אלישע 2.1

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
sasa

Re: אלישע 2.1

שליחה על ידי sasa »

בגלל שאני לא אוהב אותו (כמובן בתור מאמן..)ואני חושב שהוא צריך להיות מאמן של קבוצות שנלחמות נגד ירידה ולא של קבוצה שרצה לאליפות..
אני אחמיא רק בקטע אחד...חדר הלבשה.
יש לו חלק נכבד מאוד מהחיבור והיחסים בין השחקנים. על זה מגיע לו כל הכבוד. שחקנים מרגישים טוב..יש להם חופש..אין לחץ. משהו שאין במכבי
אבל עדיין הייתי מחליף את זה ב4 מאמני כושר ג'י פי אסים ורמת אימונים גבוהה.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

חברים אתם מאוננים על המשחק מול מכבי כאילו מי שייכנס יחשוב ניצחנו 5-0 בבלומפילד.

סה"כ התגוננו וניסנו לעקוץ, לא יודע אפילו אם יש לנו בעיטה אחת מסכנה למסגרת.
אז חלאס לעוף עליו פה, עדיין ביחס ליריבות שלנו יש לנו את המאמן הכי פחות טוב.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

[quote="RedHell"]חברים אתם מאוננים על המשחק מול מכבי כאילו מי שייכנס יחשוב ניצחנו 5-0 בבלומפילד.

אז חלאס לעוף עליו פה, עדיין ביחס ליריבות שלנו יש לנו את המאמן הכי פחות טוב.[/quote
אתה מדבר שטויות, הייתי מסכים איתך אם סוזה היה המאמן של מכבי...

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

RedHell כתב:חברים אתם מאוננים על המשחק מול מכבי כאילו מי שייכנס יחשוב ניצחנו 5-0 בבלומפילד.

עדיין לא יודע אם פאקו היה מוציא יותר מהסגל שלנו לדוגמא,
אבל בגדול אני מסכים איתך. אם חלילה נסיים בתיקו או נפסיד לרעננה, פסטיבל אלישע 2.1 יהפוך לאלישע 0.
אני אשפוט את אלישע בסוף העונה.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

RedHell כתב:חברים אתם מאוננים על המשחק מול מכבי כאילו מי שייכנס יחשוב ניצחנו 5-0 בבלומפילד.

באמת הגיע הזסמן שמישהו יגדי את זה אחרי כל כך הרבה עמודים.

בכללי לא נתנו משחק של טוענת לכתר אולטימטיבית, והעניין הוא שגם בוסרמיל אנחנו נתגונן מול מכבי ת"א .. וזו בעיה ..
ומצד שני, כל האמצעים כשרים בדרך לאליפות, ככה שהכל בסדר בנושא הזה ..
ומצד שלישי, גם נגד קבוצות פחותות ממכבי תלך אביב, גם בבית גום בחוץ, אנחנו לא שולטים ויוזמים עם הסגל הזה, ככה שזו גם בעיה ..

ומצד רביעי, אם יש כזה, עונה מעורבת עוברת על אלישע. הרבה נפילות לצד ניצחונות יוקרתיים. עזבו, נדבר בסופעונה.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

אדום בלב בנשמהההה כתב: באמת הגיע הזסמן שמישהו יגדי את זה אחרי כל כך הרבה עמודים.

בכללי לא נתנו משחק של טוענת לכתר אולטימטיבית, והעניין הוא שגם בוסרמיל אנחנו נתגונן מול מכבי ת"א .. וזו בעיה ..
ומצד שלישי, גם נגד קבוצות פחותות ממכבי תלך אביב, גם בבית גום בחוץ, אנחנו לא שולטים ויוזמים עם הסגל הזה, ככה שזו גם בעיה ..

ומצד רביעי, אם יש כזה, עונה מעורבת עוברת על אלישע. הרבה נפילות לצד ניצחונות יוקרתיים. עזבו, נדבר בסופעונה.
להזכיר לך איך אינטר של מוריניו זכתה בליגת אלופות ? בכל מקרה גם פאקו לא גאון כדורגל כמו שמציירים אותו ועם הסגל שיש לו חשבתי שהוא יציג כדורגל לפחות כמו של קודמיו.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אדום בלב בנשמהההה כתב: באמת הגיע הזסמן שמישהו יגדי את זה אחרי כל כך הרבה עמודים.

למען האמת ברוב המשחקים אנחנו שולטים אם כי בחלקם הגדול שלטנו אופטית, למשל מול הפועל פתח תקווה אומנם לא נראנו טוב אבל מחצית שנייה שלטנו והם גם בקושי הגיעו למצבים, מול קריית שמונה מחצית ראשונה של שליטה מוחלטת שלנו, מול רענה עכו ומכבי פתח תקווה שלטנו אופטית אבל לא הצלחנו לחדור אותן וגם הניצחון על מכבי פתח תקווה לא היה עם כדורגל איכותי, מול הפועל תל אביב שלטנו וספגנו גולים לא מחויבי המציאות, מול מכבי חיפה גם שלטנו, מול בית"ר במחצית הראשונה שלטנו אופטית מחצית שניה הם שלטו אבל ניצלנו את השליטה שלהם בשביל לנצח, מול אותה בית"ר בבית היה המשחק שלא שלטנו והצגנו כדורגל שדמה לכדורגל מהעונה שעברה.
סך הכל יש שיפור, אבל הבעיה לדעתי היא בפיזיות של השחקנים ובמנטליות..
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
The red one

גיא כמו שאמרתי מצד שני, כל האמצעים כשירים..זה כוון למקרי עבר כמו אינטר של מוריניו, יוון ביורו 2004. ועדיין זה שונה כי לנו כן יש את הכלים להתמודד שווה בשווה מול מכבי!! זה משהו בראש של השחקנים/במנטליות של אלישע/בחוסר האמונה של כל הגורמי שגורם לנו להתבטל מולם אפילו בוסרמיל ..

ודר, במשחק נגד הפועל פ"ת סבלנו מחוסר ניצול מצבים משווע מה שלא קרה לנו בשאר המשחקים ולכן זה נראה כאילו שלטנו אבל בתכל'ס זה לא ממש היה כך. כנ"ל במחצית הראושנה של ק"ש, בחצי מחצית שלנו לגמריי לא אופטי ולא נעליים אבל לאחר הגול נעלמו השחקנם וגם לכל אורך כל המחצית השנייה.
מול עכו גם לא היו שחקנים על המגרש, כנ"ל רעננה, מול הפועל פ"ת בסיבוב הראשון ניצלנו רפיון הגנתי של רבע שעה כדי להכניס שלישייה ובקיצור אין משחק אחד מלא או אפילו חצי ממנו כדי להגיד ששיחקנו כמו שצריך. מלבד המשחקים מול נתני הוהפועל חיפה, שבהחלט תוצאות יפות ומכובדות, ובכל זאת זה מול קבוצות שלא הגיעו לשחק כדורגל מלכתחילה וויתרו על המשחק עוד מבית קמה.

יש, יש עוד מה לעבוד. אנחנו לא רעים בכלל, ופשוט צריך לעלות עוד שלב אחד כדי להפוך אותנו לאלופים. אבל אני בספק אם זה יכול לקרות עם אלישע.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אדום בלב בנשמהההה כתב:גיא כמו שאמרתי מצד שני, כל האמצעים כשירים..זה כוון למקרי עבר כמו אינטר של מוריניו, יוון ביורו 2004. ועדיין זה שונה כי לנו כן יש את הכלים להתמודד שווה בשווה מול מכבי!! זה משהו בראש של השחקנים/במנטליות של אלישע/בחוסר האמונה של כל הגורמי שגורם לנו להתבטל מולם אפילו בוסרמיל ..

ודר, במשחק נגד הפועל פ"ת סבלנו מחוסר ניצול מצבים משווע מה שלא קרה לנו בשאר המשחקים ולכן זה נראה כאילו שלטנו אבל בתכל'ס זה לא ממש היה כך. כנ"ל במחצית הראושנה של ק"ש, בחצי מחצית שלנו לגמריי לא אופטי ולא נעליים אבל לאחר הגול נעלמו השחקנם וגם לכל אורך כל המחצית השנייה.
מול עכו גם לא היו שחקנים על המגרש, כנ"ל רעננה, מול הפועל פ"ת בסיבוב הראשון ניצלנו רפיון הגנתי של רבע שעה כדי להכניס שלישייה ובקיצור אין משחק אחד מלא או אפילו חצי ממנו כדי להגיד ששיחקנו כמו שצריך. מלבד המשחקים מול נתני הוהפועל חיפה, שבהחלט תוצאות יפות ומכובדות, ובכל זאת זה מול קבוצות שלא הגיעו לשחק כדורגל מלכתחילה וויתרו על המשחק עוד מבית קמה.

יש, יש עוד מה לעבוד. אנחנו לא רעים בכלל, ופשוט צריך לעלות עוד שלב אחד כדי להפוך אותנו לאלופים. אבל אני בספק אם זה יכול לקרות עם אלישע.
להפך דווקא מול נתניה ומול הפועל חיפה שלטנו והבקענו אבל זה לא היה משחק טוב כל כך, מול הפועל פתח תקווה הגענו ל22 מצבים מתוכם 11 למסגרת, זה נתון של קבוצה ששולטת ומגיע לאינספור מצבים דווקא במשחק לא טוב שלנו...
ומכבי חיפה לעומת זאת מול אותה הפועל פתח תקווה הגיעו ל8 מצבים ו4 למסגרת...
בכלל נראה שרוב המשחקים לא שיחקנו טוב אבל שלטנו אופטית...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

לכל אלה שישפטו את אלישע בסוף העונה, לפי מה תשפטו?
תוצאה או דרך?

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

תוצאה ודרך.
לא רואה שום סיבה שתהיה נפילה ביכולת שלנו כמו בעונה שעברה. יש ספסל ועומק העונה.

סמל אישי של משתמש
The red one

שיש כתב:לכל אלה שישפטו את אלישע בסוף העונה, לפי מה תשפטו?
תוצאה או דרך?
תוצאה.

אם ניקח מקום 1 זה יקרה רק אחרי שדרוג הקבוצה.
מקום 2 מעולה.
שלישי לא ממש יספק אותי בהתחשב בסגל ובמצבם של ק״ש ות״א.
4 ומטה כמובן, יהיה כישלון טוטאלי, ואין מצב שאלישע יסיים את העונה אם נתקרב אליו או חלילה נהיה בו.

שלא יובן לא נכון - מקום 3 זה נדיר ומי האמין שנסיים בו לפני 3 עונות ועדיין העונה הזו עם שדרוג מנטלי ושל אלישע יכןל לתת לנו אליפות היסטורית.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

הערכה שלי, אם אלישע לא מביא אליפות העונה, אלונה שולחת אותו הביתה, בלי קשר לדרך או לא דרך.

יש לי תחושה שרק אליפות תספק את משפחת ברקת השנה.

סמל אישי של משתמש
The red one

ns75 כתב:הערכה שלי, אם אלישע לא מביא אליפות העונה, אלונה שולחת אותו הביתה, בלי קשר לדרך או לא דרך.

יש לי תחושה שרק אליפות תספק את משפחת ברקת השנה.
מעניין אותי למה אתה חושב ככה כי אני ממש לא עם אותה הרגשה. אם נסיים מקום 2 ומכבי ייקחו אליפות אני לא רואה את אלישע עף מפה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב: מעניין אותי למה אתה חושב ככה כי אני ממש לא עם אותה הרגשה. אם נסיים מקום 2 ומכבי ייקחו אליפות אני לא רואה את אלישע עף מפה.
ואם תסיים מקום 2 ותיתן פייט למכבי.
למה הוא צריך לעוף?

שלח תגובה