מספיק עם השטויות כבר. אין שום קללה. יש קבוצות לא טובות.zahipan כתב:https://www.one.co.il/Article/14-15/1,1 ... tml?ref=hp
שנה הבאה אנחנו נשבור את הקללה וניקח אליפות אמן!
אין כבשים שחורות יש קבוצות לא מוכנות.
הלאה.
מספיק עם השטויות כבר. אין שום קללה. יש קבוצות לא טובות.zahipan כתב:https://www.one.co.il/Article/14-15/1,1 ... tml?ref=hp
שנה הבאה אנחנו נשבור את הקללה וניקח אליפות אמן!
בדיוק.אביאל כתב: מספיק עם השטויות כבר. אין שום קללה. יש קבוצות לא טובות.
אין כבשים שחורות יש קבוצות לא מוכנות.
הלאה.
תתפלא אבל מכבי העונה לא יירדו הם קבוצה לא רעה אבל עונה הבאה הם בטח ישחקו במגרשים של הנוער אם הם ישחק באצטדיון החדש הם יירדו בוודאות חחחzahipan כתב:גם בני סכנין והפועל ירושלים ירדו ליגה.
ולמה אתם חושבים שאמרתי שאנחנו נרד ליגה? אנחנו אלופים בשנה הבאה כי אנחנו קבוצה בבנייה.
אם צריך לדאוג למישהו זה למכבי באר שבע, גם בלי האצטדיון הם יירדו ליגה.
נראה לי התבלבלת עם עונה שעברה דר..וגם זה במחציתה הראשונה רק..דר אדום בנשמה כתב:תתפלא אבל מכבי העונה לא יירדו הם קבוצה לא רעה אבל עונה הבאה הם בטח ישחקו במגרשים של הנוער אם הם ישחק באצטדיון החדש הם יירדו בוודאות חחח
ממש לא התבלבלתי אל תסתכל על הסטטיסטיקה העונה הם יריבים לכל קבוצה וגם שהם מפסידים הם משחקים טוב.אדום בלב בנשמהההה כתב: נראה לי התבלבלת עם עונה שעברה דר..וגם זה במחציתה הראשונה רק..
העונה מכבי עם 3 נצחונות עד עכשיו (2 מהם בשני המשחקים האחרונים) מ15 משחקים, 5 נקודות בלבד מהקו האד.קיצר הם בסכנת ירידה ממשית..
על פי תקנון פיפא אתה יכול לארח כל משחק חוץ מגמר ליגת האלופות גמר המונדיאל גמר היורו וכוליי ,אני מאמין שיעשו פה משחקי נבחרת מדי פעם שזה יהיה מול נבחרות חלשות ,זה שי !שיש כתב:יכול להיות שהפתיחה תידחה בגלל זה?
אגב, לי מציק שיש רק 16000 מקומות. זה אומר שלא נארח משחק נבחרת או משהו גדול וחבל.
גם אשתקד הם ירדו לליגה ב׳ והם הוחזרו בגלל מועדון שלא יכל להעמיד קבוצה לליגה א׳אדום בלב בנשמהההה כתב: נראה לי התבלבלת עם עונה שעברה דר..וגם זה במחציתה הראשונה רק..
העונה מכבי עם 3 נצחונות עד עכשיו (2 מהם בשני המשחקים האחרונים) מ15 משחקים, 5 נקודות בלבד מהקו האדום..קיצר הם בסכנת ירידה ממשית..
נכון. כמו שאמרתי, פתחו לא רע את העונה לאחר מכן הדרדרו לגמריי..dor69 כתב: גם אשתקד הם ירדו לליגה ב׳ והם הוחזרו בגלל מועדון שלא יכל להעמיד קבוצה לליגה א׳
בהצלחהאיצטדיון טרנר כתב:![]()
אוהדים יקרים ,
בשבוע הבא הולכים לבחור את צבע הכיסאות והדגם , מכאן אין דרך חזרה .
לחלקכם זה ממש חשוב , לחלק פחות , אבל השבוע אנחנו צריכים את כולכם !
אנחנו צריכים להפעיל לחץ גדול מאוד ולעשות הד חזק ברשתות החברתיות , בדרך מכובדת ואיכותית בכדי להביא לפרסום גדול בנושא השבוע לקראת ההחלטה .
שימו את התמונה הבאה בתמונת קאבר שלכם , אל תתביישו , אתם תראו בעונה הבאה כמה המהלך הזה היה חשוב מאוד לאיצטדיון , רוצים מבצר באדום !
וכן , בעוד 20 שנה תוכלו להגיד לילדכם שהייתם חלק גדול מאלה שהשפיעו על בחירת צבע הכיסאות באיצטדיון , היחידי מסוגו וצבעו בארץ , בצבעי הקבוצה !!!
שימו בקאבר , עשו שיתופים לתמונה דרך העמוד שלנו בפייסבוק , עשו לייקים לפוסטים שנפרסם השבוע .
אתם לא מבינים כמה אנשים רואים את זה , גם האנשים שיקחו חלק בהחלטה החשובה הזאת .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()