ns75 כתב:לא מבין מה כולם פה עפים על ברק בכר
קיבל קבוצה מתוקתקת מרב"ש, כל מה שצריך זה רק לשמר ( וגם את זה רב"ש לימד אותו).
בוא נראה אותו בונה קבוצה לבד או מאמן בקבוצה עם קצת יותר לחץ, ושלא יבוא להתגלח עלינו.
מי שראה את הדרבים שנה שעברה מבין מה זה רב"ש, הפועל היתה היחידה שאשכרה ישבה על מכבי בכל הדרבים (לא ניצחה רק בגלל חוסר מזל או שטויות נקודתיות של שחקנים), לא ראיתי שום קבוצה ישראלית אחרת שעמדה ככה מול מכבי, ואל תגידו לי שהסגל של הפועל היה טוב משלנו.
ואגב שכחתי את גוטמן, הייתי יותר משמח לראות אותו אצלנו, למרות שהסיכוי לזה זהה לסיכוי שלאלישע יצמח שיער כמו לאבו לאבן.
כל מילה! מצחיק אותי שאנשים מסתנוורים מהתוצאות ולא מדרך..גם אם רב"ש לא היה לוקח אליפות בק"ש עדיין הייתי חושב שהוא מאמן מספר אחד בארץ. הוא בנה שם את המועדון, עוד בהתליך הבנייה הם ירדו ליגה בשנה שהוא עזב את הקבוצה, הוא תמיד בצמרת, במכבי ת"א לא נתנו לו צ'אנס אמיתי ונמני עשה לו מהלך מאחורי הגב ולקח לו את התפקיד ממש בתחילת העונה אבל זה הצטייר לו ככישלון(אותו מועדון שמגדיר את בוזגלו כבלוף למרות שהיה מהטובים בקבוצה אז ושלא נדבר על מודניאן גם הוא כישלון?! לא יכול להתמודד בקבוצה גדולה?), בהפועל ת"א קבוצה מתפרקת שאיבדה את רוב הנכסים שלה והתחילה לטבוע בחובות הוא סיים מקום רביעי, מעניין אם אלישע היה מסיים את העונה שעברה מקום רביעי היו קוראים לזה כישלון). מה גם שלא נתנו לו בהפועל ת"א עונה שנייה ובעצם בכל מקום ש"נכשל" לא קיבל עונה שנייה שבעצם זאת עונת ההוכחה של מאמן לראות גרף התקדמות ולשפר את החלקים החלשים, אלישע השנה לזכותו יאמר שיפר את החוליות החסרות(למעט עמדת החלוץ) אבל השיטה והכדורגל נשארו אותו דבר ולכן זה לא בא לידי ביטוי אצל רב"ש זה הביא התקדמות עד האליפות. השנה רב"ש מאמן את אחת הקבוצות על הנייר החלשות ביותר בליגה זאת שהרבה מאוד אנשים הימרו שתרד ליגה וכרגע היא מועמדת לפלייאוף עליון. אם היא תסיים 6-8 זאת הצלחה לדעתי נטו של מאמן. אי אפשר להגיד על אף קבוצה שאימן שהכדורגל שלו שבלוני, אפור מקרי או משהו כזה. בכר עושה רושם של מאמן טוב, ממשיך דרכו של רב"ש אבל רב"ש עבר כמה מועדנים העלה ליגה פעמיים את ק"ש, לקח אליפות עם ק"ש, לקח קבוצת תחתית מהליגה הקפראסית לצמרת הגבוה, וכן גם מקום שמוביל לאירופה עם הפועל ת"א. הלוואי ויגיע ואם לא אז באמת שהייתי רוצה פה את גוטמן שלדעתי האישית מאמן פחות יפה לעין אבל בהחלט מאמן יותר מראוי.