זה למה מכבי תיקח אליפות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

Re: זה למה מכבי תיקח אליפות

שליחה על ידי שיש »

דר אדום בנשמה כתב:יודעים מה אפילו חיים סילבס ועידן בראון עדיפים עליו וכולכם יכולים לצחוק עליי לפחות אצלם עם קבוצות חלשות י להם כדורגל...
וברעננה לוקחים את הכושר הגופני ברצינות עם שני מאמני כושר לא פחות ולא יותר...
אבל עזבו כל מה דאני רושם פה אתם תרדו עליי כי אתם חושבים שאתם מבינים גדולים ושאני לא מבין כלום...
אמיתי? סילבס? אחי אתה פשוט הזוי ברמות על!!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

blueman כתב: לא מוציא לך שום מילים, אם היה לי כוח הייתי עכשיו מחפש את כל ההודעות שלך שחודשים האחרונים והיית רואה שאני צודק, באמת שבלי לפגוע, תחזור אחרונה לכל הנושאים בחודש האחרון ותסתכל על ההודעות שלך על אלישע, גם בפורום המלפפונים ששם כבר דידרדרת אותנו למקום חמישי בגלל שאלישע לא מחתים את עטר וגם בניתוחי המשחק השונים נניח במשחקים נגד רעננה, סכנין, והרצליה
אני יודע מה כתבתי ומעולם לא כתבתי שהוא הכי גרוע אבל הקיבעון שלו יהרוס אותנו בסוף.
ולגביי החילוף ההוא מול סכנין תעשה לי טובה שהוא בפאניקה הוא עושה חילופים הזוים מול בני יהודה עם הנתקפה הכי חלשה בליגה אשתקד זה הצליח מול סכנים עם התקפה הכי מהירה בליגה מראש ידעתי שזה יכשל ברגע ששמעתי על החילוף ברדיו...
אגב עונה שעברה הייתי מסנוור מהתוצאות אבל מבחינת כדורגל נטו מתיי ראית אותנו תחת אלישע משחקים הגנתית מעולה שהיריבה בקושי מגיעה נגדנו למצבים והתקפית מעולה עם 25 בעיטות לשער וכו' מתיי?
עזוב מה כתבתי בעבר, תגיד לי אתה מה יעזור להשאיר אותו אם ברור שאם הוא ישאר לא יחזקו ויירפדו את הצוות המקצועי בוא תדבר לגופו של עניין בבקשה...
אגב מה הבעיה בדברים שכתבתי במשחק מול רעננה?
היה משחק חלש וכל מאמן שיודע יותר טקטיקה מאלישע מכשיל אותו ועובדה שפעמיים מול רעננה בקושי הגענו למצבים ונראינו רע!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

דר אדום בנשמה כתב:אני יודע מה כתבתי ומעולם לא כתבתי שהוא הכי גרוע אבל הקיבעון שלו יהרוס אותנו בסוף.
ולגביי החילוף ההוא מול סכנין תעשה לי טובה שהוא בפאניקה הוא עושה חילופים הזוים מול בני יהודה עם הנתקפה הכי חלשה בליגה אשתקד זה הצליח מול סכנים עם התקפה הכי מהירה בליגה מראש ידעתי שזה יכשל ברגע ששמעתי על החילוף ברדיו...
אגב עונה שעברה הייתי מסנוור מהתוצאות אבל מבחינת כדורגל נטו מתיי ראית אותנו תחת אלישע משחקים הגנתית מעולה שהיריבה בקושי מגיעה נגדנו למצבים והתקפית מעולה עם 25 בעיטות לשער וכו' מתיי?
עזוב מה כתבתי בעבר, תגיד לי אתה מה יעזור להשאיר אותו אם ברור שאם הוא ישאר לא יחזקו ויירפדו את הצוות המקצועי בוא תדבר לגופו של עניין בבקשה...
אגב מה הבעיה בדברים שכתבתי במשחק מול רעננה?
היה משחק חלש וכל מאמן שיודע יותר טקטיקה מאלישע מכשיל אותו ועובדה שפעמיים מול רעננה בקושי הגענו למצבים ונראינו רע!
נניח שאתה צודק ( פשוט אין לי כוח להתווכח על זה יותר), אתה חושב שמאמן ישראלי אחר עם הצוות המקצועי הקיים יצליח יותר? אם כן, מי?

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

יש משהו נכון אחד במה שדר אומר , הצוות המקצועי של רעננה טוב משלנו , ממה שהבנתי יש שם צוות אימון כושר גופני מצויין

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

yakar כתב:יש משהו נכון אחד במה שדר אומר , הצוות המקצועי של רעננה טוב משלנו , ממה שהבנתי יש שם צוות אימון כושר גופני מצויין
לא מכיר את הצוות המקצועי של רעננה, אבל אני לא חושב שיש אחד שחושב שהצוות המקצועי שלנו מספר לרמה שאנחנו שואפים אליה ועל זה אין ויכוח

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

blueman כתב: נניח שאתה צודק ( פשוט אין לי כוח להתווכח על זה יותר), אתה חושב שמאמן ישראלי אחר עם הצוות המקצועי הקיים יצליח יותר? אם כן, מי?
עם הצוות המקצועי הקיים? אני לא רוצה להכשיל את עצמי אז אני לא אגיד אבל כל עוד אלישע פה הצוות המקצועי גם לא ישתנה ופה הבעיה הגדולה...

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

דר אדום בנשמה כתב:עם הצוות המקצועי הקיים? אני לא רוצה להכשיל את עצמי אז אני לא אגיד אבל כל עוד אלישע פה הצוות המקצועי גם לא ישתנה ופה הבעיה הגדולה...
הצוות מקצועי ישתנה כשאלונה תיקח החלטה שהוא ישתנה, וזאת אומרת לפתוח את הארנק ולקבל החלטה. אל תחשוב שאם מחר יגיע מאמן ישראלי אחר תקבל שני מאמני כושר, סקאוטרים ואני לא יודע מה, מקסימום תקבל עוזר מאמן אחר וגם זה לא בטוח

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

blueman כתב: הצוות מקצועי ישתנה כשאלונה תיקח החלטה שהוא ישתנה, וזאת אומרת לפתוח את הארנק ולקבל החלטה. אל תחשוב שאם מחר יגיע מאמן ישראלי אחר תקבל שני מאמני כושר, סקאוטרים ואני לא יודע מה, מקסימום תקבל עוזר מאמן אחר וגם זה לא בטוח
אולי כן תקבל מאמני כושר אחרים?
מאיפה אתה יודע שלא?
אבל הבעיה שכל עוד אלישע פה הוא האחריות המקצועית הראשית ובתור אחד כזה שחושב שהכושר הגופני מעולה והפציעות החוזרות זה מזל רע זה בעיה עמוקה מאוד ואלונה לא תביא על אלישע משהו שהוא לא צריך כי היא טובה מדיי...

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

ד"א אלונה צריכה למנות מנג'ר (ברדה לצורך העניין או מישהו כמו יורדי קרויף) והוא זה שצריך לנהל את העניינים המקצועיים ובטח שלא אלונה שכבר 6-7 שנים נשארת עם מאירי סיני רק בגלל שהוא אדם סימפטי ככל הנראה אחרת אין לי הסבר לזה...
אם ימנו מנג'ר או שאלונה תתפכח לגביי הכושר או שאלישע ישנה את עורו ויהיה פחות מקובע וגם מדיי פעם יעשה רוטציות לפי יכולת של שחקן באימונים ובמשחקים ולא לפי שמות אז אני לא אתנגד להמשיך לראות אותו אבל כל עוד זה לא קורה עדיף להפרד ממנו בסוף העונה...

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

אני אשמח שאלישע יעוף כבר עכשיו כי אתם לא מבינים בכלל כמה נזק הוא עושה לקבוצה שיכולה להיות כלכך טובה,חומר השחקנים שיש לו ביד כלכך מוכשרים וכלכך יכולים להוציא הרבה יותר מהמשחק המגעיל שאנחנו משחקים כרגע וחבל שאתם לא מבינים את זה תפסיקו לזבל בשכל פה יותר מדי,המאמן הזה לא מבין כלום מהחיים שלו והגיע זמנו ללכת
זה לא יקרה העונה,אני מקווה שעונה הבאה

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

RoICah כתב:אני אשמח שאלישע יעוף כבר עכשיו כי אתם לא מבינים בכלל כמה נזק הוא עושה לקבוצה שיכולה להיות כלכך טובה,חומר השחקנים שיש לו ביד כלכך מוכשרים וכלכך יכולים להוציא הרבה יותר מהמשחק המגעיל שאנחנו משחקים כרגע וחבל שאתם לא מבינים את זה תפסיקו ל*** בשכל פה יותר מדי,המאמן הזה לא מבין כלום מהחיים שלו והגיע זמנו ללכת
זה לא יקרה העונה,אני מקווה שעונה הבאה
אני באמת לא מחסידיו הגדולים, אבל שואל ברצינות, מי האלטרנטיבות?

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

blueman כתב: אני באמת לא מחסידיו הגדולים, אבל שואל ברצינות, מי האלטרנטיבות?
זה לא התפקיד שלי להביא לפה מאמן זה התפקיד של ההנהלה אני רק יודע שהוא לא מה שיעזור לנו לקחת אליפות
אתה מסכים איתי או לא?

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

אלישע מאמן מצויין שהרבה אוהדים עושים לו עוול על כך שהדעה עליו שלילית.
נכון שהוא לא טקטיקן גדול והוא לא מקדם את מודל מכבי ת"א - מנהל מקצועי, צוות מקצועי מורחב, סקאוט, כושר וכו'..
אבל יש בו המון דברים חיובים שהביאו אותנו בינתיים לעונה שניה שאנחנו מתמודדים על תואר.

להזכיר לכם שהוא בנה את הסגל. הוא הביא את כל השחקנים שאתם טוענים שהם מצויינים.

מכבי חיפה עם מודל מכבי ת"א, 70 מיליון תקציב ואצטדיון אדיר ונראים פח. אז ככה שכוכבים וכסף לא בהרכב מביא תארים וכאן נכנס תפקיד המאמן.
יש לנו חדר הלבשה שלא היה לנו לעולם. יש חיבור בין השחקנים שלא היה מעולם וכולם גרים כאן!

מגיע לו הרבה יותר כבוד.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

RoICah כתב: זה לא התפקיד שלי להביא לפה מאמן זה התפקיד של ההנהלה אני רק יודע שהוא לא מה שיעזור לנו לקחת אליפות
אתה מסכים איתי או לא?
ברור שזה התפקיד של ההנהלה להביא מאמן, אבל ממש קל לצעוק תעיפו אותו הוא לא יקדם אותנו, אני תופס מהמגיבים בפורום כמבינים בכדורגל ומבינים שיש רצוי ויש מצוי, סבבה העפנו את אלישע, את מי מביאים? אנחנו לא רוצים לחזור אחורה שיגיעו לפה מאמנים הזויים, אז אני מבין שרובנו לא מרוצה מאלישע, השאלה מה האלטרנטיבות בשוק, וכרגע אני אישית לא רואה מישהו יותר טוב ממנו פנוי בשוק, על זה אנחנו מסכימים לפחות?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

gate5 כתב:אלישע מאמן מצויין שהרבה אוהדים עושים לו עוול על כך שהדעה עליו שלילית.
נכון שהוא לא טקטיקן גדול והוא לא מקדם את מודל מכבי ת"א - מנהל מקצועי, צוות מקצועי מורחב, סקאוט, כושר וכו'..
אבל יש בו המון דברים חיובים שהביאו אותנו בינתיים לעונה שניה שאנחנו מתמודדים על תואר.

להזכיר לכם שהוא בנה את הסגל. הוא הביא את כל השחקנים שאתם טוענים שהם מצויינים.

מכבי חיפה עם מודל מכבי ת"א, 70 מיליון תקציב ואצטדיון אדיר ונראים פח. אז ככה שכוכבים וכסף לא בהרכב מביא תארים וכאן נכנס תפקיד המאמן.
יש לנו חדר הלבשה שלא היה לנו לעולם. יש חיבור בין השחקנים שלא היה מעולם וכולם גרים כאן!

מגיע לו הרבה יותר כבוד.
גם בכפר סבא הוא בנה סגל נהדר בזמנו והם כמעט ירדו ליגה עד שהגיע אוחנה והשאיר אותם.
אלישע מעולה בבניית סגל אבל בניהול טקטי ובצוות מקצועי הוא כישלון מתמשך.
גם במכבי חיפה למרות האליפויות בהן הוא זכה הוא לא הרשים, הפועל תל אביב הייתה עם סגל של הרכב וחצי, ההרכב השני שלהם לא היה דומה להרכב השני של מכבי חיפה והם שיחקו עם אותו הרכב ובלי פציעות, לעומת זאת אצל אלישע היו כמות פציעות שבשיא הגיעה ל8 שחקנים פצועים והוא נאלץ לאלתר עם שחקני נוער...
אלישע הוא סימפטי ואם הוא לא היה מקובע רוב הזמן לדעתי הוא גם היה המאמן הכי טוב בליגה, אבל הקיבעון שלו מונע ממנו להפתיע ולחדש, ומאז שהוא זכה עם מכבי חיפה באליפויות, הגיעו מאמנים טקטים כמו ברק בכר, רב"ש (אם כי הדעה שלי עליו חלוקה מאוד), חיים סילבס, קורצקי וגם המאמנים הזרים של מכבי תל אביב והם פשוט עושים לו בית ספר לטקטיקה לרוב.
אם כי אצל פאקו זה פחות נראה ועדיין עם הרכב שני של מכבי תל אביב הם ניצחו 4-1 את בית"ר שמשון בלי להתאמץ, ואנחנו עם הרכב ראשון+שני מגינים מהרכב שני הקאנו דם בשביל לנצח 1-0 קטן את הרצליה, ולא שלא ציפיתי שזה מה שיקרה אבל ציפיתי שלפחות יהיה משחק טוב ולא עוד פעם התקשות מול הגנה טקטית שיודעת איפה ללחוץ ואיך...

שלח תגובה