הפינה הפסימית למחזור 17

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

Re: הפינה הפסימית למחזור 17

שליחה על ידי אריאל2 »

אדום זקן כתב: האמת,אין מה לבוא בטענות לקהל.
מי שמגיע בקור כזה ומתקן כזה מגיע לו שאפו.
מגיע לו שאפו, אבל גם מול יכולת כזו הקהל לא צריך לעבור את הגבול.
מה שהלך היום בשער שתיים היה גועל נפש אחד גדול.
עזבו את העידוד שלא היה. קללות לברדה מדקה 10, לבוזגלו, לטוויטו, לבן ביטון, לאלישע ולמי לא.
בסוף המשחק כמה עשרות על הגדר מוחאים כפיים לשחקנים והחבורה למעלה בשלה. צועקים לשחקנים אין לכם כבוד, מקללים את אלישע, אחד התחיל להחליף קללות עם אוגו ואם סוארז לא היה לוקח אותו משם היינו מקבלים מרדף ביציע בסגנון סופו מול הפועל תל אביב. מה נסגר? רק היה חסר שינהמו לאוגו כמו שעשו פעם לאג'ידה.
יש משחקים גרועים לכל קבוצה, ולנו יש יותר מדי עליות וירידות מבחינה מקצועית ומנטלית שהצוות המקצועי צריך לתת עליהן את הדעת. אבל איפה הפרופורציות? זה מרגיש כאילו לחלקים בקהל שלנו יש מאניה-דיפרסיה. מזל שלא חיכו לשחקנים מחוץ לחדרי ההלבשה.
הקבוצה שיחקה היום רע. קורה. אלישע לא היה במיטבו. גם קורה. אז מה?
איפה באר שבע גם בטוב וגם ברע?
מצד שני, אחרי שאני קורא חלק מההודעות שנכתבו פה בינתיים מה יש לי להלין על הקהל בשער שתיים?
איזו כפיות טובה. להקיא.
הפינה הפסימית שלי היא מה שקורה היום בפינה הפסימית ובפורום בכלל.

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

עם זה שיש לנו אצטדיון מזעזע אנחנו משלימים כבר עשרות שנים אבל למה המשטח צריך להיות כזה גרוע? המשטח היום שירת לחלוטין את סגנון המשחק של רעננה בעוד אנחנו לא מצליחים להניע עליו כדור אני צופה עכשיו במשחק של הפועל בבלומפילד ותוהה האם לא ירד גשם בתל אביב כל הסוף שבוע?

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אריאל הגוש המכוער משער 2 אף פעם לא שר "באר שבע גם בטוב באר שבע גם ברע" אז אל תצפה ממנו ללכת אחרי הסיסמא הזו ..

אל תיקח אותם כאינדקציה לשאר הקהל. בשער 5 לא היו קללות כאלה גורפםות. פה ושם בן זונה וכאלה, לגיטמי. אני מניח שגם ב6 המצב לא היה כזה גרוע...

עומר חח הבר מצווה שלי הייתה הרבה לפניי שידעתי מי זה מאור בוזגלו , למה שהוא יגיע אלייה? :מתגלגל מצחוק:
בוא תהיה אובייקטיבי תעשה פה גילוי נאות תספר לכל הפורום למה אתה כזה שונא אותו..כי אין מצב שהתגובה הזו שהבאת כאן ושאתה קורא לו בוזגלבלוף בכל הפורום היא אובייקטיבית..

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

את האמת בוזגלו איכזב אותי היום , פחות מהמשחק עצמו - אלא ההתנהגות שלו.
היו לו איזה קטע בבעיטה חופשית שהוא ממש רב עם אוגו על הבעיטה , כל שניה אחד מהם תפס את הכדור . לא מתאים וילדותי.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אריאל2 כתב: מגיע לו שאפו, אבל גם מול יכולת כזו הקהל לא צריך לעבור את הגבול.
עזבו את העידוד שלא היה. קללות לברדה מדקה 10, לבוזגלו, לטוויטו, לבן ביטון, לאלישע ולמי לא.
בסוף המשחק כמה עשרות על הגדר מוחאים כפיים לשחקנים והחבורה למעלה בשלה. צועקים לשחקנים אין לכם כבוד, מקללים את אלישע, אחד התחיל להחליף קללות עם אוגו ואם סוארז לא היה לוקח אותו משם היינו מקבלים מרדף ביציע בסגנון סופו מול הפועל תל אביב. מה נסגר? רק היה חסר שינהמו לאוגו כמו שעשו פעם לאג'ידה.
יש משחקים גרועים לכל קבוצה, ולנו יש יותר מדי עליות וירידות מבחינה מקצועית ומנטלית שהצוות המקצועי צריך לתת עליהן את הדעת. אבל איפה הפרופורציות? זה מרגיש כאילו לחלקים בקהל שלנו יש מאניה-דיפרסיה. מזל שלא חיכו לשחקנים מחוץ לחדרי ההלבשה.
מצד שני, אחרי שאני קורא חלק מההודעות שנכתבו פה בינתיים מה יש לי להלין על הקהל בשער שתיים?
איזו כפיות טובה. להקיא.
בהחלט גועל נפש. העיקר שאחרי ניצחונות על בית"ר בטדי הם מצטלמים עם הצעיף ורושמים "אדום בלב ובנשמה!".
אשכרה חזרנו לליגה לאומית. טוב שנגמר המשחק הזה, אחת מהפעמים היחידות שאשכרה סבלתי מלראות משחק כדורגל.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אדום בלב בנשמהההה כתב:אריאל הגוש המכוער משער 2 אף פעם לא שר "באר שבע גם בטוב באר שבע גם ברע" אז אל תצפה ממנו ללכת אחרי הסיסמא הזו ..

אל תיקח אותם כאינדקציה לשאר הקהל. בשער 5 לא היו קללות כאלה גורפםות. פה ושם בן **** וכאלה, לגיטמי. אני מניח שגם ב6 המצב לא היה כזה גרוע...

עומר חח הבר מצווה שלי הייתה הרבה לפניי שידעתי מי זה מאור בוזגלו , למה שהוא יגיע אלייה? :מתגלגל מצחוק:
בוא תהיה אובייקטיבי תעשה פה גילוי נאות תספר לכל הפורום למה אתה כזה שונא אותו..כי אין מצב שהתגובה הזו שהבאת כאן ושאתה קורא לו בוזגלבלוף בכל הפורום היא אובייקטיבית..
בשער 6 לא היו קללות אבל כן ישבו ביציע השיבוטים של אנ'צלוטי ומוריניו. לא פחות מציק מהמקללים, להגיד את האמת.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

איזו כפיות טובה. להקיא.
שער 2 גועל נפש, תמיד היה, טוב שיותר לא יהיה (בתקווה, בטרנר הבא עלינו לטובה)

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

OMERREMO33 כתב: הכי אובייקטיבי בעולם... לא אמרתי שאני שונא אותו אז תדייק, וגם הגיל שלי רחוק מאוד מהבר מצווה... מה קרה? אסור להעביר ביקורת? אפשר לרדת על אלישע,אלונה,ברדה,מליקסון,אבולאבן,מאיר סיני...רק עליו לא? זאת דעתי נקודה.
אסכם ואגיד שלהעביר ביקרות זה לגטימי לגמריי אבל אתה לא יכול להגיד שבוזגלו בלוף שהבן אדם הזה עם מאזן מטורף של 9-9..כאילו..בחייאת..להגיד אתה יכול אבל לפחות תנמק תגיד למה אתה חושב ככה מאיפה הגעתלמסקנה הזו..

עזוב, יאללה, שבוע טוב שיהיה לך, אם כולם וויתרו סימן שגם אני צריך.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

דר אדום בנשמה כתב:להרפות ממה?
אסור לי לבקר את המאמן אסור לי לבקר שחקנים בקיצור אסור לי להגיב פה לא...
מילא היית כותב שאני לא מבין כדורגל אבל שאני אוהד מכבי, באמת...
מותר לך הכל זה בסדר, אתה רואה שאנשים קצת עצבניים פה.
תן לדברים לשקוע ואז תגיד הכל.
תיהיה חכם אחי.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

כולם כולל כולם נכנסים ךפינה הזו.
האוהדים המפונקים השחקנים המאמן.

יש לציין שגם הדשא היה נראה במצב מחריד הכדור לא התגלגל טוב עליו ופגע לנו במשחק ובשחקנים הטכניים שלנו מה שלרעננה אין.

ציפיתי מאלישע להמר בחילוף של מלול ולשים אותו קדימה יותר ולא כמגן למרות שהיה טוב כמגן ועשה הרבה יותר מטויטו שהיה סביר
תמונה

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

OMERREMO33 כתב: אמא שלך עובדת בצומת יא פח
בוזגלו בלוף? קראתי הרבה דברים מפגרים , על מרבית הדברים המפגרים אני בוחר להתעלם , אבל ממך ניסיתי באמת שניסיתי להתעלם ולא הצלחתי.
בוזגלו בלוף??? לא רוצה לרדת לרמה נמוכה , אבל אתה לא מבין דבר וחצי דבר בכדורגל מצטער להגיד לך , ואנשים כמוך מורידים תרמה של הפורום הזה לצערנו.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

OMERREMO33 כתב: הכי אובייקטיבי בעולם... לא אמרתי שאני שונא אותו אז תדייק, וגם הגיל שלי רחוק מאוד מהבר מצווה... מה קרה? אסור להעביר ביקורת? אפשר לרדת על אלישע,אלונה,ברדה,מליקסון,אבולאבן,מאיר סיני...רק עליו לא? זאת דעתי נקודה.
עומר,אתה הרי לא חושד בי שאני נגד הקבוצה.
אבל לבוא בטענות לבוזגלו זה לא רציני.
הוא השחקן שמחזיק אותך איפוא שאתה היום.
וקורה,קורה ששחקנים כמוהו תופסים יום חלש ודווקא בגלל זה אתה מצפה מהאחרים שייקחו יוזמה.
בדיוק בשביל זה הביאו אותם.
אווי לנו אם נהיה תלויים בשחקן אחד.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

איזו כפיות טובה. להקיא.
גילוי נאות,לא הייתי במשחק היום,נראה לי מסוכנת הייתה הנסיעה לבש במזג האוויר הזה.
וכאחד שיושב קבוע בשתיים,אין מה לעשות יש גם כאילו.
אבל תנסה להסתכל מזווית קצת אחרת,אנשים מגיעים בקור,במתקן מסריח,יושבים על המדרגות ורואים תצוגת נפל כזאת.
ברור שהם יהיו עצבניים.
לא שאני מצדיק חלילה קללות לשחקנים שלנו,אבל הקהל שלנו כל כך רעב להצלחה שמשחקים כאילו פשוט מתסכלים,וכל אחד והתסכול שלו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אדום זקן כתב: אווי לנו אם נהיה תלויים בשחקן אחד.
לצערי זה בדיוק מה שקורה, ולראיה טור שערי הזכות שלנו בשני המשחקים האחרונים.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב: לצערי זה בדיוק מה שקורה, ולראיה טור שערי הזכות שלנו בשני המשחקים האחרונים.
זה בדיוק הבעיה שנהיינו תלויים בו בדיוק כמו מכבי בזהבי.
ושהוא לא טוב,אף אחד לא לוקח אחריות.

נעול