מכבי ת"א - באר שבע, שני, 20:50.
Re: מכבי ת"א - באר שבע, שני, 20:50.
הללי אמר שננצח?
וואלה לא מייחס הרבה חשיבות למה שפרשנים כאלה או אחרים מהמרים
על הנייר המשחק הכי קשה עד עכשיו העונה במיוחד בהתחשב בכך שאנחנו בהרכב חסר מאוד ובכך שהשחצנים הצהובים חוזרים לבלומפילד.
מבחינתי הדרך היחידה להוציא שם משהו היא אך ורק ע"י משחק סטייל קריית שמונה קרי
1. אגרסיביות- לבוא בטירוף ומהתחלה להראות שאם הם ירצו להוציא משהו הם יצטרכו לירוק דם
2. צפיפות בחלק המגרש שלך
3. ריכוז מלא במיוחד של שחקני ההתקפה וברגל המסיימת.
בהצלחה שיהיה כי נזדקק לה
על הנייר המשחק הכי קשה עד עכשיו העונה במיוחד בהתחשב בכך שאנחנו בהרכב חסר מאוד ובכך שהשחצנים הצהובים חוזרים לבלומפילד.
1. אגרסיביות- לבוא בטירוף ומהתחלה להראות שאם הם ירצו להוציא משהו הם יצטרכו לירוק דם
2. צפיפות בחלק המגרש שלך
בהצלחה שיהיה כי נזדקק לה
גם לא לפחד ממכבי, תמיד כשהיינו באים לבלומפילד היינו חוטפים שער מהיר בדקות ראשונות וזה תמיד היה מוציא לנו את האוויר מהמפרסים למרות שפעם אחר פעם היינו מבקיעים מוקדם (פלט) או במאוחר (בוזגלו)...adomi כתב:וואלה לא מייחס הרבה חשיבות למה שפרשנים כאלה או אחרים מהמרים
2. צפיפות בחלק המגרש שלך
בהצלחה שיהיה כי נזדקק לה
הפעם יש לנו קבוצה הרבה יותר חזקה ועם ניסיון משנה שעברה, מלהבדיל ממכבי- שכל הרכש שלה לא עשה את שלו.
זה לא בלתי אפשרי לנצח שם, אבל זה יהיה קשה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
חייבים שהובאן יהיה הקשר האחורי ליד הבלמים ולא אראל. לאראל יש נטיה לאבד כדורים. עדיף שהוא יעשה את זה כמה שיותר רחוק מהשער שלנו בעמדת 50:50.
לצערי נצטרף לוותר הפעם על היציאות להתקפה המצויינות של הובאן. לדעתי אם אראל ישחק ליד הבלמים יהיה אסון.
לצערי נצטרף לוותר הפעם על היציאות להתקפה המצויינות של הובאן. לדעתי אם אראל ישחק ליד הבלמים יהיה אסון.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ההפך אראל צריך להיות הקשר ההגנתי שעוצר התקפות ומוסר מהבלמים להובאן שם הוט הכי טוב...שמעון א כתב:חייבים שהובאן יהיה הקשר האחורי ליד הבלמים ולא אראל. לאראל יש נטיה לאבד כדורים. עדיף שהוא יעשה את זה כמה שיותר רחוק מהשער שלנו בעמדת 50:50.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- דר אדום בנשמה
היי, בוא נשים בצד את חילוקי הדעות ביננו, אני חייב לדעת, הללי אמר שננצח?maor20094 כתב:מפסידים, הללי המנחס.
כי אם כן אז הוא צודק, כל משחק שהוא מאמר עלינו העונה הוא צודק...
אבל הוא לא יודע למסור.דר אדום בנשמה כתב:ההפך אראל צריך להיות הקשר ההגנתי שעוצר התקפות ומוסר מהבלמים להובאן שם הוט הכי טוב...
הללי לא המנחוס שלנו
כל פעם שהימר עלינו הוא צדק
עזוב שטויות לך לישון מעכשיו...taltal כתב:הללי לא המנחוס שלנו
- דר אדום בנשמה
הימר עלינו ב3 משחקים וצדק: מול מכבי חיפה, מול מכבי ת"א בסיבוב הקודם ומול בית"ר...RedHell כתב:
עזוב שטויות לך לישון מעכשיו...
הדבר המבאס הוא שמחר יש לי כנראה יום צילום
ואני מקווה להגיע להתחלת המשחק...
מבטיח לישון טוב
ואני מקווה להגיע להתחלת המשחק...
מבטיח לישון טוב
וטל הלך לישון וקם בבוקר עם תוצאה, בגלל זה אני שולח אותו לישוןדר אדום בנשמה כתב: הימר עלינו ב3 משחקים וצדק: מול מכבי חיפה, מול מכבי ת"א בסיבוב הקודם ומול בית"ר...
הכי מצחיק לראות את מסיבת העיתונאים של מכבי ,פאקו: השחקנים הכי טובים נמצאים אצלי ואני לא מעוניין בבוזגלו או ברדה, רק שמישהו יזכיר לרבן שבקיץ מכבי סימנה את בוזגלו ורצתה להעביר אותו לשרותיה ,טל בן חיים:נכון במשחק בסיבוב הראשון ההיתי עצבני אבל קיבלנו תהפסד כמו גברים ,שמישהו יזכיר לטמבל הזה כמה הוא בכה אחרי המשחק הם העבירו זמן הם בלוף שעוד התפוצץ ועוד כמה שטויות שיצאו מהבחור שדומה לבן אל תבורי ,זה שי !

לא יכול לחכות כבר!!
באיזה שעה אתם יוצאים מחר ד"א?
באיזה שעה אתם יוצאים מחר ד"א?