וואלה האמת ששלי מנחוסית בוסרמיל אבל ראתה יופי של ניצחונות במושבהTotti כתב: אם אתה מתכנן להביא את האישה למשחק בכורה שתדע שזה מנחוס.
לחברה שלי יש 0:5

וואלה האמת ששלי מנחוסית בוסרמיל אבל ראתה יופי של ניצחונות במושבהTotti כתב: אם אתה מתכנן להביא את האישה למשחק בכורה שתדע שזה מנחוס.
לחברה שלי יש 0:5
2:1? אנחנו קבוצת צמרת כביכולdardasmiley כתב:
הפוך גוטה הפוך. זה קמע. שלי ראתה שלוש פעמים 2:1 דרומי.
לא ראתה העונה משחקים עדייןTotti כתב: 2:1? אנחנו קבוצת צמרת כביכול
ברור. לא נראה לי שהגיעו בכלל כרטיסים לשפע.taltal כתב:יהיה כרטיסים באיצטדיון?
כל שבת אני הולך אחרי הסמלגדי כתב:הברזה ראשונה שלי העונה - פחות ארבעה אדומים ביציע.
אני בפוסט טראומה משבת - אין ממש סיבה אחרת.
מבקש סליחה ומחילה.
זה לגמרי נכון, אבל לפי מה שאני מבין מהפורום הזה, גדי הוא האחרון שאפשר להשתמש בקלף הזה כנגדו ...Sir Alex Ferguson כתב: כל שבת אני הולך אחרי הסמל
לא אכפת לי ניצחונות או הפסדים
כבר מזמן לא מדובר בכדורגל
הפועל זאת דרך לחיים
ת׳ריגוש הזה אף פעם לא מיציתי
אם לא את כל מה שיש לי נעלם
אני לא אפסיק לשיר עד שתביני
הפועל את כל העולם
אוהווווווו
אדום עולה עולה עולה עולהוווו
אוהוווווו
אדום עולה עולה עולה עולה
אל דאגה. יהיו גם יהיו אוהדים הערב.סניור כתב:
זה לגמרי נכון, אבל לפי מה שאני מבין מהפורום הזה, גדי הוא האחרון שאפשר להשתמש בקלף הזה כנגדו ...
ובאותו הנושא, מין תחושה כזו שאני אמצא את עצמי לבד ביציע מטרידה אותי כבר יומיים. מפריע לי שהקהל שלנו עדיין מתנהג הרבה פעמים כמו קהל של קבוצה קטנה, שהכמות שמגיעה מושפעת באופן דרסטי מהתוצאה במשחק הקודם.
יהיו כן, השאלה כמה. דווקא הבנתי שיוצאים 2 אוטובוסים .. שזה קצת מעודד, כי בדרך כלל באים קצת באוטובוסים והרבה במכוניות. מקווה שגם הפעם כך.אביאל כתב: אל דאגה. יהיו גם יהיו אוהדים הערב.
זה הכל חלק מבניית קהל מבניית מועדון.
תהליך סיזיפי ארוך כואב ולפעמים מעליב. אבל אנחנו בדרך.
בקשר לגדי - קח לך חופש קל. תאסוף את האנרגיות שאתה משקיע ותחזור אלינו
לא בא בטענות לאף אחד, רק זוכר איפה היינו בעבר וכמה שנים חלמנו על קבוצה כזאת ועונה כזאת, ולכן יודע שלמרות ההפסד, עונה כמו הנוכחית היא עונה שצריך להנות בה מכל רגע ולנסוע לכל משחק שאפשר.סניור כתב:
זה לגמרי נכון, אבל לפי מה שאני מבין מהפורום הזה, גדי הוא האחרון שאפשר להשתמש בקלף הזה כנגדו ...
ובאותו הנושא, מין תחושה כזו שאני אמצא את עצמי לבד ביציע מטרידה אותי כבר יומיים. מפריע לי שהקהל שלנו עדיין מתנהג הרבה פעמים כמו קהל של קבוצה קטנה, שהכמות שמגיעה מושפעת באופן דרסטי מהתוצאה במשחק הקודם.
גדי אני מבין אותך לגמרי, ביום שבת באמת שיצאתי עם הרגשה שזילזלו בי ולא בפעם הראשונה העונה (הדרך מסכנין לב"ש הייתה ארוכה בטירוף) ולמרות כל זה הקבוצה חייבת אותנו היום.גדי כתב:הברזה ראשונה שלי העונה - פחות ארבעה אדומים ביציע.
אני בפוסט טראומה משבת - אין ממש סיבה אחרת.
מבקש סליחה ומחילה.