אלוהים אדירים! כולם יודעים את זה ורק כאן טומנים את הראש בחול
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
אלוהים אדירים! כולם יודעים את זה ורק כאן טומנים את הראש בחול
אני מבקש מכם, כל מי שאוהב את הקבוצה הזאת. נא להקשיב לראיון עם גיא לוי, שמעון הדרי ובמיוחד במיוחד לדבריו של חיים סילבס.
https://www.dromi.co.il/html/page.asp?P ... &CatId=133" onclick="window.open(this.href);return false;
עיקרי הדברים:
גיא לוי: "מעולם לא שמעתי קללות כמו שאני שומע בבאר-שבע".
"אנחנו באותו צד".
"אני לא מבין מה מטרת הקללות. אם יקללו זה יעזור לנו לנצח?".
שמעון הדרי: "אוהדי הפועל באר-שבע צריכים להבין שהגענו לישורת האחרונה ולהתעסק עכשיו בפיטורי מאמן זה ממש לא הזמן".
"כשהבית לא שקט, קשה לך להיאבק מבחוץ".
חיים סילבס: "בבאר-שבע זה ידוע שהלחץ חריג במיוחד, ברור שקבוצות מגיעות דווקא למגרש בווסרמיל זה ידוע שבבאר-שבע לא הולך לקבוצה המקומית ב20 דקות, חצי שעה ראשונה, אז הקהל כבר מתחיל להלחיץ את הקבוצה והקבוצה מתחילה לעשות פעולות שגויות, כל שחקן מתכנס בעצמו ומתחיל לדאוג איך לא לעשות שטויות והציוויון הקבוצתי הולך וברור שבמצב הזה יותר קל לשחק בבאר-שבע מאשר במצב רגיל שהכל הולך".
אז איך כולם הבינו את זה ורק בבאר-שבע כולם טומנים את ראשם בחול?????????? אוף!
https://www.dromi.co.il/html/page.asp?P ... &CatId=133" onclick="window.open(this.href);return false;
עיקרי הדברים:
"אנחנו באותו צד".
שמעון הדרי: "אוהדי הפועל באר-שבע צריכים להבין שהגענו לישורת האחרונה ולהתעסק עכשיו בפיטורי מאמן זה ממש לא הזמן".
חיים סילבס: "בבאר-שבע זה ידוע שהלחץ חריג במיוחד, ברור שקבוצות מגיעות דווקא למגרש בווסרמיל זה ידוע שבבאר-שבע לא הולך לקבוצה המקומית ב20 דקות, חצי שעה ראשונה, אז הקהל כבר מתחיל להלחיץ את הקבוצה והקבוצה מתחילה לעשות פעולות שגויות, כל שחקן מתכנס בעצמו ומתחיל לדאוג איך לא לעשות שטויות והציוויון הקבוצתי הולך וברור שבמצב הזה יותר קל לשחק בבאר-שבע מאשר במצב רגיל שהכל הולך".
Re: אלוהים אדירים! כולם יודעים את זה ורק כאן טומנים את הראש בחול
אביעד פוהרילס, שסיקר את הפועל באר שבע במשך שנים רבות דיבר ביום חמישי בגלי צה"ל על מה שוקרה בקבוצה, הוא אמר שכמעט ובלתי אפשרי להצליח בבאר שבע שזה המקום שהכי קשה להצליח בו.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
צודק, הקהל שלנו אוהב כשלונות והפך למזוכיסט שרק מחפש הפסדים בשביל לריב עם כל העולם ולקלל ולשרוק בוז.. וזה ידוע בכל המדינה שעדיף לשבת בספסל בקבוצה קטנה מאשר לשחק בב"ש שאתה מקבל שריקות בוז מהקהל הבייתי שלך אחרי כמה טעויותניב כתב:אביעד פוהרילס, שסיקר את הפועל באר שבע במשך שנים רבות דיבר ביום חמישי בגלי צה"ל על מה שוקרה בקבוצה, הוא אמר שכמעט ובלתי אפשרי להצליח בבאר שבע שזה המקום שהכי קשה להצליח בו.
העירו את גיא לוי משינה?
- אביאל
- יצירת קשר:
מצטער ניב, לא מחזיק מאביעד פוהרילס אפילו לא במיל'.ניב כתב:אביעד פוהרילס, שסיקר את הפועל באר שבע במשך שנים רבות דיבר ביום חמישי בגלי צה"ל על מה שוקרה בקבוצה, הוא אמר שכמעט ובלתי אפשרי להצליח בבאר שבע שזה המקום שהכי קשה להצליח בו.
ממש לא קשה להבין את מה שהוא הבין במשך שנים רבות של סיקור הפועל באר-שבע, מספיק לקרוא תגובות ב-one אחרי משחק שלנו.
אביאל מי כמוך יודע שהקהל שלנו לא מבין שהקללות משפיעות על השחקנים.
הם חושבים שהשחקנים אמורים להיום אטומים כי הם מקצוענים,
אבל אני אומר אם אנחנו באותה סירה למה פשוט, למה אנחנו צריכים
להקשות יותר מאשר הקושי שבהתמודדות עם הקבוצה היריבה???? למה שלא נעזור להם???????
הם חושבים שהשחקנים אמורים להיום אטומים כי הם מקצוענים,
אבל אני אומר אם אנחנו באותה סירה למה פשוט, למה אנחנו צריכים
להקשות יותר מאשר הקושי שבהתמודדות עם הקבוצה היריבה???? למה שלא נעזור להם???????
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
שטויות במיץ מי שאין לו ביטחון לשחק בעידוד אין לו ביטחון גם לשחק בקללות ראינו שגם שאנחנו מעודדים אותם הם ניראים *** ..!
זה לברוח מהאחריות גם של השחקנים וגם של המאמן למה שהם לא יסתכלו על עצמם ויבינו שהם הביאו אותנו למצב הזה מרוב כל הכישלונות שהקהל שלנו אכל בכל השנים האחרונות
מי שלא בנוי ללחץ שילך לשחק בהפועל ערד לא בהפועל ב"ש !
הקהל דורש מצוינות מי שלא טוב לו שילך מהפועל ב"ש
ולאדון ידיאל עם גיא לוי באמת התעורר תודה רבה למה איך שהם מנהל תמשחקים של ב"ש ניראה לי שהוא עדין יושן
זה שי !
זה לברוח מהאחריות גם של השחקנים וגם של המאמן למה שהם לא יסתכלו על עצמם ויבינו שהם הביאו אותנו למצב הזה מרוב כל הכישלונות שהקהל שלנו אכל בכל השנים האחרונות
מי שלא בנוי ללחץ שילך לשחק בהפועל ערד לא בהפועל ב"ש !
הקהל דורש מצוינות מי שלא טוב לו שילך מהפועל ב"ש
ולאדון ידיאל עם גיא לוי באמת התעורר תודה רבה למה איך שהם מנהל תמשחקים של ב"ש ניראה לי שהוא עדין יושן
זה שי !

צריך לומר את האמת לאמיתה, להפועל באר שבע יש מעט מאד אוהדים אמיתיים, יש לה קהל גדול.
ולצערי הקהל שלנו, ואני מכליל, הוא מטומטם עם רגשי נחיתות שמעודד לפי כמות הזמנות ומקלל את מי שלא בא לו טוב בעין, ואם הוא בא מהמרכז אז בכלל סיבה למסיבה, הרי למה שהוא הצפונבון המתנשא הזה ילמד אותנו מה זה כדורגל, הרי אנחנו כל כך הרבה שנים בטופ של הכדורגל הישראלי.
תכלס? הייתי מעדיף להישאר עם 3000 איש למשחק, שבאים מתוך אהבה ולא שנאה, אני בטוח שבהמשך יצטרפו עוד אנשים שלא מונעים משנאה ואינטרסים פסולים, כמו לעודד שחקן שאתה אומר לו שלום בפורום במוצ"ש ולקלל מאמן שמספסל שחקן שמחלק הזמנות, אבל כשהשחקן עצמו לא סוגר אלכסונית הם הראשונים לקלל את המאמן שנותן לו לשחק, לך תבין. ותפסיקו עם הבלבולי שכל האלה של "הוא מקצוען הוא צריך להתמודד עם לחץ", עובדה !!, הלחץ הזה רק הורס כל חלקה טובה בבאר שבע, הלחץ הזה רק משחק לרעתנו, במקום להחליץ את היריבה השחקנים שלנו משתינים מפחד בתקווה שאיזה אפס ביציע לא יתחיל לשיר אוהד קדוסי בן זונה ועוד כמה אפסים שברוך השם לא חסר אצלנו ביציע יסחפו אחריו.
ולשטות המנצחת של הטמבלים שיושבים בשערים חמש ושתיים, משחק התקפי.
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, מתי רק תגידו לי מתי באר שבע שיחקה כדורגל התקפי ? מי אנחנו בכלל שיש לנו את האפשרות הזאת לבחור מאמנים כי לא כל משחק אנחנו עולים עם שלושה חלוצים ונותנים רביעיות, טמבלים, תתעוררו ! אנחנו כבר קרוב לעשור חרא של קבוצה חוץ מאיזו הבלחה בעונה אחת, וככל שנתקע בליגה המסריחה הזאת הסיכוי שנחזור להיות קבוצה משמעותית קטן וכן, למרות שאנחנו הפועל באר שבע הגדולה שמביאה 7000 איש וכולם כאלה קטנים ומסריחים ואיזה ביזיון שרעננה הקטנה מנצחת אותנו ולאפילו הפועל עכו הקטנה יהיה איצטדיון חדש ואיזה ביזיון מול רמת השרון ניצחנו רק אחד אפס.
תתעוררו כבר, כי עוד מעט אף אחד לא ישים עליכם ז** ובסוף תרקבו עם השנאה שלכם והרגשי נחיתות ותלכו לעודד את נתיבות, וגם אותה תהרסו.
זכיתם בפיס, אל תיהיו דפוקים ותאבדו את זה.
ולצערי הקהל שלנו, ואני מכליל, הוא מטומטם עם רגשי נחיתות שמעודד לפי כמות הזמנות ומקלל את מי שלא בא לו טוב בעין, ואם הוא בא מהמרכז אז בכלל סיבה למסיבה, הרי למה שהוא הצפונבון המתנשא הזה ילמד אותנו מה זה כדורגל, הרי אנחנו כל כך הרבה שנים בטופ של הכדורגל הישראלי.
תכלס? הייתי מעדיף להישאר עם 3000 איש למשחק, שבאים מתוך אהבה ולא שנאה, אני בטוח שבהמשך יצטרפו עוד אנשים שלא מונעים משנאה ואינטרסים פסולים, כמו לעודד שחקן שאתה אומר לו שלום בפורום במוצ"ש ולקלל מאמן שמספסל שחקן שמחלק הזמנות, אבל כשהשחקן עצמו לא סוגר אלכסונית הם הראשונים לקלל את המאמן שנותן לו לשחק, לך תבין. ותפסיקו עם הבלבולי שכל האלה של "הוא מקצוען הוא צריך להתמודד עם לחץ", עובדה !!, הלחץ הזה רק הורס כל חלקה טובה בבאר שבע, הלחץ הזה רק משחק לרעתנו, במקום להחליץ את היריבה השחקנים שלנו משתינים מפחד בתקווה שאיזה אפס ביציע לא יתחיל לשיר אוהד קדוסי בן זונה ועוד כמה אפסים שברוך השם לא חסר אצלנו ביציע יסחפו אחריו.
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, מתי רק תגידו לי מתי באר שבע שיחקה כדורגל התקפי ? מי אנחנו בכלל שיש לנו את האפשרות הזאת לבחור מאמנים כי לא כל משחק אנחנו עולים עם שלושה חלוצים ונותנים רביעיות, טמבלים, תתעוררו ! אנחנו כבר קרוב לעשור חרא של קבוצה חוץ מאיזו הבלחה בעונה אחת, וככל שנתקע בליגה המסריחה הזאת הסיכוי שנחזור להיות קבוצה משמעותית קטן וכן, למרות שאנחנו הפועל באר שבע הגדולה שמביאה 7000 איש וכולם כאלה קטנים ומסריחים ואיזה ביזיון שרעננה הקטנה מנצחת אותנו ולאפילו הפועל עכו הקטנה יהיה איצטדיון חדש ואיזה ביזיון מול רמת השרון ניצחנו רק אחד אפס.
תתעוררו כבר, כי עוד מעט אף אחד לא ישים עליכם ז** ובסוף תרקבו עם השנאה שלכם והרגשי נחיתות ותלכו לעודד את נתיבות, וגם אותה תהרסו.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- אביאל
- יצירת קשר:
הללויה!!!Guevara כתב:צריך לומר את האמת לאמיתה, להפועל באר שבע יש מעט מאד אוהדים אמיתיים, יש לה קהל גדול.
תכלס? הייתי מעדיף להישאר עם 3000 איש למשחק, שבאים מתוך אהבה ולא שנאה, אני בטוח שבהמשך יצטרפו עוד אנשים שלא מונעים משנאה ואינטרסים פסולים, כמו לעודד שחקן שאתה אומר לו שלום בפורום במוצ"ש ולקלל מאמן שמספסל שחקן שמחלק הזמנות, אבל כשהשחקן עצמו לא סוגר אלכסונית הם הראשונים לקלל את המאמן שנותן לו לשחק, לך תבין. ותפסיקו עם הבלבולי שכל האלה של "הוא מקצוען הוא צריך להתמודד עם לחץ", עובדה !!, הלחץ הזה רק הורס כל חלקה טובה בבאר שבע, הלחץ הזה רק משחק לרעתנו, במקום להחליץ את היריבה השחקנים שלנו משתינים מפחד בתקווה שאיזה אפס ביציע לא יתחיל לשיר אוהד קדוסי בן **** ועוד כמה אפסים שברוך השם לא חסר אצלנו ביציע יסחפו אחריו.

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אביאל כתב:אני מבקש מכם, כל מי שאוהב את הקבוצה הזאת. נא להקשיב לראיון עם גיא לוי, שמעון הדרי ובמיוחד במיוחד לדבריו של חיים סילבס.
עיקרי הדברים:
"אנחנו באותו צד".
גם בהפועל ר"ג בנו בדיוק על העניין הזה, דבר שבא לידי ביטוי בכתבה טרם המשחק באתר האינטרנט שלהם, עם רוח דברים זהה למה שאמרו כעת שמעון הדרי וחיים סילבס. אין מה לומר, הביצוע היה מושלם.
וכן, העובדה שזה כ"כ ידוע מראש ובולט, גורמת לזעם ולתסכול לפוצץ אותך מבפנים.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אשרייך...Guevara כתב:צריך לומר את האמת לאמיתה, להפועל באר שבע יש מעט מאד אוהדים אמיתיים, יש לה קהל גדול.
תכלס? הייתי מעדיף להישאר עם 3000 איש למשחק, שבאים מתוך אהבה ולא שנאה, אני בטוח שבהמשך יצטרפו עוד אנשים שלא מונעים משנאה ואינטרסים פסולים, כמו לעודד שחקן שאתה אומר לו שלום בפורום במוצ"ש ולקלל מאמן שמספסל שחקן שמחלק הזמנות, אבל כשהשחקן עצמו לא סוגר אלכסונית הם הראשונים לקלל את המאמן שנותן לו לשחק, לך תבין. ותפסיקו עם הבלבולי שכל האלה של "הוא מקצוען הוא צריך להתמודד עם לחץ", עובדה !!, הלחץ הזה רק הורס כל חלקה טובה בבאר שבע, הלחץ הזה רק משחק לרעתנו, במקום להחליץ את היריבה השחקנים שלנו משתינים מפחד בתקווה שאיזה אפס ביציע לא יתחיל לשיר אוהד קדוסי בן **** ועוד כמה אפסים שברוך השם לא חסר אצלנו ביציע יסחפו אחריו.
אתה שם ראי מול הפנים של האוהדים אבל לצערי הם עדיין מסרבים להבין שיש להם חלק גדול בנפילות שחווה הקבוצה הזאת.
אני מקווה בשבילך, בשבילי ובשביל עוד כמה אוהדים ואנשים טובים - שבסופו של יום עדיין תישאר לנו קבוצה לעודד אותה.
הפועל אני כבר משתגע
אורי אדום בנשמה כתב:
גם בהפועל ר"ג בנו בדיוק על העניין הזה, דבר שבא לידי ביטוי בכתבה טרם המשחק באתר האינטרנט שלהם, עם רוח דברים זהה למה שאמרו כעת שמעון הדרי וחיים סילבס. אין מה לומר, הביצוע היה מושלם.
וכן, העובדה שזה כ"כ ידוע מראש ובולט, גורמת לזעם ולתסכול לפוצץ אותך מבפנים.
עוד בתחילת העונה, כשלופא בא לבאר שבע הוא אמר אותם דברים, לא לחטוף גול בדקות הראשונות והקהל הבאר שבעי כבר יעשו לנו את העבודה.
"אם הם לא עומדים בלחץ שלא ישחקו בב"ש" זו אגדה, כי לא מדובר בלחץ מדובר באוירה עויינת ומגעילה שבא טובי השחקנים בעולם לא יכולים לשחק. דרך אגב כבר היום הרוב לא רוצים לשחק/לאמן בב"ש.
רק פה נשארו האגדות האלו של נקלל אותם אז הם יתחילוו לשחק באף מקום בעולם לא מקללים כך על בסיס קבוע ולא משנה מה קורה. בנוסף אני בטוח שמתחת לפני השטח פועלים כוחות אינטרסנטים שלא רוצים שהפועל ב"ש תצליח בבעלות הנוכחית ויש הרבה אנשים כאלו מהרבה סיבות.
רק פה נשארו האגדות האלו של נקלל אותם אז הם יתחילוו לשחק באף מקום בעולם לא מקללים כך על בסיס קבוע ולא משנה מה קורה. בנוסף אני בטוח שמתחת לפני השטח פועלים כוחות אינטרסנטים שלא רוצים שהפועל ב"ש תצליח בבעלות הנוכחית ויש הרבה אנשים כאלו מהרבה סיבות.
זה די ברור, הטבלה לא משקרת, במשחקי החוץ השגנו יותר נקודות.
לא מאמין בזה !!!!ג'וני כתב:" בנוסף אני בטוח שמתחת לפני השטח פועלים כוחות אינטרסנטים שלא רוצים שהפועל ב"ש תצליח בבעלות הנוכחית ויש הרבה אנשים כאלו מהרבה סיבות.
שטויות במיץ !
זה שי!