אלישע 2.1

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
zivmay

Re: אלישע 2.1

שליחה על ידי zivmay »

אותם חילופים כי הוא לא מספיק יצירתי בכדי לתרגל מערכים מעניינים. וראינו מה קרה בסכנין אחרי הניסיון הכושל.
סהכ, הוא מאמן שלא נותן ערך מוסף ולא מנצל אפילו 50 אחוז מהפוטנציאל בסגל.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

פחות מפריע לי הקיבעון על החילופים וכו׳.
הרבה יותר מפריע זו השיטה שבולטת בהיעדרה.
ביום שלא הולך אמורים ללכת ל׳אוטומט׳, סף המינימום, כזה שאמור לגרום לך לקחת משחק גם בשיניים. אצלנו זה פשוט לא קיים.
הנעת הכדור, התנועה, הלחץ. לי זה מרגיש שזה נבנה בזכות ההיכרות בין השחקנים ופחות בגלל מאמן שיוצר תבניות משחק מסודרות.
וכשלא הולך?
הכל מתרסק לחלוטין ואנחנו נראים כמו 11 שחקנים שאתמול נפגשו לראשונה ולא ממש יודעים מה רוצים מהם.
בעונה שלישית אתה מצפה למשהו אחר לגמרי.

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

יש הבדל עצום בין לשחק עם 3 בלמים נגד קבוצה מהירה עם חוד קטלני לבין להוציא קשר אחורי להוריד את ברדה/מליקסון לשחק על העמדה הזאת רק טיפה יותר למעלה ולהכניס עוד קשר תוקף רק בשביל לשדר התקפה ומערך יותר לוחץ נגד קבוצה שלא מנסה אפילו לתקוף

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

ציטוט של אלישע : "זה לא עניין של שאננות , אלא חוסר ביטחון וחבל"

הפוך אלישע הפוך זה נטו עניין של שאננות , מה קשור חוסר ביטחון ?
כל החילופים עמדה בעמדה , לא חושב יצירתי , כמו שנראה המשחק היום ככה כנראה גם נראים האימונים שלו באמצע שבוע .

סמל אישי של משתמש
sasa

שליחה על ידי sasa »

מקווה שכל תומכי אלישע יבינו..לא צריך להתעוור מתוצאה.
לקבוצה אין שיטה. אין הנעת כדור. אין לחץ מסודר על היריבה. אין סגירה נכונה
אלישע זורק להם כדור לאמצע ואומר להם יאללה שחקו..
אחלה בן אדם אבל יכול לאמן קבוצות שנלחמות על הירידה בלבד
(ואל תגידו לי מכבי חיפה..כי אם שרים למאמן "אליפות בלי מאמן" זה אומר הכל.)
ואף אחד פה לא יכול להגיד שאני אומר את זה רק אחרי הפסדים כי מהרגע שהוא חתם פה אני אומר את זה.
יש סגל מוכשר שעושה בשבילו את העבודה..בד"כ

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

sasa כתב:מקווה שכל תומכי אלישע יבינו..לא צריך להתעוור מתוצאה.
לקבוצה אין שיטה. אין הנעת כדור. אין לחץ מסודר על היריבה. אין סגירה נכונה
אלישע זורק להם כדור לאמצע ואומר להם יאללה שחקו..
אחלה בן אדם אבל יכול לאמן קבוצות שנלחמות על הירידה בלבד
(ואל תגידו לי מכבי חיפה..כי אם שרים למאמן "אליפות בלי מאמן" זה אומר הכל.)
ואף אחד פה לא יכול להגיד שאני אומר את זה רק אחרי הפסדים כי מהרגע שהוא חתם פה אני אומר את זה.
יש סגל מוכשר שעושה בשבילו את העבודה..בד"כ
יאללה תחזור לחור שבאת ממנו, איפה היית אחרי משחקים טובים?
רק בהפסדים אתה מגיב פה. אתה ועוד כמה צמאי דם שרק מחכים לכשלונות כדי לפתוח כאן פוסטים, "בלוף"..."אין אליפות"..."כשלון". טפי עליכם

לנצחונות אבות רבים והכשלון יתום?

איפה היו 11 שחקנים של 200 אלף דולר בממוצע? כל דבר זה מאמן? הכל זה שיטה?
לכו תעשו חמוצים.

שחקנים כמו מליקסון, ארבייטמן, הובאן, בוזגלו, ברדה, סוארס, אוגו...צריכים לנצח את הפועל רעננה גם עם גימי אבוחצירה על הקווים, שלא יספרו לכם סיפורים, שלא יעבדו עליכם.

האשמה היא בראש ובראשונה של השחקנים, לאלישע יש חלק, אבל קודם כל ה-11 שביזו את הסמל, שלא הזיעו בשביל הקהל, שלא קפצו ראשונים לכל כדור, שהגיעו זחוחים.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

Totti כתב:
רק בהפסדים אתה מגיב פה. אתה ועוד כמה צמאי דם שרק מחכים לכשלונות כדי לפתוח כאן פוסטים, "בלוף"..."אין אליפות"..."כשלון". טפי עליכם

לכו תעשו חמוצים.

שחקנים כמו מליקסון, ארבייטמן, הובאן, בוזגלו, ברדה, סוארס, אוגו...צריכים לנצח את הפועל רעננה גם עם גימי אבוחצירה על הקווים, שלא יספרו לכם סיפורים, שלא יעבדו עליכם.

האשמה היא בראש ובראשונה של השחקנים, לאלישע יש חלק, אבל קודם כל ה-11 שביזו את הסמל, שלא הזיעו בשביל הקהל, שלא קפצו ראשונים לכל כדור, שהגיעו זחוחים.
לטעון שאנשים מגיבים פה רק אחריי הפסדים ככה זה קצת לא הוגן כלפיי כמה מהחברים שטענו שאתם סתם מסתנוורים מ0-0 בבלומפילד בלי לבעוט פעם אחת לשער רק כי הרגילו אותנו שאנחנו מתפללים מדקה 15 שייגמר המשחק....

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

RedHell כתב:
לטעון שאנשים מגיבים פה רק אחריי הפסדים ככה זה קצת לא הוגן כלפיי כמה מהחברים שטענו שאתם סתם מסתנוורים מ0-0 בבלומפילד בלי לבעוט פעם אחת לשער רק כי הרגילו אותנו שאנחנו מתפללים מדקה 15 שייגמר המשחק....
לא כולם כאלה ואתה ספציפית לא, אבל רוב המגיבים בעמודיו האחרונים של הפוסט רק חיכו לדם

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Totti כתב:

לכו תעשו חמוצים.

מי מכין את השחקנים מנטלית?
מי החליט לא לבצע שינוי עד הדקה ה60?
מי תדרך אותם במחצית ועדין ראינו את אותו חוסר מחויבות גם במחצית השנייה?

את החילופים וניהול המשחק של אלישע אתמול היה אפשר לעשות גם מהספה בבית. אני מצפה מהמאמן של הקבוצה שלי שירגיש את השחקנים, שיחיה את המשחק, שיגיב בזמן אמת, ושלא יבוא עם חילופים מהבית.
אם צריך שיעשה חילוף בדקה ה30 כמו שברק בכר עשה מולנו כשקריית שמונה לא שיחקה. אם צריך שיעשה חילוף כפול במחצית על מנת להעיר את הקבוצה ולעשות זעזוע.

כמה פעמים העונה חזרנו מפיגור לניצחון? כמה פעמים העונה ניהול המשחק של אלישע בזמן אמת הביא לנו נקודות?

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב: מי מכין את השחקנים מנטלית?
מי החליט לא לבצע שינוי עד הדקה ה60?
מי תדרך אותם במחצית ועדין ראינו את אותו חוסר מחויבות גם במחצית השנייה?

את החילופים וניהול המשחק של אלישע אתמול היה אפשר לעשות גם מהספה בבית. אני מצפה מהמאמן של הקבוצה שלי שירגיש את השחקנים, שיחיה את המשחק, שיגיב בזמן אמת, ושלא יבוא עם חילופים מהבית.
אם צריך שיעשה חילוף בדקה ה30 כמו שברק בכר עשה מולנו כשקריית שמונה לא שיחקה. אם צריך שיעשה חילוף כפול במחצית על מנת להעיר את הקבוצה ולעשות זעזוע.

כמה פעמים העונה חזרנו מפיגור לניצחון? כמה פעמים העונה ניהול המשחק של אלישע בזמן אמת הביא לנו נקודות?
הכל נכון מושון ועדיין האשמה קודם כל על השחקנים

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

מאמן שיש לו 11 קבועים הוא לא מאמן . במיוחד אחרי שחווה שנה שעברה מה זה סגל קצר שהוא בעצמט הרג את שחקני הספסל וממשיך להרוג .

שחקני הספסל רואים את נאסר ואראל במשחק מצוייו שבוע שעבר בבלומפילד מול מכבי , עובר שבוע ומה ? הם חוזרים לחמם את הספסל.
אז מה זה משנה אם הם יתנו הכל באימונים או משחקים במלא יש 11 קבועים שישחקו.

חייב לעשות קצת רוטציה , קצת לתת לספסל לשחק לצבור דקות וכושר משחק.
כששנה שעברה היינו זקוקים לספסל שךנו הם היו גמורים ולא נתנו לנו כלום , השנה יש ספסל יש עומק וזה לא מנוצל והם לא מקבלים צ'אנס.
תמונה

סמל אישי של משתמש
משתמש חדש

שליחה על ידי משתמש חדש »

הראל כתב:מאמן שיש לו 11 קבועים הוא לא מאמן . במיוחד אחרי שחווה שנה שעברה מה זה סגל קצר שהוא בעצמט הרג את שחקני הספסל וממשיך להרוג .

שחקני הספסל רואים את נאסר ואראל במשחק מצוייו שבוע שעבר בבלומפילד מול מכבי , עובר שבוע ומה ? הם חוזרים לחמם את הספסל.
אז מה זה משנה אם הם יתנו הכל באימונים או משחקים במלא יש 11 קבועים שישחקו.

חייב לעשות קצת רוטציה , קצת לתת לספסל לשחק לצבור דקות וכושר משחק.
כששנה שעברה היינו זקוקים לספסל שךנו הם היו גמורים ולא נתנו לנו כלום , השנה יש ספסל יש עומק וזה לא מנוצל והם לא מקבלים צ'אנס.
אתה צודק ,אבל זה ככה כבר שלוש שנים.
אלישע לוי נוהג בדרך של איפה ואיפה בכל הקשור לשחקנים ולכן קלישאות שכיחות כמו "שילחם על מקומו בהרכב" ו-"שיוכיח את עצמו באימונים" שזורקים פה על שחקנים שממורמרים מדקות משחק שוות כקליפת השום.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

RedHell כתב:
אתה לא הכתובת לטענות שלנו.
וכן,יש דברים שגם המאמן או בעיקר המאמן אשם בהם.
בוא נתחיל מזה שהשחקנים שלו בספסל לפחות 2 דרגות מתחת לשחקני ההרכב הראשון,אז ככה שלהגיד שיש עומק זה אחלה,אבל זה לא עומק.
מה שכן, אם מה שיש לו הוא חייב להיות יותר ורסטילי,להחליף מקומות בין השחקנים,לגרום לארבייטמן להיכנס יותר למשחק,לשגע את ההגנות.
וכן אני מצפה קודם כל מהשחקנים,להתחיל ולקחת את המושכות לידיים.
שחקנים ששיחקו באירופה,בנבחרת,לא צריכים שום מוטיבציה מיוחדת,הם צריכים לשחק כדורגל ולעלות כל משחק כמו מלוע של תותח,ולא להתנהג כאילו הניצחון כבר בכיס.
וכן,יש כאן כאילו שרק מחכים לאיזה נפילה בשביל לצייץ כאן כמו עכברים ולחזור על המנטרות הקבועות שלהם.
ושהם עולים לשידור,התפקיד שלנו השפויים זה לא לתת להם להשתלט עם השיח הדיכאוני שלהם כאן.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אדום זקן כתב: אתה לא הכתובת לטענות שלנו.
וכן,יש דברים שגם המאמן או בעיקר המאמן אשם בהם.
בוא נתחיל מזה שהשחקנים שלו בספסל לפחות 2 דרגות מתחת לשחקני ההרכב הראשון,אז ככה שלהגיד שיש עומק זה אחלה,אבל זה לא עומק.
מה שכן, אם מה שיש לו הוא חייב להיות יותר ורסטילי,להחליף מקומות בין השחקנים,לגרום לארבייטמן להיכנס יותר למשחק,לשגע את ההגנות.
וכן אני מצפה קודם כל מהשחקנים,להתחיל ולקחת את המושכות לידיים.
שחקנים ששיחקו באירופה,בנבחרת,לא צריכים שום מוטיבציה מיוחדת,הם צריכים לשחק כדורגל ולעלות כל משחק כמו מלוע של תותח,ולא להתנהג כאילו הניצחון כבר בכיס.
וכן,יש כאן כאילו שרק מחכים לאיזה נפילה בשביל לצייץ כאן כמו עכברים ולחזור על המנטרות הקבועות שלהם.
ושהם עולים לשידור,התפקיד שלנו השפויים זה לא לתת להם להשתלט עם השיח הדיכאוני שלהם כאן.
הזלזול בספסל שלנו מגעיל נסאר טאראל שהיו טובים מול מכבי ת"א לא יכולים להמשיך לשחק?
ורק להזכירך עם שניהם היינו עונה שעברה במצב הרבה יותר טוב בטבלה אבל העיקר לתת תירוצים לאלישע...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Totti כתב: הכל נכון מושון ועדיין האשמה קודם כל על השחקנים
השחקנים אשמים, אין שום ספק. ועדין, בכל פעם שאנחנו נתקלים בקשיים השנה, בכל פעם שאנחנו בבור, אנחנו מאבדים נקודות בגלל חוסר היכולת של אלישע להשפיע על המשחק.

מבחינת סגל, למעט מכבי ת"א וקריית שמונה, אנחנו עם סגל עדיף מול כל יריבה ואמורים לנצח כל משחק. לכן, כל איבוד נקודות מול קבוצות אחרת, תמיד יהיה קודם כל בגלל השחקנים. אם זה המצב, אז למה אנחנו צריכים את אלישע? למה אנחנו צריכים מאמן בכלל?

התפקיד של אלישע, אחרי שסיים לבנות את הקבוצה בקיץ, היא בדיוק בשביל המשחקים שלמרות האיכות המקצועית אנחנו מוצאים עצמנו בפיגור,.

הציפיה שלי הייתה שאחרי המחצית הראשונה החלשה, אלישע יגרום לשינוי בקבוצה או לפחות ינסה לגרום לשינוי.
לא הייתי בארץ כשהפסדנו לסכנין וגם לא היה שידור אז לא ראיתי את המשחק ולכן אני לא יכול לנתח מה היה בסכנין. אבל אני לפחות מעדיף לנסות ולהיכשל (נניח לעשות חילוף התקפי ולספוג את השני אתמול) מאשר לא לנסות בכלל (לעשות חילוף ראשון רק בדקה ה60 כשכל החילופים הם שחקן תמורת שחקן, בלי שינוי טקטי ו/או שינוי מחשבתי).

שלח תגובה