זה למה מכבי תיקח אליפות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: זה למה מכבי תיקח אליפות

שליחה על ידי dor69 »

דר אדום בנשמה כתב:מבחינת יכולת קבוצתית ומקצועית אנחנו רחוקים מהם אבל מבחינת סגל כמעט קרובים אבל רק כמעט לצערי...
מסכים שמבחינת יכולת וקבוצתיות אנחנו לא קרובים אבל בפוטנציאל אנחנו הקבוצה הכי מפוצצת כשרון בליגה. השאלה היא איך אלישע ישתמש בזה עד סיום העונה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

dor69 כתב: מסכים שמבחינת יכולת וקבוצתיות אנחנו לא קרובים אבל בפוטנציאל אנחנו הקבוצה הכי מפוצצת כשרון בליגה. השאלה היא איך אלישע ישתמש בזה עד סיום העונה
שאלת השאלות.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אדום זקן כתב: שאלת השאלות.
בדיוק מה שהוא עושה כאן שנתיים וחצי. כל קריירת האימון שלו נראית ככה. בחיפה שרו לו ״אליפות בלי מאמן״, זה לא הולך להשתנות.

סמל אישי של משתמש
sasa

שליחה על ידי sasa »

הבעיה היא שאין מצב שאלונה תוותר עליו
הוא בחור נחמד..אלונה נחמדה..
בסוף העונה הוא מראה לה את הטבלה והיא רואה מקום 2-3..
קשה לי לראות איך קופצים פה מדרגה מבחינת מאמן
נקווה לפחות שבעניין צוות האימון (פציעות, כושר וכו' ) נראה שינוי כבר מהעונה הבאה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

sasa כתב:הבעיה היא שאין מצב שאלונה תוותר עליו
הוא בחור נחמד..אלונה נחמדה..
בסוף העונה הוא מראה לה את הטבלה והיא רואה מקום 2-3..
קשה לי לראות איך קופצים פה מדרגה מבחינת מאמן
נקווה לפחות שבעניין צוות האימון (פציעות, כושר וכו' ) נראה שינוי כבר מהעונה הבאה
אני חושב שאתה קצת מזלזל באלונה - היא לא מטומטמת. היא חיה את הכדורגל ואכפת לה מאוד להצליח.
היא מתייעצת המון ושוב מתייחסים פה לא מעט במה שאלישע פחות טוב. אי אפשר להגיד שאין לא גם יתרונות.

לגבי "אליפות בלי מאמן" של אוהדי חיפה. אלה אוהדים כפויי טובה. הם גירשו את רוני לוי שהביא אליפויות, גירשו את אלישע שהביא אליפויות ויוצאים נגד שחר שמבזבז כסף.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
sasa

שליחה על ידי sasa »

מקווה שאתה צודק
והיתרונות של אלישע הם מחוץ למגרש..יחסי אנוש וחופש לשחקנים.
אז נכון שבוזגלו פורח אצלו..לא סתם.
אבל מוכן להוריד מבוזגלו טיפה עומס ושיהיה פה כדורגל יותר מהנה :)

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב: בדיוק מה שהוא עושה כאן שנתיים וחצי. כל קריירת האימון שלו נראית ככה. בחיפה שרו לו ״אליפות בלי מאמן״, זה לא הולך להשתנות.
אגב זה היה רוני לוי.
דווקא בעונה הראשונה שלא ציפו הוא הביא אליפות.
אולי נפסיק לצפות..

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

בסופו של דבר, כמו לפני כל החלטה בחיים, צריך לבחון מהן האלטרנטיבות.

מאמנים ישראלים שיכולים להצליח בהפועל ב"ש יותר מאלישע יש בודדים, אם בכלל. וגם אלו שכן, נחשבים
הגנתיים וטקטיים מידיי, ואני בספק איך הקהל שלנו יאכל את שיטת המשחק שלהם, ואיך הם יתמודדו עם שחקני
ההתקפה היצירתיים שלנו.

גם מאמנים זרים הם ממש לא ערובה להצלחה. התפקוד של סטנויביץ' בחיפה ואפילו של פאקו במכבי מוכיח
זאת. היתרון של מכבי הוא לאו דווקא במאמנים, אלא בעיקר במעטפת. אם אלונה תרצה ליצור כאן משהו דומה
היא תצטרך להשקיע לא מעט מאמצים ובעיקר כסף, ולכן אני לא בטוח שהאופציה הזאת בכלל עומדת על השולחן.

החלטה לא קלה לאלונה.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

למעט העונה האחרונה שהייתה קטסטרופלית, אלישע עבודה טובה מאוד בחיפה.
שיבח צעירים, הביא אחלה רכש, הגיע איתם לבתים באלופות, שתי אליפויות כשהשלישית נהרסה בגלל קיזוז, הוציא משחקנים את העונות הכי טובות בקריירה שלהם.
רק העונה האחרונה הייתה רעה מאוד.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

ForeverRed כתב:בסופו של דבר, כמו לפני כל החלטה בחיים, צריך לבחון מהן האלטרנטיבות.

מאמנים ישראלים שיכולים להצליח בהפועל ב"ש יותר מאלישע יש בודדים, אם בכלל. וגם אלו שכן, נחשבים
הגנתיים וטקטיים מידיי, ואני בספק איך הקהל שלנו יאכל את שיטת המשחק שלהם, ואיך הם יתמודדו עם שחקני
ההתקפה היצירתיים שלנו.

גם מאמנים זרים הם ממש לא ערובה להצלחה. התפקוד של סטנויביץ' בחיפה ואפילו של פאקו במכבי מוכיח
זאת. היתרון של מכבי הוא לאו דווקא במאמנים, אלא בעיקר במעטפת. אם אלונה תרצה ליצור כאן משהו דומה
היא תצטרך להשקיע לא מעט מאמצים ובעיקר כסף, ולכן אני לא בטוח שהאופציה הזאת בכלל עומדת על השולחן.

החלטה לא קלה לאלונה.
מסכים לחלוטין, גם אמרתי את זה פעם לא אחת, אומנם אלישע לא גורדיואלה, וברור שיש לו המון מה לשפר, אבל באמת ובתמים אני לא חושב שיש מאמן ישראלי לפחות ( חוץ מלפי דעתי גיא לוזון שכמובן לא ריאלי) שעדיף, הבעיה שלנו זה לא אלישע, הבעיה שלנו זה במעטפת, זה אומר צוות כושר מקצועי, מנתחי משחק וסקאוטרים ומישהו ליד אלישע במקום שמעון ביטון. אני יודע שלאנשים די נמאס מאלישע, ושוב אני לא החסיד הכי גדול שלו, אבל הייתי מאוד שמח לשמוע מהמתנגדים לו על אופציות ראויות, ותשובות כגון צוות זר לא נחשב אופציה ראויה מבחינתי.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

blueman כתב: מסכים לחלוטין, גם אמרתי את זה פעם לא אחת, אומנם אלישע לא גורדיואלה, וברור שיש לו המון מה לשפר, אבל באמת ובתמים אני לא חושב שיש מאמן ישראלי לפחות ( חוץ מלפי דעתי גיא לוזון שכמובן לא ריאלי) שעדיף, הבעיה שלנו זה לא אלישע, הבעיה שלנו זה במעטפת, זה אומר צוות כושר מקצועי, מנתחי משחק וסקאוטרים ומישהו ליד אלישע במקום שמעון ביטון. אני יודע שלאנשים די נמאס מאלישע, ושוב אני לא החסיד הכי גדול שלו, אבל הייתי מאוד שמח לשמוע מהמתנגדים לו על אופציות ראויות, ותשובות כגון צוות זר לא נחשב אופציה ראויה מבחינתי.
הבעיה היא שאלונה לא העיפה ולא שינתה מאמן כושר 6-7 שנים ואלישע לוי חושב ומאמין שהקבוצה בכושר גופני נהדר ושפציעות זה עניין של מזל.
אני רוצה שיביאו לפה עונה הבאה מאמן שלמד באוניברסיטה כמו שסוזה למד ושיביא איתו צוות מחו"ל בנוסף לצוות הקיים, רק ככה נצליח, וכמובן להתחיל לתת לברדה את תפקיד המנג'ר....
כל אלישע פה בחיים לא נשדרג את המעטפת וגם עם מאמנים אחרים בישראל זה לא יקרה לצערי...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

דר אדום בנשמה כתב: הבעיה היא שאלונה לא העיפה ולא שינתה מאמן כושר 6-7 שנים ואלישע לוי חושב ומאמין שהקבוצה בכושר גופני נהדר ושפציעות זה עניין של מזל.
אני רוצה שיביאו לפה עונה הבאה מאמן שלמד באוניברסיטה כמו שסוזה למד ושיביא איתו צוות מחו"ל בנוסף לצוות הקיים, רק ככה נצליח, וכמובן להתחיל לתת לברדה את תפקיד המנג'ר....
כל אלישע פה בחיים לא נשדרג את המעטפת וגם עם מאמנים אחרים בישראל זה לא יקרה לצערי...
אמממ נדבר עם נשיאת האוניברסיטה נראה אולי היא תסכים לבוא לאמן...

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

RedHell כתב:
אמממ נדבר עם נשיאת האוניברסיטה נראה אולי היא תסכים לבוא לאמן...
מה הקשר?
באירופה לומדים כדורגל בפאקינג אוניברסיטה כמו כל תוטר 4 שנים ולומדים שם על פיזיות ואיך לשפר את היכולת הזאת ועל טקטיקה ועוד, לעומת זאת פה לומדים בקורס למאמנים כמה חודשים לא אוניהרסיטה, קורס...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

דר אדום בנשמה כתב:מה הקשר?
באירופה לומדים כדורגל בפאקינג אוניברסיטה כמו כל תוטר 4 שנים ולומדים שם על פיזיות ואיך לשפר את היכולת הזאת ועל טקטיקה ועוד, לעומת זאת פה לומדים בקורס למאמנים כמה חודשים לא אוניהרסיטה, קורס...
בשביל לאמן צריך תואר אקדמי?! אתה כנראה מתבלבל על המאמני כושר...

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

דר אדום בנשמה כתב: הבעיה היא שאלונה לא העיפה ולא שינתה מאמן כושר 6-7 שנים ואלישע לוי חושב ומאמין שהקבוצה בכושר גופני נהדר ושפציעות זה עניין של מזל.
עוב אותך פנטזיות, תן לי שמות, כמו שאמרתי מקודם להגיד מאמן זר מחול זה לא רלוונטי, כי ברור שכולנו היינו רוצים עכשיו את גורדיואלה פה אבל זה לא המצב, אם אתה אלונה, את מי אתה ממנה מחר למאמן?

שלח תגובה