תיקון
תיקון
במכבי תל אביב החליטו לתקן את העוול שנגרם למשפחת החייל שנהרג בצוק איתן והתקיים עבורו טקס כאן בסיבוב הראשון..
פייר? יצאו גדולים על התיקון, אני מקווה שהאוהדים שלנו יתנהגו בהתאם (ברור לי שהרוב הגדול כן אבל תמיד יהיו כמה טיפשים שינסו ״להחזיר״ למכבי)
פייר? יצאו גדולים על התיקון, אני מקווה שהאוהדים שלנו יתנהגו בהתאם (ברור לי שהרוב הגדול כן אבל תמיד יהיו כמה טיפשים שינסו ״להחזיר״ למכבי)
- The red one
Re: תיקון
וואלה באמת גדולים. סחטיין עלייהם.
עכשיו התפרסמה כתבה בוואןRedRock כתב:מעורר הערכה!
כל הכבוד.
מאיפה המידע?
הטקס שהיה פה היה מביך. בחיים לא ראיתי טקס שלא מזמינים את הקבוצה היריבה לעמוד במרכז המגרש ועושים את זה בחצי שלנו בזמן חימום... ועוד באים בטענות אליהם שהם לא הצטרפו. מי שהרס את הטקס ההוא אלו אנחנו לצערי.
בכל מקרה, כל הכבוד להם!
בכל מקרה, כל הכבוד להם!
כל הכבוד.
- OMERREMO33
הטקס ההוא נהרס אך ורק בגללם (שחקנים וצוות אימון)שמעון א כתב:הטקס שהיה פה היה מביך. בחיים לא ראיתי טקס שלא מזמינים את הקבוצה היריבה לעמוד במרכז המגרש ועושים את זה בחצי שלנו בזמן חימום... ועוד באים בטענות אליהם שהם לא הצטרפו. מי שהרס את הטקס ההוא אלו אנחנו לצערי.
בכל מקרה, כל הכבוד להם!
אני לא מסכים זה.
לנו, ההנהלה והאוהדים, יש חלק גדול בבושה ההיא.
מה זה משנה אשמה של מי??
כל דבר כאן הופכים לויכוח.
מהלך יפה ומעורר הערכה.
כל דבר כאן הופכים לויכוח.
מהלך יפה ומעורר הערכה.
- המשוגע האדום
אין פה מקום לחפש מי אשם ומה היה
כל הטקס מההתחלה זה לזכור ולכבד חייל אוהד של הקבוצה שהקריב את עצמו למען המדינה
שאפו ענק להנהלת מכבי שזכרו והזמינו את המשפחה
כל הטקס מההתחלה זה לזכור ולכבד חייל אוהד של הקבוצה שהקריב את עצמו למען המדינה
שאפו ענק להנהלת מכבי שזכרו והזמינו את המשפחה
- OMERREMO33
מסכים איתך שאחרי שהצוות של מכבי לא נעמד היו בקהל שלנו טיפשים ששרקו בוז מה שבאמת הרס לגמרי את הטקס, אבל שוב, גם אם לא הודיעו להם לפני, עובדתית שני הקהלים נעמדו מחאו כפיים והקבוצה שלנו גם, הייתי מצפה שיבינו במה מדובר ויצטרפו...(אגב ,חלקם ניסה ואז כאילו חזרו בהם ושבו להתחמם)שמעון א כתב:אני לא מסכים זה.
בכל אופן יוזמה מבורכת.
מסכים איתך שגם הצוות המקצועי שלהם וכמובן השחקנים הישראלים שלהם צריכים להתבייש!
אבל להאשים אותם בביזיון זה לא נכון.
שמע חבר, בוודאות אני אומר לך, להנהלה היה נוח שמאשימים את מכבי. לכן לא שמענו הגה אחרי המקרה מההנהלה. מה שאני אומר לך זה בדוק ובאחריות. תאמין לי.
שמע חבר, בוודאות אני אומר לך, להנהלה היה נוח שמאשימים את מכבי. לכן לא שמענו הגה אחרי המקרה מההנהלה. מה שאני אומר לך זה בדוק ובאחריות. תאמין לי.
כולם אשמים.שמעון א כתב:מסכים איתך שגם הצוות המקצועי שלהם וכמובן השחקנים הישראלים שלהם צריכים להתבייש!
מי שלא עדכן על הטקס, מי שהתעלם מהטקס והמשיך בחימום ומי ששרק בוז באמצע טקס לחייל שמת בהגנה על המולדת.
אני מתאפק ולא כותב את דעתי בנושא הטקס החוזר מתוך כבוד למשפחה האבלה.
נקווה שהטקס הזה יהיה סוג של תיקון וסגירת מעגל לפחות עבורם.
כל הכבוד! שאפו להנהלת מכבי.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"