קודם כל תדע לך שבתור בן אדם אני מאוד מעריך אותך.משה אוחיון כתב: אריק אני הבנתי שיוצא אוטובוס. לא יודע איך לא נמכר כרטיס אחד, כי אני ומישל קנינו ביחד כרטיסים ולפנינו קנו 3 אנשים, וגם לאחר שהלכנו הבנתי שהמשיכו לקנות.
תתפלא דורון, גם מחר יהיו אנשים בעילוט שידחפו את הקבוצה, והם יגיעו בגלל שיש הסעה. בלעדי הסעה, רובם לא היו יכולים להגיע.
אני בטוח שהתמיכה שאותם אוהדים שבהסעה יתנו לקבוצה תשפיע, ואני מקווה לחזור עם ניצחון.
אתה בחור מצויין ואיכותי, אינטיליגנט , אתה כותב ברמה גבוהה מאוד וכיף לקרוא את הדעות שלך גם
אם לא מעט פעמים אני מוצא את עצמי חולק על דעותיך.
אבל חשוב שתדע שלפעמים מותר למישהו לחשוב אחרת ממך, זה לא מוריד מאומה מיכולותיך ולא עושה את הצד שמנגד לחזק, זה נכון לגבי כל נושא.
אין ויכוח בינינו שהמועדון חייב להוציא הסעה לאוהדים כחלק משרות שניתן ללקוח שבמקרה זה מדובר באוהדי הקבוצה, השאלה היחידה שנותרה פתוחה היא האם בעל העסק חייב לספוג הפסדים כספיים על מנת שהלקוח יהיה מרוצה או שהשרות יינתן רק במידת כדאיות כלכלית.
אז אתה חושב X ואני חושב Y. כל עוד הויכוח הוא עינייני שמנוהל בתרבות אני לא רואה בזה פסול.
זה שאתה לוקח למקומות אחרים זה מאוד חבל, אבל בלי כל קשר אני גם שמח שבסוף יוצאת הסעה.
אני לרגע לא מפקפק באותם אוהדים שידחפו את הקבוצה, את רובם אני מכיר כך שאני בטוח שאותם 50 אוהדים או 100 שווים כמו 1000 של נצרת, אני יודע מה החשיבות של כל אחד מהם.
אתה מקווה לחזור עם ניצחון???גם אני רוצה בהצלחת הקבוצה, הנה נושא ששנינו תמימי דעים....
כל אוהדי הפועל באר שבע באותה סירה כולם רוצים הצלחה וכולם רוצים גם להנות מכדורגל משובח.
כולי תקווה שמחר בערב באותה שעה נחייך ומשחק הבית הבא נגד עכו נוסיף עוד ניצחון, במקרה כזה אני בטוח שלמשחק נגד רעננה בחוץ השאלה היחידה שתישאר פתוחה היא האם צריך 3 או 4 אוטובוסים....