שחקן העשור !

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שחקן העשור !

שליחה על ידי גיל שגיב »

אז מה היה לנו במשחק היום ?

היה לנו ניצחון חלום,

היה לנו קישור ביזיון,

היה לנו מזל מאל עליון,

היה לנו מאמן שהימר על כול הקופה,

היו לנו שלושה חלוצים בהתקפה,

היה לנו שוער שהביא במו ידיו 3 נקודות,

וזה אותו שוער שספג מ'אלק' אוהדים קללות,

והכי חשוב היה לנו שחקן מיוחד... ווינר בנישמתו,

שחקן שכבר עשור חתום בעיקר על הצלחות,

שחקן שהוביל אותנו להישגים ברמות הכי גבוהות,

שחקן שכמותו היו רוצים בכול הקבוצות,

שחקן שעינו במשך חודשים את נישמתו,

וכאשר חזר שוב (כמו תמיד) הוכיח שאין מלבדו,

מאז שובו כמחליף וגם להרכב הראשון בקבוצה,

הוא חתום כמעט על כול נקודה,

פעם כובש פעם מבשל תמיד נלחם ולא מתרשל,

במצבי לחץ הוא פורח ולא מתבלבל,

ואתם.....כן...כן...אתם אלק אוהדים,

אנשים קטנים שבעיקר משמיצים,

אתם שהשמצתם,קיללתם,העלבתם אותו חודשים,

תחזרו עכשיו ומייד לכול החורים,

אתם מקסימום יכולים למכור בשוק אבטיחים,

קבלו במחיאות כפיים את שחקן העשור...........

................................................

...............................................

..............................................

.............................................

...............................................

............................................

............................................

א-ו-פ-י-ר ח-י-י-ם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :מעודדת:

סמל אישי של משתמש
אימפריה באדום
Title: crazyred

Re: שחקן העשור !

שליחה על ידי אימפריה באדום »

העיקר 3 נקודות לא משנה מי הבקיע אופיר חיים קדוסי או אסי רחמים..
העיקר שניצחנו שחקן העשור הוא היה פצוע איזה שנה...
נערך לאחרונה על ידי אימפריה באדום ב 23 פברואר 2009, 20:54, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

שליחה על ידי clark kent »

זה מה שמצחיק אותי כל פעם מחדש , אחרי הפסדים סוף העולם ואחרי נצחון קטן בחירת שחקני העשור.. אני יודע שהכוונה שלך הפעם טובה אבל זה מה שגורם ללחץ של הקהל אפילו תגובות קטנות בפורום באינטרנט..
קחו הכל באיזי ויהיה טוב! שבוע טוב ונפגש בשישי...

סמל אישי של משתמש
דורון כהן

שליחה על ידי דורון כהן »

שחקן העשור????
קודם כל חצי עשור הוא לא היה כאן כי הוא העדיף את הדולרים של יאמר או של לוני הרציקוביץ
שנית על מה ההתלהבות???כבר עלינו ולא ידעתי???זה היה מחזור 33???
בכלל אני לא מבין איך רק בבאר שבע ממליכים מלכים אחרי 2-3 משחקים או "קוברים" שחקן אחרי תקופה גרועה (אסי רחמים)
אופיר חיים הוא בטטת העשור.....שילך לקבץ נדבות בצומת אולי בזה הוא יצליח, במגרש חוץ מלשוטט חסר מעש הוא בקושי תורם, אז הוא בישל גול, איפה הוא היה נגד רמת גן ???שחקן העשור עלק...
באמת אולי בתור מקבץ נדבות יש לו סיכוי, הרי במגרש כל דבר שהוא עושה יוצא עקום, אז אולי הנהגים ירחמו עליו ויזרקו לעבר המסכן הזה כמה ג'ובות, קבוצות הכדורגל מחפשות כל מיני דרכים כדי להגדיל את ההכנסות שלהם, אני בספק אם אלונה חשבה על תסריט כזה.אופיר לצומת (לא המפלגה) מיד!!!

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

דורון כהן כתב:שחקן העשור????
קודם כל חצי עשור הוא לא היה כאן כי הוא העדיף את הדולרים של יאמר או של לוני הרציקוביץ
שנית על מה ההתלהבות???כבר עלינו ולא ידעתי???זה היה מחזור 33???
בכלל אני לא מבין איך רק בבאר שבע ממליכים מלכים אחרי 2-3 משחקים או "קוברים" שחקן אחרי תקופה גרועה (אסי רחמים)
אופיר חיים הוא בטטת העשור.....שילך לקבץ נדבות בצומת אולי בזה הוא יצליח, במגרש חוץ מלשוטט חסר מעש הוא בקושי תורם, אז הוא בישל גול, איפה הוא היה נגד רמת גן ???שחקן העשור עלק...
באמת אולי בתור מקבץ נדבות יש לו סיכוי, הרי במגרש כל דבר שהוא עושה יוצא עקום, אז אולי הנהגים ירחמו עליו ויזרקו לעבר המסכן הזה כמה ג'ובות, קבוצות הכדורגל מחפשות כל מיני דרכים כדי להגדיל את ההכנסות שלהם, אני בספק אם אלונה חשבה על תסריט כזה.אופיר לצומת (לא המפלגה) מיד!!!
אז למי שלא הבין (דורון?)

שחקן העשור זה השחקן שהשפיע הכי הרבה על הקבוצה בעשור האחרון.

נכון,הוא לא היה כאן מס' שנים ובכול זאת ולמרות זאת אם כול אוהד יחשוב על 10 השנים האחרונות.....

מי נתן תרומה אדירה בעונת העלייה...
מי גרם להתייצבות הקבוצה בצמרת ליגת העל...
מי תרם לעלייה לגמר הגביע ושם הוביל אותנו לפחות להארכה ופנדלים..
מי הוסיף את התבלין המיוחד הזה החשוב הזה הכל כך חסר לנו -ווינריות...
מי העדיף לוותר על משחק בקבוצה בכירה בליגת העל ולרדת ליגה (גם אם קיבל עוד 10 או 20 אלף דולר)
מי היה השחקן שעזיבתו (יחד עם אסי)השפיעה הכי הרבה על הירידה באיכותה ורמתה של הקבוצה...
מי היה השחקן שלא אחת דירבן,גיבש,דחף והוביל את הקבוצה לנצחונות...
מי היה השחקן בעשור האחרון שהגיע לתואר מלך השערים של ליגת העל ושיחק בבאר שבע...
תחשבו טוב.
בעשור האחרון לא היה שחקן אחד שכאשר הוא שיחק בקבוצה הוא תרם באופן משמעותי שכזה ולאורך תקופה ארוכה.

אז נכון.
הוא היה גם צריך לדאוג לפרנסתו ולעתיד משפחתו (מכבי תל אביב...טורקיה...)
אבל אל תשכחו שבמקביל הוא החזיק מעמד בתקופה של מלך השכונה.
והכי חשוב שימו לב לתרומה שלו בשתי העונות האחרונות ואני מדגיש במשחקים בהם שיחק
הרי אין שחקן ששיחק כל כך מעט משחקים והתרומה שלו במשחקים הללו הייתה בסדרי גודל שכאלה (כיבושים ובישולים)
אז שוב יבואו המקטרגים (דורון?)ויגידו רצה כסף...דאג לעצמו...ועוד מיני בולשיט.
אני חוזר ומציין,אין שחקן ששיחק בקבוצה בעשור האחרון ובתקופה בה היה בקבוצה (ולא היה פצוע)תרם להצלחתה יותר מאופיר.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

באמת נראה שאופיר ממציא עצמו מחדש. הפתעה נעימה ללא ספק.

וגיל - תרגיע. הביקורות בזמנו על השחקן היו סופר לגיטימיות ומתבקשות נוכח יכולתו ותפוקתו הדלה, אז בבקשה. כי אותו הדבר בדיוק ניתן לומר עליך, במידה וגיא לוי יוביל אותנו בסוף העונה למקומות 1-2, בתור אחד מגדולי האופוזיציונרים לאיש...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

אורי אדום בנשמה כתב:באמת נראה שאופיר ממציא עצמו מחדש. הפתעה נעימה ללא ספק.

וגיל - תרגיע. הביקורות בזמנו על השחקן היו סופר לגיטימיות ומתבקשות נוכח יכולתו ותפוקתו הדלה, אז בבקשה. כי אותו הדבר בדיוק ניתן לומר עליך, במידה וגיא לוי יוביל אותנו בסוף העונה למקומות 1-2, בתור אחד מגדולי האופוזיציונרים לאיש...
מעניין.....

הפכת לנביא אוריאל הראשון ?

ממתי אתה יודע מה תהיה דעתי על גיא אם בע"ה דבריך יתגשמו ?

איך ניתן לומר משהו עלי בגלל הערכות שלך ולא בגלל משהו שקרה בפועל ?

וואלא הצחקתני...

ולגבי אופיר.

מה שקרה עם מס' אוהדים זו פשוט בושה וחרפה וזה בלשון המעטה.
הקלות הבלתי נסבלת שבה אנשים ממהרים לשכוח 'חסד נעורים' לשחקנים שנתנו מיכולתם תרמו לקבוצה רבות העניקו לכולנו רגעים קסומים של אושר וגאווה.....
ואם גם אתה שכחת אז תקרא שוב את הדברים שהזכרתי בנוגע לעברו של אופיר.

איך אפשר ?!?!

מעולם לא העזתי ללעוג,לקלל,לבזות,לבטל שחקן או כול אדם אחר שתרם לקבוצה.

לא אשכח איך אוהדים (כאילו אוהדים) קיללו בזמנו את אפרים דוידי כאשר שיחק בשורות היריבה העירונית.
שחקן שהיה מאלה שהערצתי בתקופת התיכון,ספורטאי למופת,ייצג אותנו בנבחרת...
אז בעונת הפרישה עבר לבית"ר כי לא רצו אותו כאן אבל לחלק מהאלק אוהדים זה לא הזיז.

וזה בדיוק אותו הדבר לגבי אופיר חיים.

[glow=red]תתביישו.[/glow]

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

גיל שגיב כתב: מעניין.....

הפכת לנביא אוריאל הראשון ?

ממתי אתה יודע מה תהיה דעתי על גיא אם בע"ה דבריך יתגשמו ?

איך ניתן לומר משהו עלי בגלל הערכות שלך ולא בגלל משהו שקרה בפועל ?

וואלא הצחקתני...

לא נביא ולא נעליים.

ולא ברור לי איך הבנת שרמזתי בין השורות שדעתך על גיא תשתנה (למרות שאם כבר הגענו לנק' הזו - אני כלל לא אתפלא: התרגלנו כבר לפרשנות ברוורס. הא הראייה, שדי היה בצמד ניצחונות טרם הפגרה בכדי שתצא בהכרזות על מהפך ושינוי חשיבתי אצל המאמן..), כי ממש לא. אתה הרי כתבת הדברים לא כי מישהו שינה את דעתו על אופיר, אלא על סמך השינוי לטובה שעובר על השחקן לאחרונה, וזו גם היתה כוונתי - שאם וכאשר, ניתן יהיה "לבא חשבון" עם כל מלעיזוו, ומבלי שישנו את דעתם (או לפחות מבלי שיתנו לכך ביטוי פה בפורום..)

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

גיל לשם שינוי אני מסכים איתך!
אופיר חיים אוהבים אותך :השתחוות:
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
ilia1010

שליחה על ידי ilia1010 »

אופיר חיים שיחק טוב מאוד בזמן האחרון

אוהבים אותו :סמל הפועל:

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

אורי אדום בנשמה כתב:

לא נביא ולא נעליים.

ולא ברור לי איך הבנת שרמזתי בין השורות שדעתך על גיא תשתנה (למרות שאם כבר הגענו לנק' הזו - אני כלל לא אתפלא: התרגלנו כבר לפרשנות ברוורס. הא הראייה, שדי היה בצמד ניצחונות טרם הפגרה בכדי שתצא בהכרזות על מהפך ושינוי חשיבתי אצל המאמן..), כי ממש לא. אתה הרי כתבת הדברים לא כי מישהו שינה את דעתו על אופיר, אלא על סמך השינוי לטובה שעובר על השחקן לאחרונה, וזו גם היתה כוונתי - שאם וכאשר, ניתן יהיה "לבא חשבון" עם כל מלעיזוו, ומבלי שישנו את דעתם (או לפחות מבלי שיתנו לכך ביטוי פה בפורום..)
אופס,פספסת שוב.

בחרת בברירת החלש - ההגנה הכי טובה היא התקפה...

רוצה לומר - אם אתה נפלת בבקורת שלך מול אופיר אז גם אני ....בלה בלה בלה....

אז זהו שלא.

הבקורת שלי על התנהלותו של גיא הייתה עודנה ותישאר לעולם שכן אין בינה דבר לבין התוצאות שיבואו בהמשך.

אני מדבר על אופי מנוקר,גישה מרוחקת,יחס,חיבור,התאמה,השתל בות.

הדברים הללו לא יכולים להשתנות אצל גיא ולא ישתנו לעולם ועל כן דעתי לגבי התאמתו לקבוצה לא תשתנה.

לאורך זמן זה לעולם לא יחזיק מעמד.

"ניתן יהיה "לבא חשבון" עם כל מלעיזוו" - כתבת.
ולזה בדיוק אני מתכוון,לשיטתך אם גיא יצליח להעלות את הקבוצה ליגה אז כול 'מלעיזיו' יהיו בעמדת מגננה.

ואני אומר : נתנו לגיא משימה - אתה נמצא בבאר שבע ועליך להגיע לאילת.
במידה ונעלה ליגה (בע"ה) בסופו של דבר, אזי דעתי תהיה שגיא אכן הצליח להגיע לאילת אולם נסע לכיוון ירושלים ומישם דרך יריחו הגיע ליעד. כאשר כול מאמן מתאים אחר היה בוחר בדרך הברורה,דרך דימונה או מצפה רימון.

נכון,גיא יכול להפנים ולשנות שיטת משחק,ציוות שחקנים,הרכב שחקנים וכאשר עשה זאת גם ידעתי לכתוב שזה מהלך מבורך אבל לגבי התאמתו לקבוצה ולמקום דעתי לא השתנתה ולא תשתנה.

כול פעם אני נדהם מחדש איך גולשים רואים את המציאות בצבעים שחור ולבן :
הקבוצה מפסידה = המאמן חרא. הקבוצה מנצחת = המאמן טוב.

זה רחוק מהמציאות,המציאות הרבה יותר מורכבת.

אני מגבש דיעה על סמך נתונים רבים ושונים ונצחון או הפסד הינם נתון אחד במכלול.

רצוי שתתמקד בתוכן הנושא שהוא תרומתו של אופיר לנגד המכונים אוהדים שלא יודעים להבדיל בין שחקן ווינר,כשרוני,סקורר,אישיות מבורכת, לבין תקופות חלשות שקורות לכול שחקן גם אם קוראים לו בניון לצורך העניין.

אורי ידידי,לא נורא לכתוב טעיתי כפי שידעתי אני לכתוב בעבר.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

גיל שגיב כתב:
אופס,פספסת שוב.

בחרת בברירת החלש - ההגנה הכי טובה היא התקפה...

רוצה לומר - אם אתה נפלת בבקורת שלך מול אופיר אז גם אני ....בלה בלה בלה....

אז זהו שלא.

הבקורת שלי על התנהלותו של גיא הייתה עודנה ותישאר לעולם שכן אין בינה דבר לבין התוצאות שיבואו בהמשך.

אני מדבר על אופי מנוקר,גישה מרוחקת,יחס,חיבור,התאמה,השתל בות.

הדברים הללו לא יכולים להשתנות אצל גיא ולא ישתנו לעולם ועל כן דעתי לגבי התאמתו לקבוצה לא תשתנה.

לאורך זמן זה לעולם לא יחזיק מעמד.

"ניתן יהיה "לבא חשבון" עם כל מלעיזוו" - כתבת.
ולזה בדיוק אני מתכוון,לשיטתך אם גיא יצליח להעלות את הקבוצה ליגה אז כול 'מלעיזיו' יהיו בעמדת מגננה.

ואני אומר : נתנו לגיא משימה - אתה נמצא בבאר שבע ועליך להגיע לאילת.
במידה ונעלה ליגה (בע"ה) בסופו של דבר, אזי דעתי תהיה שגיא אכן הצליח להגיע לאילת אולם נסע לכיוון ירושלים ומישם דרך יריחו הגיע ליעד. כאשר כול מאמן מתאים אחר היה בוחר בדרך הברורה,דרך דימונה או מצפה רימון.

נכון,גיא יכול להפנים ולשנות שיטת משחק,ציוות שחקנים,הרכב שחקנים וכאשר עשה זאת גם ידעתי לכתוב שזה מהלך מבורך אבל לגבי התאמתו לקבוצה ולמקום דעתי לא השתנתה ולא תשתנה.

כול פעם אני נדהם מחדש איך גולשים רואים את המציאות בצבעים שחור ולבן :
הקבוצה מפסידה = המאמן חרא. הקבוצה מנצחת = המאמן טוב.

זה רחוק מהמציאות,המציאות הרבה יותר מורכבת.

אני מגבש דיעה על סמך נתונים רבים ושונים ונצחון או הפסד הינם נתון אחד במכלול.

רצוי שתתמקד בתוכן הנושא שהוא תרומתו של אופיר לנגד המכונים אוהדים שלא יודעים להבדיל בין שחקן ווינר,כשרוני,סקורר,אישיות מבורכת, לבין תקופות חלשות שקורות לכול שחקן גם אם קוראים לו בניון לצורך העניין.

אורי ידידי,לא נורא לכתוב טעיתי כפי שידעתי אני לכתוב בעבר.

1. תחליט - פספוס או בחירת ברירת החלש? כי שניהם יחד, לא עולים בקנה אחד, ולמעשה דבר סותר דבר...

2. ההגנה הכי טובה היא התקפה? טול קורה מבין עיניך, ידידי...כי הפוסל - במומו פוסל..

3. אולי תשאר ממוקד לגופו של עניין ואל תתפס להערה אגבית שנאמרה בין השורות בכדי להסיט נושא הדיון?..

4. איש ממבקרי אופיר לא נפל בביקורת על השחקן בזמנו. נוכח תפוקתו הדלה ועליית הקיצונית במשקלו, היא היתה סופר לגיטימית ומתבקשת!

5. מאוד קשה להמשיך להתייחס אליך ברצינות כאשר מבין השורות אצלך משתקפת בבירור העובדה שאתה מודע לכך שאתה טועה. רוצה לומר, מי ששופע ידע ואינטלקט, לא יתכן שבמודע ידבר בניגוד למציאות ולהיגיון..

6. כפי שאמרתי קודם לכן, אתה מפרשן ברוורס. ואתה יכול עד מחר לנפק הסברים עם ניסוחים מפולפלים שלא לכך התכוון המשורר. לקחת אמת עובדתית מחד, ולערבה עם דבר ערטילאי ולא חד משמעי מאידך, ואז מה שלא תגיד יהיה לכאורה נכון. טכניקה יפה..

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

אורי אדום בנשמה כתב:

1. תחליט - פספוס או בחירת ברירת החלש? כי שניהם יחד, לא עולים בקנה אחד, ולמעשה דבר סותר דבר...

2. ההגנה הכי טובה היא התקפה? טול קורה מבין עיניך, ידידי...כי הפוסל - במומו פוסל..

3. אולי תשאר ממוקד לגופו של עניין ואל תתפס להערה אגבית שנאמרה בין השורות בכדי להסיט נושא הדיון?..

4. איש ממבקרי אופיר לא נפל בביקורת על השחקן בזמנו. נוכח תפוקתו הדלה ועליית הקיצונית במשקלו, היא היתה סופר לגיטימית ומתבקשת!

5. מאוד קשה להמשיך להתייחס אליך ברצינות כאשר מבין השורות אצלך משתקפת בבירור העובדה שאתה מודע לכך שאתה טועה. רוצה לומר, מי ששופע ידע ואינטלקט, לא יתכן שבמודע ידבר בניגוד למציאות ולהיגיון..

6. כפי שאמרתי קודם לכן, אתה מפרשן ברוורס. ואתה יכול עד מחר לנפק הסברים עם ניסוחים מפולפלים שלא לכך התכוון המשורר. לקחת אמת עובדתית מחד, ולערבה עם דבר ערטילאי ולא חד משמעי מאידך, ואז מה שלא תגיד יהיה לכאורה נכון. טכניקה יפה..
1. הפספוס הוא הבחירה שלך בברירת החלש.
לא סותר ולא נעליים.
2. הפוסל במומו פוסל ? צודק.
תסתכל במראה ותבין אצל מי המום.
3. אני מסיט מהדיון ? הדיון כמדומני היה על כך שאופיר לדעתי שחקן העשור ומי שניסה בגיבובי שטויות להסיט וכאילו להכניס מתחת לחגורה ונכשל זה אתה.
4. הבקורת על אופיר הייתה "סופר לגיטימית" מעניין ??
"בטטה,עבדת על אלונה,הגעת לכאן פצוע,הגעת בשביל כסף...." זו עיקר הבקורת ששמע השחקן וזה לגיטימי בעינייך ?
חבל באמת חבל.
5. אני טועה ? אני יודע שאני טועה ? ועכשיו בנוסף לנביא אתה גם בוחן לב וכליות ?
וואלא הפכת לאלוהים אנושי....
6. מפרשן ברוורס ??
הצחקתני בפעם המליון !
מי שכתב,כותב,וימשיך לפרשן שגיא לא מתאים למקום עוד מתחילת העונה זה נקרא בעינייך רוורס ?
ואני חשבתי שיש לך את זה....

עדר המלעיזים,משמיצים,מקללים....ש בחרו לפגוע בשחקן שתרם בעשור האחרון יותר מיכול שחקן אחר הם אלו שאמורים לקרוא ולהפנים אתם כולכם :

[glow=red]בושה וחרפה ![/glow]

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

גיל שגיב כתב: 1. הפספוס הוא הבחירה שלך בברירת החלש.
לא סותר ולא נעליים.
2. הפוסל במומו פוסל ? צודק.
תסתכל במראה ותבין אצל מי המום.
3. אני מסיט מהדיון ? הדיון כמדומני היה על כך שאופיר לדעתי שחקן העשור ומי שניסה בגיבובי שטויות להסיט וכאילו להכניס מתחת לחגורה ונכשל זה אתה.
4. הבקורת על אופיר הייתה "סופר לגיטימית" מעניין ??
"בטטה,עבדת על אלונה,הגעת לכאן פצוע,הגעת בשביל כסף...." זו עיקר הבקורת ששמע השחקן וזה לגיטימי בעינייך ?
חבל באמת חבל.
5. אני טועה ? אני יודע שאני טועה ? ועכשיו בנוסף לנביא אתה גם בוחן לב וכליות ?
וואלא הפכת לאלוהים אנושי....
6. מפרשן ברוורס ??
הצחקתני בפעם המליון !
מי שכתב,כותב,וימשיך לפרשן שגיא לא מתאים למקום עוד מתחילת העונה זה נקרא בעינייך רוורס ?
ואני חשבתי שיש לך את זה....[/glow]

1.. טוב, גם יכולת האלתור שלך לא רעה, למרות שהפעם היא לא משהו..להבא, מוטב לברור בטיעונים, מאשר אח"כ לאלתר..ולגופו של עניין - לא בחרתי בלתקוף אותך. הבהרתי עצמי קודם לכן שהבנת משהו אחר בתכלית מכוונת המשורר, אבל כנראה שלך נוח בזה הדיון להמשיך להבין מה שאתה רוצה..בלעדי זה, אתה מאבד הרי את יכולת הטיעון כאן..

2. בהמשך לסעיף 1. הבהרתי עצמי יותר מפעם אחת אני חושב, כך שמה שנותר כעת היא ההתקפה שלך...אז כן - הפוסל במומו פוסל, ידידי..

3. כן. נתפסת להערה מאוד אגבית, כפי שאמרתי - עקב פרשנות מוטעית מצידך לדברי, ופיתחת ממנה דיון שונה בתכלית מזה שניסית תחילה ליצור...

4. זה אותו אחד שדיבר על ברירת החלש? כי ביום שתראה לי ציטוט שלי שרק מכיל קמצוץ ממה שציינת כעת, אני פורש בו במקום מהפורום. הביקורת שלי לא חרגה מעבר לעניין תפוקתו המאוד דלה, וחוסר מקצוענותו בזמנו, שהתבטא בחיים לא ספורטיביים ועליית של לפחות 8 ק"ג עודפים במשקלו..אני נוטה להניח שאתה יודע יפה כל הנ"ל, רק שאולי נוח לך להציג כך הדברים ולהוביל את הדיון למקומות הללו..

5. לא צריך להיות בוחן כליות ולב בשביל להבחין כאשר אדם מודע לעובדה שהוא טועה. כפי שנימקתי קודם - מי ששופע ידע ואינטלקט, ופתאום מדבר בניגוד למציאות והיגיון, שלא לומר גם מעיד על עצמו לכאורה שלוקה בהבנת הנקרא, למעשה מעיד על עצמו שהוא מודע לכך שהוא טועה...

6. כן. מפרשן ברוורס. ולא רק בעניין גיא לוי. אתה יכול לומר עד מחר שמתחילת העונה היית מגדולי האופיזציונרים נגדו, אבל אני ספרתי לפחות שתי סלטות שלך, לפחות ניצנים של כאלו, כאשר הקבוצה רק התחילה לעשות קולות חיוביים..עובדות בשטח, ידידי..

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

אורי אדום בנשמה כתב:

1.. טוב, גם יכולת האלתור שלך לא רעה, למרות שהפעם היא לא משהו..להבא, מוטב לברור בטיעונים, מאשר אח"כ לאלתר..ולגופו של עניין - לא בחרתי בלתקוף אותך. הבהרתי עצמי קודם לכן שהבנת משהו אחר בתכלית מכוונת המשורר, אבל כנראה שלך נוח בזה הדיון להמשיך להבין מה שאתה רוצה..בלעדי זה, אתה מאבד הרי את יכולת הטיעון כאן..

2. בהמשך לסעיף 1. הבהרתי עצמי יותר מפעם אחת אני חושב, כך שמה שנותר כעת היא ההתקפה שלך...אז כן - הפוסל במומו פוסל, ידידי..

3. כן. נתפסת להערה מאוד אגבית, כפי שאמרתי - עקב פרשנות מוטעית מצידך לדברי, ופיתחת ממנה דיון שונה בתכלית מזה שניסית תחילה ליצור...

4. זה אותו אחד שדיבר על ברירת החלש? כי ביום שתראה לי ציטוט שלי שרק מכיל קמצוץ ממה שציינת כעת, אני פורש בו במקום מהפורום. הביקורת שלי לא חרגה מעבר לעניין תפוקתו המאוד דלה, וחוסר מקצוענותו בזמנו, שהתבטא בחיים לא ספורטיביים ועליית של לפחות 8 ק"ג עודפים במשקלו..אני נוטה להניח שאתה יודע יפה כל הנ"ל, רק שאולי נוח לך להציג כך הדברים ולהוביל את הדיון למקומות הללו..

5. לא צריך להיות בוחן כליות ולב בשביל להבחין כאשר אדם מודע לעובדה שהוא טועה. כפי שנימקתי קודם - מי ששופע ידע ואינטלקט, ופתאום מדבר בניגוד למציאות והיגיון, שלא לומר גם מעיד על עצמו לכאורה שלוקה בהבנת הנקרא, למעשה מעיד על עצמו שהוא מודע לכך שהוא טועה...

6. כן. מפרשן ברוורס. ולא רק בעניין גיא לוי. אתה יכול לומר עד מחר שמתחילת העונה היית מגדולי האופיזציונרים נגדו, אבל אני ספרתי לפחות שתי סלטות שלך, לפחות ניצנים של כאלו, כאשר הקבוצה רק התחילה לעשות קולות חיוביים..עובדות בשטח, ידידי..
תגובה אחרונה בהחלט.

[glow=red]שחקן העשור תקף שנית ![/glow]

קניתי לך עוד כובע.....בתיאבון.

ומעבר לזה :
חשבתי שאתה בין הבודדים שבאמת מבין את הכתיבה שלי.
טעיתי.
מי שמבין או הבין מכתיבתי בנושא גיא לוי שהיה בהם אקט של קמצוץ של סלטה פשוט כשל ובגדול.

גיא לוי מבחינתי הוא (ורק לשם המשל בלי לפגוע) כמו בחורה -לא מאופרת,מלוכלכת,טיפשה,וולגרנ ?ת,לוקה בכול דבר בסיסי כמעט,בקיצור נפילה...
והחבר הטוב שלי יוצא איתה ושואל לדעתי.

תשובתי - על הפנים חבר לא בשבילך,חפש אחרת.

החבר לצורך הדוגמא ממשיך את הקשר ולאחר חודשיים אני פוגש את הבחורה איתו שוב ,הפעם מאופרת ולבושה היטב.
לשאלת החבר אני עונה - טוב שהיא החליטה לטפח את עצמה זה שינוי חיובי...

האם לדעתך זה מה שיגרום לי לומר לחברי הטוב- קדימה אחי שיחקת אותה קח אותה לאישה ?
ברור שלא.

אותו הדבר היה בכתיבתי כאשר גיא הפנים ושינה את השיטה - הוא בסך הכול החליט להשקיע מעט במראה החיצוני....
מעבר לזה ? כלום.
הוא היה עודנו ויהיה גם בעתיד לא מתאים בעיני לאימון הקבוצה.

ואתה רואה בזה סלטה ? פרשנות ברברס ?

קצת יותר עומק אח שלי אני יודע שיש לך את זה.

שלח תגובה