פשוט כואב הלבmaor20094 כתב:למכירה, קבוצה עם 50 מיליון שקל תקציב, מוכר בעד 14 חמוצים, 13 זיתים ובירה.
באר שבע - רעננה, שבת, 15:00. #המקורי
Re: באר שבע - רעננה, שבת, 15:00. #המקורי
הנה הפנדל
יאללה רוץ פתח תפסימי יא מנחוסדר אדום בנשמה כתב: זה בגלל שהקבוצה לא מאומנת...
מחכה לתירוצים על "חוסר מזל" של אחרי המשחק.
לא יודע איך קמים מזה סססאאממקקקק
סעמק ככה לא לוקחים אליפות, אחרי משחק טוב שלנו אי אפשר לייצר רצף. לפי מה שזכור לי אין לנו 3 נצחונות רצופים העונה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
לקפל ומהר.
לא רכש ולא בטיח.
הזנה אין אליפות לא צריך להשתגע,לאירופה נגיע ואולי משהו בגביע.
אליפות לא תהיה,אתה לא יכול להיראות ככה ואין קשר להפסד.
זה גם המשחק שלדעתי חרץ את גורלו של אלישע לשנה הבאה.
לא רכש ולא בטיח.
הזנה אין אליפות לא צריך להשתגע,לאירופה נגיע ואולי משהו בגביע.
אליפות לא תהיה,אתה לא יכול להיראות ככה ואין קשר להפסד.
זה גם המשחק שלדעתי חרץ את גורלו של אלישע לשנה הבאה.
- dardasmiley
הלכה העונה. הלכה האליפות
לא יודע מה זה היה מה שראית ישם
אבל כדורגל, זה לא.
זלזול מוחלט בצופים ובאנשים שהגיעו.
פשוט איכס.
אבל כדורגל, זה לא.
זלזול מוחלט בצופים ובאנשים שהגיעו.
פשוט איכס.
תאמין לי מכבי רואים את המשחק ואומרים לעצמם "איך לא ניצחנו את הזבלים האלה",פאריירים
למעט בחירת הסגל בעזרת הארנק השמן של אלונה אלישע לוי לא מראה פה שום טביעת עין של מאמן כבר שלוש שנים. כבר אמרתי בעבר, יש המון מעלות טובות לאלישע, אבל לצערי הרב הוא לא הבחור שיעלה אותנו לרמה אליה אנחנו שואפים, כנראה שלפני עשר שנים היינו נותנים פייט טוב ורצים עד הסוף עם יכולת כזו, בשנים האחרונות עם הכניסה של גולדהר והמקצוענות לכדורגל הישראלי, אלישע לא עומד בקצב. אין לו את הידע הנדרש, ואת לו את היכולת להשתנות בטח כשלצידו עומד שמעון ביטון, שאין לי מושג מה התרומה שלו.
יכול להיות שנשחק לא טוב מדי פעם, יכול להיות שנפסיד גם, אבל התבטלות כזו ברורה מול אחת מנמושות הליגה מדליקה נורה אדומה, מקווה שעושים חושבים טוב טוב לגבי העונה הבאה והכניסה לאיצטדיון החדש. בדגש על המקצוענות שכל כך חסרה לנו.
יכול להיות שנשחק לא טוב מדי פעם, יכול להיות שנפסיד גם, אבל התבטלות כזו ברורה מול אחת מנמושות הליגה מדליקה נורה אדומה, מקווה שעושים חושבים טוב טוב לגבי העונה הבאה והכניסה לאיצטדיון החדש. בדגש על המקצוענות שכל כך חסרה לנו.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אל תגיד את זה שאדום זקן לא ייצא עלייך...Guevara כתב:למעט בחירת הסגל בעזרת הארנק השמן של אלונה אלישע לוי לא מראה פה שום טביעת עין של מאמן כבר שלוש שנים. כבר אמרתי בעבר, יש המון מעלות טובות לאלישע, אבל לצערי הרב הוא לא הבחור שיעלה אותנו לרמה אליה אנחנו שואפים, כנראה שלפני עשר שנים היינו נותנים פייט טוב ורצים עד הסוף עם יכולת כזו, בשנים האחרונות עם הכניסה של גולדהר והמקצוענות לכדורגל הישראלי, אלישע לא עומד בקצב. אין לו את הידע הנדרש, ואת לו את היכולת להשתנות בטח כשלצידו עומד שמעון ביטון, שאין לי מושג מה התרומה שלו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
כן כי אחרים שווים יותר! מה אתה מזיין בשכל?! מי שווה פה משהו?אדום זקן כתב:אבו לאבן הזה כזה עלוב
העיקר ניפול על השחקן הצעיר. נכון שהוא לא הכי טוב אבל ראבק!