לא אשמתו. אשמתו של אלישע שהעלה בן אדם שמפחד להיכנס לתאקלים נגד קבוצה כל כך הגנתית.-שלומי- כתב:מליקסון מתגלה כבלוף כמו בניון!..
נגד מכבי פ"ת היה אמור להיות המשחק שהוא חוזר בו להרכב. גם כי נאסר באחלה מומנטום, וגם כי הם פחות הגנתיים.
לא אשמתו. אשמתו של אלישע שהעלה בן אדם שמפחד להיכנס לתאקלים נגד קבוצה כל כך הגנתית.-שלומי- כתב:מליקסון מתגלה כבלוף כמו בניון!..
100% אסור לה לעבור על זה בשתיקהnir767676 כתב:יהיה ממש מעניין אותי לראות השוואה בין ההכנות שלנו למשחקים להכנות של מכבי וק"ש.
ובלי קשר אני מקווה שאלונה תשאל כמה אנשים במועדון למה מסכמים אימון למשחק ליגה חושב ב20 דק', מי ישמע יש לנו צמפיונז' באמצע שבוע. והסופה ממש לא מעניינת וממש לא תירוץ.
מה הקשר של קהל מה..maor20094 כתב:ריבים מפגרים שזה משהו,
אחרי שנרגעתי, אולי הבנתי שרק אצטדיון חדש יעזור לנו לקחת אליפות, אם הקהל שלנו ימשיך להתבגר ולא ללכת דקה 70 גם כשמשחקים חרא,
אנשים שכחו איפה היינו לפני כמה שנים, נכון, צריך להתקדם ולנסות לקחת תואר, אבל עדיין שום דבר לא מאוחר.
אשכרהred guy כתב:איזה חילופים אלישע איזה חילופים..אם אין על הספסל מישהו טוב אל תעשה חילוף, מה אבו לאבן יכול לתרום מה?! הוא לא מתאים לליגת העל!! כבר החלטת להכניס אותו כדי ליצור "הרתעה התקפית" אז למה להוציא את ברדה?! תוריד את אוגו כי אין צורך ב2 קשרים אחוריים במשחק כזה,את ברדה טיפה יותר אחורה ואת אבו לאבן לשפיץ. אמנם ברדה לא היה במשחק גדול אבל זה שחקן שגם דוחף קדימה וגם מפחיד הגנות הוא משאיר עוד שחקן מאחורה בגלל האשליה ההתקפית. אבל אבו לאבן במקום ברדה ונסאר במקום מליקסון? כמה שהם לא היו טובים היה ברור שזה מחליש את הקבוצה. כשלא הולך לקבוצה תשנה טקטיקה אל תחליף שחקן בשחקן במיוחד שברור שהוא הרבה אבל הרבה פחות טוב!לא יכול לבוא היום בטענות לשחקנים על משחק גרוע מכיוון שאם רעננה שהיא אחת הקבוצות הגרועות בליגה לקחה מאיתנו 4 מתוך 6 כנראה שזה לא יום רע זה פשוט נכות בשיטת משחק נגד קבוצה מצופפת וחוסר שיטה במשחק מסוג זה
מה הקשר של הקהל? על מה היה 13 עמודים על הפירו בבלומיפלד, על תועלת מול חסרון? לקהל קשר גדול בהפסד, לא יעזור כלום- כולם תרמו למשחק הזה להראות כמו שהיה.אדום בלב בנשמהההה כתב: מה הקשר של קהל מה..
ואדום זקן ודר אתם רבים כאן ריב שמבייש אותכם, חלאס תתבגרו כבר.
לגבי המשחק - כולם בפסימי, וגם אג'ידה, ואולי רק הובאן לא, למרות שגם הוא היה מתחת לרמה שהתרגלנו ממנו.
היה פה דיון באמצע השבוע שדיברנו על כך שהקבוצה לא הבריקה כמעט בשום משחק לםפרק זמן ארוך , ושאנחנו נראים לא טוב, והנה זה מתפוצץ בפנים ברגע שמגיעה קבוצה עם טיפה משמעת טקטית וכזאת שרוצה לבוא ולשחק כדורגל ולא כמו נתניה והפ. חיפה.
פשוט כואב היה לראות את הקבוצה. אומנם גם אם ייפתח פער של 9 ו6 מק"ש ומכבי היום ומח ר זה לא סוף העולם, אבל קבוצה שמתיימרת להיות אלופה פשוט לא יכולה להפסיד לקבוצה שלךא ניצחה 9 משחקים. לא יכול להיות!!
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7 ... 7%98%D7%99" onclick="window.open(this.href);return false;דר אדום בנשמה כתב:אבל היי
אני חייב להבין מי זה שיילומינטי :0
כשקהל הולך דקה 70 הוא מבייש אותי, מבייש תשחקנים ומבייש את המועדון,אדום בלב בנשמהההה כתב: מה הקשר של קהל מה..
ואדום זקן ודר אתם רבים כאן ריב שמבייש אותכם, חלאס תתבגרו כבר.
לגבי המשחק - כולם בפסימי, וגם אג'ידה, ואולי רק הובאן לא, למרות שגם הוא היה מתחת לרמה שהתרגלנו ממנו.
היה פה דיון באמצע השבוע שדיברנו על כך שהקבוצה לא הבריקה כמעט בשום משחק לםפרק זמן ארוך , ושאנחנו נראים לא טוב, והנה זה מתפוצץ בפנים ברגע שמגיעה קבוצה עם טיפה משמעת טקטית וכזאת שרוצה לבוא ולשחק כדורגל ולא כמו נתניה והפ. חיפה.
פשוט כואב היה לראות את הקבוצה. אומנם גם אם ייפתח פער של 9 ו6 מק"ש ומכבי היום ומח ר זה לא סוף העולם, אבל קבוצה שמתיימרת להיות אלופה פשוט לא יכולה להפסיד לקבוצה שלךא ניצחה 9 משחקים. לא יכול להיות!!
אחי, תחסוך זה לא קשור. בוסרמיל קהל לא מביא ולא לוקח נקודות. הקהל התחיל את המשחק בדיוק כמו שמתחילים כל משחק. הקהל כן היה שם בהתחלה, הקבוצה לא, אז מה הקשר?shovalb9 כתב:
מה הקשר של הקהל? על מה היה 13 עמודים על הפירו בבלומיפלד, על תועלת מול חסרון? לקהל קשר גדול בהפסד, לא יעזור כלום- כולם תרמו למשחק הזה להראות כמו שהיה.
מקצועית אני לא אכנס איתך, כי פשוט לא היה שם למה, שחקנים לא הופיעו.
תמיד היינו קהל שמוריד דקה 10 תעידוד שלו אבל המשחק הזה באמת היה מגעיל ביותר.. אני בין היחיד שעומד ומעודד לא רציתי לעודד כבר מהפדיחותmaor20094 כתב:
כשקהל הולך דקה 70 הוא מבייש אותי, מבייש תשחקנים ומבייש את המועדון,
קהל אמיתי נשאר ברגע קשה, כל המשחק שומעים תקללות של הבני 80 שהורסים את מה שנבנה בשער 5, כל המשחק שומעים את המאמנים ביציע
- אשכרה הם שחושבים שהחיים זה משחק פוטבול מנ'גר אומרים לאלישע מה לעשות,
שים לב מה קורה עם הקהל של מכבי, ההצלחות שם דפקו את האוהדים, וכבר דקה 10 הם מתחילים להוריד בעידוד, לא רוצה להפוך לאוהד כזה.
האמת,אין מה לבוא בטענות לקהל.RoICah כתב: תמיד היינו קהל שמוריד דקה 10 תעידוד שלו אבל המשחק הזה באמת היה מגעיל ביותר.. אני בין היחיד שעומד ומעודד לא רציתי לעודד כבר מהפדיחות
אם היינו קצת דוחפים את השחקנים במקום שהם ישחקו בדיכאון הזה ובשקט הזה אולי היה אחרת