איפה אמרתי שהוא יעוף?אדום זקן כתב: ואם תסיים מקום 2 ותיתן פייט למכבי.
למה הוא צריך לעוף?
אלישע 2.1
- The red one
Re: אלישע 2.1
בנימה שלך זה נשמע כאילו הוא צריך אבל לא יעוף.אדום בלב בנשמהההה כתב: איפה אמרתי שהוא יעוף?
אבל,לא משנה פירשתי לא נכון.
סתם תחושה,נראה לי ששום דבר פחות מתואר לא יספק את אלונה השנהאדום בלב בנשמהההה כתב: מעניין אותי למה אתה חושב ככה כי אני ממש לא עם אותה הרגשה. אם נסיים מקום 2 ומכבי ייקחו אליפות אני לא רואה את אלישע עף מפה.
אני חושב שהדרך לא פחות חשובה, צריך לייצר מסורת של צמרת והשתתפות במפעלים אירופיים.
חולם על אליפות אבל אסתפק במקום שני או שלישי.
אגב הדרך הזאת גם תוביל לתוצאה שהיא אליפות. זו כבר לא מילה גסה.
חולם על אליפות אבל אסתפק במקום שני או שלישי.
אגב הדרך הזאת גם תוביל לתוצאה שהיא אליפות. זו כבר לא מילה גסה.
זה ברור ובצדק.ns75 כתב:
סתם תחושה,נראה לי ששום דבר פחות מתואר לא יספק את אלונה השנה
היא לא משקיעה כל כך הרבה בשביל להיות ליד.
אבל בסיטואציה מסוימת של קרב עד הסוף,גם בלי תואר,זה עדיין סוג של התקדמות.
מסכים לגמרי, השאלה כמה סבלנות נשארה לאלונה לשמוע על ״דרך״ ועל ״התקדמות״אדום זקן כתב: זה ברור ובצדק.
היא לא משקיעה כל כך הרבה בשביל להיות ליד.
אבל בסיטואציה מסוימת של קרב עד הסוף,גם בלי תואר,זה עדיין סוג של התקדמות.
עד שיהיה תואר היא לא תשבר, וגם אין לה למה. המועדון בעלייה מטורפת, שנה הבאה טרנר עם מלא מנויים, מלא כוכבים כבר כאן, מועמדים לאליפות ובמקום מצוין כרגע, אין שום סיבה לעזוב הכל, אם לא עזבה אחרי הלאומית, או אחרי ה3 שנים בקרבות ירידה, או בכלל עם התקרית עם עזורי.ns75 כתב:
מסכים לגמרי, השאלה כמה סבלנות נשארה לאלונה לשמוע על ״דרך״ ועל ״התקדמות״
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
הכוונה שלו הייתה לגבי אלישע אם הוא ימשיך הוא לא ,לא שאלונה תעזוב.shovalb9 כתב:
עד שיהיה תואר היא לא תשבר, וגם אין לה למה. המועדון בעלייה מטורפת, שנה הבאה טרנר עם מלא מנויים, מלא כוכבים כבר כאן, מועמדים לאליפות ובמקום מצוין כרגע, אין שום סיבה לעזוב הכל, אם לא עזבה אחרי הלאומית, או אחרי ה3 שנים בקרבות ירידה, או בכלל עם התקרית עם עזורי.
זה מה שכתבתי אחרי המשחק מול מכבי..RoICah כתב:לא יודע מה אתם מהללים אותו כלכך.
קבוצה ששואפת לקחת אליפות צריכה לעשות תוצאה כזאת בחוץ ואפילו לנצח קבוצה שגם שואפת לאליפות אבל כן היה לו ניהול משחק לא רע בכלל
משחק הבא מול רעננה זה המבחן שלו כי בכל המשחקים האלה מול הקבוצות האלה אנחנו משחקים בינוני.
היללתם אותו על תיקו מול קבוצה שאנחנו שואפים לרוץ איתה לאליפות עלק.
והנה, באה רעננה ועושה אותנו קבוצה שנראת כאילו היא צריכה לרדת ליגה.
ראבק הבן אדם רואה שהכל לא הולך!!! שאנחנו משחקים על הפנים,תעשה חילוף דקה 30 תזעזע את הקבוצה תוציא קשר מרכזי שים את נאסר תעשה משהו,אתה מאמן עציץ לא מאמן.
אממממ אלישע 0.0?
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כתבתי את זה 3 ימים לפניי...דר אדום בנשמה כתב:אני לא רוצה שכולם יירדו עליי אבל לדעתי עדיין אלישע צריך להשתפר, במיוחד מול קבוצות שיש להן הגנה חזקה כמו רעננה ושהן בקושי תוקפות, גם מול בית"ר לא הצלחנו לנצח אותם עד שהם החלו לתקוף אותנו בגלל הכרטיס האדום לכן אם בסיבוב הזה נצליח לנצח ואף להביס קבוצות כמו רעננה ועכו שעשו לנו חיים קשים, וגם לנצח קבוצות שניצחנו בסיבוב הקודם אז אני אדע שאלישע בדרך להשתפר ועדיין הוא לא מעוניין לחזק את הצוות המקצועי ופה הבעיה הכי גדולה וגם זה שהוא לא רואה שיש לנו בעיית כושר גופני שאפשר לשפר אותה..
אבל העיקר לרדת עליי אוהבים את זה פה..
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אלישע בגילו כבר לא ישתנה. אותו קיבעון, אותם חילופים מהבית, לא משנה כיצד נשחק החילוף הראשון תמיד דקה 60 ותמיד החילופים הם שחקנים באותם עמדות ובאותו סגנון.
בפיגור להוציא שחקנים כמו מליקסון וברדה? למה לא להוציא את אוגו ולשחק עם מליקסון באמצע ובוזגלו ונאסר באגפים? למה לא לחשוב על שינוי מערך?
מאמן אפור ומקובע, שתמיד יפול במשחקים שנדרש בהם שינוי או מחשבה.
בפיגור להוציא שחקנים כמו מליקסון וברדה? למה לא להוציא את אוגו ולשחק עם מליקסון באמצע ובוזגלו ונאסר באגפים? למה לא לחשוב על שינוי מערך?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בול..Sir Alex Ferguson כתב:אלישע בגילו כבר לא ישתנה. אותו קיבעון, אותם חילופים מהבית, לא משנה כיצד נשחק החילוף הראשון תמיד דקה 60 ותמיד החילופים הם שחקנים באותם עמדות ובאותו סגנון.
היום זה היה ביזיון של ניהול משחק בדקה 30 כבר הוא היה צריך להוציא את אוגו ולשים את נאסר לעשות איזה שינוי לזעזע את הקבוצה.
כל פעם החילופים בדקה 60 האלה וגם חילופים של שחקן על אותה עמדה בלי שום שינוי..
איכס
הרי כולכם יצאתם על אלישע שעבר לשחק מול סכנין עם 3 בהגנה. לא בטוח ששינוי מערך היה מועיל , פשוט לא היום שלנו.
דרך אגב הובאן החליף את ברדה בעמדה ועברנו לשחק עם 2 חלוצים
דרך אגב הובאן החליף את ברדה בעמדה ועברנו לשחק עם 2 חלוצים
- ForeverRed
מסכים עם כל מה שאמרת אבל רוצה גם לסייג:Sir Alex Ferguson כתב:אלישע בגילו כבר לא ישתנה. אותו קיבעון, אותם חילופים מהבית, לא משנה כיצד נשחק החילוף הראשון תמיד דקה 60 ותמיד החילופים הם שחקנים באותם עמדות ובאותו סגנון.
1. הספסל מאוד קצר והאפשרויות מראש מאוד מוגבלות.
2. לדעתי אלישע נכווה מהמשחק בסכנין, שם הוא שינה מערך ושילם במזומן ולכן החליט לקחת פחות סיכונים.
אבל כן, בגדול אתה צודק.