אם נהיה מציאותיים אז שכטר ירד מבאר שבע.azb852 כתב:One באר שבע ירדה משכטר
תרדמת ינואר
Re: תרדמת ינואר
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
טלטל, שכטר לא רוצה לבוא. אלישע ואלונה מאוד רוצים. יש שחקנים שעדיין לא מחזיקים מב"ש מועדון בסדר גודל של חיפה ותל אביב.
אני מקווה שאם יחתימו פליט חיפה זו תהיה השאלה עם אופציית רכישה ולא מיד חוזה למספר שנים.
במקרה האחרון אני מעדיף לא להביא כלל.
ואני גם הייתי מעדיף את תורג׳מן.
במקרה האחרון אני מעדיף לא להביא כלל.
ואני גם הייתי מעדיף את תורג׳מן.
גדי כתב:חייב להגיד שהאובססיה להחליף מאמן היא דבר שכבר הופך למוזר.
אצלנו כבר שנים אין אף מאמן טוב. את כולם רוצים להחליף. בקהל ברור לכולם מה אלישע צריך לעשות ויודעים להגיד שהוא הבעיה ולא שום דבר אחר. גם לי שצופה דברים נראים לא הגיוניים לפעמים אבל אני יודע שאני בסך הכול אחרי כל משחק כותב בפורום על דברים פסימיים ואין לי אף אחריות ואף אחד לא בודק אם צדקתי או לא.
לא יעזור כלום ואלישע הוא המאמן.
אגב בידיעות הבוקר כתוב ששחר רוצה בעונה הבאה מאמן עם קבלות בישראל ושאלישע מועמד חזק.
שיקח אותו , רק שיקח כבר.
גם ככה נראה בקצב הזה שאלונה בחיים לא תבין שאלישע חלש , אז ששחר יעשה את זה בשבילנו.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
אוהדי חיפה רוצים שאלישע יחזור .
אני מאמין שגם לחלק מהאוהדים הוא יחס במידה וילך
אני מאמין שגם לחלק מהאוהדים הוא יחס במידה וילך
אנחנו חייבים לרכז את השיח באשכול אחד, התפזרנו לכל הכיוונים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
השאלה מי ריאלי שיבוא במקומוdoctorslayer כתב:
שיקח אותו , רק שיקח כבר.
גם ככה נראה בקצב הזה שאלונה בחיים לא תבין שאלישע חלש , אז ששחר יעשה את זה בשבילנו.
מבחינתי רק רב"ש או רוני לוי ראויים, כל השאר רק יקחו אותנו אחורה.
אם אין אפשרות אז עדיף שאלישע ישאר.
מאמן זר להביא רק אם מרימים צוות זר סביבו (מנכ"ל, מנג'ר וכו'), אחרת הוא לא מוצא את הידיים והרגליים.
בכל מקרה, ברור שאלונה לא מחליפה מאמן באמצע עונה, אז עד מאי/יוני - לתת לאלישע את כל הגב שאפשר כי אין משהו אחר