אלישע לוי: "אהבתי את הגישה והדרך, היינו יעילים"
אלישע לוי: "אהבתי את הגישה והדרך, היינו יעילים"
מה הוא מעשן תגידו לי ?
אוי באיזה בעיה אנחנו אם הוא ראה היום דרך וגישה .
גם לפני האדום של סוארס אולי הייתה עוד בעיטה אחת לשער וזהו .
שיתחיל להתעורר ולעבוד עם הקבוצה כמו שצריך (כנראה שאין לו את היכולת) , איפה משחק לחץ ? מה זה השכונה הזאת על המגרש ?
באמת לא מובן מה שקורה עם המאמן הזה .
אוי באיזה בעיה אנחנו אם הוא ראה היום דרך וגישה .
גם לפני האדום של סוארס אולי הייתה עוד בעיטה אחת לשער וזהו .
שיתחיל להתעורר ולעבוד עם הקבוצה כמו שצריך (כנראה שאין לו את היכולת) , איפה משחק לחץ ? מה זה השכונה הזאת על המגרש ?
באמת לא מובן מה שקורה עם המאמן הזה .
Re: אלישע לוי: "אהבתי את הגישה והדרך, היינו יעילים"
היית במשחק?
דווקא היה משחק לחץ טוב מאוד, על מה אתה מדבר?
מה נראה לך הייתי או לא?הפועלעולה כתב:היית במשחק?
הולך לכל משחק כבר 25 שנה .
אם ראית משחק לחץ כנראה ישבת בשער 3 , רחוק מידי
במחצית הראשונה היה משחק לחץ בסדר גמור. במחצית השנייה נתנו להם להניע כדור בשטחים לא מסוכנים. שמעתי הרבה אנשים צועקים "למה מזמינים אותם להתקפות", אבל עובדה שהם לא הצליחו לפצח את ההגנה. עשינו את זה גם נגד מכבי ובית"ר ובכל המשחקים הוצאנו נקודות עם השיטה הזאת.
איך אתה לא מתבייש?? ככה לבקר את העבודה המעולה והיסודית שמתרחשת מאחורי הקלעים?
להזכירך רק שבוע שעבר, למרות הקור הבלתי יתואר, הקבוצה האמיצה שלנו ערכה אימון מסכם לפני המשחק במשך 20 דק'(!!) שלמות, ואם זה לא מספיק לכבוד המשחק היום, לאחר סיעור מוחין של שעות על גבי שעות, הוחלט כי ברדה וארבייטמן יחליפו מספרי חולצות לנצח את הנאחס.
אז לפני שאתה בא ומבקר ככה את הצוות שלנו, תן קצת כבוד, בכל זאת.
להזכירך רק שבוע שעבר, למרות הקור הבלתי יתואר, הקבוצה האמיצה שלנו ערכה אימון מסכם לפני המשחק במשך 20 דק'(!!) שלמות, ואם זה לא מספיק לכבוד המשחק היום, לאחר סיעור מוחין של שעות על גבי שעות, הוחלט כי ברדה וארבייטמן יחליפו מספרי חולצות לנצח את הנאחס.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כל מי שלא מחמיא לאלישע ולקבוצה לא היה במשחק אהא?הפועלעולה כתב:היית במשחק?
תאמין לי עדיף לא לבקר בכלל ולחייך כל הזמן ואן נרד ליגה מתישהו עם אלישע הכל יהיה בסדר כי הוא מאמן מצוין תגיד לי אתה עיוור הגענו ל3 מצבים בלבד ושוב התקשנו במחצית הראשונה בשנייה עם שחקן פחות אין לי תלונות...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
רבאק אנחנו במשחק בית , סה"כ קיבלנו כרטיס אדום , נראינו כאילו שיחקנו עם 6 שחקנים ולא עם 10 וגם לפני האדום לא שיחקנו כדורגל !
מה הקשר? פשוט יש דברים שלא רואים דרך הטלוויזיה. זה לא בא ממקום של לעקוץ.דר אדום בנשמה כתב: כל מי שלא מחמיא לאלישע ולקבוצה לא היה במשחק אהא?
תאמין לי עדיף לא לבקר בכלל ולחייך כל הזמן ואן נרד ליגה מתישהו עם אלישע הכל יהיה בסדר כי הוא מאמן מצוין תגיד לי אתה עיוור הגענו ל3 מצבים בלבד ושוב התקשנו במחצית הראשונה בשנייה עם שחקן פחות אין לי תלונות...
ותירגע כבר, אתה יותר לחוץ מטמפון. היה משחק בסדר גמור, במחצית הראשונה התקשינו מול ההגנה המאוד אגרסיבית שלהם אבל עדיין כבשנו ובמחצית השנייה הם לא עשו כלום, מה שאומר שעשינו עבודה הגנתית טובה. במשחקים כאלו מה שחשוב זה להוציא את נקודות ולא להסתכל לאחור.
בכל מקרה אני מעדיף לא להתבטא בצורה נחרצת לגבי כלום עד שאני אראה מחר את הש.ח
אז כאחד שמקפיד גם לראות שידור חוזר אחרי שחוזרים מהמגרש אני אומר לך שבטלוויזיה זה ייראה לך יותר גרוע מבמגרש .הפועלעולה כתב:בכל מקרה אני מעדיף לא להתבטא בצורה נחרצת לגבי כלום עד שאני אראה מחר את הש.ח
יעיל זה בהחלט היה.
בעיטה אחת למסגרת, גול. בעשרה שחקנים ושני בלמים שהם בכלל קשרים ומשחקים לראשונה יחד פ"ת עמדה על 0 מצבים.
כדורגל גדול זה בהחלט לא היה, אך בתקופה הזו מה שחשוב היה הניצחון ואותו השגנו.
היכולת היותר טובה תחזור יחד עם הביטחון.
בעיטה אחת למסגרת, גול. בעשרה שחקנים ושני בלמים שהם בכלל קשרים ומשחקים לראשונה יחד פ"ת עמדה על 0 מצבים.
כדורגל גדול זה בהחלט לא היה, אך בתקופה הזו מה שחשוב היה הניצחון ואותו השגנו.
היכולת היותר טובה תחזור יחד עם הביטחון.
אלישע חייב להתעורר גם הוא , שיחקנו זוועת עולם , הדבר היחידי שאני לוקח מהמשחק הזה זה את המשחק הטוב של מליקסון ו3 נקודות כמובן.
בעיטה אחת למסגרת, ניצחון 1 0.
יעילים? כן.
אבל היכולת? זוועת עולם, מביך, בזיון כמו 80 אחוז מהעונה הזו.
יעילים? כן.
אבל היכולת? זוועת עולם, מביך, בזיון כמו 80 אחוז מהעונה הזו.
גדול חחnir767676 כתב:איך אתה לא מתבייש?? ככה לבקר את העבודה המעולה והיסודית שמתרחשת מאחורי הקלעים?

- The red one
מה?! לחץ?! אחי מה ראית היום בוסרמיל?הפועלעולה כתב:היית במשחק?
פתחתנו לא רע בכלל 20 דקות ראשונות היו סבבה לגמריי המאורים היו יעילים ברדה גם לא רע ונתנו את הגול אבל גם בזמן ה20 דקות האלה וגם לאחרייהם, לחץ פשוט לא היה במגרש! הם טיילו במגרש, פשוט טיילו.
שלא לדבר על מה שקרה במחצית השנייה..אבל על זה אין לי ממש דעה..כי בכ"ז 11 מול 10..ובמצב כזה המטרה מקדשת את האמצעים.