אלישע לוי: "אהבתי את הגישה והדרך, היינו יעילים"

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RoICah

Re: אלישע לוי: "אהבתי את הגישה והדרך, היינו יעילים"

שליחה על ידי RoICah »

חחחחחחחחחחחחחחחח
אלישע אתה פתאטי

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

הפועלעולה כתב:היית במשחק?
דווקא היה משחק לחץ טוב מאוד, על מה אתה מדבר?
שמעון ביטון....?!
ועכשיו באמת, הייתי ואני לא יודע על איזה משחק לחץ אתה מדבר, גם במחצית הראשונה נראינו לא טוב.

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

גנב דעת, פשוט ככה.
פ"ת שיחקה בדיוק כמו שהייתי מצפה מב"ש לשחק. מתרצים לי 10 שחקנים, עשינו בונקר גם ב-11 שחקנים, בבית, מול מכבי פ"ת,מה הוא מבלבל ת'מוח?

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

משמח לראות שעוד אנשים התחילו פה בפורום לראות דברים שאנחנו מדברים עליהם כבר עונה וחצי.
מאידך עצוב לראות שיש פה אנשים שאשכרה עוד מגבים את אלישע ואומרים שהיה "משחק לחץ טוב" שלנו (WTF)
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

nir767676 כתב:איך אתה לא מתבייש?? ככה לבקר את העבודה המעולה והיסודית שמתרחשת מאחורי הקלעים?
להזכירך רק שבוע שעבר, למרות הקור הבלתי יתואר, הקבוצה האמיצה שלנו ערכה אימון מסכם לפני המשחק במשך 20 דק'(!!) שלמות, ואם זה לא מספיק לכבוד המשחק היום, לאחר סיעור מוחין של שעות על גבי שעות, הוחלט כי ברדה וארבייטמן יחליפו מספרי חולצות לנצח את הנאחס.

אז לפני שאתה בא ומבקר ככה את הצוות שלנו, תן קצת כבוד, בכל זאת.
מקור ראשון - 20 דקות אימון שבוע שעבר זו המצאה. אימון שעה וחצי. הייתה הפסקה בגלל גשם שותף. הגיוני - אין סיבה שהשחקנים יהיו חולים
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
UncleAD

שליחה על ידי UncleAD »

גדי כתב:
מקור ראשון - 20 דקות אימון שבוע שעבר זו המצאה. אימון שעה וחצי. הייתה הפסקה בגלל גשם שותף. הגיוני - אין סיבה שהשחקנים יהיו חולים
נהיים חולים מחיידקים/נגיפים , לא מגשם וקור.
בנוסף מערכת חיסון של ספורטאי חזקה פי כמה וכמה מאדם נורמלי , כך שאם אנחנו לא נהיים חולים מגשם כקהל , הם בטח לא יהיו חולים כשחקנים.

אי אפשר להגן על אלישע , אין מילה אחת טובה להגיד עליו ,אפילו הפוני נושר לו.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

doctorslayer כתב:
נהיים חולים מחיידקים/נגיפים , לא מגשם וקור.
בנוסף מערכת חיסון של ספורטאי חזקה פי כמה וכמה מאדם נורמלי , כך שאם אנחנו לא נהיים חולים מגשם כקהל , הם בטח לא יהיו חולים כשחקנים.

אי אפשר להגן על אלישע , אין מילה אחת טובה להגיד עליו ,אפילו הפוני נושר לו.
לא מתווכח עם אלישע טוב או רע - רק מציין עובדה שהאימון היה שעה וחצי. ירד גשם שותף והיה קר בטירוף - לא אסון לעשות הפסקה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הבעיה שלי הייתה שאחרי השער נעלמנו לגמרי מהמשחק.
האדום של סוארס הגיע אחרי שפתח תקווה שלטו לגמרי במשחק במשך 20 דקות והיו אמורים להגיע להזדמנות של אחד על אחד עם אג'ידה.

אנחנו בבית חייבים להיות עוצמתיים יותר ודומיננטיים יותר.
לא יכול להיות שמול הפועל פתח תקווה, רעננה ומכבי פתח תקווה אנחנו מתקשים כל כך.
אחרי השער היינו צריכים להמשיך ללחוץ ולסיים את המשחק, כמו שמכבי עושה בבית מול הקטנות.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב:הבעיה שלי הייתה שאחרי השער נעלמנו לגמרי מהמשחק.
האדום של סוארס הגיע אחרי שפתח תקווה שלטו לגמרי במשחק במשך 20 דקות והיו אמורים להגיע להזדמנות של אחד על אחד עם אג'ידה.

אחרי השער היינו צריכים להמשיך ללחוץ ולסיים את המשחק, כמו שמכבי עושה בבית מול הקטנות.
1+

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

Sir Alex Ferguson כתב:הבעיה שלי הייתה שאחרי השער נעלמנו לגמרי מהמשחק.

כל מילה.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

doctorslayer כתב:משמח לראות שעוד אנשים התחילו פה בפורום לראות דברים שאנחנו מדברים עליהם כבר עונה וחצי.
מאידך עצוב לראות שיש פה אנשים שאשכרה עוד מגבים את אלישע ואומרים שהיה "משחק לחץ טוב" שלנו (WTF)
ונניח שכל האנשים בפורום רואים את הדברים , וגם באיצטדיון כולו אז, אלישע הולך מחר הבייתה?
או שאנחנו קובעים מה יהיה פה?

סמל אישי של משתמש
UncleAD

שליחה על ידי UncleAD »

שיש כתב: ונניח שכל האנשים בפורום רואים את הדברים , וגם באיצטדיון כולו אז, אלישע הולך מחר הבייתה?
או שאנחנו קובעים מה יהיה פה?
א. לא יודע , אני לא יודע מה עובר לאלונה בראש.
ב. מטרת ההערה הזאת היא להעיר את כל החברים פה שהולכים אחרי אלישע כמו LEMMINGS , ושיפסיקו להגן עליו , כולם אשמים חוץ ממנו

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

doctorslayer כתב:
ב. מטרת ההערה הזאת היא להעיר את כל החברים פה שהולכים אחרי אלישע כמו LEMMINGS , ושיפסיקו להגן עליו , כולם אשמים חוץ ממנו
ממש לא.
הוא האחראי קודם כל.
אתה לא צריך לפתוח לנו את העיניים אנחנו רואים מצויין.
אך יחד עם זאת,צריך לדעת על מה לבקר ולא לקפוץ על אוטומט כל הזמן.
מה שאמר sir alex אני חושב מבטא את התחושות,צריך היה להראות טוב יותר גם עם 10 שחקנים,זה נקרא כוח הרתעה.
ויש גם שחקנים במגרש שעליהם מוטלת האחריות.
ושוב בהתאם לנסיבות של אתמול,סהכ מבחינת הסגירות,החילופים,והתוצאה היה בסדר.
מעבר לזה,שום דבר לא לקחת הלאה.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

doctorslayer כתב:
אני חושב שהדיון שהיה פה שבוע שעבר פשוט מאוד ממצה את מה שכולם חושבים, אני לא חושב שיש מישהו בקהל שמסתכל על המשחק ואומר וואלה יש קבוצה לאליפות, וזה לא שפתאום אחרי המשחק אנחנו רואים דברים שלא ראינו שבוע שעבר, אבל יש כמה דברים שאני חושב, 1. לא כל האשמה על אלישע, כי גם אם מוריניו ישב על הספסל ובסופו של יום אוגו לא יצליח לזכות במאבקים על כדור באמצע וילך חצי משחק אז זה לא משנה כלום.
2. מסכים איתך שלאלישע יש חלק גדול מאוד באיך שאנחנו ניראים, אבל וזה אבל גדול, לא רואה כרגע בשוק אופציות ישראליות טובות ממנו, ככה ש"לזרוק" אותו ולהישאר בלי מאמן או עם מאמן פחות טוב ממש לא יעזור לנו בתור מועדון.
3. לפני שאנחנו נטפלים לאלישע, (ואני לא נכנס לסוגייה של אם הוא צריך להמשיך להוביל אותנו או לא) הבעיה הגדולה יותר שלנו נעה קודם כל באנשים שמקיפים אותו, וזה אומר שאין לך מערך כושר כמו שצריך, אין מערך רפואה נורמלי, אין מערך סקאוטינג כמו שצריך ואין עוזר מאמן שיחפה על החלקים הפחות טובים של המאמן שלך (נניח על החלק הטקטי)
4. לכל מאמן שתביא לפה יהיו יתרונות וחסרונות, ממש כמו אלישע, אם יש לך צוות חזק ומנצח, החסרונות של המאמן מתגמדות לעומת היתרונות שלו, ממש כמו שקורה במכבי, שלהזכירכם החליפה 3 מאמנים ב 3 עונות, עברה עוד חילוף מאמן בתחילת העונה ( לפי דעתי מאמן פחות טוב ממה שהיה עד עכשיו, שלצורך העיניין אם היה אצלנו אני לא בטוח שהיה משיג יותר נקודות מאלישע) אבל העסק דופק כמו שצריך, אתה לא תלותי בבן אדם אחד או שניים, וזאת הבעיה שלנו היום, אם החשיבה לא תשתנה אז עוד שנה אלישע ילך ויגיע לפה ברק בכר ואז התלונות יהיו אחרות כי גם לברק בכר "האלוהי" יש חסרונות ויש חולשות.

סמל אישי של משתמש
sasa

שליחה על ידי sasa »

אין מה להביא מאמן..
אם עושים שינוי עושים מהיסוד
רוצים להתקדם באמת? צריך להביא צוות אימון.
עם כל הכבוד לשמעון ביטון ואלישע לוי..ולכל מי שעוסק בניהול המשחק\כושר\פציעות\חזרה מפציעות..אתם לא עושים עבודה טובה.
או שתתעוררו על החיים שלכם ותעלו את הרמה או שתפנו את המקום

שלח תגובה