נכון, פוטנציאל יש, אבל מאמנינו ושחקנינו חייבים לנפק הצלחה בהווה. דלק האהדה יכול לתת תאוצה במרומים, אך לא יכול לחפות על מקצועיות נמוכה בבסיס. אגב, לפחות לגבי רעננה אפשר להעיד שהם באים לכל משחק ובכל עונה כדי לשחק ולנצח כספורטאים אמיתיים.

נקודה שניה. שמתם לב שגם השנה אין הפתעה ברשימת המוליכות (לפחות עד כה). לכל שלוש המוליכות יש 11 ניצחונות. למה אני מכוון? בליגה של שלוש נקודות, עדיף להפסיד פעמיים ולנצח פעם אחת, מאשר להפסיד פעם אחת ולסיים פעמיים בתיקו. ששחקנינו ינצחו משחקים בשיניים, בעין או בזי... ונשווה את מספר נצחונותינו לקבוצה המוליכה את הטבלה, נהיה חזק חזק בתמונת העליה.

שבוע טוב ובהצלחה לכולם.

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

Re: כל הכבוד לעכו ורעננה.

שליחה על ידי אריק »

מה פתאום ארז, הרי אסור בשום פנים ואופן לעלות ליגה כפי שעלו רוב הקבוצות לפנינו.
אנחנו הפועל באר-שבע הגדולה, אנחנו צריכים וחייבים לעלות בקלאסה, לתת רביעיות וחמישיות,
לא לקבל גולים ולשחק עם 4 חלוצים כדי לשמור על המסורת. 3 נקודות לא קונות אותנו, אלא רק משחק
אטרקטיבי ומשובח. בינתיים הכח,עכו,רעננה, הפועל ר"ג ,נצרת, ק"ש ועוד עולות ליגה עם סגנון הנצחונות
ואנחנו כנראה ניאלץ להישאר בליגה הזו עוד הרבה זמן.

סמל אישי של משתמש
ארז3333

שליחה על ידי ארז3333 »

אני מבין שאתה ציני אריק, אבל חשוב לי שלא תבין מדברי שאי-אפשר לשחק כדורגל יפה, וגם לנצח ולהצליח. אין בהכרח סתירה בין כדורגל יפה והצלחות.

רק מה? וזה מכוון למספר אוהדים שאני מכיר ולרבים ביציע, עם הסגל הנוכחי, שהוא לחלוטין לא מאוזן, ולא טוב בחלקו (הגנה הגנה הגנה), קשה לצפות לתצוגות בכל שבוע. מה שאני מצפה משחקנינו, זה לתת 100% מאמץ, לא לעשות מה שהם לא יודעים ולהיות מקצוענים במגרש ומחוצה לו. ככה נוכל לנצח משחקים רבים בנחישות ובהקרבה, ומדי פעם לתת הצגה. זאת במקום לשחק נורא, להשבר כמו סרויס של חרסינה טובה, ולנצח פעם בשלושה מחזורים.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

יש הבדל אחד רציני מאוד בהשוואה בין הפועל ב"ש לכל קבוצה אחרת בליגה.

כל השחקנים בקבוצות האחרות שואפים לשחק בקבוצה כמו הפועל באר-שבע ומבחינתם הם צריכים להוכיח את עצמם כל שבת מחדש...

אצלנו השחקנים הגיעו ל"מנוחה ולנחלה" ולכן אין להם מה להוכיח...

עצוב שזהו המצב וכדאי שיתחילו להתייחס למקצוע הזה כמקצוענים.

יתרה מזאת, שחקנים שחוששים כי אינם מספיק טובים לליגת העל, לדעתי, מחבלים בהצלחת הקבוצה בכדי שלא ימצאו את עצמם בלי קבוצה בעונה הבאה...

טוב יעשו במועדון אם יתייחסו לדברים האלה וישימו לב לשחקנים הללו...

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

ומה המכנה המשותף לכל ארבעת הקבוצות שמעלינו בטבלה?

בכולן יש מאמן שנמצא שם שנה שנייה לפחות (עכו) או כבר שלוש-ארבע שנים (אלי כהן, יובל נעים, שלומי דורה). מעמדו איתן, לא מתעסקים בו כל הפסד/תיקו, השחקנים יודעים שהתיק נופל עליהם, והכי חשוב שהוא מכיר את הקבוצה לעומק ומגיע לקיץ כל פעם שהוא יודע בדיוק מה הנקודות שצריך לשים בהן דגש.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

yedidel כתב:ומה המכנה המשותף לכל ארבעת הקבוצות שמעלינו בטבלה?

בכולן יש מאמן שנמצא שם שנה שנייה לפחות (עכו) או כבר שלוש-ארבע שנים (אלי כהן, יובל נעים, שלומי דורה). מעמדו איתן, לא מתעסקים בו כל הפסד/תיקו, השחקנים יודעים שהתיק נופל עליהם, והכי חשוב שהוא מכיר את הקבוצה לעומק ומגיע לקיץ כל פעם שהוא יודע בדיוק מה הנקודות שצריך לשים בהן דגש.
בדיוק הקטע ששמתי לב אליו אמש ורציתי לכתוב עליו!

זה אומר הכל לדעתי.

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

שליחה על ידי הסניגור האדום »

אני הייתי בהמשך דבריו של ידידאל. מנסה לנתח דווקא למה אנו לא מסוגלים
לשנות את החשיבה שלנו.
יש לנו מין דם כחול דם של נסיכים(אריק אל תלגלג)
איך יתכן שאותה תכונה של לדרוש משחק אטרקטיבי ולא מתפשר.
או דרישה לעליה "בקלאסה" באה מילדים שעדיין לא ראו ולא כלום מהפועל.
אז תסבירו לי אתם.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

הסניגור האדום כתב:אני הייתי בהמשך דבריו של ידידאל. מנסה לנתח דווקא למה אנו לא מסוגלים
לשנות את החשיבה שלנו.
יש לנו מין דם כחול דם של נסיכים(אריק אל תלגלג)
איך יתכן שאותה תכונה של לדרוש משחק אטרקטיבי ולא מתפשר.
או דרישה לעליה "בקלאסה" באה מילדים שעדיין לא ראו ולא כלום מהפועל.
אז תסבירו לי אתם.
אולי דווקא בגלל שלא ראו כלום, מערכת הציפיות שלהם בנויה אך ורק על כמות קהל ותקציב מועדון.

לו היו יודעים כמה אנחנו לא יודעים להיות פייבוריטים, אולי אז היו מבינים...

לבוגרים שגם חושבים כך, יש זיכרון קצר ורעב גדול להצלחות.

שורשי הלוזריות חדורים עמוק עמוק בתודעה הבאר-שבעית.

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
Title: crazyred

שליחה על ידי אימפריה באדום »

באמת שאפו כל הכבוד להם במיוחד לעכו איזה קבוצה סוסה יש להם השנה נילחמים כמו לא יודע מה!!

שלח תגובה