מכבי ת"א - באר שבע, שני, 20:50.
Re: מכבי ת"א - באר שבע, שני, 20:50.
בשנה שעברה לא ישנתי בלילה, לא יכולתי לישון דקה, אמרתי שאין מצב שאנחנו מפסידים,
השנה אין לי תלחץ, זה נראה כאילו הבנתי שהסיכויים לא בעדנו, אבל עדיין, רק אמונה תנצח. אם אנחנו רוצים להיות מועדון גדול, ולא רק קבוצה גדולה כמו עכשיו,
זה הזמן, הולכים להטריף 90 דקות את השחקנים, מעודדים מהדקה הראשונה עד סופה, לא אכפת לנו כמה השחקנים השחצנים עם הקהל הכי שנוא בליגה בשנים האחרונות
יקללו או ינסו להרוס את המוטיבציה של השחקנים, אנחנו אלה שניתן להם את הרוח והעידוד.
מכבי תל אביב לא ברצלונה ולא ריאל, בסה"כ קבוצה ישראלית עם כסף והרבה אוהדי הצלחות,
בהצלחה אהובתי.
השנה אין לי תלחץ, זה נראה כאילו הבנתי שהסיכויים לא בעדנו, אבל עדיין, רק אמונה תנצח. אם אנחנו רוצים להיות מועדון גדול, ולא רק קבוצה גדולה כמו עכשיו,
זה הזמן, הולכים להטריף 90 דקות את השחקנים, מעודדים מהדקה הראשונה עד סופה, לא אכפת לנו כמה השחקנים השחצנים עם הקהל הכי שנוא בליגה בשנים האחרונות
יקללו או ינסו להרוס את המוטיבציה של השחקנים, אנחנו אלה שניתן להם את הרוח והעידוד.
מכבי תל אביב לא ברצלונה ולא ריאל, בסה"כ קבוצה ישראלית עם כסף והרבה אוהדי הצלחות,
בהצלחה אהובתי.

מאוד מקווה שהתמונה שרצה ברשת לא נכונה ,כי אם כן עדיין נתנו כרטיסים למקורבים ,זה שי !

איזה תמונה?תעלה לפהזה שי ! כתב:מאוד מקווה שהתמונה שרצה ברשת לא נכונה ,כי אם כן עדיין נתנו כרטיסים למקורבים ,זה שי !
התמונה הזאת ,זה שי !
- קבצים מצורפים
-
- image.jpg (164.63 KiB) נצפה 4699 פעמים

עכשיו אתם מבינים מי אשם בזה, ציפורה בכלל לא קשורה לעניין בשנה שעברה.

- ForeverRed
מאמין שהשמות מתוך ההקצאה לספונסרים..זה שי ! כתב:התמונה הזאת ,זה שי !
ספונסרים שיקבלו אחד למה ארבע שלוש ? איפה מועדון האוהדים עוד כמות איפה השחקנים עוד כמות , אז מסתבר שעשו הגרלה ל1000 כרטיסים פלוס מינוס מה שיוצר מצב שאוהדים ש20 שנה מנויים צריכים לשבת בשער 7 של מכבי ולקנות מספסרים ,זה שי !

מוזר, מפרסמים את זה באותו יום של המשחק, תקראו לי משוגע אבל זה לא סתם ביום של המשחק 
ו

ו

לדעתי זה החלק מהכמות שמועדון השאיר לעצמו.זה שי ! כתב:ספונסרים שיקבלו אחד למה ארבע שלוש ? איפה מועדון האוהדים עוד כמות איפה השחקנים עוד כמות , אז מסתבר שעשו הגרלה ל1000 כרטיסים פלוס מינוס מה שיוצר מצב שאוהדים ש20 שנה מנויים צריכים לשבת בשער 7 של מכבי ולקנות מספסרים ,זה שי !
הכי פשוט זה לספור את כמות המנוייפ שיצאו בהגרלה וככה תדע כמה מנויים באמת זכו בהגרלה
- ForeverRed
זה כבר הפירוש האישי שלך.זה שי ! כתב:ספונסרים שיקבלו אחד למה ארבע שלוש ? איפה מועדון האוהדים עוד כמות איפה השחקנים עוד כמות , אז מסתבר שעשו הגרלה ל1000 כרטיסים פלוס מינוס מה שיוצר מצב שאוהדים ש20 שנה מנויים צריכים לשבת בשער 7 של מכבי ולקנות מספסרים ,זה שי !
המועדון הודיע בצורה חד משמעית שהוא שומר את הזכות לחלק כמות מסוימת של כרטיסים לספונסרים
ומקורבים כאלה ואחרים (200 אם אני זוכר נכון). לגיטימי לחלוטין.
- ForeverRed
לפי ספירה שלי, 1300 כרטיסים בדיוק.זה שי ! כתב:1168 לפי ספירה שלי ,זה שי !
תוסיף 100 לארגון האוהדים ותקבל 300 לספונסרים.
הכמות שהוקצתה למנויים הוגרלה בצורה נקייה!! תפסיקו לחפש איפה שאין
- dardasmiley
ינעל העולם איך אתם מצליחים להתעסק בקקה הזה כל פעם מחדש? הייתה הגרלה. תמיד יהיה מי שלא מרוצה. תמיד יהיה מי שיטען לקומבינות. חלאס!
אני מהבוקר לא נושם, בקושי אכלתי, בקושי עבדתי, רק מריץ תרחישי משחק בראש ושירי אוהדים, איך אתם מצליחים להתרכז בקטנוניות הזו?
אני מהבוקר לא נושם, בקושי אכלתי, בקושי עבדתי, רק מריץ תרחישי משחק בראש ושירי אוהדים, איך אתם מצליחים להתרכז בקטנוניות הזו?