באר שבע - מכבי פ"ת, שבת, 19:15.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
xboy

Re: באר שבע - מכבי פ"ת, שבת, 19:15.

שליחה על ידי xboy »

הכי מעצבן זה שאנחנו לא מצליחים לייצר הרתעה כמו שמכבי מייצרים הרי גם מכבי לא מציגים יכולת טובה מתחילת השנה אבל עדיין קבוצות מגיעות מולה מבחינה פסיכולוגית עם פיגור 0:1 עוד לפני שהמשחק מתחיל.
לשמוע את מכבי פ"ת אומרים "אם ניצחנו קבוצה כמו קרית שמונה אין סיבה שלא ננצח את ב"ש" זה פשוט מעציב.
לפעמים נדמה שהקבוצה לא מייחסת חשיבות לכוח הרתעה ואחרי שמבקיעים שער פשוט מפסיקים לשחק אנחנו חייבים לנסות לפרק קבוצות כמו שעשינו מול נתניה וחיפה לתוצאות כאלו יש השפעה רבה על המשחקים הבאים.
מקווה מאוד שהשחקנים יעלו אגרסיביים מחר ולא יתנו לפ"ת לנשום מהדקה הראשונה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

xboy כתב:הכי מעצבן זה שאנחנו לא מצליחים לייצר הרתעה כמו שמכבי מייצרים הרי גם מכבי לא מציגים יכולת טובה מתחילת השנה אבל עדיין קבוצות מגיעות מולה מבחינה פסיכולוגית עם פיגור 0:1 עוד לפני שהמשחק מתחיל.
לשמוע את מכבי פ"ת אומרים "אם ניצחנו קבוצה כמו קרית שמונה אין סיבה שלא ננצח את ב"ש" זה פשוט מעציב.
לפעמים נדמה שהקבוצה לא מייחסת חשיבות לכוח הרתעה ואחרי שמבקיעים שער פשוט מפסיקים לשחק אנחנו חייבים לנסות לפרק קבוצות כמו שעשינו מול נתניה וחיפה לתוצאות כאלו יש השפעה רבה על המשחקים הבאים.
מקווה מאוד שהשחקנים יעלו אגרסיביים מחר ולא יתנו לפ"ת לנשום מהדקה הראשונה.
מסכים איתך במיליון אחוז!!
ותראה להבדיל עכו מה אומרים " אנחנו כבר חושבים על רעננה".

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

אדום זקן כתב:סלחו לי רבותיי..
עם הובאן,בלי הובאן,גל אראל בלם,חביביאן בהרכב,ב"ש צריכה לזמבר אותם ולהמשיך הלאה.
בדיוק בגלל זה בנו כאן סגל גדול.
ויאללה כל הלחוצים שייקחו רטלין וילכו לישון.
איזה סגל גדול? אין בלם מחליף וכולם מאושרים שהמחמיצן הגדול חוזר מפציעה....

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

שיש כתב: איזה סגל גדול? אין בלם מחליף וכולם מאושרים שהמחמיצן הגדול חוזר מפציעה....
מאושרים ובונים עליו הרים וגבהות ולא לא שכחתי איך הוא הציל אותנו מירידה פעמיים אבל בתכלס הוא רוב הזמן שהוא בכושר רדום חוץ מכמה משחקים בעונה ועכשיו הוא חוזר מפציעה ארוכה למה אתם מצפים בדיוק ממנו?
חייבים להביא חלוץ אחרת נתקע עם שני חלוצים בכירים שבקושי כובשים חלוץ שחוזר מפציעה וחלוץ צעיר בלי הרבה ביטחון...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

שיש כתב: איזה סגל גדול? אין בלם מחליף וכולם מאושרים שהמחמיצן הגדול חוזר מפציעה....
מספיק בשביל לנצח את מכבי פת.
תפסיקו להיות לחוצים ולוזרים.
אל תיתן לקודח להשפיע עליך.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אדום זקן כתב: מספיק בשביל לנצח את מכבי פת.
ברור עם חביביאן באמצע ואראל כבלם נביס אותם זה הריי ברור כשמש!
אני קודח ואתה ילד קטן..

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

דר אדום בנשמה כתב:ברור עם חביביאן באמצע ואראל כבלם נביס אותם זה הריי ברור כשמש!
אני קודח ואתה ילד קטן..
על ראש הגנב בוער הכובע.
לך תיקח תכדורים
ואל תיכנס להודעות שלי.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אדום זקן כתב: מספיק בשביל לנצח את מכבי פת.
אנחנו לחוצים ולוזרים? הקהל הזה לא הביא פחות מ800 איש לשום משחק חוץ העונה כולל בצפון ולדעתי יש לנו את ממוצע קהל החוץ הכי גדול בשנים האחרונות. אנחנו באמתל א לחוצים ולוזרים.

מי שלחוצים, ואיך שנראה כך לימים ימימה לוזרים, זה הקבוצה ובעיקר העומד בראשה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב: אנחנו לחוצים ולוזרים? הקהל הזה לא הביא פחות מ800 איש לשום משחק חוץ העונה כולל בצפון ולדעתי יש לנו את ממוצע קהל החוץ הכי גדול בשנים האחרונות. אנחנו באמתל א לחוצים ולוזרים.

מי שלחוצים, ואיך שנראה כך לימים ימימה לוזרים, זה הקבוצה ובעיקר העומד בראשה.
עזוב שטויות,כולכם בסערת עטר.
אתה יודע מצויין שהסגל הזה צריך לנצח מחר,ואם זה לא יקרה, רשמית משבר.
ואגב אתה יודע על מי דיברתי,אז מה אתה קופץ?
נערך לאחרונה על ידי אדום זקן ב 16 ינואר 2015, 17:32, נערך פעם 1 בסך הכל.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

עשינו תיקו עם מכבי בלי אוגו, גורדנה, גבאי ומליקסון שנכנס רק לקראת הסוף.

אנחנו יכולים וצריכים לנצח מחר גם בלי פאיוביץ׳, דוידזאדה, גורדנה ואפילו הובאן. אנחנו חייבים להביא 3 נק׳ מחר מצידי עם השיניים.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אדום זקן כתב: על ראש הגנב בוער הכובע.
לך תיקח תכדורים
ואל תיכנס להודעות שלי.
אז אתה מודה שאתה צריך כדורים...
ולגביי הנושא אנחנו עולים עם הרכב מאוד שני ואני לא צופה לנו לנצח...
ולא אני לא היסטרי רק כותב את הדעה שלי...

סמל אישי של משתמש
The red one

אדום זקן כתב: עזוב שטויות,כולכם בסערת עטר.
אתה יודע מצויין שהסגל הזה צריך לנצח מחר,ואם זה לא יקרה, רשמית משבר.
ואגב אתה יודע על מי דיברתי,אז מה אתה קופץ?
ממש לא בסערת עטר. אני בסערה עוד מיום שבת. למען האמת אני בסערה כבר עונה שלמה בערך. ואתה הסכמת איתי בפוסט הגדול שכתבתי כאן אחרי המשחק בהרצליה, אז אתה מבין על מה אני מדבר.

סתם היה צורם לי לראות את זה שככה מזלזלים פה בתגובות של אנשים. רבאק אנשים חוששים לקראת מחר. רב"ש אף פעם לא האיר לנו פנים ובטח לא שהקבוצה שלו באה בתנופה כזאת. מצד שני אנחנו נראים כמו קקה.

אני יודע מצויין שהסגל הזה צריך לנצח מחר, וצריך לנצח בעכו, וצריך לנצח את רעננה בבית(!) ובחוץ אחרי 3 פנדלים, ולא צריך להתבטל כמו קבוצת תחתית מול סכנין, וצריך להראות הרבה יותר טוב מול קבוצת אמצע מהליגה הלאומית.

יודע, יודע הכל. ומה קורה בפועל?

מצד שני דר מה אתה מגזים? הרכב שני? סה"כ טוויטו ואראל. אני בטוח שהובאן לא יוותר על המשחק. וגם אם כן - חביביאן. ממש לא הרכב שני שיש לך 8 שחקני הרכב מתוך 11. כמו שאדום זקן אמר, גם בהרכב הזה אנחנו אמורים לנצח אותם.

אמורים.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אדום בלב בנשמהההה כתב: ממש לא בסערת עטר. אני בסערה עוד מיום שבת. למען האמת אני בסערה כבר עונה שלמה בערך. ואתה הסכמת איתי בפוסט הגדול שכתבתי כאן אחרי המשחק בהרצליה, אז אתה מבין על מה אני מדבר.

סתם היה צורם לי לראות את זה שככה מזלזלים פה בתגובות של אנשים. רבאק אנשים חוששים לקראת מחר. רב"ש אף פעם לא האיר לנו פנים ובטח לא שהקבוצה שלו באה בתנופה כזאת. מצד שני אנחנו נראים כמו קקה.

אני יודע מצויין שהסגל הזה צריך לנצח מחר, וצריך לנצח בעכו, וצריך לנצח את רעננה בבית(!) ובחוץ אחרי 3 פנדלים, ולא צריך להתבטל כמו קבוצת תחתית מול סכנין, וצריך להראות הרבה יותר טוב מול קבוצת אמצע מהליגה הלאומית.

מצד שני דר מה אתה מגזים? הרכב שני? סה"כ טוויטו ואראל. אני בטוח שהובאן לא יוותר על המשחק. וגם אם כן - חביביאן. ממש לא הרכב שני שיש לך 8 שחקני הרכב מתוך 11. כמו שאדום זקן אמר, גם בהרכב הזה אנחנו אמורים לנצח אותם.

אמורים.
אז אתה מסכים איתי שאנחנו אמורים אבל בפועל אנחנו נפסיד...
ואני מקווה שננצח ונביס אותם אבל אני לא בטוח שזה יקרה בדיוק בגלל שאת רעננה לא ניצחנו עם הרכב חזק את עכו לא ניצחנו ושלא לדבר על היכולת ועם אראל כבלם וחביביאן אני לא בטוח בכלל שנצליח להוציא נקודות לצערי...

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אדום בלב בנשמהההה כתב: ממש לא בסערת עטר. אני בסערה עוד מיום שבת. למען האמת אני בסערה כבר עונה שלמה בערך. ואתה הסכמת איתי בפוסט הגדול שכתבתי כאן אחרי המשחק בהרצליה, אז אתה מבין על מה אני מדבר.

אמורים.
עזוב אח שלי,אנחנו קודם כל כאוהדים חייבים וצריכים להיות אופטימיים פשוט כך.זה מה שירים את השחקנים.דנו מספיק במה שהיה ופנינו קדימה.ואל תיתן לתופעה הזאת שמעליך לתסכל אותך,זה מה שהוא מנסה לעשות.
צריך להיות חזקים.
זה קשה אני יודע,אבל אם זה לא היה קשה,זה לא היה.

סמל אישי של משתמש
The red one

ברגע שאני מגיע למגרש אין בי שמץ של פסימיות, משריקת הפתיחה שריקה חדשה ועוד הזדמנות לאלישע בעיקר ולקבוצה בפרט להרשים אותנו ולגרום לנו לצאת מחייכים.

זה עבד נהדר עד המשחק מול מכבי העונה ומשם נכנסו לרצף בעייתי מאוד שכלל שני משחקים מול קבוצת תחתית שלא ניצחה 9 משחקים ומול קבוצה מליגה לאומית עם שער זכות אחד בלבד, שער חובה אחד, 0 נקודות ליגה ועלייה בחאווה בגביע. לא משהו שצריכים להציג בקבוצה שמתיימרת לרוץ לאליפות.

אני מקווה שזה יעבוד מחר כמו לפני המשחק מול מכבי ת"א, כי אחרת, כמו שכתבת, המשבר יתחיל מחר בוסרמיל באופן סופי.

שלח תגובה