הדאגה האמיתית שלנו
הדאגה האמיתית שלנו
אני יודע שאני חופר על זה בכל תגובה אפשרית אבל אני באמת חושב שצריך לתת לכך תשומת לב מיוחדת.
בשנה שעברה עוד כשהיינו בסטאטוס של קבוצה שניצלת מירידה במחזור האחרון רוב קבוצות הליגה באו לשחק נגדנו פתוח. משחק שקול ראש בראש מול קבוצה שכביכול באותה רמה.
בפועל חומר השחקנים הקיים היה הרבה מעל רוב קבוצות הליגה - הגנתית והתקפית. ולכן התוצאות היו טובות ברוב הפעמים עד שהתחילו לתפוס אותנו כקבוצת צמרת. התוצאה הנגדית היתה מעבר למשחק סגור אגרסיבי ומצופף תוך הסתמכות על מתפרצות. בשלב זה היינו אמורים ליזום ברוב שלבי המשחק. גם אז הצלחנו להמשיך במומנטום החיובי אבל - וזה העיקר זה היה כתוצאה ממצבים נייחים על פי רוב או הבלחות של שחקנים בודדים ומוכשרים או סתם מזל.
השנה הסיפור הוא אחר לגמרי. אנחנו נתפסים מראש כקבוצה שרצה לתואר וכקבוצה מצליחה ומוכשרת. רוב קבוצות הליגה באות להתגונן נגדנו ולשחק בצורה אגרסיבית ומחפשת בעיקר מתפרצות.
לצערי הקבוצה עדיין לא השכילה להתמודד כראוי עם סגנון משחק שכזה. אם נוציא לרגע את המשחקים נגד נתניה והפועל חיפה שבאמת ההגנות שלהם מחפירות גם בבונקר אז אפשר לומר בצורה ברורה שאנחנו מאוד מתקשים לצבור נקודות במקרה הטוב ובמקרה הרע מאבדים.
לעניות דעתי יש בעיה טקטית קשה והקבוצה עוד לא השכילה ועוד לא מוכשרת כראוי להתמודד עם קבוצות כאלה וזה בהחלט יכול להיות מה שיוציא אותנו סופית מהמירוץ במשחקים הקרובים.
זה הזמן לחשוב על פתרונות טאקטיים ראויים,יצירתיות, והתכוננות ראויה לסוגי משחקים כאלה.
לפני שיהיה מאוחר
בשנה שעברה עוד כשהיינו בסטאטוס של קבוצה שניצלת מירידה במחזור האחרון רוב קבוצות הליגה באו לשחק נגדנו פתוח. משחק שקול ראש בראש מול קבוצה שכביכול באותה רמה.
בפועל חומר השחקנים הקיים היה הרבה מעל רוב קבוצות הליגה - הגנתית והתקפית. ולכן התוצאות היו טובות ברוב הפעמים עד שהתחילו לתפוס אותנו כקבוצת צמרת. התוצאה הנגדית היתה מעבר למשחק סגור אגרסיבי ומצופף תוך הסתמכות על מתפרצות. בשלב זה היינו אמורים ליזום ברוב שלבי המשחק. גם אז הצלחנו להמשיך במומנטום החיובי אבל - וזה העיקר זה היה כתוצאה ממצבים נייחים על פי רוב או הבלחות של שחקנים בודדים ומוכשרים או סתם מזל.
השנה הסיפור הוא אחר לגמרי. אנחנו נתפסים מראש כקבוצה שרצה לתואר וכקבוצה מצליחה ומוכשרת. רוב קבוצות הליגה באות להתגונן נגדנו ולשחק בצורה אגרסיבית ומחפשת בעיקר מתפרצות.
לצערי הקבוצה עדיין לא השכילה להתמודד כראוי עם סגנון משחק שכזה. אם נוציא לרגע את המשחקים נגד נתניה והפועל חיפה שבאמת ההגנות שלהם מחפירות גם בבונקר אז אפשר לומר בצורה ברורה שאנחנו מאוד מתקשים לצבור נקודות במקרה הטוב ובמקרה הרע מאבדים.
לעניות דעתי יש בעיה טקטית קשה והקבוצה עוד לא השכילה ועוד לא מוכשרת כראוי להתמודד עם קבוצות כאלה וזה בהחלט יכול להיות מה שיוציא אותנו סופית מהמירוץ במשחקים הקרובים.
זה הזמן לחשוב על פתרונות טאקטיים ראויים,יצירתיות, והתכוננות ראויה לסוגי משחקים כאלה.
לפני שיהיה מאוחר
Re: הדאגה האמיתית שלנו
הבעיה לדעתי היא יותר מנטלית, ומקצועית-אישית. מה זאת אומרת? שנגיד שחקנים ספיציפים כמו ברדה ומליקסון, צריכים ויכולים לתרום יותר למשחק- במקום שכל כובד המשחק יופל על בוזגלו. איציק זוהר אמר היום משהו מאוד חכם ששינוי מערך יכול לשתף את כולם ולא רק שחקן אחד עם 9 שערים ו9בישולים.
כן אתה צודק שזהו הזמן לחשוב על פתרונות, אך אני מאוד לא אוהב את הקביעה שלך כלפי הניצחונות שלנו. הפועל פת,מכבי פת,מכבי חיפה,אשדוד בחוץ,3-0 על ביתר אני לא מחשיב כי הוא בדיוק היה במצב של להתגונן ולצאת למתפרצות.
אני חושב שבמערך של 3 קשרים אמיתיים, יענו כמו שהיה גורדנה מתחת לחלוץ, אנחנו נתבטא והתבטאנו מצוין. שינוי חייב לבוא, איך? אני משאיר לאלישע.
כן אתה צודק שזהו הזמן לחשוב על פתרונות, אך אני מאוד לא אוהב את הקביעה שלך כלפי הניצחונות שלנו. הפועל פת,מכבי פת,מכבי חיפה,אשדוד בחוץ,3-0 על ביתר אני לא מחשיב כי הוא בדיוק היה במצב של להתגונן ולצאת למתפרצות.
אני חושב שבמערך של 3 קשרים אמיתיים, יענו כמו שהיה גורדנה מתחת לחלוץ, אנחנו נתבטא והתבטאנו מצוין. שינוי חייב לבוא, איך? אני משאיר לאלישע.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
להפועל פ"ת יש הגנה מחפירה ברמות
מכבי חיפה שיחקה נגדנו פתוח לגמרי כנ"ל מכבי פ"ת שזה הגישה של בן שמעון.
נגד קבוצות שיודעות להתגונן ועושות את זה בצורה אגרסיבית אין לנו פתרון.
לטעמי המפתח הוא במשחק אגפים, בעיטות מחוץ לתיבה , סקורר גבוה וחזק, ובעיקר תרגילים טאקטיים מתואמים ומדוייקים כמו שעון שיפתיעו את ההגנות.
כל הנ"ל פשוט לא קיים!(לפחות ברמה של כמעט אי קיום)
מכבי חיפה שיחקה נגדנו פתוח לגמרי כנ"ל מכבי פ"ת שזה הגישה של בן שמעון.
נגד קבוצות שיודעות להתגונן ועושות את זה בצורה אגרסיבית אין לנו פתרון.
לטעמי המפתח הוא במשחק אגפים, בעיטות מחוץ לתיבה , סקורר גבוה וחזק, ובעיקר תרגילים טאקטיים מתואמים ומדוייקים כמו שעון שיפתיעו את ההגנות.
כל הנ"ל פשוט לא קיים!(לפחות ברמה של כמעט אי קיום)
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הדבר הכי חמור הוא שאלישע לא שם לב שרעננה משחקת הגנה אזורית ולא אמר להם לשחק מאגף לאגף ככה זה היה שובר אותם ובסוף היינו מצליחים לכבוש...
כאשר המאמן לא שם לב לטקטיקה של הקבוצה היריבה אז מה הפלא שאנחנו מפסידים...
כל קבוצה שתשחק נגדנו ככה תנצח...
כאשר המאמן לא שם לב לטקטיקה של הקבוצה היריבה אז מה הפלא שאנחנו מפסידים...
כל קבוצה שתשחק נגדנו ככה תנצח...
נערך לאחרונה על ידי דר אדום בנשמה ב 11 ינואר 2015, 06:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- דר אדום בנשמה
הבעיה לא מנטלית מקצועית אישית אלא קבוצתית...shovalb9 כתב:הבעיה לדעתי היא יותר מנטלית, ומקצועית-אישית. מה זאת אומרת? שנגיד שחקנים ספיציפים כמו ברדה ומליקסון, צריכים ויכולים לתרום יותר למשחק- במקום שכל כובד המשחק יופל על בוזגלו. איציק זוהר אמר היום משהו מאוד חכם ששינוי מערך יכול לשתף את כולם ולא רק שחקן אחד עם 9 שערים ו9בישולים.
עוד פעם אנחנו תלוים בשחקן אחד ולא בקבוצה עצמה עוד פעם אנחנו מפסידים לקבוצה שמשחקת יותר טוב בצד הטקטי זה נטו אשמתו של אלישע...
להאשים את מליקסון וברדה זה הכי קל אבל ברגע שאין דרכים טקטים להתמודד עם מוכנות טקטית גבוהה אז מה הפלא שאנחנו לא מנצחים את רוב הקבוצות שאנחנו אמורים לנצח?
כנראה שלא היית איתנו באותו משחקים חביבי , אז בוא נזכיר לך קצתshovalb9 כתב:הבעיה לדעתי היא יותר מנטלית, ומקצועית-אישית. מה זאת אומרת? שנגיד שחקנים ספיציפים כמו ברדה ומליקסון, צריכים ויכולים לתרום יותר למשחק- במקום שכל כובד המשחק יופל על בוזגלו. איציק זוהר אמר היום משהו מאוד חכם ששינוי מערך יכול לשתף את כולם ולא רק שחקן אחד עם 9 שערים ו9בישולים.
הפועל פתח תקווה הובלת 2-0 , עשו לך 2-1 ולא קיבלו פנדל שהגיע להם ב100% , שלא נדבר שבמחצית השניה לא נפלו מב"ש בכלל.
אשדוד , כנ"ל 2-0 , אחרי זה 2-1 ו10 דק' לסיום המשחק ישבו עלינו ולא היו רחוקים להשוות
בית"ר , 3-0 משקר , עד דקה 60 לא היית שווה אפילו קרן , לא גול , 3 מתפרצות 3 גולים.
רעננה - שתי משחקים שתי בושות
הפסדים לשאר נמושות הליגה בתחפושת אחרת , סכנין והפועל ת"א (כל קבוצה כמעט השנה מביכה אותם)
בקיצור , תמשיכו עם הבלוף , כולם פה יודעים שהמאמן שלנו שווה לתחת , ראו ערך אימון מסכם 20 דק' הופסק בגלל גשם (באירופה משחקים חצי עונה בגשם שוטף , מה לעשות? זה המקצוע שלהם)
תירוצים תירוצים , הכל זה מאמן , לא ברדה ,לא מליקסון ולא שמליקסון.
חילופים מהבית , תודה בטעות רבאק ותעשה חילוף דקה 25 , מה קרה?!?!?
אה , ומה הקטע שדור מלול לא פותח , והוא נותן לטוויטו לשחק? חלאס לשרוף שחקנים אלישע , נחנקנו ממך.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
באמת שאני לא יודע על איזה בונקרים אתם מדברים.
קבוצות מאוד רחוקות לעשות לנו מה שהן עושות למכבי לדוגמא.
קבוצות מאוד רחוקות לעשות לנו מה שהן עושות למכבי לדוגמא.
שום בונקר לא היה אתמול.
הלוואי והיו משחקים בונקר,היה יותר קל.
אתם טועים ומטעים,שום קבוצה שמשחקת נגד ב"ש לא שיחקה בונקר.
הבעיה היא נטו מנטלית,למשחקים הגדולים באים מוכנים,ומול הקטנות לא.
זה כל הסיפור,ולפני שתקפצו,כן על המאמן מוטלת האחריות.
תכלס..על איזה בונקר אתם מדברים? חח
קבוצות עושות לנו בית ספר..בד"כ יש איזה מצב נייח או פעולה נדירה של בוזגלו שמוציאות להן את האוויר
אז קורה שבוזגלו חלש משחק או שתיים..והנה התוצאה
צריך לעשות טרייד עם ביתר ולהביא את קורצקי..חח
קבוצות עושות לנו בית ספר..בד"כ יש איזה מצב נייח או פעולה נדירה של בוזגלו שמוציאות להן את האוויר
אז קורה שבוזגלו חלש משחק או שתיים..והנה התוצאה
צריך לעשות טרייד עם ביתר ולהביא את קורצקי..חח
- דר אדום בנשמה
אז למה בעונה שעברה כן הצלחנו מנטלית?אדום זקן כתב:שום בונקר לא היה אתמול.
איך הצלחנו לנצח 3-0 את ביתר עם שחקן פחות?
במקום לאודות שהבעיה היא מקצועית ולא מנטלית אתה ממשיך לטמון את הראש בחול...
איך הצלחת לנצח?
ניצלת את זה שבית"ר בתקופה רעה וחסרי בטחון.
עד הגול לא עברנו בכלל את החצי.
אחר כך כבר הקהל של ביתר עשה לנו את העבודה והשחקנים שלהם פשוט נגמרו
וכאשר החלק ההתקפי שלנו משחק עם בטחון אז קשה לעצור אותו.
- דר אדום בנשמה
אתה לא מבין שאני גם טוען שאנחנו לא טובים מקצועית, ומנטלית זאת לא הבעיה שלנו.sasa כתב:איך הצלחת לנצח?
הבעיה שלנו מקצועית נטו...
הבעיה הכי גדולה מתחילה בזה שאנחנו נותנים לקבוצות היריבות להניע כדור כאילו מדובר במשחק אימון כל הקבוצות מגיעות נגדנו למצבים וזה כולל את הפועל חיפה ונתניה שהבסנו אותן.
לשחק נגד קבוצות התחתית הגנה נסוגה זה פשוט מחדל אני יכול להבין שזה קורה נגד מכבי בבלומפילד אבל נגד רעננה? צריך ללחוץ אותם בשטח שלהם כמו שעשינו נגד קרית שמונה ופשוט לא לתת להם לנשום מהדקה הראשונה.
לשחק נגד קבוצות התחתית הגנה נסוגה זה פשוט מחדל אני יכול להבין שזה קורה נגד מכבי בבלומפילד אבל נגד רעננה? צריך ללחוץ אותם בשטח שלהם כמו שעשינו נגד קרית שמונה ופשוט לא לתת להם לנשום מהדקה הראשונה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אתמול מהדקה 68 (אז רעננה הכניסו כמחליף את בן והבה) הם שיחקו עם 5 שחקני הגנה, בדקה ה83 גם ממדו צ'אם יצא ואז מבחינת מערך זה הפך ל5-5-0.
זה שרעננה הביכו אותנו במתפרצות זה משהו אחר, אבל ב20 דקות האחרונות רעננה השאירו 10 שחקנים מאחורי הכדור ולנו לא היה פתרון.
למה זה קורה? כי כדי לפרוץ בונקר צריך להיות קבוצה מאומנת, צריך לשחק חכם ומתוכנן, ואנחנו לא קבוצה כזאת בגלל אלישע לוי.
אנחנו קבוצה שבנויה על מתפרצות, התקפות מעבר, הברקות אישיות של שחקנים ומצבים נייחים. מול קבוצות שבאות לתקוף אותנו או שפותחות משחק קל יותר לבלוט בפרמטרים שציינתי, מול קבוצות שמסתגרות אנחנו נשארים רק עם מצבים נייחים, וזה גם מה שקרה אתמול.
רוצים דוגמא טובה לכך? במשחק מול בית"ר בטדי היינו פחות טובים במחצית הראשונה, למרות שהיינו עם 11 שחקנים, בגלל שבית"ר הסתגרה מאחור וזה הקשה עלינו.
במחצית השנייה, למרות שהיינו עם 10 שחקנים, היינו טובים יותר בגלל שבית"ר תקפה ואז היה לנו יותר קל.
זה שרעננה הביכו אותנו במתפרצות זה משהו אחר, אבל ב20 דקות האחרונות רעננה השאירו 10 שחקנים מאחורי הכדור ולנו לא היה פתרון.
למה זה קורה? כי כדי לפרוץ בונקר צריך להיות קבוצה מאומנת, צריך לשחק חכם ומתוכנן, ואנחנו לא קבוצה כזאת בגלל אלישע לוי.
אנחנו קבוצה שבנויה על מתפרצות, התקפות מעבר, הברקות אישיות של שחקנים ומצבים נייחים. מול קבוצות שבאות לתקוף אותנו או שפותחות משחק קל יותר לבלוט בפרמטרים שציינתי, מול קבוצות שמסתגרות אנחנו נשארים רק עם מצבים נייחים, וזה גם מה שקרה אתמול.
רוצים דוגמא טובה לכך? במשחק מול בית"ר בטדי היינו פחות טובים במחצית הראשונה, למרות שהיינו עם 11 שחקנים, בגלל שבית"ר הסתגרה מאחור וזה הקשה עלינו.
במחצית השנייה, למרות שהיינו עם 10 שחקנים, היינו טובים יותר בגלל שבית"ר תקפה ואז היה לנו יותר קל.