הפינה האופטימית מחזור 18
Re: הפינה האופטימית מחזור 18
רב"ש הוא מאמן טוב שמבין כדורגל, אבל הוא מתנשא, בכיין, ומעצבן.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
זה גם מה שאומרים על מוריניו...zahipan כתב:רב"ש הוא מאמן טוב שמבין כדורגל, אבל הוא מתנשא, בכיין, ומעצבן.
שיגיע ל%0.0000001 מההישגים שלו ושיהיה איזה סוג של שחצן שהוא רוצה.Sir Alex Ferguson כתב: זה גם מה שאומרים על מוריניו...
וואלהSir Alex Ferguson כתב: זה גם מה שאומרים על מוריניו...

רציני לגמרי. מי שמדבר כמו בולבול אחרי משחקים צריך להישאר מאמן של הלוזונים.שמעון א כתב: למה אתה ציני אחי. לא יפה.
שיעשה כבוד השמנמן הזה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אם רב"ש היה לוקח אליפות עם הפועל ת"א בשנה שעברה, והשנה פתח תקווה הייתה עם 10 נקודות יותר הייתי אומר לך וואלה הוא מאמן תותח.Sir Alex Ferguson כתב: זה גם מה שאומרים על מוריניו...
סך הכל הוא מאמן טוב, אבל להשוות אותו למוריניו? פחחחח
חחח טוטי עם התן כבוד הזה הזכרת לי את המנהל על א. ברקוביץ'Totti כתב: רציני לגמרי. מי שמדבר כמו בולבול אחרי משחקים צריך להישאר מאמן של הלוזונים.
שיעשה כבוד השמנמן הזה
אלישע לא המאמן הכי טוב בעולם.
בארץ? אחד מהטופ 3 בלי ספק. ודי לעלות שמות כמו רב"ש וקורצקי בכלל להשוואה, אנחנו ראינו בדיוק מה הם שווים שהם מגיעים למקום עם קצת ציפיות.
על איזה סגל אתם מדברים?? נכון, יש לנו רביעייה קדמית טובה (ועדיין - אף אחד מהם זה לא ערן זהבי). אבל מי ידע מי זה בן ביטון? שכחתם איך חצי מהאנשים פה טענו שזה אסון שסוארס יהיה בלם?
שלא לדבר על פאיוביץ', אוגו והובאן, שלושה זרים שהגיעו בפרומיל מהעלויות שהמאמנים במכבי ת"א ומכבי חיפה הוציאו על זרים ויותר טובים מכל מה שהביאו. וזה שלאלישע אין ממש אמצעי סקאוטינג במועדון לעומתם.
כן - הסגל הזה יכול לעשות יותר. עדיין - הוא צמוד לתחת של מועדון עם פי 3 יותר תקציב ואמצעים.
בארץ? אחד מהטופ 3 בלי ספק. ודי לעלות שמות כמו רב"ש וקורצקי בכלל להשוואה, אנחנו ראינו בדיוק מה הם שווים שהם מגיעים למקום עם קצת ציפיות.
על איזה סגל אתם מדברים?? נכון, יש לנו רביעייה קדמית טובה (ועדיין - אף אחד מהם זה לא ערן זהבי). אבל מי ידע מי זה בן ביטון? שכחתם איך חצי מהאנשים פה טענו שזה אסון שסוארס יהיה בלם?
שלא לדבר על פאיוביץ', אוגו והובאן, שלושה זרים שהגיעו בפרומיל מהעלויות שהמאמנים במכבי ת"א ומכבי חיפה הוציאו על זרים ויותר טובים מכל מה שהביאו. וזה שלאלישע אין ממש אמצעי סקאוטינג במועדון לעומתם.
כן - הסגל הזה יכול לעשות יותר. עדיין - הוא צמוד לתחת של מועדון עם פי 3 יותר תקציב ואמצעים.
אוקיי...אז בהנחה שואן חאל סגור במנצ׳סטר לשנה הבאה ונניח שגם לא יסתדר בסוף עם אנצ׳לוטי, מי לדעתך כן יכול לקדם את הקבוצה?ForeverRed כתב: די אחי, די. לא צריך לנסות להצדיק את עצמך בכל דרך אפשרית. אין לי בעיה עם אוצר המילים של רב"ש, אלא
עם הדרך והגישה שבה הוא אומר את דבריו. הבנאדם משדר חוסר אמינות וחרטטנות ממדרגה ראשונה.
ואם כבר התייחסת להפועל ת"א, אז לא, הבעיה לא הייתה דני עמוס וגם לא חוסר מזל. הבעיה הייתה מאמן, שטוב
ככל שיהיה פשוט לא הצליח להתאים את השיטה לשחקנים והתעקש לשחק עם קו הגנה גבוה ולחץ שהפסיד לו
המון משחקים. דומה לעקשנות של סטנויביץ' שגמרה לחיפה את העונה.
שורה תחתונה, טוב או לא טוב, במועדונים עם לחץ גבוה רן בן שמעון חד משמעית נכשל.
ובאר שבע זה מועדון עם לחץ. אז די לצייר אותו כמשיח הבא.
טוב שאתה אומר את זה,לפחות לא יגידו לך שאתה מלקק...yedidel כתב:אלישע לא המאמן הכי טוב בעולם.
ותוסיף את טויטו שעושה עבודה באמת טובה,ומועדף על אהוב ליבם מלול.
בוזגלו שתחת אלישע הוא אוצר.
הבעיה כאן שכל הזמן מסתכלים על מכבי שהיא רמה אחרת,סגל אחר,כסף אחר ואין ספק משהו שצריך לשאוף אליו,אבל עם עוד 60 מיליון.
כרגע בקבוצות מלבל התקציבים שלנו,גודל הקהל(כדי שלא תכניסו לי את קש),הוא מצליח יותר מכולם,חיפה,הפועל וביתר,וקצת ממש קצת אחרי מכבי.
- ForeverRed
ברוך הבא למציאות, את השאלה הזאת גם אני שואל את עצמי.ns75 כתב:
אוקיי...אז בהנחה שואן חאל סגור במנצ׳סטר לשנה הבאה ונניח שגם לא יסתדר בסוף עם אנצ׳לוטי, מי לדעתך כן יכול לקדם את הקבוצה?
גם אני חושב שהסגל הזה שווה הרבה יותר, גם אני הייתי רוצה לראות יכולת טובה יותר. אבל אין טעם להחליף
רק לשם ההחלפה, ואז להמשיך להתלונן על הבא בתור. כרגע אני לא רואה תחליף ראוי באופק. אם יש לך רעיון
אתה מוזמן להחכים אותנו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לדעתי אנחנו צריכים להבדיל בין בניית הקבוצה (שם אלישע עושה עבודה טובה, לא מעט בגלל הפגיעה בזרים, וכאן צריך ללכת הרבה קרדיט לדודו עזריה שהוא נכס שאין לשום מועדון אחר בארץ ושבזכותו אנחנו פוגעים כל כך טוב בזרים) לבין ניהול הקבוצה במהלך העונה (שם אלישע עושה עבודה בינונית מינוס, לא מעט בגלל הקיבעון שלו, חוסר הרצינות באימונים והמוגבלות הטקטית).
אני לא הייתי מזלזל במאמן (רן בן שמעון) שלקח קבוצה כמו קריית שמונה, שהייתה מוגבלת מאוד מבחינה כלכלית ומקצועית, ודרס איתה את הליגה.
מדובר מבחינתי בהישג חסר תקדים בכדורגל הישראלי, בטח בצורה שזה נעשה ולאור חומר השחקנים שהיה לקריית שמונה באותה עונה.
כמו שלא הייתי מזלזל בברק בכר, שלוקח את אותו מועדון מוגבל תקציבית אל זכייה בגביע (על חשבון אלישע) ועד עכשיו השנה צובר יותר נקודות מאלישע.
לא צריך לקחת מאלישע את הדברים החיובים שהוא מביא, רק לשאול האם לדעתכם זה מספיק טוב עבורנו? האם מקום שני/שלישי (בלי מאבק אמיתי על התואר) ושלב יחסית מאוחר בגביע (עד שנפגוש קבוצה כמו מכבי ת"א או קריית שמונה) זה הישג השיא של חומר השחקנים שלנו?
האם אתם מסתפקים בהישגים האלה גם בשנים הבאות?
אני כבר אמרתי את דעתי והיא שצריך למקסם את התקופה של אלונה ובוזגלו אצלנו. לא בטוח שהתקופה הזאת תחזור בעתיד (בטח אם לא נזכה בתואר ולא נדע למנף את הכסף של אלונה והיכולת של בוזגלו לתארים), ולכן צריך לשאוף בתקופה הזאת להגיע כמה שיותר רחוק, בטח כשהליגה כל כך חלשה וכשהיריבות שלנו לתואר (קריית שמונה ומכבי) הם משוכה שבהחלט אפשר לעבור.
אני לא הייתי מזלזל במאמן (רן בן שמעון) שלקח קבוצה כמו קריית שמונה, שהייתה מוגבלת מאוד מבחינה כלכלית ומקצועית, ודרס איתה את הליגה.
מדובר מבחינתי בהישג חסר תקדים בכדורגל הישראלי, בטח בצורה שזה נעשה ולאור חומר השחקנים שהיה לקריית שמונה באותה עונה.
כמו שלא הייתי מזלזל בברק בכר, שלוקח את אותו מועדון מוגבל תקציבית אל זכייה בגביע (על חשבון אלישע) ועד עכשיו השנה צובר יותר נקודות מאלישע.
לא צריך לקחת מאלישע את הדברים החיובים שהוא מביא, רק לשאול האם לדעתכם זה מספיק טוב עבורנו? האם מקום שני/שלישי (בלי מאבק אמיתי על התואר) ושלב יחסית מאוחר בגביע (עד שנפגוש קבוצה כמו מכבי ת"א או קריית שמונה) זה הישג השיא של חומר השחקנים שלנו?
האם אתם מסתפקים בהישגים האלה גם בשנים הבאות?
אני כבר אמרתי את דעתי והיא שצריך למקסם את התקופה של אלונה ובוזגלו אצלנו. לא בטוח שהתקופה הזאת תחזור בעתיד (בטח אם לא נזכה בתואר ולא נדע למנף את הכסף של אלונה והיכולת של בוזגלו לתארים), ולכן צריך לשאוף בתקופה הזאת להגיע כמה שיותר רחוק, בטח כשהליגה כל כך חלשה וכשהיריבות שלנו לתואר (קריית שמונה ומכבי) הם משוכה שבהחלט אפשר לעבור.
אתה כל הזמן חוזר למשפט "שצריך למקסם את התקופה של אלונה",למה?Sir Alex Ferguson כתב:
אתה חושב שהיא תלך בקרוב?
אני לא,והצעדים שהיא עושה רק מחזקים אותי.
כי הרי בקלות היא יכולה הייתה להוציא סכומים ולהנחית כאן את עטר/שכטר והשד יודע מי,והצהרה כזאת הייתה אומרת אני "רוצה אליפות כאן ועכשיו".
ואם היא לא תושג אז באמת תתחיל לפחד מעזיבה,כי הלכה על כל הקופה.
דווקא ההתנהלות היותר מושכלת הזאת שלא מוכנה ליפול לגחמות של סוכנים,היא מה שמראה על חשיבה מושכלת ונכונה.
אני כל הזמן אומר שק"ש היא לא דוגמא לכלום.
לצורך העניין,אני רואה בה שוות ערך לרעננה,עכו,מכבי פת,כל הקבוצות עם 100 אוהדים בערך,וחוסר יחס ולחץ מתקשורת ואוהדים.
אז כן ההבדל בינה לשאר שהיא הצליחה לעשות קבוצה חזקה שמתמודדת על תארים וגם לוקחת אותם,אבל זה לא ישנה את הdna שלה,שלנצח יישאר קבוצה קטנה,כי אין עליה שום לחץ.
לכן הדוגמאות של בכר ורבש לא תופסות מים..
בעיקר שאף אחד מהם,במיוחד רבש לא הצליח בשום קבוצה שיש 30% לחץ יותר מקש.
אתם צריכים להבין גם שעם אחוזי הצלחה כמו השנה ושנה שעברה בעונות קודמות אנחנו לוקחים אליפות בפער של 15 לפחות מהמקום השני אין מה לעשות.. אלישע יש לו הרבה חסרונות וכרגע לא רואה מועמד שיחזיק פה מעמד יותר ממנו
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
למען האמת אחוזי הצלחה שלהעונה לא היינו לוקחים אליפות באף שנה...shimi221 כתב:אתם צריכים להבין גם שעם אחוזי הצלחה כמו השנה ושנה שעברה בעונות קודמות אנחנו לוקחים אליפות בפער של 15 לפחות מהמקום השני אין מה לעשות.. אלישע יש לו הרבה חסרונות וכרגע לא רואה מועמד שיחזיק פה מעמד יותר ממנו
עונה שעברה בשני הסיבובים הראשונים זה סיפור אחר לגמריי....
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!