הזר הטוב בארץ !
Re: הזר הטוב בארץ !
אלישע פה עד סוף 2016 להערכתי, כשאז יוכל להמשיך בנבחרת, אם גוטמן יכשל.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
הקשר הכי טוב שהיה פה מאז בואטנג
https://sports.walla.co.il/item/2816745" onclick="window.open(this.href);return false;dardasmiley כתב:
נסיבות קריירה נדירות. תקרא את הכתבה בוואלה, הבחירת קבוצות שלו במהלך הקריירה הייתה הזויה.

הבלם-קשר יצא להחלים בגרמניה על אשרת תייר ("שם למדתי להיות מקצוען"), כשעבר לקבוצת קלאוזן החובבנית. מי שעזר לו להתגבר על המחלה היה בכלל וטרינר. כן, כן, וטרינר. "שמעתי שלפני כן הוא היה רופא רגיל ברומניה, אבל בגרמניה התמחה בסוסים. אמרתי לעצמי 'בוא ננסה את זה, מה יש לי להפסיד?' הוא לקח קצת דם, ערבב עם חומר לא ברור והזריק לי לתוך הבטן. מאז אני כבר לא סובל מהבעיות האלה".
יש דיבורים מאוד חזקים לגבי קבוצות שמעוניינות בחובאן. MARVEL וDC הכי רציניות עד כה. WTF חובאן פשוט לא מהעולם הזה, סיפור מאוד ביזארי.
עוד פעם, " מאוד אהבו את הובאן בגז מתאן, כינו אותו "הנצחי" ". אני לא בטוח חובאן הוא בן אדם, או האלטר אגו של קפטן אמריקה.
ועוד פרט מעניין לגביו, למרות ששיחק קשר אחורי או בלם בכל הקריירה שלו- אין לו אף אדום ברקורד!!!
יש דיבורים מאוד חזקים לגבי קבוצות שמעוניינות בחובאן. MARVEL וDC הכי רציניות עד כה. WTF חובאן פשוט לא מהעולם הזה, סיפור מאוד ביזארי.
עוד פעם, " מאוד אהבו את הובאן בגז מתאן, כינו אותו "הנצחי" ". אני לא בטוח חובאן הוא בן אדם, או האלטר אגו של קפטן אמריקה.
ועוד פרט מעניין לגביו, למרות ששיחק קשר אחורי או בלם בכל הקריירה שלו- אין לו אף אדום ברקורד!!!
- dardasmiley
מהההה?????shovalb9 כתב:
עוד פעם, " מאוד אהבו את הובאן בגז מתאן, כינו אותו "הנצחי" ". אני לא בטוח חובאן הוא בן אדם, או האלטר אגו של קפטן אמריקה
LaRed כתב:
https://sports.walla.co.il/item/2816745" onclick="window.open(this.href);return false;
מהכתבה: "הובאן:נאבקתי כל לילה בעכברושים, הם היו באים שלושה בבת אחת"
עכשיו הבנתי איך הוא לא ראה ממטר את זהבי,טב"ח ומיכה שהגיעו מולו אתמול.
אינעל העולם, קצין וגנטלמן.
נלחם בעכברושים, במכבים, ביוונים, מעביר זקנות את הכביש, מלך.
נלחם בעכברושים, במכבים, ביוונים, מעביר זקנות את הכביש, מלך.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
חחח סליחה הגזמתי קצת, אבל בגדול אני התייחסתי לקטע בו לאחר שחובאן קיבל זריקה של דם מעורבב עם חומר לא ידוע, הוא פשוט הפסיק להיות חולה ולהיפצע. וגם במועדון שלו הקודם קראו לו הנצחי, כי גרם להם לא להפסיד במשך עונה שלמה. לכן אמרתי, נצחי?קיבל זריקה לא ידועה? לא בטוח אם הוא בכלל בן אנוש, או שביום הוא שחקן הפועל באר שבע, ובלילה קפטן אמריקה(גיבור על). גם הוספתי בבדיחה שענקיות הסרטיים הבדיוניים מעוניינים בו, במקום קבוצות.dardasmiley כתב:
מהההה?????
יש לי תחושה שהובאן הולך להיות מגאמדוב הבאר שבעי
רוצה לומר, ישחק אצלנו לפחות עד שלטוטי יהיו נכדים
רוצה לומר, ישחק אצלנו לפחות עד שלטוטי יהיו נכדים
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני בהתחלה חשבתי שהובאן מועמד לdc יונייטד או קבוצה עלשהי ומארבל זאת קבוצה בבלגיה אבל אז הבנתי ששובל מדבר על קומיקס חחחח בקיצור הסיפור על הובאן הוא שהוא הורסמן! (סוסמן) הוא בערב טס לרומניה ונלחם בפשע ובבוקר ובמשחקים שלנו הוא הובאן הרגיל 
למה אתם חושבים שבגיל 32 הוא רץ כמו איילה? כי הוא הורסמן
חחחח

למה אתם חושבים שבגיל 32 הוא רץ כמו איילה? כי הוא הורסמן

הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בעוד שנתיים
מאמן ----זר
ברדה ---מנגר
הובאן --עוזר מאמן
לחמן --סקאוטר
אצטדיון ---טרנר
אירופה -- ורסאנו -- אירופה
מאמן ----זר
ברדה ---מנגר
הובאן --עוזר מאמן
לחמן --סקאוטר
אצטדיון ---טרנר
אירופה -- ורסאנו -- אירופה
- ForeverRed
לא יודע אם הבחנתם במהלך המשחק מול מכבי כמה פעמים הובאן ניגש לדוידזאדה, כיוון
אותו והסביר לו איפה ואיך לעמוד, וכיצד לבצע תנועה נכונה. אחלה הובאן.
- דר אדום בנשמה
לא מזכיר לכם את הובר שהדריך את בן תורג'מן?ForeverRed כתב:לא יודע אם הבחנתם במהלך המשחק מול מכבי כמה פעמים הובאן ניגש לדוידזאדה, כיוון
ואז כולכם ירדתם על בן תורג'מן בגלל זה...
שמע, אל תגיד יותר הובר והובאן באותה נשימה- זה עוול.דר אדום בנשמה כתב:לא מזכיר לכם את הובר שהדריך את בן תורג'מן?
ואז כולכם ירדתם על בן תורג'מן בגלל זה...
הובר עשה מלא תנועות ידיים ורץ מעט, הובאן רץ הרבה ועושה מעט תנועות ידיים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
טוב טעיתי פה באמת לא הייתי צריך להזכיר את הובר באותה נשימה עם הובאן, כוונתי הייתה שירדו על בן תורג'מן בגלל שהובר הדריך אותו אבל על דוידזאדה לא אומרים כלום.Totti כתב: שמע, אל תגיד יותר הובר והובאן באותה נשימה- זה עוול.
הובר עשה מלא תנועות ידיים ורץ מעט, הובאן רץ הרבה ועושה מעט תנועות ידיים