אלישע 2.1

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RoICah

Re: אלישע 2.1

שליחה על ידי RoICah »

לא יודע מה אתם מהללים אותו כלכך.
קבוצה ששואפת לקחת אליפות צריכה לעשות תוצאה כזאת בחוץ ואפילו לנצח קבוצה שגם שואפת לאליפות אבל כן היה לו ניהול משחק לא רע בכלל
משחק הבא מול רעננה זה המבחן שלו כי בכל המשחקים האלה מול הקבוצות האלה אנחנו משחקים בינוני.

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

Totti כתב:האיש המושמץ ביותר בפורום מהקיץ האחרון ראוי לאשכול הזה.
דיברנו על קיבעון,
דיברנו על נחיתות טקטית,
דיברנו על פערים בינו לבין המאמנים הזרים,
אז דיברנו.

אתמול, כמו במשחקים רבים העונה, אלישע נתן לנו סיבות טובות להתגאות במאמן שלנו עם הכנה טקטית יוצאת מן הכלל ובעיקר מנטלית.

מסתבר שהרכש הכי משמעותי שעשינו בקיץ היה בכלל עדכון גרסה. אלישע 2.1 זה מאמן אחר לגמרי ולחלוטין האיש שיכול לקחת כאן תוארבלתי נשכח.

שאפו.
וברור לי שהמלעיזים למיניהם יעשו באשכול הזה חיל
מי שלא ראה את המשחק וקורא את הטופיק שלך חושב שהפועל נתנה הצגה בבלומפילד.
מבחינתי אין ההבדל בין המשחקים בעונה הקודמת לבין המשחק הנוכחי. בכל המשחקים (כולל שלשום)
הקבוצה התבטלה לחלוטין ברבע השעה הראשונה, היתה מבוהלת, לא הניעה כדור, נלחצה, איבדה לא מעט
כדורים ונראתה רע מאוד. כפי שרואים בחלק גדול מהמשחקים של מכבי,מכבי לא מסוגלת לשמור על הקצב
המהיר לאורך מחצית שלמה והדעיכה שלהם היתה טבעית. אני עדיין מתעקש שבסגל השחקנים הנוכחי אין שום
סיבה שלא נניע כדור בבלומפילד, שלא נלחץ לפעמים בחצי המגרש שלהם ושנעיז יותר, בקרית שמונה זה עבד מצוין. דווקא בדקות המתות
של מכבי (55-75) הייתי מצפה שמליקסון ייכנס ויטרוף את הקלפים, מבחינתי זה היה שובר שיוויון מתבקש.
זה ברור שכשהמקור להשוואה הוא שני משחקים שנה קודמת שנגמרו כבר בדקה עשירית, אז כל דבר ובטח
תוצאת תיקו נראה הישג עצום. אם קיים הבדל מסוים איכשהו מול שנה קודמת זו אך ורק הנוכחות
של הובאן שבאמת נמצא רמה אחת מעל כולם. מעבר לכך אני ממש לא מסכים עם הדעה "שהסתכלנו להם בלבן של
העיניים", עם כל הרצון הטוב אנחנו עדיין לא שם. ובלי קשר, במבחן התוצאה עמדנו וזו התקדמות.
זה שמאמן הוא זר לא הופך אותו אוטומטית למאמן יותר טוב, במקרה שלנו אני ממש לא מחזיק מפאקו וחושב
שבתקופת סוזה מכבי שיחקה כדורגל הרבה יותר תכליתי.

סמל אישי של משתמש
sasa

שליחה על ידי sasa »

שיש..נתת דוגמא את הגול של נאסר..
עכשיו בגדול אתה צודק..זה היה דאבל פס..(בחוואה - כמו שאומרים..הכדור של ארבייטמן היה מכוון בכלל לברדה )
מבטיח לך שאני עושה דאבל פס יותר חלק בשכונה..
אם זאת הרמה שאנחנו שואפים אליה...אוי אוי אוי
נ.ב
דאבל פס זה נגיע בכדור..לא לעצור ואז למסור..

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

אריק כתב:
מי שלא ראה את המשחק וקורא את הטופיק שלך חושב שהפועל נתנה הצגה בבלומפילד.
מבחינתי אין ההבדל בין המשחקים בעונה הקודמת לבין המשחק הנוכחי. בכל המשחקים (כולל שלשום)
הקבוצה התבטלה לחלוטין ברבע השעה הראשונה, היתה מבוהלת, לא הניעה כדור, נלחצה, איבדה לא מעט
כדורים ונראתה רע מאוד. כפי שרואים בחלק גדול מהמשחקים של מכבי,מכבי לא מסוגלת לשמור על הקצב
המהיר לאורך מחצית שלמה והדעיכה שלהם היתה טבעית. אני עדיין מתעקש שבסגל השחקנים הנוכחי אין שום
סיבה שלא נניע כדור בבלומפילד, שלא נלחץ לפעמים בחצי המגרש שלהם ושנעיז יותר, בקרית שמונה זה עבד מצוין. דווקא בדקות המתות
של מכבי (55-75) הייתי מצפה שמליקסון ייכנס ויטרוף את הקלפים, מבחינתי זה היה שובר שיוויון מתבקש.
זה ברור שכשהמקור להשוואה הוא שני משחקים שנה קודמת שנגמרו כבר בדקה עשירית, אז כל דבר ובטח
תוצאת תיקו נראה הישג עצום. אם קיים הבדל מסוים איכשהו מול שנה קודמת זו אך ורק הנוכחות
של הובאן שבאמת נמצא רמה אחת מעל כולם. מעבר לכך אני ממש לא מסכים עם הדעה "שהסתכלנו להם בלבן של
העיניים", עם כל הרצון הטוב אנחנו עדיין לא שם. ובלי קשר, במבחן התוצאה עמדנו וזו התקדמות.
זה שמאמן הוא זר לא הופך אותו אוטומטית למאמן יותר טוב, במקרה שלנו אני ממש לא מחזיק מפאקו וחושב
שבתקופת סוזה מכבי שיחקה כדורגל הרבה יותר תכליתי.
לא שאני הופך את אלישע למוריניו, אבל לפי דעתי הוא השתפר מאוד בניהול המשחק יחסית לשנה שעברה. הוא למד מטעויות שלו ואולי חוץ מהחילוף המאוחר של מליקסון הוא עשה היום הכל נכון. לא מסכים שהתבטלנו במשחק הזה, אני חושב שאלישע ניצל את הכלים שלו כמו שצריך, עם ההרחקות שהיו לנו והחוסר באוגו לא היה לנו סיכוי לשלוט במשחק ברבע שעה הראשונה והיה טבעי שמכבי יעלו באטרף כמו שהם עושים כל משחק, לאחר צפייה בשידור המלא של המשחק, לאחר העשרים דקות הראשונות של המחצית הראשונה, הייתה קבוצה אחת על המגרש וקוראים לה הפועל באר שבע, מכבי הגיעה להזדמנות אחת מהדקה ה 20 ועד הדקה ה 43 בזמן שאנחנו הגענו ל 2-3 הזדמנויות אומנם שלא השבילו להזדמנות ממשית אבל עם קצת יותר דיוק זה היה נגמר ברשת. את המחצית השניה פתחנו טוב מאוד ועד שראדי ובן בסט נכנסו המשחק היה פחות או יותר מאוזן וכשהם נכנסו מכבי שוב לקחה את העיניינים לידיים והיו מסוכנים ואנחנו חיינו על מתפרצות. לא יודע מה בדיוק אתה ציפית אבל אני ירדתי בתחושה שגנבו לנו 2 נקודות יותר מאשר אנחנו גנבנו נקודה, מכבי אולי שלטה יותר בכדור אבל חוץ מאולי שני מצבים מסוכנים לא הגיעה למצב שהיא מאיימת ברצינות על השער שלנו בניגוד למשחקים קודמים נגדם ששם הם פשוט ישבו עלינו ועם המון מזל ואגידה אחד יצאנו מזה, אנחנו לעומתם עשינו הכל נכון עד הפעולה האחרונה, היינו מסוכנים יותר ביציאה קדימה, מהירים יותר, ואם השחקנים היו מקבלים החלטות טובות יותר בפעולה האחרונה היינו מנצחים, בנוסף לזה דבר שלא באמת התייחסו אליו זה שינוי מומנטום שההחלטות של פפיר. משחק כדורגל בנוי מלא על מומנטום, כל פעם שהיינו במומנטום טוב בא פפיר ועם החלטה שנויה במחלוקת פשוט העביר את ההמונטום למכבי, זה התחיל עם האדום של גרסיה שאלו היו הדקות הטובות שלנו, יצאנו להתקפות, לא נתנו למכבי לפתח שום התקפה, הקשרים האחוריים שלנו הגיעו לכל כדור ראשונים וסיקלו כל ניסיון של זהבי ומיכה, ההחלטה הזאת פשוט שינתה מומנטום והחזירה אותו למכבי שחמש דקות אחר כך הגיעה להזדמנות הטובה במשחק עם ההחמצה של איגבור, אותו כנ"ל בפנדל של זהבי, שלווה לפני זה בכמה שריקות ליד הרחבה של מכבי שפשוט לא נשרקו (עבירה על בוהאן ובוזגלו אם אני זוכר נכון).
בכל מקרה אני חושב שבהתאם לכלים שהיו לנו, אלישע הכין את הקבוצה טוב מאוד, וזה שהשחקנים עדיין נלחצים בבלומפילד זה עיניין שיעבור אני מקווה עד המשחק הבא, כי מול כל קבוצה אחרת ההזדמנויות שהיו לנו היו פוגשים לפחות רגל מסיימת ולא ביזבוז של התקפות מעולות.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

sasa כתב:שיש..נתת דוגמא את הגול של נאסר..
עכשיו בגדול אתה צודק..זה היה דאבל פס..(בחוואה - כמו שאומרים..הכדור של ארבייטמן היה מכוון בכלל לברדה )
מבטיח לך שאני עושה דאבל פס יותר חלק בשכונה..
אם זאת הרמה שאנחנו שואפים אליה...אוי אוי אוי
נ.ב
דאבל פס זה נגיע בכדור..לא לעצור ואז למסור..
או קיי מוריניו, תודה שהארת את עיניי. עכשיו גם אני יודע מה זה דאבל פס.....
ולעצם העיניין אנחנו בדרך לרמה שאתה רוצה לראות. קצת סבלנותץ

נ.ב כבר אמרת שאתה לא אוהב את אלישע אז...

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

אני גם לא אוהב את אלישע ( כמאמן), אבל מבין שהחוסר לחץ, או היציאה המהירה קדימה עם תיאום זה לא רק באשמתו.
שחקנים צריכים להיות באותו מצב פיזי כמו מכבי, כדי לנסות לעקוץ אותם כמו שצריך בבלומפילד.
אבל אין לנו את הכושר שלהם, אנחנו לא פיזיים כמוהם( למעט הובאן ואוגו), אנחנו לא חדים כמוהם ולא מאומנים ברמה שלהם.
יש להם ארבעה(!) מאמני כושר, צוות סטטיסטיקות, אנליסטים ועוד מכל טוב.
לנו בינתיים יש את אלישע וחברו המחבק שמעון ביטון. הבעיה שאלישע צריך לבקש למקצע את הקבוצה מבחינת הצוות הסובב אותה, ושחקן כזה או אחר הוא פחות חשוב.
שכל הדברים האלו יתווספו לקבוצה, יהיה שיפור גדול. כי אלישע לא יכול לבד.
אבל חברה תהיו ריאלים, בזמנים כאלו, לקחת 2 או 3 אליפויות רצופות ברצף זה לא יקרה עם אלישע שמעון ביטון ומאיר סיני, אפילו אם מסי יהיה בקבוצה.
כל ילד בן 4 יכול לראות את ההבדלים כקבוצה ( לא כיחידים) בינינו לאורך זמן. חייבים להפוך את הקבוצה למקצוענית בכל רמח אבריה כדי להגיע למצב הזה.
שנה שעברה היינו די טובים עד הפלייאוף, ומה קרה בפלייאוף? נראנו כמו קבצת תחתית. העונה אני מקווה שלא תהיה אותה הפארסה, במיוחד בגלל שיש לנו את הובאן, אוגו ומליקסון. מה לעשות, בינתיים אנחנו בונים על שחקנים כיחידים ולא כקבוצה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

חברים אני חוזר ואומר - תהליך, תהליך, תהליך.

בשנה שעברה התבטלנו לחלוטין בבלומפילד. הפעם הצלחנו לשבור מחסום פסיכולוגי
לא קטן. מכבי איבדה הרתעה וחטפה מכה לאגו בזמן שאנחנו צברנו ביטחון.

מסכים שיש עוד הרבה מקום לשיפור, אבל אני בטוח שבעתיד זה יראה טוב יותר.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

ForeverRed כתב:חברים אני חוזר ואומר - תהליך, תהליך, תהליך.

בשנה שעברה התבטלנו לחלוטין בבלומפילד. הפעם הצלחנו לשבור מחסום פסיכולוגי
לא קטן. מכבי איבדה הרתעה וחטפה מכה לאגו בזמן שאנחנו צברנו ביטחון.

מסכים שיש עוד הרבה מקום לשיפור, אבל אני בטוח שבעתיד זה יראה טוב יותר.
לגבי "התהליך" זו כבר סיסמא שאלישע ואליניב משתמשים בה כבר שנה וחצי וצריך להפסיק למכור אויר לאנשים.
כאחד שמאוד מאמין בתהליכים קשה מאוד למכור לי את הסיסמא הזו שבהרכב שלי יש את אגידה, סוארז, הובאן,
בוזגלו, ארביטמן, מליקסון וברדה. זה הרכב שאמור להתמודד על האליפות עד הרגע האחרון. אי אפשר בכל פעם
שקשה לשלוף את זה שלפני שנתיים נשארנו בליגה במחזור האחרון מהסיבה שהגענו למצב הזה בגלל אלישע
שהיה לו סגל לאמצע טבלה ואפילו לפלייאוף עליון, אך הוא נכשל באותה עונה וכמעט הוריד אותנו ליגה.

לגבי החלק השני של המחסום הפסיכולוגי והרתעה אני מסכים.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

blueman כתב: לא שאני הופך את אלישע למוריניו, אבל לפי דעתי הוא השתפר מאוד בניהול המשחק יחסית לשנה שעברה. הוא למד מטעויות שלו ואולי חוץ מהחילוף המאוחר של מליקסון הוא עשה היום הכל נכון. לא מסכים שהתבטלנו במשחק הזה, אני חושב שאלישע ניצל את הכלים שלו כמו שצריך, עם ההרחקות שהיו לנו והחוסר באוגו לא היה לנו סיכוי לשלוט במשחק ברבע שעה הראשונה והיה טבעי שמכבי יעלו באטרף כמו שהם עושים כל משחק, לאחר צפייה בשידור המלא של המשחק, לאחר העשרים דקות הראשונות של המחצית הראשונה, הייתה קבוצה אחת על המגרש וקוראים לה הפועל באר שבע, מכבי הגיעה להזדמנות אחת מהדקה ה 20 ועד הדקה ה 43 בזמן שאנחנו הגענו ל 2-3 הזדמנויות אומנם שלא השבילו להזדמנות ממשית אבל עם קצת יותר דיוק זה היה נגמר ברשת. את המחצית השניה פתחנו טוב מאוד ועד שראדי ובן בסט נכנסו המשחק היה פחות או יותר מאוזן וכשהם נכנסו מכבי שוב לקחה את העיניינים לידיים והיו מסוכנים ואנחנו חיינו על מתפרצות. לא יודע מה בדיוק אתה ציפית אבל אני ירדתי בתחושה שגנבו לנו 2 נקודות יותר מאשר אנחנו גנבנו נקודה, מכבי אולי שלטה יותר בכדור אבל חוץ מאולי שני מצבים מסוכנים לא הגיעה למצב שהיא מאיימת ברצינות על השער שלנו בניגוד למשחקים קודמים נגדם ששם הם פשוט ישבו עלינו ועם המון מזל ואגידה אחד יצאנו מזה, אנחנו לעומתם עשינו הכל נכון עד הפעולה האחרונה, היינו מסוכנים יותר ביציאה קדימה, מהירים יותר, ואם השחקנים היו מקבלים החלטות טובות יותר בפעולה האחרונה היינו מנצחים, בנוסף לזה דבר שלא באמת התייחסו אליו זה שינוי מומנטום שההחלטות של פפיר. משחק כדורגל בנוי מלא על מומנטום, כל פעם שהיינו במומנטום טוב בא פפיר ועם החלטה שנויה במחלוקת פשוט העביר את ההמונטום למכבי, זה התחיל עם האדום של גרסיה שאלו היו הדקות הטובות שלנו, יצאנו להתקפות, לא נתנו למכבי לפתח שום התקפה, הקשרים האחוריים שלנו הגיעו לכל כדור ראשונים וסיקלו כל ניסיון של זהבי ומיכה, ההחלטה הזאת פשוט שינתה מומנטום והחזירה אותו למכבי שחמש דקות אחר כך הגיעה להזדמנות הטובה במשחק עם ההחמצה של איגבור, אותו כנ"ל בפנדל של זהבי, שלווה לפני זה בכמה שריקות ליד הרחבה של מכבי שפשוט לא נשרקו (עבירה על בוהאן ובוזגלו אם אני זוכר נכון).
בכל מקרה אני חושב שבהתאם לכלים שהיו לנו, אלישע הכין את הקבוצה טוב מאוד, וזה שהשחקנים עדיין נלחצים בבלומפילד זה עיניין שיעבור אני מקווה עד המשחק הבא, כי מול כל קבוצה אחרת ההזדמנויות שהיו לנו היו פוגשים לפחות רגל מסיימת ולא ביזבוז של התקפות מעולות.
פרט לבעיטה של בוזגלו במחצית הראשונה וגם זה מזוית לא פשוטה, לא הגענו לאף מצב ממשי כל המשחק וזה מעיד על בעיה,
לעומת מכבי שהגיעה לארבע-חמש מצבים של 100 אחוז גול. מסכים עם העובדה שאם היה יוצא אדום לגארסיה ייתכן והכל היה
נראה אחרת, אבל לצערי נפלנו על שופט ליצן ואנחנו מנתחים כאן את המשחק ללא אותה הרחקה.
להגיד שבדקות מסוימות היתה רק קבוצה אחת במגרש זה מאוד בעייתי בעיניי. כפי שבקרית שמונה (וכאן מגיע לאלישע נקודות זכות)
נתנו חצי שעה ראשונה קונצרט, אין שום סיבה שבבלומפילד לא ניתן כמה דקות כאלה, יש לנו את כל הכלים לכך (חוץ מהוגו).

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אריק כתב:
לגבי "התהליך" זו כבר סיסמא שאלישע ואליניב משתמשים בה כבר שנה וחצי וצריך להפסיק למכור אויר לאנשים.
כאחד שמאוד מאמין בתהליכים קשה מאוד למכור לי את הסיסמא הזו שבהרכב שלי יש את אגידה, סוארז, הובאן,
בוזגלו, ארביטמן, מליקסון וברדה. זה הרכב שאמור להתמודד על האליפות עד הרגע האחרון. אי אפשר בכל פעם
שקשה לשלוף את זה שלפני שנתיים נשארנו בליגה במחזור האחרון מהסיבה שהגענו למצב הזה בגלל אלישע
שהיה לו סגל לאמצע טבלה ואפילו לפלייאוף עליון, אך הוא נכשל באותה עונה וכמעט הוריד אותנו ליגה.

לגבי החלק השני של המחסום הפסיכולוגי והרתעה אני מסכים.
איך הצלחת להסיק מהדברים שלי שהמילה "תהליך" היא תירוץ לזמנים קשים? בדיוק להפך.
בעונה שעברה כל המערכת שנקראת הפועל באר שבע הייתה מופתעת מההצלחה של עצמה, מה
שגרם לשחקנים לבעוט בדלי בכל פעם מחדש. העונה יש כבר בשלות ומוכנות גדולה יותר להתמודד,
וזה רק ילך וישתפר בהמשך. זה בדיוק התהליך שאני מדבר עליו.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אריק כתב:
פרט לבעיטה של בוזגלו במחצית הראשונה וגם זה מזוית לא פשוטה, לא הגענו לאף מצב ממשי כל המשחק וזה מעיד על בעיה,
לעומת מכבי שהגיעה לארבע-חמש מצבים של 100 אחוז גול. מסכים עם העובדה שאם היה יוצא אדום לגארסיה ייתכן והכל היה
נראה אחרת, אבל לצערי נפלנו על שופט ליצן ואנחנו מנתחים כאן את המשחק ללא אותה הרחקה.
להגיד שבדקות מסוימות היתה רק קבוצה אחת במגרש זה מאוד בעייתי בעיניי. כפי שבקרית שמונה (וכאן מגיע לאלישע נקודות זכות)
נתנו חצי שעה ראשונה קונצרט, אין שום סיבה שבבלומפילד לא ניתן כמה דקות כאלה, יש לנו את כל הכלים לכך (חוץ מהוגו).
כמה שתנסה להתעלם,לא תוכל הימנע מהמילה תהליך בהקשר של ב"ש.
המילה הזאת תסתיים ותהיה לא רלוונטית רק עם תואר ביד.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

על מה אתם מדברים? זה שבש לא שופכת כמו מים את המילה אליפות לא גורם לנו להיות לוזרים. ההפך, תראו את חיפה וכמה עזר להם המטרות שהציב סטוייקיביץ, או מכבי אחרי כל הפסד מתבכיינים שהניעו יותר כדור. כן יודעים שצריך להביא תואר ואירופה, תראו מה בן ביטון אמר, אבל תשארו ריאלים-לפני שנתיים היינו בקלות יכולים להיות בימי שישי.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אלישע הפתיע אותי לטובה.
בהרבה משחקים העונה שיחקנו כדורגל שוטף ומהיר. לא האמנתי שנראה את זה בעידן אלישע. לכן אני מוריד בפניו את הכובע. שאפו.

נ.ב
ברור שעדיין יש מקום לשיפור

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

שמעון א כתב:אלישע הפתיע אותי לטובה.
בהרבה משחקים העונה שיחקנו כדורגל שוטף ומהיר. לא האמנתי שנראה את זה בעידן אלישע. לכן אני מוריד בפניו את הכובע. שאפו.

נ.ב
ברור שעדיין יש מקום לשיפור
:השתחוות: :השתחוות: :השתחוות: :השתחוות: :השתחוות:
מבערך המשחק מול רעננה שנה שעברה לא הפסקת להיות אנטי כלפיו ולהתנגד לכל מה שעשה. הוא הוכיח שהוא השתנה, ואתה שינית את הדעה כלפיו, חן חן.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

אריק כתב:
אז תסתכל שוב על השידור החוזר של המשחק, מכבי הגיעה ל 3 הזדמנויות ב 5 דקות הראשונות, ממש לא שלל 100 אחוז גול, אם אתה קורא לבעיטה של טל בן חיים לאמצע השער גול של 100 אחוז אז ההגדרות שלנו שונות, ועוד הזזדמנות אחת של 100 אחוז גול בהחמצה של איגבור, אתה הגעת לבעיטה של בוזגלו וחוץ מזה לעוד 2-3 הזדמנויות שכמו שאמרתי הבעיה הייתה במהלך האחרון לפני הבעיטה לשער, הכדור רוחב הנמהר של ארבייטמן שפיספס את ברדה ובוזגלו, ההכשלה של גארסיה כאשר ארבייטמן עומד לבד מול שוער וכו. אני לא אומר שאין מקום לשיפור אני אומר שאני לא מסכים עם הקביעה שהתבטלנו במשחק, נראנו הרבה יותר טוב מהניצחון בסיבוב הקודם בווסרמיל ונראנו יותר טוב מהמון משחקים נגד קבוצות חלשות יותר אפילו אם ניצחנו שם. מכבי ת"א היא קבוצה טובה ובלומפילד עושה אותה טובה עוד יותר, לא חשבתי לרגע שנבוא לבלומפילד, נשלוט במשחק ושמכבי יראו כמו הפועל חיפה במשחק נגדנו, אם חשבתם שזה מה שיקרה או שציפיתם את זה מהמאמן אז מלחתחילה הציפיות שלך לא ראליות כי אין לנו את הכלים לעשות את זה מול הכלים של מכבי.

שלח תגובה