https://www.youtube.com/watch?v=yLssswz ... /index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
כנסו לקישור ותראו
אני לא היתי במשחק ביום שני וראיתי עכשיו את התקציר
כמובן שאני שמח שניצחנו וכל הכבוד סוף סוף
אבל כשאני רואה את הקבוצה שלי משחקת ככה אני פשוט מתעצבןן זה מעצבןן אותי לא משנה אם ננצח או נפסידד
איך זה יכול להיות שקבוצה בסדר גודל כמו של הפועל באר שבע, קבוצה עם תקציב הכי גדול בליגה אין לה הגנה? אין לה חלוצים שיכנסוו את המצבים (המעטים) שמגעים אליהם?
איך זה יכול להיות שקבוצה שמובילה 1-0 נותנת לירב לתקוף אותה? מסתגרת בהגנה? עוברת לשיטה הגנתית עם 5 שחקני הגנה?
90% מהתקציר הזה הוא התקפות של אחי נצרת 10% זה החמצותת של הפועל באר שבעע והגול כמובן, וכשאני אומר החמצות אני לא מתכוון שבעטו מ30 מטר והחימצו או ששחקן בלם את הבעיטה, אני מתכוון ששחקן במצב אחד על אחד עם השעור כשאין אף שחקן לידו ופשוט בועט לגוף של השעור איך זה יכול להיות? אוהד קודסי עשה את זה וזה חלוץ שאמור להיות סקורר, יוסי אלקיים למרות שהוא צעיר הוא צריך להכניס דבר כזה
וההגנה שעוברים אותה כמו מים ואולי יש שיגדו שאסי הזדקן וזהו הוא גמר את הקרירה, ותאמת אני גם חושב שזהו הוא צריך לפרוש והבנתי שזה השנה האחרונה שלו, אבל בתכלס אם הוא לא היה בשער הינו מפסידים את המשחק הוא עצר כדורים נהדרים
אז אייך כל זה קורה בקבוצה כמו הפעול באר שבע אני לא מבין באמת שלא
אני לא מאמין שאנחנו נראים ככה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: אני לא מאמין שאנחנו נראים ככה
מצטער, באמת בלי לפגוע, היית צריך להיות שם כדי להבין.atedgi כתב:https://www.youtube.com/watch?v=yLssswz ... /index.php
כנסו לקישור ותראו
אני לא היתי במשחק ביום שני וראיתי עכשיו את התקציר
כמובן שאני שמח שניצחנו וכל הכבוד סוף סוף
אבל כשאני רואה את הקבוצה שלי משחקת ככה אני פשוט מתעצבןן זה מעצבןן אותי לא משנה אם ננצח או נפסידד
איך זה יכול להיות שקבוצה בסדר גודל כמו של הפועל באר שבע, קבוצה עם תקציב הכי גדול בליגה אין לה הגנה? אין לה חלוצים שיכנסוו את המצבים (המעטים) שמגעים אליהם?
איך זה יכול להיות שקבוצה שמובילה 1-0 נותנת לירב לתקוף אותה? מסתגרת בהגנה? עוברת לשיטה הגנתית עם 5 שחקני הגנה?
90% מהתקציר הזה הוא התקפות של אחי נצרת 10% זה החמצותת של הפועל באר שבעע והגול כמובן, וכשאני אומר החמצות אני לא מתכוון שבעטו מ30 מטר והחימצו או ששחקן בלם את הבעיטה, אני מתכוון ששחקן במצב אחד על אחד עם השעור כשאין אף שחקן לידו ופשוט בועט לגוף של השעור איך זה יכול להיות? אוהד קודסי עשה את זה וזה חלוץ שאמור להיות סקורר, יוסי אלקיים למרות שהוא צעיר הוא צריך להכניס דבר כזה
וההגנה שעוברים אותה כמו מים ואולי יש שיגדו שאסי הזדקן וזהו הוא גמר את הקרירה, ותאמת אני גם חושב שזהו הוא צריך לפרוש והבנתי שזה השנה האחרונה שלו, אבל בתכלס אם הוא לא היה בשער הינו מפסידים את המשחק הוא עצר כדורים נהדרים
אז אייך כל זה קורה בקבוצה כמו הפעול באר שבע אני לא מבין באמת שלא
מגרש סופר קשה, קבוצה מאוד עיקשת עם קהל שדוחף אותה גם בפיגור, הניצחון היה מעל הכל.
ועדיין, אני מזמין אותך להיכנס לכאן:
https://www.crazyred.co.il/forum/viewto ... f=2&t=1427" onclick="window.open(this.href);return false;
אם כל הכבוד לתקציר, מבחינת הזדמנויות היינו מסוכנים יותר.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
משה צודק בגלל זה לא נכנסתי למלחמות כאלה גם השבוע כי באמת הקבוצה שיחקה זוועה אבל לקחנו נקודות במקום קשה ובקרב קשה
אז יש לפרגן לשחקנים שעשו את זה ושיחקו על התוצאה
זה שי !
אז יש לפרגן לשחקנים שעשו את זה ושיחקו על התוצאה
זה שי !

אתה מוזמן לפתוח את התקציר של שבוע שעבר נגד הפועל רמת גן.בדיוק אותו דבר רק שהיינו בצד ההפוך.
איזה צד אתה מעדיף ? אני יודע מה אני מעדיף.
איזה צד אתה מעדיף ? אני יודע מה אני מעדיף.
[align=center]
GIFSoup[/align]

- red fox
- Title: קרייזי-רד פוקס
- יצירת קשר:
שתי מצבים של נצרת מהתקציר לא היו או לפחות לא היו צריכים להיות.
אחד זה הנבדל שלא נשרק ולאחריו הגיעה הבעיטה לקורה. בעריכה אפשר לראות בברור שהיה נבדל, ואני עדיין לא מבין את ההחלטות של השופטים לבטל את החלטת הקוון בנוגע לנבדלים.
השני זה הפנדל שגם לא היה. עד שהתחלתי לערוך הייתי בטוח שהגיע להם פנדל. אחרי צפיה בפרים אחרי פרים רואים איך שסרג' איילי קופץ בתזמון מושלם.
עכשיו לעצם העניין, אף אחד לא ציפה שנציג במשחק הזה כדורגל ברמה גבוהה.
המטרה והציפיות מהמשחק הזה היה לקחת 3 נקודות ויהי מה.
המטרה הושגה, אפילו יכלנו להוסיף עוד שער או שתיים לקראת הסוף, אני מרוצה.
אחד זה הנבדל שלא נשרק ולאחריו הגיעה הבעיטה לקורה. בעריכה אפשר לראות בברור שהיה נבדל, ואני עדיין לא מבין את ההחלטות של השופטים לבטל את החלטת הקוון בנוגע לנבדלים.
השני זה הפנדל שגם לא היה. עד שהתחלתי לערוך הייתי בטוח שהגיע להם פנדל. אחרי צפיה בפרים אחרי פרים רואים איך שסרג' איילי קופץ בתזמון מושלם.
אחלה תקציר.. הרבה יותר מפורט ואובייקטיבי מsport5.red fox כתב:שתי מצבים של נצרת מהתקציר לא היו או לפחות לא היו צריכים להיות.
מתי אתה מתחיל לקריין בתקצירים?
רק שימו לב לקהל של נצרת בירידה למחצית
שום קללה או שריקות בוז, למרות הפיגור.
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
כי אין להם מה להפסיד זאת קבוצה שלא היו ממנה ציפיות..עדי פרץ כתב:רק שימו לב לקהל של נצרת בירידה למחצית
זה לא כמו באר שבע.
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- red fox
- Title: קרייזי-רד פוקס
- יצירת קשר:
חחח אין לי קול בשביל לקריין.yedidel כתב:
אחלה תקציר.. הרבה יותר מפורט ואובייקטיבי מsport5.
מתי אתה מתחיל לקריין בתקצירים?
בדר"כ "החברים" מרדיו דרום דואגים לזה.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
גם אני שמתי לב וצרם לי נורא...עדי פרץ כתב:רק שימו לב לקהל של נצרת בירידה למחצית
יש להם ציפיות לעלות ליגה, הם בנו סגל לעלייה נטו!
אליק אצלך אין ציפיות לעלות ליגה אתה חייב לעלות ליגה זה ההבדל !!!
אצלך השקיעו 14 מיליון שקל לא בשביל שיגידו יש ציפיות בשביל שיגידו שאנחנו עולים ליגה ולא מעניין אותנו מי עומד בדרך
זה שי !
אצלך השקיעו 14 מיליון שקל לא בשביל שיגידו יש ציפיות בשביל שיגידו שאנחנו עולים ליגה ולא מעניין אותנו מי עומד בדרך
זה שי !