אני בכיף מוכן ״לסבול״ עוד עונה עם רב״ש ולקבל אח״כ עשור של קבוצת צמרת אמיתית.אדום זקן כתב:העניין עם רבש הוא מאוד פשוט.
רבש הוא מאמן מצויין,אממה לוקח לו זמן להנחיל את השיטה,בדר"כ זה עובד בעונה השניה,ראינו את זה גם בקש.
בכל הקבוצות שדורשות הצלחה מיידית,דהיינו הפועל,מכבי וקפריסין הוא לא הצליח.
לטווח הארוך הוא באמת מאמן שאתה תראה שיפור מתמיד,אבל לטווח הקצר גרוע מאוד.
עכשיו לאור הנתונים,בהיכרותיכם את הקהל הבאר שבעי,מה יותר חשוב לו?
בוא נעזור לכם, אחרי המחזור ה10 יקראו לו ללכת הביתה.
הפינה האופטימית מחזור 18
Re: הפינה האופטימית מחזור 18
סבבה.ns75 כתב:
אני בכיף מוכן ״לסבול״ עוד עונה עם רב״ש ולקבל אח״כ עשור של קבוצת צמרת אמיתית.
השאלה אם השאר מוכנים.
הרי ברור לך שהחל משנה הבאה כמות המנויים היא מה שתדבר,רכש יגיע,כנל הציפיות.
אתה באמת חושב שלמישהו תהיה כאן סבלנות שיתחילו לדבר איתו על דרך?
- ForeverRed
אתה כרגיל עושה סלט.דר אדום בנשמה כתב:ספר את זה למכבי תל אביב על שלל כוכביה ולאלישע לוי שלפניי שנתיים כמעט ירדנו ליגה עם סגל בלי כוכבים (אלא אם דוידזאדה נחשב כוכב?) ונחש מה טקטיקה איכותית לא היה שם...
אלישע מעולם לא היה טקטיקן גדול, זה ידוע לכולנו. זה לא אומר שמאמנים טקטיקנים היו מצליחים יותר ממנו.
אני רוצה לראות את קורצקי או סילבס מחלקים הוראות לברדה ודורשים מבוזגלו לרדוף אחרי המגן לאורך הקו. כבר
באותו הרגע היה מתחיל שישו ושמחו אחד גדול.
תבין, לא כל מה שמתאים לקבוצה קטנה, בהכרח יצליח בקבוצות גדולות.
ולגבי ברק בכר, ללא ספק מאמן מוכשר עם פוטנציאל. אבל חובת ההוכחה עדיין עליו. קרית שמונה ממש לא מדד
מבחינתי, ואם להודות על האמת אז למרות הניצחונות הם קבוצה בינונית לחלוטין.
רוצים להתקדם? תתחילו להביא שמות רציניים. ואם אין לכם כאלה, אז לפחות תפסיקו לקטר כל היום.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אז אתה מעדיף את אלישע שאין איתו שיפור אבל יש הצלחה יחסית?אדום זקן כתב:העניין עם רבש הוא מאוד פשוט.
רבש הוא מאמן מצויין,אממה לוקח לו זמן להנחיל את השיטה,בדר"כ זה עובד בעונה השניה,ראינו את זה גם בקש.
בכל הקבוצות שדורשות הצלחה מיידית,דהיינו הפועל,מכבי וקפריסין הוא לא הצליח.
לטווח הארוך הוא באמת מאמן שאתה תראה שיפור מתמיד,אבל לטווח הקצר גרוע מאוד.
עכשיו לאור הנתונים,בהיכרותיכם את הקהל הבאר שבעי,מה יותר חשוב לו?
בוא נעזור לכם, אחרי המחזור ה10 יקראו לו ללכת הביתה.
אני מעדיף ששנה אחת לא ננצח אבל שלפחות נתחיל לראות כדורגל.
כי בסופו של דבר אנחנו גם ככה לא זכינו בתארים המון זמן אז עוד שנה לא יקרה כלום.
ד"א במכבי פתח תקווה דווקא רב"ש הצליח להנחיל שיטה ועובדה שהם ממוקמים עם 25 נקודות וזה עם סגל ממש לא נוצץ בלשון ההמעטה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- דר אדום בנשמה
אז זהו שמנחם קורצקי וחיים סילבס כן יכולים לתת הוראות לשחקנים זה לא כאילו בוזגלו הוא איזה שחקן שאם המאמן ייתן לו הוראה הוא יעשה שביתה איטלקית, וברדה הוא השחקן שהכי מכבד את המאמן...ForeverRed כתב: אתה כרגיל עושה סלט.
אלישע מעולם לא היה טקטיקן גדול, זה ידוע לכולנו. זה לא אומר שמאמנים טקטיקנים היו מצליחים יותר ממנו.
אני רוצה לראות את קורצקי או סילבס מחלקים הוראות לברדה ודורשים מבוזגלו לרדוף אחרי המגן לאורך הקו. כבר
באותו הרגע היה מתחיל שישו ושמחו אחד גדול.
תבין, לא כל מה שמתאים לקבוצה קטנה, בהכרח יצליח בקבוצות גדולות.
ולגבי ברק בכר, ללא ספק מאמן מוכשר עם פוטנציאל. אבל חובת ההוכחה עדיין עליו. קרית שמונה ממש לא מדד
מבחינתי, ואם להודות על האמת אז למרות הניצחונות הם קבוצה בינונית לחלוטין.
רוצים להתקדם? תתחילו להביא שמות רציניים. ואם אין לכם כאלה, אז לפחות תפסיקו לקטר כל היום.
שלא לדבר על מליקסון שהוא אומנם נחשב כוכב אבל ממש בלי המניירות של כוכב.
למרות שלגביי מנחם קורצקי אני חלוק מאוד, מצד אחד הוא מאמן טקטיקן אבל מצד שני הוא לא מצליח לפתח התקפות מסודרותף מזכיר לי את אלישע רק עם יותר טקטיקה הגנתית....
חיים סילבס ועידן בר-און הם מבחינתי פוטנציאלים טובים והכי טוב יהיה להביא את ברק בכר..
- ForeverRed
אם אתה כבר מתייחס לעובדות, אז לפחות תדייק.דר אדום בנשמה כתב: ד"א במכבי פתח תקווה דווקא רב"ש הצליח להנחיל שיטה ועובדה שהם ממוקמים עם 25 נקודות וזה עם סגל ממש לא נוצץ בלשון ההמעטה...
לא יודע על איזו שיטה אתה מדבר. ראית בכלל משחקים של פ"ת העונה?
ההצלחה שלהם היא נטו בסטטיסטיקה. היכולת שלהם העונה רעה מאוד.
אני חושב שרב"ש מאמן טוב. הבעיה שלי איתו בעיקר בחרטוטים הבלתי נגמרים. לא יודע איך אני אתמודד
עם הקשקושים שלו במידה ויאמן את הקבוצה שלי.
- דר אדום בנשמה
פוראבאררד, תבין משהו, אין לי שום בעיה עם אלישע ואם הוא היה חושב גם על הגדלת הצוות המקצועי לא הייתי מתנגד שהוא ישאר, אבל שהמאמן הראשון שלך זה שאמור להיות עם יד על הדופק לגביי פציעות אומר שבעיית הפציעות זה עניין של מזל ומדובר בפציעות דומות (פציעות גב לגורדנה ולדובב גבאי בהתחלה, פציעות של שריר הירך האחורי והמפשעה וכו').
אני רוצה שיביאו לפה מאמן שיביא איתו צוות מקצועי בנוסף ויגאל אותנו מייסורנו עם מאמן הכושר הזה.
נכון ייתכן שדווקא מאמנים ישראלים לא ישנו אבל אולי אם נביא צוות מחו"ל צוות שלם כולל שני מאמני כושר, עוזר מאמן שמבין טקטיקה וכו' אז יש סיכוי שסוף סוף יהיה לנו כושר גופני ולא כושר בררה...
אני רוצה שיביאו לפה מאמן שיביא איתו צוות מקצועי בנוסף ויגאל אותנו מייסורנו עם מאמן הכושר הזה.
נכון ייתכן שדווקא מאמנים ישראלים לא ישנו אבל אולי אם נביא צוות מחו"ל צוות שלם כולל שני מאמני כושר, עוזר מאמן שמבין טקטיקה וכו' אז יש סיכוי שסוף סוף יהיה לנו כושר גופני ולא כושר בררה...
- דר אדום בנשמה
הם דווקא נראו טוב במשחקים שראיתי אותם.ForeverRed כתב: אם אתה כבר מתייחס לעובדות, אז לפחות תדייק.
אני חושב שרב"ש מאמן טוב. הבעיה שלי איתו בעיקר בחרטוטים הבלתי נגמרים. לא יודע איך אני אתמודד
הם לא מציגים כדורגל של ברצלונה אבל הם בהחלט טוב יותר מהכדורגל שאנחנו מציגים..
דווקא העונה אנחנו משחקים טוב יותר מעונה שעברה. לדעתי בכל אופן. כמובן שיש ירידה במשחקים האחרונים, אבל בכללי אני די מרוצה עד עכשיו.דר אדום בנשמה כתב:הם דווקא נראו טוב במשחקים שראיתי אותם.
הם לא מציגים כדורגל של ברצלונה אבל הם בהחלט טוב יותר מהכדורגל שאנחנו מציגים..
- ForeverRed
מחזיר אותך כמה שנים אחורה. רוני לוי, אחד המאמנים הבכירים והטקטיקנים בישראל, זוכה בשלוש אליפויותדר אדום בנשמה כתב:אז זהו שמנחם קורצקי וחיים סילבס כן יכולים לתת הוראות לשחקנים זה לא כאילו בוזגלו הוא איזה שחקן שאם המאמן ייתן לו הוראה הוא יעשה שביתה איטלקית, וברדה הוא השחקן שהכי מכבד את המאמן...
למרות שלגביי מנחם קורצקי אני חלוק מאוד, מצד אחד הוא מאמן טקטיקן אבל מצד שני הוא לא מצליח לפתח התקפות מסודרותף מזכיר לי את אלישע רק עם יותר טקטיקה הגנתית....
חיים סילבס ועידן בר-און הם מבחינתי פוטנציאלים טובים והכי טוב יהיה להביא את ברק בכר..
עם מכבי חיפה. שורה שלמה של כוכבי כדורגל, ביניהם מאור בוזגלו, ליאור רפאלוב, עדן בן בסט ושי בירוק
בקושי רואים דשא. לך תספר להם שצריך להקשיב למאמן.
הטענה שלך שסילבס ובראון הם פוטנציאל לא ניתנת כרגע למדידה. רק הזמן יגיד. בפועל, כרגע, רק להזכיר את
השם שלהם בהקשר של אימון הקבוצה זה במקרה הטוב חובבנות ובמקרה הרע טיפשות.
תראה,דר אדום בנשמה כתב:אז זהו שמנחם קורצקי וחיים סילבס כן יכולים לתת הוראות לשחקנים זה לא כאילו בוזגלו הוא איזה שחקן שאם המאמן ייתן לו הוראה הוא יעשה שביתה איטלקית, וברדה הוא השחקן שהכי מכבד את המאמן...
תמיד אתה מתחיל את הדו שיח שלך יפה ואז שלא מסכימים איתך,אתה נכנס לאמוק תזזיתי,עם 700 הודעות שעושות סלט אחת בשנייה.
לבוא ולדבר עכשיו על בר און וסילבס,זה במקרה הטוב בורות ובמקרה הרע אני לא אגיד.
שניהם ביחד יכולים לצחצח לאלישע את הנעליים מבלי שישאיר להם טיפ,אז זה קודם כל.
אני ובדגש על אני,אין לי מונופול על השכל ולא יודע מה טוב יותר,בסה"כ מציין עובדות על רבש.
אל תיקח את זה כזה קשה.
אוי לאלונה אם הקהל יתחיל לנהל לה את הקבוצהאדום זקן כתב: סבבה.
השאלה אם השאר מוכנים.
הרי ברור לך שהחל משנה הבאה כמות המנויים היא מה שתדבר,רכש יגיע,כנל הציפיות.
אתה באמת חושב שלמישהו תהיה כאן סבלנות שיתחילו לדבר איתו על דרך?
הדרך להיות בית"ר ים תהייה קצרה
חבל שמאמן שיודע להתנסח בבהירות ומכיר קצת יותר משלוש מילים בעברית נחשב אצלך לחרטטן בלתי נגמרForeverRed כתב: אם אתה כבר מתייחס לעובדות, אז לפחות תדייק.
אתה כנראה מעדיף לשמוע אחרי כל משחק אחת מהוריאציות הבאות: שיחקנו/לא שיחקנו חכם, שיחקנו/לא שיחקנו פשוט, הגענו/לא הגענו מוכנים, חבל שלא ניצלנו את המצבים.
שזה פחות או יותר מה שתשמע מ 90% מהמאמנים בליגה הזאת
ממש לא ביתר,רחוקים מאוד משם,הציפיות שלהם לא מותאמות למה שיש להם בכלל.ns75 כתב:
אוי לאלונה אם הקהל יתחיל לנהל לה את הקבוצה
הדרך להיות בית"ר ים תהייה קצרה
אבל שאתה מביא כמו אצלנו רכש יקר ואיכותי,כמות מנויים גדולה וכנראה גם אירופה,אז כן אתה מצפה לרוץ כמו שצריך,ולא לדבר על דרך.
אגב בדברים האלה אין על האסכולה הישנה של המאמנים,שום,קשטן,אלי כהן,הם ידעו לנווט היטב בין הרצונות ליכולת עם סגל כזה.
לא סומך על כל הכוכבים ברגע האלה שמצליחים באיזה קבוצה קטנה,בטוחים שהמציאו את הכדורגל ומתרסקים בקבוצה עם ציפיות.
יש להם עוד הרבה חרא לאכול לפני שהם מגיעים לקבוצה עם שאיפות לאליפות.
רק לשמוע את הראיון עם רבש אתמול ולהבין שהאיש הוא התלמיד הכי טוב של גרנט.
45 דקות ביתרון של שחקן,לא מגיע למצב אחד ומאשים אותנו.
נו..זה באמת מי שהיית רוצה כאן?
להזכיר לך מה אמר אלישע אחרי המשחק?אדום זקן כתב: ממש לא ביתר,רחוקים מאוד משם,הציפיות שלהם לא מותאמות למה שיש להם בכלל.
אבל שאתה מביא כמו אצלנו רכש יקר ואיכותי,כמות מנויים גדולה וכנראה גם אירופה,אז כן אתה מצפה לרוץ כמו שצריך,ולא לדבר על דרך.
אגב בדברים האלה אין על האסכולה הישנה של המאמנים,שום,קשטן,אלי כהן,הם ידעו לנווט היטב בין הרצונות ליכולת עם סגל כזה.
לא סומך על כל הכוכבים ברגע האלה שמצליחים באיזה קבוצה קטנה,בטוחים שהמציאו את הכדורגל ומתרסקים בקבוצה עם ציפיות.
יש להם עוד הרבה חרא לאכול לפני שהם מגיעים לקבוצה עם שאיפות לאליפות.
רק לשמוע את הראיון עם רבש אתמול ולהבין שהאיש הוא התלמיד הכי טוב של גרנט.
45 דקות ביתרון של שחקן,לא מגיע למצב אחד ומאשים אותנו.
נו..זה באמת מי שהיית רוצה כאן?