פנדלים שטותיים של ההגנה שלנו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: פנדלים שטותיים של ההגנה שלנו

שליחה על ידי The red one »

גיל שגיב כתב:לא היה מגע. נקודה.

לאופיר אין כל סיבה לשקר, וזה מה שהוא אומר - קיפל הרגליים ברגע שראה שהכדור בורח לו.

השופט, ראה זאת בברור ולכן רץ במהירות ובנחישות עם הכרטיס הצהוב בידו כדי להעניש את החלוץ על התחזות.

שופט שלא ראה טוב...לא בטוח....לא סגור....לא היה נחוש באופן שכזה !!
גיל, ממך לא ציפיתי להכנס לקטנות האלה.

הרי בורר לי לך ולכל מי שקורא עכשיו את ההודעה הזו שאם המקרה היה הפוך והיו שולפים לארבטיימן צהוב על התחזות היו מעלים מיד את השופט על המוקד ואף אחד פה לא היה קובע ש"לא היה מגע. נקודה"

"לאופיר אין כל סיבה לשקר" .. לא כי שמעת פעם שחקן שמבצע פנדל גבולי שלא נשרק ואומר "הכשלתי אותו, השופט טעה"? כי אני אף פעם לא שמעתי. אפילו ברק בדש שכבש עם היד במשחק העונה מולנו בעונה שעברה וכולם ראו באלף אחוז שזה היה בכוונה טען שהכדור "ניתז" והוא לא עושה את זה בכוונה. וגם אז השופטים (ביעיקר שופט הרחבה) היה נחוש בדעתו שהיה גול.

אז תחסכו את זה ואל תנסו להוכיח שלא היה או כן היה, כי זה כבר לא משנה!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ויכוח מטופש,מעניין שהפנדל שקיבלנו נגד מכבי פ"ת גרם כאן לאילמות,או הפנדחל שלא שרקו נגדנו בק"ש.
אתם מתעלמים מהדבר המרכזי שהוא,הפנדלים האלה נובעים מחוסר עזרה של הקישור להגנה ובמיוחד בצד של אופיר.
כל סיפורי "שתו לי,בלעו לי" לא רלוונטיים.
וכן היה פנדל,ראו את זה בבירור משער 2.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

אדום זקן כתב:ויכוח מטופש,מעניין שהפנדל שקיבלנו נגד מכבי פ"ת גרם כאן לאילמות,או הפנדחל שלא שרקו נגדנו בק"ש.
אתם מתעלמים מהדבר המרכזי שהוא,הפנדלים האלה נובעים מחוסר עזרה של הקישור להגנה ובמיוחד בצד של אופיר.
כל סיפורי "שתו לי,בלעו לי" לא רלוונטיים.
וכן היה פנדל,ראו את זה בבירור משער 2.
אז זהו שלא.
ואני יושב בשער 2.

בנוסף, גם איציק זוהר אמר שלא היה והוא היה מספיק אמיץ והלך בניגוד לאוטומט של כולם שבאמת במבט חטוף מאמינים שזה פנדל....אבל אם מגדילים ראש ומתמקדים טוב טוב מבינים שהשופט יצא ענק ולא טעה איפה שרבים עלולים היו ליפול.....

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

אדום בלב בנשמהההה כתב: גיל, ממך לא ציפיתי להכנס לקטנות האלה.

הרי בורר לי לך ולכל מי שקורא עכשיו את ההודעה הזו שאם המקרה היה הפוך והיו שולפים לארבטיימן צהוב על התחזות היו מעלים מיד את השופט על המוקד ואף אחד פה לא היה קובע ש"לא היה מגע. נקודה"

"לאופיר אין כל סיבה לשקר" .. לא כי שמעת פעם שחקן שמבצע פנדל גבולי שלא נשרק ואומר "הכשלתי אותו, השופט טעה"? כי אני אף פעם לא שמעתי. אפילו ברק בדש שכבש עם היד במשחק העונה מולנו בעונה שעברה וכולם ראו באלף אחוז שזה היה בכוונה טען שהכדור "ניתז" והוא לא עושה את זה בכוונה. וגם אז השופטים (ביעיקר שופט הרחבה) היה נחוש בדעתו שהיה גול.

אז תחסכו את זה ואל תנסו להוכיח שלא היה או כן היה, כי זה כבר לא משנה!
מסכים איתך בתנאי שזה לא היה מתיישב עם המציאות....אבל תסתכל טוב טוב....תעצור את התמונה ותראה את כיפוף הרגליים של אופיר בדיוק בשנייה שאמור להיות המגע עם החלוץ שלאחר מיכן נופל....גם אתה תבחין שבמקרה זה, אופיר באמת מספר את מה שקרה במציאות.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

גיל שגיב כתב:
מסכים איתך בתנאי שזה לא היה מתיישב עם המציאות....אבל תסתכל טוב טוב....תעצור את התמונה ותראה את כיפוף הרגליים של אופיר בדיוק בשנייה שאמור להיות המגע עם החלוץ שלאחר מיכן נופל....גם אתה תבחין שבמקרה זה, אופיר באמת מספר את מה שקרה במציאות.
שוב, גיל, אולי אתה צודק, אולי, אני לא מתעמק בזה כי זה ממש לא יעזור ומה הטעם בלחזור לעבר ? זה ישנה משהו? זה יגרום ל98% מאוהדי הכדורגל לחשוב שריינשרייבר צדק? לא...

כתבתי את זה כאן איפשהוא - היחידים שזה עוד מעניין אותם אלא איגוד השופטים שאני מניח שכבר העבירו את הרשמים שלהם לריינשרייבר.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

המציאות היום כבר לא בודקת אם היה פנדל או לא. הגליץ ברחבה הוא מטופש, ושופט רגיל גם אם לא היה פנדל יכל לשרוק ולכן הטעות היא של אופיר שנתן את הספק- הפעם היו לצידנו, אך בפעמים כמו נגד הפועל זה לא עבד.

הבעיה היא של ההגנה שחייבת להתאפס על עצמה ב100% ולהיות מרוכזת בכל המשחק, דבר זה הוא בלתי אפשרי לבקש ולכן הטעויות קורות...
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

לא היה פנדל! לא הייתי צריך את הטלוויזיה ,אופיר נמנע ממגע עם רגלו הימנית של אלטמן וזה היה ברור למי שישב בשער חמש מאחורי השער, משום מה חילחל בי הספק מעצם הבאזז שנוצר בתקשורת וגם כאן בתגובות,
לא יודע אם הצהוב מוצדק כי אלטמן מכח האינרציה פשוט עף קדימה יותר מאשר שנראה שזו הצגה.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

הסניגור האדום כתב:לא היה פנדל! לא הייתי צריך את הטלוויזיה ,אופיר נמנע ממגע עם רגלו הימנית של אלטמן וזה היה ברור למי שישב בשער חמש מאחורי השער, משום מה חילחל בי הספק מעצם הבאזז שנוצר בתקשורת וגם כאן בתגובות,
לא יודע אם הצהוב מוצדק כי אלטמן מכח האינרציה פשוט עף קדימה יותר מאשר שנראה שזו הצגה.
ועל זה נאמר - יש לי סניגור בפורום. :רעשן:

שלח תגובה