ככל הנראה- לא יצורף חלוץ
ככל הנראה- לא יצורף חלוץ
הרגע דיברתי עם מישהו מאוד מאוד מאוד חזק במועדון, והוא אמר שכמעט באופן סופי לא יצורף חלוץ- רק בלם. במועדון חשים פספוס גדול מחתימתם של ביטון בהפועל תא ועטר דווקא בחיפה, מאחר והיה כבר סיכום עטר, שלבסוף שוחרר בחינם אין כסף מריימס. מבחינת דודו ביטון, אלונה מאוכזבת קשות מהעובדה שהשחקן בחר להצטרף לקבוצה חלשה יותר עם הצעה נמוכה יותר מאשר להפועל ב''ש.
איתי שכטר להבדיל מעטר, עסקה הרבה יותר יקרה מאחר והמשכורת שלו שווה למשכורת של עטר אך בעסקת שכטר צריך לשלם חצי מליון דולר לנאנט ואלונה לא מוכנה לשלם סכום כזה.
בקיצור, מאחר ואין שחקנים פנויים בשוק סגל החלוצים האנמי של הפועל ב''ש לא יזכה לחיזוק.
איתי שכטר להבדיל מעטר, עסקה הרבה יותר יקרה מאחר והמשכורת שלו שווה למשכורת של עטר אך בעסקת שכטר צריך לשלם חצי מליון דולר לנאנט ואלונה לא מוכנה לשלם סכום כזה.
בקיצור, מאחר ואין שחקנים פנויים בשוק סגל החלוצים האנמי של הפועל ב''ש לא יזכה לחיזוק.
Re: ככל הנראה- לא יצורף חלוץ
שחררו אותנו מטורים של כרמלה המלחששתyossi34 כתב:הרגע דיברתי עם מישהו מאוד מאוד מאוד חזק במועדון, והוא אמר שכמעט באופן סופי לא יצורף חלוץ- רק בלם. במועדון חשים פספוס גדול מחתימתם של ביטון בהפועל תא ועטר דווקא בחיפה, מאחר והיה כבר סיכום עטר, שלבסוף שוחרר בחינם אין כסף מריימס. מבחינת דודו ביטון, אלונה מאוכזבת קשות מהעובדה שהשחקן בחר להצטרף לקבוצה חלשה יותר עם הצעה נמוכה יותר מאשר להפועל ב''ש.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
חחח טוטי גדול אתה חחח כרמלה המלחששת.Totti כתב: שחררו אותנו מטורים של כרמלה המלחששת
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא צריך משהו חזק כדי להבין שאלונה לא תשלם על שחקן יותר מהחוזה שלו, האמת זה ברור לגמרי וזה בסדר גמור.yossi34 כתב:הרגע דיברתי עם מישהו מאוד מאוד מאוד חזק במועדון, והוא אמר שכמעט באופן סופי לא יצורף חלוץ- רק בלם. במועדון חשים פספוס גדול מחתימתם של ביטון בהפועל תא ועטר דווקא בחיפה, מאחר והיה כבר סיכום עטר, שלבסוף שוחרר בחינם אין כסף מריימס. מבחינת דודו ביטון, אלונה מאוכזבת קשות מהעובדה שהשחקן בחר להצטרף לקבוצה חלשה יותר עם הצעה נמוכה יותר מאשר להפועל ב''ש.
שתשמור את הכסף לקיץ....צוות מקצועי וכו׳
- ForeverRed
הייתי שמח אם מישהו יכל לשפוך אור על סוגיית דודו ביטון.
לא מצליח להבין מה קרה שם.
לדעתי לא נעשתה פנייה אליו כי אלישע לא ממש רצה אותו, מעבר לזה נראה כמו קומבינה מסריחה. אבל כולם מרוויחים, השחקן משחק ולהפועל ת״א יש חלוץ.
על סמך אינטואיציה נטו, העדיף לשחק עד לסוף העונה ולא להילחם על מקומו. בהפועל זה הובטח לו.ForeverRed כתב:הייתי שמח אם מישהו יכל לשפוך אור על סוגיית דודו ביטון.
בסוף העונה הוא שחקן חופשי ויהיה מלפפון חם מאוד במידה ויציג מספרים יפים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- ForeverRed
ממה שפורסם הפועל מחזיקה באופציה להארכת חוזה ולכן הוא לא בטוח יהיה חופשי בסוף העונה.Totti כתב: על סמך אינטואיציה נטו, העדיף לשחק עד לסוף העונה ולא להילחם על מקומו. בהפועל זה הובטח לו.
בסוף העונה הוא שחקן חופשי ויהיה מלפפון חם מאוד במידה ויציג מספרים יפים
אני מנחש שדודו דהאן אחראי להחלטה הזאת, רק שלא ברור לי מה עם עמדתו של השחקן והאם בכלל
קיבל הצעה מאלונה.
נראה לי שרק אני שמח שלא הבאנו חלוץ.
להתרכז בהבאת בלם רוטציה טוב זה הכי חשוב כרגע.
חלוץ נמצא בקיץ משהו טוב, אם וכאשר בוזי יעזוב אותנו(לאירופה כמובן).
כרטיס השחקן של דודו ביטון שייך לסטנדרט ליאז.
דודו דאהן הבין שממאריבור לא תצא הבשורה,והוא חייב לשחק,כדי להשביח עצמו לשנה הבאה.
ב"ש לא יבטיחו לו מקום בהרכב,אז ככה שזה לא כל כך יעיל בשבילו.
המקום היחיד היום שאפשר לעשות קומבינות היום ובאמת צריכים חלוץ להרכב זה רק הפועל תא.
ודודו דהאן אלוף העולם במניפולציות האילו.
אל תתפלאו אם הפועל בכלל לא משתתפים בשכר.
דודו דאהן הבין שממאריבור לא תצא הבשורה,והוא חייב לשחק,כדי להשביח עצמו לשנה הבאה.
המקום היחיד היום שאפשר לעשות קומבינות היום ובאמת צריכים חלוץ להרכב זה רק הפועל תא.
- The red one
לא חושב שחוסר בדקות משחק זו הסיבה הרמכזית. דודו שיחק בהרכב ב4 המחזורים האחרונים לפני הפגרה וגם לפני זה קיבל קרדיט גדול מאוד מאז הצטרף.אדום זקן כתב:כרטיס השחקן של דודו ביטון שייך לסטנדרט ליאז.
או שהכסף דיבר פה או שמאריבור הביאו חלוץ אחר במקומו ..
- דר אדום בנשמה
יש לי חדשות בשבילך, אם בוז'י עוזב אנחנו צריכים קשר במקומו, לא חלוץ, קשר...שמעון א כתב:נראה לי שרק אני שמח שלא הבאנו חלוץ.
אז לא יבוא חלוץ.
מה שיותר מדאיג אותי זה הפציעות של השחקנים שלנו.
מה שיותר מדאיג אותי זה הפציעות של השחקנים שלנו.
בוזי משחק באותה עמדה של עטר או בן חיים. באגפים.דר אדום בנשמה כתב: יש לי חדשות בשבילך, אם בוז'י עוזב אנחנו צריכים קשר במקומו, לא חלוץ, קשר...
- דר אדום בנשמה
בוז'י מאז ומעולם יותר בישל מכבש, הוא קשר אגף, לא חלוץ אגף...שמעון א כתב: בוזי משחק באותה עמדה של עטר או בן חיים. באגפים.
רק העונה הוא גם נותן אקסטרה שחלוץ יכול לתת...