הרכש הכי חשוב של ינואר
Re: הרכש הכי חשוב של ינואר
לא אומר גוטליב אבל בטח שהוא יותר טוב מאיך שדקח קינן נראה היום.
וללא היתי חושש ללכת על איזה ישראלי בכיר שיעריר ויעיר את פאיוביץ שירד הרבה מהעונה שעברה ברמתו.
וללא היתי חושש ללכת על איזה ישראלי בכיר שיעריר ויעיר את פאיוביץ שירד הרבה מהעונה שעברה ברמתו.
יופי אלישע תמשיך לישון בעמידנץה.
עטר בחיפה , ביטון בהפועל ת"א...
בסוף ינחת פה איזה פלופ כמו הובר
אלישע נותן לאלונה שמות.הראל כתב:יופי אלישע תמשיך לישון בעמידנץה.
היא מנהלת מו"מ.
היה אותו סיפור עם שפונגין ומויאל שברחו לנו בין האצבעות בקיץ.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
למען האמת אסי ניהל את המו"מ עם יובל שפונגין אבל בהנהלה שלנו יושנים שנת חורף בינואר...הפועלעולה כתב: אלישע נותן לאלונה שמות.
היא מנהלת מו"מ.
היה אותו סיפור עם שפונגין ומויאל שברחו לנו בין האצבעות בקיץ.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
נו אסי/אלונה מה זה משנה.דר אדום בנשמה כתב:למען האמת אסי ניהל את המו"מ עם יובל שפונגין אבל בהנהלה שלנו יושנים שנת חורף בינואר...
חייבים להיות יותר יעילים כי אנחנו נמשיך להפסיד שחקנים ככה.
שחקן כזה או אחר לא ישנו שום דבר. הדרך צריכה להשתנות. יש לנו מספיק שחקנים שמסוגלים לגמור משחק בפעולה אחת, עכשיו צריכים מישהו שידע להשתמש בהם. דודו ביטון כזה או אחר לא הגרוש שחסר ללירה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

דודו ביטון לא האיש לזה? מי כן?Guevara כתב:שחקן כזה או אחר לא ישנו שום דבר. הדרך צריכה להשתנות. יש לנו מספיק שחקנים שמסוגלים לגמור משחק בפעולה אחת, עכשיו צריכים מישהו שידע להשתמש בהם. דודו ביטון כזה או אחר לא הגרוש שחסר ללירה.
מאמן כושר מקצוען. יש לנו סגל מספיק טוב להתמודד מול כל קבוצה בליגה, גם כשחסרים שחקן שניים. אנחנו צריכים מעטפת טובה לפני כל שחקן כזה או אחר.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

- The red one
לא, דודו ביטון לא האיש.yakar כתב:
דודו ביטון לא האיש לזה? מי כן?
יש לך גלאטיקוס ישראלים בסגל בחיזוק 5 זרים שרק מוסיפים לנו, אתה צריך לדרוס כל קבוצה בליגה, ובטח לא ליפול מול רעננות ועכו. או לפחות לחטוף גול ממתפרצת ואז שינצחו אותך מבונקר, גם מתקבל.
לא משנה איזה שחקנים יביאו כאן. כל עוד המאמן הזה על הקווים, עם הראש המקובע שלו, ושיטות המשחק המיושנות והלא-מותאמות, הכל יישאר כמו ב2.5 עונות אחרונות.
ארבייטמן לא מגיע כמעט למצבים (מתי הוא החמיץ בפעם האחרונה? באמת שמזמן).
שהוא כן מגיע, מספיק לו מעט כדי לתת גול.
השאלה היא האם הוא ממעט להגיע למעט מצבים בגלל היכולת שלו, או בגלל חבריו שאמורים לספק לו את אותם כדורים?
אם הבעיה היא בשלומי רכש אכן יעזור, אם הבעיה היא בחבריו\במערך רכש לא באמת ישפר את המצב בצורה משמעותית.
אני בכלל לא בטוח שהבעיה היא בשלומי.
עם שינויי תפקידים של הרביעייה ויתר התאמות אנחנו אמורים לקבל הרבה יותר.
זה האתגר של אלישע. עד עכשיו הוא רחוק מלמצות את היכולת ההתקפית שלנו.
כמובן שזה גם תלוי במליקסון וברדה שרחוקים מלתת יכולת טובה, וצריכים לעלות הילוך בדחיפות.
השאלה היא האם הוא ממעט להגיע למעט מצבים בגלל היכולת שלו, או בגלל חבריו שאמורים לספק לו את אותם כדורים?
אם הבעיה היא בשלומי רכש אכן יעזור, אם הבעיה היא בחבריו\במערך רכש לא באמת ישפר את המצב בצורה משמעותית.
אני בכלל לא בטוח שהבעיה היא בשלומי.
עם שינויי תפקידים של הרביעייה ויתר התאמות אנחנו אמורים לקבל הרבה יותר.
זה האתגר של אלישע. עד עכשיו הוא רחוק מלמצות את היכולת ההתקפית שלנו.
כמובן שזה גם תלוי במליקסון וברדה שרחוקים מלתת יכולת טובה, וצריכים לעלות הילוך בדחיפות.
- The red one
שהיה פה פלט היו מאחורי אותם שחקנים כמעט. השיטה הייתה אותה שיטה. להגנות הישראליות לקח זמן להתרגל לפלט ולכן הוא הכניס לא מעט בהתחלה. וברגע שהתרגלו ולמדו לסגור אותו, המצב היה כמו עם שלומי. מגיע למצב וחצי במשחק ונוגע 10 פעמים בקושי בכדור ב90 דקות.yossi כתב:ארבייטמן לא מגיע כמעט למצבים (מתי הוא החמיץ בפעם האחרונה? באמת שמזמן).
השיטה לא טובה ולא משנה את מי תשים שם. ברגע שקבוצות כבר תופסות אותנו כקבוצת צמרת מספיקה שמירה הכי פשוטה וניטרלת את הקבוצה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
חבר'ה כולכם צודקים, חסר לנו צוות מקצועי מיומן אבל גם חלוץ ובלם בלי שום קשר.
הסגל שלנו יהיה הרבה יותר חזק עם בלם נוסף וחלוץ נוסף וגם עם צוות מקצועי נורמלי זה בוודאות...
הסגל שלנו יהיה הרבה יותר חזק עם בלם נוסף וחלוץ נוסף וגם עם צוות מקצועי נורמלי זה בוודאות...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
נכון הבעיה היא לא בשלומי כי לא מכנסים לו כדורים, למרות שחלוץ צריך למצוא שטחים וליצור מצבים. הבעיה היא ששלומי לא בפוקוס או פצוע אין לו מחליף! אבו לאבן לא ברמה של ליגת העל בטח לא של צמרת ליגת העל, וגבאי עובר סדרת פציעות וגם כשבריא לא מדובר בשובר שיוויון ובגלל זה היו חייבים להחתים חלוץ.. אני עדיין מקווה לאיזה הפתעה מכיוון שכטר או תמוז אבל אני לא מאמין שזה יקרה
תתפלאו אני חושב שהבעיה נעוצה לא קצת בשלומי, הבנאדם פשוט לא יודע לפתוח נכון...
כ"כ הרבה פעמים במשחק אתה רואה שלומי עושה תנועה הפוכה ממה שהוא צריך, הרבה פעמים נכנס מוקדם מידי להבדל ולכן גם לא מקבל כדורים מהקשרים, בקיצור לא הייתי פוטר את שלומי בכזו קלות.
כ"כ הרבה פעמים במשחק אתה רואה שלומי עושה תנועה הפוכה ממה שהוא צריך, הרבה פעמים נכנס מוקדם מידי להבדל ולכן גם לא מקבל כדורים מהקשרים, בקיצור לא הייתי פוטר את שלומי בכזו קלות.
באימונים אמורים לעבוד על תנועה נכונה, פתיחת שטחים ונתיבי מסירה ועל החזרת כדור אבוד כמה שיותר מהר אחרי האיבוד.
בזמן שכל ילד רואה שאנחנו כושלים בשלושת האספקטים האלה, קשה להאשים שחקן כזה או אחר כי זו כבר בעיה קבוצתית.
כל חיזוק ראוי נקבל אותו בברכה, אבל הסגל שלנו מספיק טוב בשביל לתקוע יתד במקום השני, ועם עליונות טקטית ביום טוב אפילו לאיים על המקום הראשון.
בזמן שכל ילד רואה שאנחנו כושלים בשלושת האספקטים האלה, קשה להאשים שחקן כזה או אחר כי זו כבר בעיה קבוצתית.
כל חיזוק ראוי נקבל אותו בברכה, אבל הסגל שלנו מספיק טוב בשביל לתקוע יתד במקום השני, ועם עליונות טקטית ביום טוב אפילו לאיים על המקום הראשון.