ק"ש של המחזורים האחרונים הם בדיוק כמונו. משחקים רע נשענים על יכולת אישית ומצבים נייחים. כל עוד ימשיכו כך לא ייקח עוד הרבה זמן עד שיפסידו ולא אתפלא בכלל אם זה יקרה כבר היום במושבה.אדום זקן כתב: עם כמה שלא החזקתי מק"ש,לצערי אתה צודק.
עדיין עם כל היכולת הגרועה שלהם,הם לפחות משכילים לנצח,שלא לאמר לא להפסיד,מה שא אפשר להגיד עלינו.
הרכש הכי חשוב של ינואר
- The red one
Re: הרכש הכי חשוב של ינואר
מה קרה באימון המסכם?yossi כתב: +++
על הביזיון של אימון מסכם של 20 דקות כרגיל אף אחד לא ישלם.
מבחינה מנטלית אנחנו שנות אור מק"ש ומכבי.
השחקנים של ק"ש, עם כמה שהם משחקים אפור, באים לעבוד ולתת את התחת 90 דקות בחורים הכי גדולים של הליגה המסריחה הזו.
ועל זה נשאר רק להגיד להם שאפו.
שיהיה להם בהצלחה מול מכבי. הסיפור שלנו נגמר.
- The red one
האימון ערך רק 20 דקות בגלל גשם...הפועלעולה כתב: מה קרה באימון המסכם?
הלוואי שאתה צודק.אדום בלב בנשמהההה כתב: ק"ש של המחזורים האחרונים הם בדיוק כמונו. משחקים רע נשענים על יכולת אישית ומצבים נייחים. כל עוד ימשיכו כך לא ייקח עוד הרבה זמן עד שיפסידו ולא אתפלא בכלל אם זה יקרה כבר היום במושבה.
אבל שוב,זו נחמת עניים.
אני חושב שאסור לוותר על האופציה של עטר גם אם כרגע נראה שהעונה גמורה עטר לא אמור לבוא לחצי שנה הוא אמור להגיע לכמה עונות ועדיף שהסגל שלנו לעונה הבאה יהיה מוכן כבר עכשיו דרך אגב יש פוטנציאל לא רע לאיבוד נקודות של ק״ש ומכבי במחזור הזה אז בואו ננסה להיות אופטימים על אף הכאב.
- The red one
רק מניח את זה פהאדום בלב בנשמהההה כתב: ק"ש של המחזורים האחרונים הם בדיוק כמונו. משחקים רע נשענים על יכולת אישית ומצבים נייחים. כל עוד ימשיכו כך לא ייקח עוד הרבה זמן עד שיפסידו ולא אתפלא בכלל אם זה יקרה כבר היום במושבה.

ההבדל בינינו הוא שהם לוקחים נקודות ביכולת חרא.אדום בלב בנשמהההה כתב: ק"ש של המחזורים האחרונים הם בדיוק כמונו. משחקים רע נשענים על יכולת אישית ומצבים נייחים. כל עוד ימשיכו כך לא ייקח עוד הרבה זמן עד שיפסידו ולא אתפלא בכלל אם זה יקרה כבר היום במושבה.
- The red one
סלח לי אחי, אבל גם אנחנו. נגד הפועל פ"ת בבית ובחוץ לא שיחקנו חרא? נגד אשדוד לא שיחקנו חרא? נגד מכבי ת"א בשני המשחקים לא שיחקנו חרא?שיש כתב: ההבדל בינינו הוא שהם לוקחים נקודות ביכולת חרא.
כמו שאמרתי - ק"ש וב"ש אותו דבר בדיוק (חוץ מכמות הפוטנציאל שאצלנו גבוהה פי כמה וכמה אבל מה לעשת שיש לנו את אלישע בעמדת המאמן) מלבד המנטליות והשקט הנפשי שיש לצפונים. והנה גם זה התפוצץ היום, ההפסד הזה שלהם היה צריך להגיע כבר מזמן.
או קיי, אז הם לוקחים יותר נקודות ביכולת חרא.אדום בלב בנשמהההה כתב: סלח לי אחי, אבל גם אנחנו. נגד הפועל פ"ת בבית ובחוץ לא שיחקנו חרא? נגד אשדוד לא שיחקנו חרא? נגד מכבי ת"א בשני המשחקים לא שיחקנו חרא?
כמו שאמרתי - ק"ש וב"ש אותו דבר בדיוק (חוץ מכמות הפוטנציאל שאצלנו גבוהה פי כמה וכמה אבל מה לעשת שיש לנו את אלישע בעמדת המאמן) מלבד המנטליות והשקט הנפשי שיש לצפונים. והנה גם זה התפוצץ היום, ההפסד הזה שלהם היה צריך להגיע כבר מזמן.
אני לא אפתח דיון חדש ואמשיך את דיון העברות של ינואר כאן.
מה זה השמות האלה ? בן שבת ? עידו לוי? דקל קינן? חשבתי שסיימנו עם הבינוניות !!!! ( ועזבו אותי עטר ביטון כי מתחילת השנה שומעים על זה וזה סתם ספינים של סוכנים)
אלישע אף פעם לא הביא משהו טוב בינואר ולא אחד שאוהב להביא שחקנים בינואר רק אם זה בכוח.
מקווה שאלונה או ברדה יתעוררו ויעירו אותו !!
מה זה השמות האלה ? בן שבת ? עידו לוי? דקל קינן? חשבתי שסיימנו עם הבינוניות !!!! ( ועזבו אותי עטר ביטון כי מתחילת השנה שומעים על זה וזה סתם ספינים של סוכנים)
אלישע אף פעם לא הביא משהו טוב בינואר ולא אחד שאוהב להביא שחקנים בינואר רק אם זה בכוח.
אם דקל קינן מגיע זה הדבר הכי מזעזע שקרה פה ב5 שנים האחרונות, שחקן שלא מתאים לתחתית מתאים לקבוצה שרוצה לרוץ לאליפות ?
אלונה חייבת מנהל מקצועי ולהחליף מאמן.
אלונה חייבת מנהל מקצועי ולהחליף מאמן.

ממקור ראשון - האימון המסכם ערך שעה וחצי.yossi כתב: +++
על הביזיון של אימון מסכם של 20 דקות כרגיל אף אחד לא ישלם.
מבחינה מנטלית אנחנו שנות אור מק"ש ומכבי.
השחקנים של ק"ש, עם כמה שהם משחקים אפור, באים לעבוד ולתת את התחת 90 דקות בחורים הכי גדולים של הליגה המסריחה הזו.
ועל זה נשאר רק להגיד להם שאפו.
שיהיה להם בהצלחה מול מכבי. הסיפור שלנו נגמר.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
כן אז איזה בלם אתה רוצה להביא, בוא נשמע.הראל כתב:אני לא אפתח דיון חדש ואמשיך את דיון העברות של ינואר כאן.
בבקשה אל תגיד גוטליב.
גוטליב בינוני
אבל בהחלט אפשר לחשוב על דן מורי
או רמי גרשון (רק לבדוק)
או רמי גרשון (רק לבדוק)
לא ריאלי בעליל , אל תשכח שמדובר על בלם מחליףgalaaa כתב:גוטליב בינוני
או רמי גרשון (רק לבדוק)