צמד הבלמים שלכם
צמד הבלמים שלכם
מיהם שני הבלמים שאתם חושבים שצריכים לפתוח בהרכב של הפועל ב"ש?
לדעתי זרקו ואלול.
למרות שלדעתי אין לנו בלם 1 ראוי בסגל,זרקו הוא בחור גדול שמהווה פחד עבור חלוצי היריב ויכול לעזור במצבים נייחים.
אלול לפי דעתי עדיף על קידר למרות ששניהם חלשים מכיוון שהוא יותר מהיר ממנו,יותר טכני ממנו,ויש לו יותר בטחון.
מי שלכם?
לדעתי זרקו ואלול.
למרות שלדעתי אין לנו בלם 1 ראוי בסגל,זרקו הוא בחור גדול שמהווה פחד עבור חלוצי היריב ויכול לעזור במצבים נייחים.
אלול לפי דעתי עדיף על קידר למרות ששניהם חלשים מכיוון שהוא יותר מהיר ממנו,יותר טכני ממנו,ויש לו יותר בטחון.
מי שלכם?
Re: צמד הבלמים שלכם
אני חייב להתוודות שעד לפני כמה חודשים החזקתי מנדב קידר כבלם שמסוגל להמשיך איתנו לליגת
העל ולהיות אחד העוגנים של הקבוצה. אני מניח שכל ההסתבכות שלו בענייניו האישיים השפיעו בצורה
ישירה על היכולת והוא נחלש מאוד. בניגוד לאלול אני חושב שלנדב קידר יש משהו בקופסא לכן אני מעדיף
אותו בהרכב למרות ששניהם עושים המון טעויות. בנוסף, כשאלול על המגרש זה לא משנה מי לידו, באופן
אוטומטי הוא הופך להיות "המנהיג" של ההגנה ואני מוותר על זה.
העל ולהיות אחד העוגנים של הקבוצה. אני מניח שכל ההסתבכות שלו בענייניו האישיים השפיעו בצורה
ישירה על היכולת והוא נחלש מאוד. בניגוד לאלול אני חושב שלנדב קידר יש משהו בקופסא לכן אני מעדיף
אותו בהרכב למרות ששניהם עושים המון טעויות. בנוסף, כשאלול על המגרש זה לא משנה מי לידו, באופן
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
זרקו וקידר
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
זרקו וסבג.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
זרקו וקידר, זרקו וסבג... כל צמד שכולל את זרקו ולא כולל את אלול 

הצמד מבין סבג, קידר וזרקו
הכיקר שאלול לא יהיה שם הוא פשוט ממש חלש ועושה מלא שטויות.
הכיקר שאלול לא יהיה שם הוא פשוט ממש חלש ועושה מלא שטויות.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
אני מתלבט בין זרקו וסבג לבין זרקו ואמזלג...
יותר גרוע מהמצב הקיים לא יכול להיות.
יותר גרוע מהמצב הקיים לא יכול להיות.
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
זרקו ואמזלג.
גם לליגת העל.אחרי המשחק ההרואי של זרקו אתמול בתפקיד הבלם.אני חושב
שיש פיתרון להגנה. והערך המוסף שאמזלג יקבל סוף סוף הזדמנות ליד בלם חף מכול אינטרס.
שיש פיתרון להגנה. והערך המוסף שאמזלג יקבל סוף סוף הזדמנות ליד בלם חף מכול אינטרס.
מצטער אבל לא משלבים שחקן צעיר בנקודה כל כך קריטית בליגה. מעבר לכל שלטעמי אלירן אמזלגהסניגור האדום כתב:זרקו ואמזלג.
צריך לצאת להתאוורר ולצבור נסיון בחוץ ואז לחזור בשל להפועל, כרגע הוא לא מתאים.
מעבר לזה, עד שסוף סוף גיא לוי הבין שכדי להצליח צריך לצמצם ב-50% את מספר הבאר-שבעים בהרכב,
אתה רוצה להוסיף לי עוד באר-שבעי להרכב

מדי לכן צמצם לשניים בלבד (אסי ואילוז) והתוצאות לא איחרו לבוא, בוא לא נקלקל

זרקו וקידר. כולם מדברים על אמזלג אבל אני מניח שאם הוא לא משחק כנראה שיש סיבה.
רק לא אלול (שמכניס לפאניקה את כולם).
דרך אגב, רעיון מעניין לגבי האמצע יכול להיות סמיוני. אורן נסים נמצא שם למרות מחסור בטכניקה ועוד כמה דברים מהסיבה הפשוטה שהליגה הלאומית היא ליגה של קרנפים, חייב פיזיות באמצע, וקישור שכולל את מליקסון, כבדה וקוסטרוב יידרס (בטח כל עוד זולו רך ככה). עכשיו שחיים וקדוסי עושים עבודה לא רעה אפשר להכניס את סמיוני לעמדה הזאת ולהרוויח גם פיזיות ומשחק ראש וגם אחזקת כדור מצויינת.
רק לא אלול (שמכניס לפאניקה את כולם).
דרך אגב, רעיון מעניין לגבי האמצע יכול להיות סמיוני. אורן נסים נמצא שם למרות מחסור בטכניקה ועוד כמה דברים מהסיבה הפשוטה שהליגה הלאומית היא ליגה של קרנפים, חייב פיזיות באמצע, וקישור שכולל את מליקסון, כבדה וקוסטרוב יידרס (בטח כל עוד זולו רך ככה). עכשיו שחיים וקדוסי עושים עבודה לא רעה אפשר להכניס את סמיוני לעמדה הזאת ולהרוויח גם פיזיות ומשחק ראש וגם אחזקת כדור מצויינת.
כרגע יש להמשיך לתמרן עם מה שיש ולטעמי כל הקומבינות שמשלבות זרקו אלול סבג וקידר גרועות.
לשנה הבאה חייבים שני בלמים אחרים.אחד ברמה גבוהה ועוד ישראלי אחד בינוני.אף אחד מהשלושה לא מתאים לליגת העל.אולי לספסל.
לשנה הבאה חייבים שני בלמים אחרים.אחד ברמה גבוהה ועוד ישראלי אחד בינוני.אף אחד מהשלושה לא מתאים לליגת העל.אולי לספסל.
[align=center]
GIFSoup[/align]

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אריק כתב:אני חייב להתוודות שעד לפני כמה חודשים החזקתי מנדב קידר כבלם שמסוגל להמשיך איתנו לליגת
אריק כתב:מצטער אבל לא משלבים שחקן צעיר בנקודה כל כך קריטית בליגה. מעבר לכל שלטעמי אלירן אמזלג
צריך לצאת להתאוורר ולצבור נסיון בחוץ ואז לחזור בשל להפועל, כרגע הוא לא מתאים.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- ליאור עזרא
- Title: CrazyRed
AS1 צודק.
אבל לפי דעתי זרקו/קידר יכולים לשחק בעונה הבאה, בהנחה שיביאו בלם זר חזק, ודומיננטי.
אלול יכול להתייבש על הספסל.
אמזלג להשאלה בעונה הבאה, שיצבור נסיון קצת
אבל לפי דעתי זרקו/קידר יכולים לשחק בעונה הבאה, בהנחה שיביאו בלם זר חזק, ודומיננטי.
אלול יכול להתייבש על הספסל.
אמזלג להשאלה בעונה הבאה, שיצבור נסיון קצת
רוצים אצטדיון חדש!