מכבי ת"א - באר שבע, שני, 20:50.
- dardasmiley
Re: מכבי ת"א - באר שבע, שני, 20:50.
מקווה שמישהו יזכיר לשחקנים את אמרת ה"בלוף" של טב'ח מהמשחק הקודם. להכניס בהם קצת רעל ולגרום להם לשרוף את הדשא.
אני שוב מציע לפאקו לפני שהוא מתחיל לדבר,שיוציא את האטב כביסה מהפה לעזאזללללללללל
אי אפשר להבין מה הוא אומר.
אי אפשר להבין מה הוא אומר.
צריך להעניש ולנקום! מחר אומרים היום!
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
רעל וריכוז !!! זה הנוסחה
לתת את הכל! למות על המגרש ולשחק מרוכז ועם שכל!
יהיה טוב!!!!
לתת את הכל! למות על המגרש ולשחק מרוכז ועם שכל!
יהיה טוב!!!!
רק אנחנו נקבע אם יספרו אותנו או לא, נצחון בבלומפילד ויספרו באבו אבוה!שמעון א כתב:לא איכפת לי מניחוסים. פשוט זה מעליב(וגם קצת מדאיג)שאחרי כל השידרוג שעשינו עדיין לא סופרים אותנו.
סעמק איזה לחץ אלוהים אני מת
אלישע לוקה בחוסר מודעות או משהו בסגנון?
הוא באמת חושב שהסתדרנו עם זהבי די טוב במשחק הקודם? אני כבר מתחיל להרגיש לא בנוח עם הגישה הזו.
עזבו שעשו על זהבי פנדל במשחק הקודם, הוא עשה מה שהוא רוצה על המגרש, מסר המון מסירות מפתח ( שזה נדיר כלכך הרבה במשחק אחד), טיווח את השער. אז אני מהיציע, ראיתי זהבי מאוד מסוכן שלא שומרים עליו יותר מדי.
אז כדאי לו לא להיות מעודד מכלום ושום דבר, ולתהחיל לחשוב על פתרונות יצירתיים שלא נראה אותו מתהלך חופשי לא רק כמו המשחק הקודם, אלא כמו תמיד נגדנו.
הוא באמת חושב שהסתדרנו עם זהבי די טוב במשחק הקודם? אני כבר מתחיל להרגיש לא בנוח עם הגישה הזו.
עזבו שעשו על זהבי פנדל במשחק הקודם, הוא עשה מה שהוא רוצה על המגרש, מסר המון מסירות מפתח ( שזה נדיר כלכך הרבה במשחק אחד), טיווח את השער. אז אני מהיציע, ראיתי זהבי מאוד מסוכן שלא שומרים עליו יותר מדי.
אז כדאי לו לא להיות מעודד מכלום ושום דבר, ולתהחיל לחשוב על פתרונות יצירתיים שלא נראה אותו מתהלך חופשי לא רק כמו המשחק הקודם, אלא כמו תמיד נגדנו.
zivmay כתב:אלישע לוקה בחוסר מודעות או משהו בסגנון?
האמת שמיכה ובן חיים יותר מטרידים אותי הפעם, אסור לתת למכבי לבודד אותם על אופיר ובן, כמו במשחקים הקודמים.
שיבואו דרך האמצע דרך פאיו ווילי זה עדיף
נגדנו ממש הם לא הצליחו לבודד אותם.ns75 כתב:
האמת שמיכה ובן חיים יותר מטרידים אותי הפעם, אסור לתת למכבי לבודד אותם על אופיר ובן, כמו במשחקים הקודמים.
שיבואו דרך האמצע דרך פאיו ווילי זה עדיף
אם התכוונת למשחקים שלנו, אז מן הסתם הפעם זה יהיה שונה. בוזגלו בוסרמיל עשה אחלה עבודה הגנתית מול טב"ח.
איזה לחץ.
לפי התקשורת ואלישע מליקסון ערך אימון מלא ויהיה בוודאות בסגל אך לא בטוח בהרכב.
עדיף מליקסון לא כשיר במאת האחוזים על נאסר? דעתי - חד משמעית כן.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא, חוץ מזה שמליקסון יכול לעזור מהספסל ונסאר הבקיע גול במשחק האחרון ויש לו רק מה להוכיח כמו גם לאראל, חאלס לא לסמוך אל שאר שחקני הסגל כמו אלישע...gate5 כתב:איזה לחץ.
הגיע הזמן של שחקני הסגל כמו נסאר ואראל, ויאללה לנצח את מכבי ת"א!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- OMERREMO33
רק מליקסון!
- dardasmiley
רק מליקסון, אין פה בכלל שאלה. מליקסון בנוכחות שלו יגרום למכבי לתקוף עם פחות שחקנים.
מליקסון גם פתוע בחצי כושר עדיף על כמעט כל מי שבסגל שלנו.
מליקסון גם פתוע בחצי כושר עדיף על כמעט כל מי שבסגל שלנו.
איזה שער תהיו? 4 או 5?
אותו דבר.הפועלעולה כתב:איזה שער תהיו? 4 או 5?