24 שעות לפני. עשרים כרטיסים נמכרו! ואתה קנית כבר?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דורון כהן

Re: יממה לפני המפגש לא נמכר אף כרטיס להסעה!!!

שליחה על ידי דורון כהן »

משה אוחיון כתב: אריק אני הבנתי שיוצא אוטובוס. לא יודע איך לא נמכר כרטיס אחד, כי אני ומישל קנינו ביחד כרטיסים ולפנינו קנו 3 אנשים, וגם לאחר שהלכנו הבנתי שהמשיכו לקנות.
תתפלא דורון, גם מחר יהיו אנשים בעילוט שידחפו את הקבוצה, והם יגיעו בגלל שיש הסעה. בלעדי הסעה, רובם לא היו יכולים להגיע.
אני בטוח שהתמיכה שאותם אוהדים שבהסעה יתנו לקבוצה תשפיע, ואני מקווה לחזור עם ניצחון.
קודם כל תדע לך שבתור בן אדם אני מאוד מעריך אותך.
אתה בחור מצויין ואיכותי, אינטיליגנט , אתה כותב ברמה גבוהה מאוד וכיף לקרוא את הדעות שלך גם
אם לא מעט פעמים אני מוצא את עצמי חולק על דעותיך.
אבל חשוב שתדע שלפעמים מותר למישהו לחשוב אחרת ממך, זה לא מוריד מאומה מיכולותיך ולא עושה את הצד שמנגד לחזק, זה נכון לגבי כל נושא.
אין ויכוח בינינו שהמועדון חייב להוציא הסעה לאוהדים כחלק משרות שניתן ללקוח שבמקרה זה מדובר באוהדי הקבוצה, השאלה היחידה שנותרה פתוחה היא האם בעל העסק חייב לספוג הפסדים כספיים על מנת שהלקוח יהיה מרוצה או שהשרות יינתן רק במידת כדאיות כלכלית.
אז אתה חושב X ואני חושב Y. כל עוד הויכוח הוא עינייני שמנוהל בתרבות אני לא רואה בזה פסול.
זה שאתה לוקח למקומות אחרים זה מאוד חבל, אבל בלי כל קשר אני גם שמח שבסוף יוצאת הסעה.
אני לרגע לא מפקפק באותם אוהדים שידחפו את הקבוצה, את רובם אני מכיר כך שאני בטוח שאותם 50 אוהדים או 100 שווים כמו 1000 של נצרת, אני יודע מה החשיבות של כל אחד מהם.
אתה מקווה לחזור עם ניצחון???גם אני רוצה בהצלחת הקבוצה, הנה נושא ששנינו תמימי דעים....
כל אוהדי הפועל באר שבע באותה סירה כולם רוצים הצלחה וכולם רוצים גם להנות מכדורגל משובח.
כולי תקווה שמחר בערב באותה שעה נחייך ומשחק הבית הבא נגד עכו נוסיף עוד ניצחון, במקרה כזה אני בטוח שלמשחק נגד רעננה בחוץ השאלה היחידה שתישאר פתוחה היא האם צריך 3 או 4 אוטובוסים....

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

זה שי! כתב:

לא יכולתי להגדיר את זה יותר טוב
הגיע הזמן שהשחקנים האלה יתחילו להזיז תתחת בשבילנו !!
זה שי !
אחרי שקיללת את האמא והאבא והאחות והסבתא שלהם ושל המאמן שלהם למה בדיוק שהם יזיזו את התחת שלהם בשבילך? באמת שאני סקרנית.

"בשבילנו"...
בשבילך???
בשביל כל כפויי הטובה ששרקו להם בוז וקיללו?
בשביל עדר הגורילות שעמד מחוץ לחדרי ההלבשה ביום שלישי ונהם לעברם?
בשביל 'האוהדים' שגרמו לאלונה לבכות ביום שלישי באזור אותה רחבה?
בשביל 'האוהדים' שחושבים שקללות יגרמו להם לרוץ מהר יותר ולהיות מרוכזים יותר מול השער?

בשביל מי בדיוק אתה רוצה שהם "יתחילו להזיז את התחת"?

קודם כל הם צריכים לשחק בשביל עצמם מתוך כבוד למקצוע ולעצמם, אם אתה רוצה שהם ישחקו בשבילך, אתה צריך להרוויח את הזכות הזו!
גיא שחר כתב: אה עכשיו אנחנו לא בסדר?
לא רוצה להתחיל לפרט לך מה אני עושה לפני כל משחק וכמה השקעתי בשביל החבורת לוזרים האלה.
כמה אתם יכולים ללכת עם הראש בקיר...כל הזמן האוהדים והאוהדים אשמים...
תמיד תמכתי בהם,תמיד הוצאתי את גרון...אני לא מקבל תמורה אני מקבל סטירה.
אני רק חושב על זה וכולי מתעצבן...
תפסיקו כבר לברוח מהמציאות השחקנים שלנו בני זונות! מצידי שיפסידו 7-0 כל משחק אבל שיראו לי מלחמה חבורה של בני זונות זה מה שהם...מפחדים מהצל של עצמם.
העיקר המשכורת מתקתקת כל חודש...אף אחד בקבאשם במצב של הקבווצה המסריחה הזאת לא משחק בשבילנו,בשביל הסמל שלו.
תמשיכו לבוא בטענות לקהל שלנו...במקום להסתכל על הטבלה ועל החצי עונה הזאת ביחס לתקציב ולציפיות מהקבוצה.
נשבר לי הזיין מהם וממכם בעיקר.

גיא חמוד
בוא תקרא שוב מה שכתבתי ואז את מה שהגבת ותגיד לי מה הקשר??!!
לא דיברתי על אשמה, לא אמרתי שהקהל אשם במצב של הקבוצה (לא בהודעה הזו בכל אופן), למרות שאין ספק שיש לו חלק לא מבוטל.
אם היתה לך קצת תרבות דיבור הייתי מתייחסת ברצינות לכל מה שכתבת אבל כרגע דע לך זאת: עם כל הכבוד וההערכה להשקעה שלך, יש אנשים שמשקיעים הרבה יותר ממך וממני (רצים לישיבות\מחאות, מכינים שלטים וקונפטי וכולי) ותאמין לי שאני משקיעה המון! הרבה מעבר להגעה למשחקים ועידוד אבל זה לא קשור, אין פה תחרות אוהד השנה. יש פה קבוצה שעוברת תקופה רעה (כמדי שנה) ואתה יודע למה אני ואתה נועדנו? בדיוק בשביל זה! בשביל לתמוך בקבוצה שלנו, שאנחנו כל כך אוהבים, גם כשהיא לא נראית כל כך טוב, כי אנחנו לא קהל של הצלחות.

לא חסרות בעיות במועדון ונכון שחסרה אגרסיביות, מצד שני אני גם לא רוצה להיראות כמו סכנין שלשבור רגליים זה כל מה שמלמדים שם.

אני אוהב את הפועל, אני אוהד, לא מקלל

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אדומה דרומית כתב: אחרי שקיללת את האמא והאבא והאחות והסבתא שלהם ושל המאמן שלהם למה בדיוק שהם יזיזו את התחת שלהם בשבילך? באמת שאני סקרנית.

"בשבילנו"...
בשבילך???
בשביל כל כפויי הטובה ששרקו להם בוז וקיללו?
בשביל עדר הגורילות שעמד מחוץ לחדרי ההלבשה ביום שלישי ונהם לעברם?
בשביל 'האוהדים' שגרמו לאלונה לבכות ביום שלישי באזור אותה רחבה?
בשביל 'האוהדים' שחושבים שקללות יגרמו להם לרוץ מהר יותר ולהיות מרוכזים יותר מול השער?

בשביל מי בדיוק אתה רוצה שהם "יתחילו להזיז את התחת"?

קודם כל הם צריכים לשחק בשביל עצמם מתוך כבוד למקצוע ולעצמם, אם אתה רוצה שהם ישחקו בשבילך, אתה צריך להרוויח את הזכות הזו!
כן הם ילחמו בשבילי
למה מי את בכלל שתקראי לנו גורילות עוד אחת אוהדת של שנה וחצי
מה זה קשור קללות לזה שהם צריכים להילחם על המגרש ולא משנה מה קורה ביציע
דבר ראשון הם צריכים להילחם בשביל עצמם זה נכון דבר שני בשביל הסמל דבר שלישי בשבילנו [וזה כולל את כולם] ודבר רביעי בשביל ההנהלה שמשלמת להם כל חודש את המשוכרת שלהם
אני הולך אחרי הקבוצה הזאת 16 שנה וכבר נשבר הזין מאיך שהם ניראים
כמה אפשר לעודד אותם ולקבל חרא לפרצוף !!

זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
8red

Re: 24 שעות לפני. עשרים כרטיסים נמכרו! ואתה קנית כבר?

שליחה על ידי 8red »

מי שלא טוב לו - שיישב בבית!!
למה אתם צריכים "לענות" את עצמכם? כדי להוציא תסכולים אישיים?
אוהדי הצלחות - נמאסתם!

שיהיה בהצלחה היום לכל מי שנוסע וכמובן לקבוצה - מי ייתן ותחזרו עם ניצחון!
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

Re: 24 שעות לפני. עשרים כרטיסים נמכרו! ואתה קנית כבר?

שליחה על ידי אריק »

יצאו 30 איש בהסעה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

דורון כהן כתב:
קודם כל תדע לך שבתור בן אדם אני מאוד מעריך אותך.
אתה בחור מצויין ואיכותי, אינטיליגנט , אתה כותב ברמה גבוהה מאוד וכיף לקרוא את הדעות שלך גם
אם לא מעט פעמים אני מוצא את עצמי חולק על דעותיך.
אבל חשוב שתדע שלפעמים מותר למישהו לחשוב אחרת ממך, זה לא מוריד מאומה מיכולותיך ולא עושה את הצד שמנגד לחזק, זה נכון לגבי כל נושא.
אין ויכוח בינינו שהמועדון חייב להוציא הסעה לאוהדים כחלק משרות שניתן ללקוח שבמקרה זה מדובר באוהדי הקבוצה, השאלה היחידה שנותרה פתוחה היא האם בעל העסק חייב לספוג הפסדים כספיים על מנת שהלקוח יהיה מרוצה או שהשרות יינתן רק במידת כדאיות כלכלית.
אז אתה חושב X ואני חושב Y. כל עוד הויכוח הוא עינייני שמנוהל בתרבות אני לא רואה בזה פסול.
זה שאתה לוקח למקומות אחרים זה מאוד חבל, אבל בלי כל קשר אני גם שמח שבסוף יוצאת הסעה.
אני לרגע לא מפקפק באותם אוהדים שידחפו את הקבוצה, את רובם אני מכיר כך שאני בטוח שאותם 50 אוהדים או 100 שווים כמו 1000 של נצרת, אני יודע מה החשיבות של כל אחד מהם.
אתה מקווה לחזור עם ניצחון???גם אני רוצה בהצלחת הקבוצה, הנה נושא ששנינו תמימי דעים....
כל אוהדי הפועל באר שבע באותה סירה כולם רוצים הצלחה וכולם רוצים גם להנות מכדורגל משובח.
כולי תקווה שמחר בערב באותה שעה נחייך ומשחק הבית הבא נגד עכו נוסיף עוד ניצחון, במקרה כזה אני בטוח שלמשחק נגד רעננה בחוץ השאלה היחידה שתישאר פתוחה היא האם צריך 3 או 4 אוטובוסים....
אני לא לקחתי את הדיון למקום אחר. אתה ניסית לעקוץ אותי כביכול כשהטופיק ציין שיום לפני לא נמכר שום כרטיס להסעות. אני תיקנתי את העובדה בנוגע למכירת הכרטיסים וציינתי שאני עדיין עומד מאחורי דברי ואם ידאגו לאוהדים בדמות הסעה, גם למקומות כמו נצרת, וגם בימים ושעות כמו אתמול, יגיעו הגוש של אותם 50 מעודדים.
אתמול היו בהסעה כ30 אוהדים, כמעט מחצית מהקהל שהיה במגרש. רוב האנשים באוטובוס, בדמותי, בדמות אביאל, מישל ואחרים, היו הגוש המעודד שמתחילת המשחק ריכז את כל הקהל ביחד ונתן עידוד לאורך כל המשחק.
אולי אתמול הפועל באר שבע הפסידה מבחינה כלכלית סכום מסוים על האוטובוס, אבל התמיכה שנתנו לקבוצה (ואפשר לשמוע את זה בראיונות לאחר המשחק של אלונה והשחקנים) דחפו את הקבוצה קדימה.
בנוסף, אני בטוח שהניצחון אתמול יגרום לקהל רב יותר להגיע למשחק הבית הקרוב של הקבוצה, ככה שאני בטוח שהתרומה שלנו היא גם לטווח הרחוק.
שיהיה שבוע טוב ואדום לכולם.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה