כשמליקסון לא כשיר 100%-שלומי- כתב:התקדמות ענקית רק חייב להתחיל לעשות חילופים לפני דקה 70!
ונאסר עושה הגנה פנטסטית.. למה למהר לעשות חילוף?
מה גם שהחילופים הבאים שהיו הוא שמר לתוספת זמן שזה חכם במשחק כזה ולאור החלופות שהיו..
אני מת עליו
כשמליקסון לא כשיר 100%-שלומי- כתב:התקדמות ענקית רק חייב להתחיל לעשות חילופים לפני דקה 70!
מה הקשר אם לא הובאן? הוא כאן להישאר. גם מכבי בלי זהבי וקרית שמונה בלי מנגה לא שווים כלום.sasa כתב:יותר מזל משכל
מצפה מקבוצה שרצה לאליפות (נגיד) לא לשחק בונקר כמו קבוצת תחתית.
אם לא הובאן אנחנו לא מצליחים לחבר 4 פסים כל המשחק.
לא יודע..לא מתחבר לסגנון משחק הזה.
ועדיין..כשמגיע מגיע..אז כל הכבוד אלישע
אבל המבחן האמיתי זה מול הקטנות..שיהיה בהצלחה
דר, לא אלישע צריך להשתפר במשחקים האלה. אלא השחקנים שצריכים לטרוף את היריב.דר אדום בנשמה כתב:אני לא רוצה שכולם יירדו עליי אבל לדעתי עדיין אלישע צריך להשתפר, במיוחד מול קבוצות שיש להן הגנה חזקה כמו רעננה ושהן בקושי תוקפות, גם מול בית"ר לא הצלחנו לנצח אותם עד שהם החלו לתקוף אותנו בגלל הכרטיס האדום לכן אם בסיבוב הזה נצליח לנצח ואף להביס קבוצות כמו רעננה ועכו שעשו לנו חיים קשים, וגם לנצח קבוצות שניצחנו בסיבוב הקודם אז אני אדע שאלישע בדרך להשתפר ועדיין הוא לא מעוניין לחזק את הצוות המקצועי ופה הבעיה הכי גדולה וגם זה שהוא לא רואה שיש לנו בעיית כושר גופני שאפשר לשפר אותה..
אז אני לא בטוח כמה זה אשמת השחקנים...שיש כתב: דר, לא אלישע צריך להשתפר במשחקים האלה. אלא השחקנים שצריכים לטרוף את היריב.
אתה לא אובייקטיבי, נקודה.sasa כתב:שיש..
שמע לא יודע אם אתה רואה כדורגל בזמנך הפנוי או לא..
מה סך הכל ביקשנו..הנעת כדור? התקפות מסודרות? דאבל פס?? (מתי ראית דאבל פס במשחק של באר שבע??)
בא לי למחוא כפיים אחרי מהלך קבוצתי טוב
לא כל פעם לצעוק לבוזגלו כל הכבוד על המהלך האישי
מה ייקרה שהוא יפצע?
אם את כל זה היית אומר שנה שעברה הייתי מסכים איתך. השנה הקבוצה משחקת כדורגל טוב, נקודה.sasa כתב:שיש..
מה סך הכל ביקשנו..הנעת כדור? התקפות מסודרות? דאבל פס?? (מתי ראית דאבל פס במשחק של באר שבע??)
מה ייקרה שהוא יפצע?
וגם זה לא החזיק לאורך זמן, וקבוצות טובות אחרות (לא, הליגה הספרדית היא לא דוגמא לקבוצות טובות) למדו לעצור את זה. זה עבד טוב רק כשהיה שילוב נדיר של מספר שחקנים גדול, מוכשרים בטירוף, שהתאימו לסגנון הזה.avivgolan כתב:
המחלה הגדולה של הזמן שלנו זאת ברצלונה, כולם רואים אותה וחושבים שזאת הדרך היחידה לשחק כדורגל.
הגול של נאסר מול פ״ת, דאב לפס עם ארבייטמן. ככה בשלוף.sasa כתב:שיש..
מה ייקרה שהוא יפצע?