זה למה מכבי תיקח אליפות
Re: זה למה מכבי תיקח אליפות
הוא "הביא" את השחקנים האלה כי יש כסף אז אלונה הביאה לו אותם לא בגלל שהוא החליט הנה אני מביא את ברדה איזו החלטה גאונית ממש היה קשה לחשוב על זה אה?הדבר היחיד שטוב שהוא הביא זה הובאן לא יותר
הם נראים "פח" והם ייקחו אליפות בפער של 10 נקודות מאיתנו ואני שם על זה כסף.
ואין יותר מדי אולי חלופות אבל אני מקווה שבעונה הבאה אלונה לא תישאר איתו
גם בניון, חן עזרא, ראיוס, מיצ'ל, תורג'מן, אבוחצירא ועוד על פניו כוכבים ועדיין לא מצליחים בלשון המעטה.RoICah כתב:הוא "הביא" את השחקנים האלה כי יש כסף אז אלונה הביאה לו אותם לא בגלל שהוא החליט הנה אני מביא את ברדה איזו החלטה גאונית ממש היה קשה לחשוב על זה אה?הדבר היחיד שטוב שהוא הביא זה הובאן לא יותר
אז נכון שברדה ומליקסון זה יותר קשור לאלונה ולאוהדים אבל מה עם בוזגלו,הובאן, הוגו, פאיוביץ, אג'ידה, בן ביטון שזה נטו אלישע הביא? די לחפש את הרע.
אנחנו במצב טוב..ואנחנו נתמודד עד הסוף.
אתה יודע.. הוא הביא אותם הכל טוב ויפה,איפה היכולת? אתה רואה איך אנחנו נראים? אתה שם לב איך מחזור אחרי מחזור אנחנו משחקים?אנחנו אמורים להשתדרג ככל שהזמן עובר וזה הפוך.
אני שם איתך כסף שגם בשבת אנחנו נחזור ונכתוב כמה שהיינו חלשים ואולי הוצאנו ניצחון קטן,חכה ותראה.
אני שם איתך כסף שגם בשבת אנחנו נחזור ונכתוב כמה שהיינו חלשים ואולי הוצאנו ניצחון קטן,חכה ותראה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
רוי או רועי מסכים איתך במיליון אחוז...RoICah כתב:אתה יודע.. הוא הביא אותם הכל טוב ויפה,איפה היכולת? אתה רואה איך אנחנו נראים? אתה שם לב איך מחזור אחרי מחזור אנחנו משחקים?אנחנו אמורים להשתדרג ככל שהזמן עובר וזה הפוך.
חבל שרובכם לא רואים את זה שאלישע כבר 3 עונות פה ולא מוביל אותנו לשום מקום, גם אני עם הסגל הזהי כול להצליח כמו אלישע...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- dardasmiley
אז אתה רק זה שמפטר מאמנים? ומי זה שממנה אותם?RoICah כתב: זה לא התפקיד שלי להביא לפה מאמן זה התפקיד של ההנהלה אני רק יודע שהוא לא מה שיעזור לנו לקחת אליפות
אתה מסכים איתי או לא?
כמו השוטרים, שאחד יודע לקרוא והשני לכתוב.
כלכך נעלבתי,אל תשאל כמה.dardasmiley כתב:
אז אתה רק זה שמפטר מאמנים? ומי זה שממנה אותם?
כמו השוטרים, שאחד יודע לקרוא והשני לכתוב.
תמשיכו ללקק למאמן החלש הזה ואנחנו נמשיך בבינוניות
- dardasmiley
אחי לא מלקק ולא נעליים. לא סובל את אלישע לא פחות ממך ואולי יותר. לא רואה סיבה להמשיך לדרוש את פיטוריו באמצע העונה, כי זה פשוט לא יקרה.RoICah כתב: כלכך נעלבתי,אל תשאל כמה.
ואתה יודע מה? בוא נגיד שאלונה קוראת כאן ואומרת לעצמה, וואלה השתכנעתי, מחר הוא בבית. מה אז?
שמעון ביטון על הקוים עד סוף העונה? חיים סילבס? אלון חרזי? מי?
באמת אני שואל, חוכמה קטנה לעשות ואז לחשוב.
רועי, אתם ממשיכים אבל להתעלם מהעובדה שאין מועמד אחר ראוי, מסכים איתך על הרבה מהדברים שאתה אומר על אלישע, אבל שוב פעם אתם ממשיכים להתעלם מהעובדה שאין אלטרנטיבה טובה יותר בשוקRoICah כתב: כלכך נעלבתי,אל תשאל כמה.
אני מסכים אתכם שאין מועמד ראוי במקומו אבל אני רק אומר את זה בתקווה שעונה הבאה הוא לא יהיה פה.
מצחיק אותי לקרוא אנשים אומרים כאן "תמשיכו ללקק למאמן החלש".
מי שישמע הבן אדם סידר לנו עבודה בהפועל בית שאן סרט מלחמה.
בניגוד אליכם,אנחנו יודעים מצוין מי עומד על הקווים,וכמו שאמרו כאן לא המאמן הכי חד,אבל לפחות כרגע הכי מתאים.
אפשר לכתוב כמו ההזוי הקבוע פה על סילבס,בר און וכל מיני כאילו,שאני נותן להם כאן גג אבל גג חודש וגם זה בהגזמה.
במקסימום יכולים לאמן אצלנו את הנוער.
מאמן כדורגל לא צריך להיות דיקן,הוא צריך לדעת להעביר את המסר לשחקנים בדיוק כמו שעשה היום יובל נעים שגם לא נחשב לטקטיקן.
בשורה התחתונה,הבן אדם הוא המאמן הכי מצליח כאן ב20 שנה האחרונות,אין הדלפות,יש חיבור,יש שקט,יש מערכת שמאוהבת באיש בגלל מה שהוא.
אז נכון צריך לחזק אותו בצוות מקצועי,ונכון שהוא קצת עתיק לפעמים בראש,אבל עדיין למקום כמו ב"ש האיש מתאים כמו כפפה.
אפשר להמשיך לדבר על הכסף של אלונה,אבל היה צריך מישהו שייתן לה את הדרייב להוציא אותו.
כל מאמן היה מסיים את תפקידו אחרי העונה הראשונה של אלישע כאן,אבל אלונה לא נתנה לזה פתח בכלל.
ולא רק שלא נתנה גם חיזקה אותו בכל מה שביקש.
אז מה זה אומר??
שגם היא טיפשה?
לא הכל זה טקטיקה וחירטוטים,יש גם הרבה מעבר,ובמכבי הגדולה פשוט השלם גדול על סך חלקיו,מה שאצלנו זה עוד רחוק.
בניגוד אליכם,אנחנו יודעים מצוין מי עומד על הקווים,וכמו שאמרו כאן לא המאמן הכי חד,אבל לפחות כרגע הכי מתאים.
אפשר לכתוב כמו ההזוי הקבוע פה על סילבס,בר און וכל מיני כאילו,שאני נותן להם כאן גג אבל גג חודש וגם זה בהגזמה.
מאמן כדורגל לא צריך להיות דיקן,הוא צריך לדעת להעביר את המסר לשחקנים בדיוק כמו שעשה היום יובל נעים שגם לא נחשב לטקטיקן.
בשורה התחתונה,הבן אדם הוא המאמן הכי מצליח כאן ב20 שנה האחרונות,אין הדלפות,יש חיבור,יש שקט,יש מערכת שמאוהבת באיש בגלל מה שהוא.
אז נכון צריך לחזק אותו בצוות מקצועי,ונכון שהוא קצת עתיק לפעמים בראש,אבל עדיין למקום כמו ב"ש האיש מתאים כמו כפפה.
אפשר להמשיך לדבר על הכסף של אלונה,אבל היה צריך מישהו שייתן לה את הדרייב להוציא אותו.
כל מאמן היה מסיים את תפקידו אחרי העונה הראשונה של אלישע כאן,אבל אלונה לא נתנה לזה פתח בכלל.
אז מה זה אומר??
שגם היא טיפשה?
לא הכל זה טקטיקה וחירטוטים,יש גם הרבה מעבר,ובמכבי הגדולה פשוט השלם גדול על סך חלקיו,מה שאצלנו זה עוד רחוק.
אני יכול להגיד לך שאם השלם יהיה גדול מסך חלקיו פה אנחנו נהיה הקבוצה הכי מפלצתית שהייתה בארץאדום זקן כתב:מצחיק אותי לקרוא אנשים אומרים כאן "תמשיכו ללקק למאמן החלש".
אז מה זה אומר??
שגם היא טיפשה?
לאלישע יש מזל שאין פשוט מאמנים טובים םנויים או כאלה שאלונה תהמר עליהם.
וכל אלה שמשבחים אותו תפנימו , אנחנו בגלל אלישע מקום 3 ולא בזכותו !!! (כבר שכחתם לאן הוא הוביל אותנו ללא כל הכוכבים שהנחיתה עליו אלונה..)
וכל אלה שמשבחים אותו תפנימו , אנחנו בגלל אלישע מקום 3 ולא בזכותו !!! (כבר שכחתם לאן הוא הוביל אותנו ללא כל הכוכבים שהנחיתה עליו אלונה..)
כידוע אני לא נמנה על חסידיו של אלישע אך אני לא אוהב את המשפט הזה ואף פעם לא יסכים איתו.הראל כתב:לאלישע יש מזל שאין פשוט מאמנים טובים םנויים או כאלה שאלונה תהמר עליהם.
לאלישע שלל מגרעות אל באותו אופן יש לו את הדברים הטובים שלו ואי אפשר לקחת לו אותם.
ועונה שעברה איזה כוכבים גדולים היו לו חוץ מבוזגלו שהיה הימור מלכתחילה, ברדה ופלט? בן תורג'מן? בן אלגרבלי? דג'אני?הראל כתב:לאלישע יש מזל שאין פשוט מאמנים טובים םנויים או כאלה שאלונה תהמר עליהם.
ואל תגיד אג'ידה וסוארס כי היו המון אוהדים שרצו להעיף אותם אחרי 12/13
בדבר אחד דר צודק- הצוות המקצועי ברעננה מוציא הרבה יותר ממה שהסגל שחקנים שווה, בקבוצה הזויה הזו.
אשכרה עמדו כמו פלס במגרש נגדנו, החזיקו יותר בכדור, ופאקינג לחצו אותו בתיאום מושלם בכל פינה על המגרש.
הפסד מאוד מביך לאלישע, שאם זה היה קורה לי הייתי הולך לחפור טוב טוב בלימודים איך אפשר לשפר את הקבוצה שלנו לרמה שמגיעה לה.
אשכרה עמדו כמו פלס במגרש נגדנו, החזיקו יותר בכדור, ופאקינג לחצו אותו בתיאום מושלם בכל פינה על המגרש.
הפסד מאוד מביך לאלישע, שאם זה היה קורה לי הייתי הולך לחפור טוב טוב בלימודים איך אפשר לשפר את הקבוצה שלנו לרמה שמגיעה לה.