הפינה הפסימית מחזור 18
Re: הפינה הפסימית מחזור 18
גם אם לא ניקח אליפות, אני בטוח שאלונה תשאיר את אלישע, רק אם יקרה משהו מטורף כמו ירידת ליגה שלא נדע 5555 טפטוטפוטפטוטו אז אולי.

- The red one
ירידת ליגה הגזמת, אבל מה שיהיה שווה ערך לירידת ליגה בעונה כזו זה אי הגעה לאירופה.
גם אני חושב שאם נסיים ב1-3 היא לא תעיף את אלישע. מתחת לזה יהיה כישלון.
גם אני חושב שאם נסיים ב1-3 היא לא תעיף את אלישע. מתחת לזה יהיה כישלון.
המחרוזת הזו קיימת כבר כמעט עשור בשער 5...זה שהקהל שלנו אוהב לקלל ושר בפזמון על ערן ולא "רקדי"..לא אשמת הארגון..אז אל תאשים אותנו,תודה.אדום בלב בנשמהההה כתב:חבר'ה מהארגון אולי תפסיקו בר לשיר את שיר הקונטרה על זהבי ? זה כבר הפך להיות אשכרה חלק מרפרטואר השירים שלנו...מה הקטע ?!
לגבי המשחק - חלשים כולם חוץ מהובאן ובוזגלו.
ממש לא נשנה את המחרוזת רק בגלל השחקן הזה (ורק בשביל הסדר .אני מאלו שצועק לפני הפזמון למי שסביבי שישיר רקדי ידיך הניפי)
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
מה שהוא אמר.gilcohen כתב: המחרוזת הזו קיימת כבר כמעט עשור בשער 5...זה שהקהל שלנו אוהב לקלל ושר בפזמון על ערן ולא "רקדי"..לא אשמת הארגון..אז אל תאשים אותנו,תודה.
ממש לא נשנה את המחרוזת רק בגלל השחקן הזה (ורק בשביל הסדר .אני מאלו שצועק לפני הפזמון למי שסביבי שישיר רקדי ידיך הניפי)
חוץ מזה, אפשר להריץ במקום "תשבור ת'רגל", "צא לאירופה"
מישהו יכול להסביר לי מה הקטע של החילופים מהבית?
אשכרה לא משנה מה מתרחש במגרש , אותם חילופים , מליקסון-נאסר , ארבייטמן-גבאי (לפני הפציעה אותו חילוף אותה דקה).
הוא רואה שמקבלים אדום , תשנה מערך -מה חייבים לשחק עם אותו מערך רק שהקשר האחורי יורד לעמדת הבלם?
כזה מאמן שבלוני פח , נמאס כבר , אני לא מבין אלונה עיוורת?
אשכרה לא משנה מה מתרחש במגרש , אותם חילופים , מליקסון-נאסר , ארבייטמן-גבאי (לפני הפציעה אותו חילוף אותה דקה).
הוא רואה שמקבלים אדום , תשנה מערך -מה חייבים לשחק עם אותו מערך רק שהקשר האחורי יורד לעמדת הבלם?
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא הוא לא תמיד עושה חילופים מהבית כי משחק אחד בעונה הוא חייב לשנות למערך של שלושה בלמים אשתקד מול בני יהודה זה הצליח, השנה מול בני סכנין זה היה כישלון חרוץ, יחי ההבדל הקטן....doctorslayer כתב:מישהו יכול להסביר לי מה הקטע של החילופים מהבית?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא ייגמרו לך התלונות אה?doctorslayer כתב:מישהו יכול להסביר לי מה הקטע של החילופים מהבית?
אם הוא היה מוציא את ברדה/ארבייטמן ומכניס עוד שחקן הגנה היית אומר שהוא מקובע.
חילופים מעולים אתמול.
אינעל העולם איבדתי את המנוי שלי אתמול.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
איזה חילופים אתה היית עושה?
doctorslayer כתב:מישהו יכול להסביר לי מה הקטע של החילופים מהבית?
- דר אדום בנשמה
למען האמת עם כל הביקורת שיש על אלישע החילופים שהוא עשה היו במקום אבל יכלו להגיע מוקדם יותר כמו החילוף של דובב במקום ארבייטמן ושל נסאר במקום מליקסון...
דובב אחרי פציעה בעייתית והוא צריך לחזור בהדרגהדר אדום בנשמה כתב:למען האמת עם כל הביקורת שיש על אלישע החילופים שהוא עשה היו במקום אבל יכלו להגיע מוקדם יותר כמו החילוף של דובב במקום ארבייטמן ושל נסאר במקום מליקסון...
- דר אדום בנשמה
ומה לגביי נסאר?dor69 כתב: דובב אחרי פציעה בעייתית והוא צריך לחזור בהדרגה
למה הוא חיכה עוד פעם לדקה מאוחרת בשביל לעשות חילוף?
הריי מליקסון באגף בעשרה שחקנים פחות אפקטיבי במיוחד שברדה כקשר אחורי, תכניס את נסאר דקה 45.
מליקסון מתאים יותר לשחק מאחוריי החלוץ ואם כבר הוא משחק באגף אז לא במצב שאנחנו צריכים זריזות ומהירות שאת זה יש יותר לנסאר.
לא מסכים, מליקסון חוזר לאט לאט לכושר וצריך ביטחון, להוציא אותו דקה 45 זה לעשות לו עוול. אני דווקא הייתי מוציא את בוזגלו אם כבר כי הוא תרם הרבה פחות למשחק השוטף לטעמידר אדום בנשמה כתב:ומה לגביי נסאר?
למה הוא חיכה עוד פעם לדקה מאוחרת בשביל לעשות חילוף?
הריי מליקסון באגף בעשרה שחקנים פחות אפקטיבי במיוחד שברדה כקשר אחורי, תכניס את נסאר דקה 45.
מליקסון מתאים יותר לשחק מאחוריי החלוץ ואם כבר הוא משחק באגף אז לא במצב שאנחנו צריכים זריזות ומהירות שאת זה יש יותר לנסאר.
נתחיל בזה , מערך של 3 בלמים מדומים של ביטון אראל והובאןyakar כתב:איזה חילופים אתה היית עושה?
ומכניס את מלול במקום טוויטו?
לא מוציא את מליקסון , כי נאסר ממש אבל ממש לא יותר טוב.
מצחיק איך כולם בשער חמש צורחים ומתעצבנים על תוכנית המשחק , הפסיביות וגניבת הדעת של אלישע.
אבל פה בפורום פתאום כולם חסידים שלו.
חברים גם עם רונאלדו אנחנו לא לוקחים אליפות , אין לנו מאמן ולא היה כזה ב3 שנים האחרונות , לפתוח עיניים בבקשה.
הרכש הכי חשוב לינואר - מאמן!
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
בחייאת לעבור למערך של 3 בלמים בלי בלם טבעי אחד?doctorslayer כתב:
נתחיל בזה , מערך של 3 בלמים מדומים של ביטון אראל והובאן
ומכניס את מלול במקום טוויטו?
לא מוציא את מליקסון , כי נאסר ממש אבל ממש לא יותר טוב.
מצחיק איך כולם בשער חמש צורחים ומתעצבנים על תוכנית המשחק , הפסיביות וגניבת הדעת של אלישע.
אבל פה בפורום פתאום כולם חסידים שלו.
חברים גם עם רונאלדו אנחנו לא לוקחים אליפות , אין לנו מאמן ולא היה כזה ב3 שנים האחרונות , לפתוח עיניים בבקשה.
הרכש הכי חשוב לינואר - מאמן!