הפינה הפסימית מחזור 18

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: הפינה הפסימית מחזור 18

שליחה על ידי The red one »

RoICah כתב:אתם לא רואים שכלום לא השתנה משנה שעברה? הכל אותו חרא.
אותה יכולת מגעילה,אותו קצב משחק איטי,עוד פעם בונים על ההברקות.
הגיע הזמן שאלישע יפסיק להאכיל את כולנו סרטים,הוא לא מקדם את אף אחד אחרי שהוא קיבל קבוצה חלומית.
+1

זה מחלחל לאוהדים בצורה מהירה. שמעתי הרבה וויכוחים בין אנשים היום על הנושא הזה. מזל שניצחנו, אחרת הר הגעש היה מתפרץ.

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

אדום בלב בנשמהההה כתב: +1

זה מחלחל לאוהדים בצורה מהירה. שמעתי הרבה וויכוחים בין אנשים היום על הנושא הזה. מזל שניצחנו, אחרת הר הגעש היה מתפרץ.
זאת האמת אחי,זה אשכרה העתק של שנה שעברה אני זוכר אין ספור משחקים שהיה בדיוק אותו דבר.
אנשים גם המצדדים הגדולים של אלישע צריכים להודות בזה,אנחנו לא מתקדמים לשום דבר איתו ולא נתקדם איתו לשום דבר.
הוא לא פיתח שום דבר בצורת המשחק שלו לא שינה שום דבר מהקבוצה בשנה שעברה למרות שהקבוצה כל-כך הרבה יותר חזקה משנה שעברה
זה עצוב איך שאנחנו נראים.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

RoICah כתב: זאת האמת אחי,זה אשכרה העתק של שנה שעברה אני זוכר אין ספור משחקים שהיה בדיוק אותו דבר.
אנשים גם המצדדים הגדולים של אלישע צריכים להודות בזה,אנחנו לא מתקדמים לשום דבר איתו ולא נתקדם איתו לשום דבר.
הוא לא פיתח שום דבר בצורת המשחק שלו לא שינה שום דבר מהקבוצה בשנה שעברה למרות שהקבוצה כל-כך הרבה יותר חזקה משנה שעברה
מסכים אבל וזה אבל גדול, הורג אותי שכנראה אם נסיים מקום 3 הוא ימשיך פה כי הוא ואלונה משדרים על אותו גל...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
The red one

RoICah כתב: זאת האמת אחי,זה אשכרה העתק של שנה שעברה אני זוכר אין ספור משחקים שהיה בדיוק אותו דבר.
אני מסכים איתך. רק ציינתי כאן עובדה שבעונה שעברה אנשים (וגם אני, מודה) טיטאו את זה מתחת לשטיח בתירוצים של "יאללה לפני עונה כמעט ירדנו לגה העונה מקום 2 תנו לשמוח", וגם העונה אני דוגל בזה, אבל מצד שני יודע להגיד בפה מלא שאין כאן שום התקדמות מאז שאלישע הגיע, ותמיד זה הברקות כאלה ואחרות, מצבים נייחים וכו'.

לא אגיע חס וחלילה למצב שאני לא שמח בניצחונות או שורק בוז בניצחונות, אבל לצד הניצחונות, הרבה מאוד מתחילים לבקר .

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

אדום בלב בנשמהההה כתב:חבר'ה מהארגון אולי תפסיקו בר לשיר את שיר הקונטרה על זהבי ? זה כבר הפך להיות אשכרה חלק מרפרטואר השירים שלנו...מה הקטע ?!

לגבי המשחק - חלשים כולם חוץ מהובאן ובוזגלו.
אז הארגון והשירים שלו זה הבעיה? נו באמת...
בכלל זה המחרוזת שתמיד שרים בדקות האלה ונתפס לאנשים לראש על ערן זהבי וכידוע הקהל שלנו תמיד מצטרף רק בקללות, לא משנה למי...

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

לא יודעים לשחק מול קבוצה שמצופפת.
אראל חלש, כשירד לשחק בלם נפל לי הלב לתחתונים.
כשמליקסון טוב בוזגלו לא קיים וההיפך.
ההפקרות באמצע המגרש בהתקפה של ההרחקה, 3 שחקנים צילמו ואז סוארס היה חייב לבצע עבירה.
מי ישחק מול חיפה?!
אחרון ולא חביב במיוחד, נצחנו למרות אלישע! והראיון שלו בסיום לא פחות מהזוי

סמל אישי של משתמש
The red one

RedHell כתב:
אז הארגון והשירים שלו זה הבעיה? נו באמת...
בכלל זה המחרוזת שתמיד שרים בדקות האלה ונתפס לאנשים לראש על ערן זהבי וכידוע הקהל שלנו תמיד מצטרף רק בקללות, לא משנה למי...
מה נסחפת?
פינה פסימית זה חורה לי כבר כמה משחקים הדבר הזה, אז אמרתי, אסור?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אדום בלב בנשמהההה כתב: אני מסכים איתך. רק ציינתי כאן עובדה שבעונה שעברה אנשים (וגם אני, מודה) טיטאו את זה מתחת לשטיח בתירוצים של "יאללה לפני עונה כמעט ירדנו לגה העונה מקום 2 תנו לשמוח", וגם העונה אני דוגל בזה, אבל מצד שני יודע להגיד בפה מלא שאין כאן שום התקדמות מאז שאלישע הגיע, ותמיד זה הברקות כאלה ואחרות, מצבים נייחים וכו'.

לא אגיע חס וחלילה למצב שאני לא שמח בניצחונות או שורק בוז בניצחונות, אבל לצד הניצחונות, הרבה מאוד מתחילים לבקר .
גם אני הייתי מהאנשים הללו וגם הגנתי על אלישע אבל אז הגיע הפלייאוף והשיא מבחינתי היה באירופה ובגביע הטוטו שנכון שהוא גביע עלוב ושגם ק"ש לא הצליחה בו אבל זה היה סימן מבחינתי שמשהו לא טוב ועונה שעברה הרבה משחקים היה לנו מזל בדיוק כמו לקריית שמונה והעונה עם סגל טוב יותר אנחנו נראים אפילו יותר גרוע מעונה שעברה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

אדום בלב בנשמהההה כתב: מה נסחפת?
פינה פסימית זה חורה לי כבר כמה משחקים הדבר הזה, אז אמרתי, אסור?
מותר הכל, רק מצחיק שזה מה שמעסיק אותך...
בכל אופן נתתי לך את ההסבר למה זה נראה לך ככה, כששרים את המחרוזת אז יוצא שתוך כדיי יש את השיר שהוא גם השיר שחקן של ערן זהבי, הקהל שלנו ישר מחבר את זה אליו ומקלל.

סמל אישי של משתמש
The red one

RedHell כתב: מותר הכל, רק מצחיק שזה מה שמעסיק אותך...
בכל אופן נתתי לך את ההסבר למה זה נראה לך ככה, כששרים את המחרוזת אז יוצא שתוך כדיי יש את השיר שהוא גם השיר שחקן של ערן זהבי, הקהל שלנו ישר מחבר את זה אליו ומקלל.
יש הקדמה ארוכה לשיר הזה, וברוב ההקדמה רק הארגון שר, ואז לקטע של ערן תשבור ת'רגל מצטרפים כולם ..

יעשה טוב לכולנו אם יורידו את השיר הזה מהמחרוזת. לא מכובד ולא מכבד בכלל.

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

הרבה אופי גילו השחקנים היום, הבעיה - רחוקים מלהרשים.
אלישע לא מסוגל להביא לנו תואר, והלוואי ואוכל את הכובע.
תמונה

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

אנחנו עם אותם ליקויים כבר עונה שלישית ברציפות.
מה שמשתנה זה סגל השחקנים שהפך איכותי הרבה יותר.

יהיה מעניין מה אלונה תעשה בקיץ.
תישאר במקום הנוכחי, או שתעז ותנסה לעשות צעד נוסף קדימה. צעד שכמובן יכול גם לא להצליח.
מקווה שנלך על האופציה השנייה.

סמל אישי של משתמש
משתמש חדש

שליחה על ידי משתמש חדש »

כששלומי ארביטמן על המגרש זה מרגיש כאילו לקבוצה יש עצירות והכל תקוע, הכניסה של גבאי הוסיפה את המהירות שהייתה חסרה וסוף סוף הצלחנו לעבור את החצי במחצית השניה.
וכהרגלו בקודש המאמן נזכר לרענן את השורות רק בדקה ה-72 ולהוציא את ארביטמן שבארבעה משחקים לא בעט פעם אחת לשער ונגע אולי 20 פעמים בכדור.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

אתם סתם נותנים הנחות לארבייטמן. היום הוא לא לקח כדור ארוך אחד, לא שמר על הכדור, כלום. חלוץ זה לא רק מסירות עומק

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

אתם אומרים שהוא לא מקבל כדורים..
אני זוכר שפלט היה משחק הוא היה מקבל בלי סוף מצבים וגם מחמיץ,להחמיץ אפילו את זה שלומי לא עושה
חלוץ בינוני
אבל שוב.. כל הקבוצה איך שהיא משחקת ואיך שאנחנו נראים זה בינוני מינוס

שלח תגובה